Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τα τρία πιο επικίνδυνα φάρμακα για τον πόνο...Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας!





(NaturalNews) Τα Φάρμακα για τον πόνο και οι ανεπιθύμητες ενέργειες τους είναι η τέταρτη κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ. Είναι πίσω μόνο από τον καρκίνο, τις καρδιακές παθήσεις, και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Αλλά και πάλι, εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν κάποια μορφή αναλγητικών φαρμάκων κάθε μέρα. Με συνταγή ή χωρίς, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που παίρνουν αυτά απλά δεν συνειδητοποιούν τους απίστευτες κινδύνους.

Ο κίνδυνος εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε να πεθάνει απευθείας, ή από μια παρενέργεια του φαρμάκου είναι υψηλότερος από την πιθανότητα θανάτου από παράνομες ναρκωτικές ουσίες, τον διαβήτη, την νόσο των πνευμόνων, ή ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αυτό είναι τρομακτικό.

Η συνειδητοποίηση είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουνν πόσο επικίνδυνα αυτά τα φάρμακα είναι πραγματικά. Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας!


ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
. 3. Οπιούχα Παυσίπονα Μερικά από τα πιο κοινά οπιούχα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι η κωδεΐνη, η μορφίνη, Hydrocodone, Vicodin, και οξυκωδόνη. Αυτά τα φάρμακα συνταγογραφούνται συχνά μετά από χειρουργική επέμβαση, μεγάλα ατυχήματα, σοβαρούς τραυματισμούς ή επώδυνες παθήσεις. Αυτά τα φάρμακα μπορούν να μουδιάσουν τον πόνο, αλλά σε έναν εξαιρετικά υψηλό βαθμό. Ο αριθμός των θανάτων από υπερβολική δόση είναι τώρα μεγαλύτερος από ό, τι εκείνος των θανάτων από ηρωίνη και κοκαΐνη μαζί και πάνω από 15.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από υπερβολική δόση οπιούχων φαρμάκων πόνου.



2. NASIDs Έχετε ξανά ακούσει τα ονόματα αυτά: ιβουπροφαίνη (Advil), Naprosyn (Aleve) και Motrin. Υπάρχουν κι άλλα. Ερευνητές από τη Δανία έδειξαν ότι ασθενείς με προηγούμενο ιστορικό καρδιακής προσβολής που έλαβαν NASIDs ακόμη και για σύντομο χρονικό διάστημα - είχαν μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου, ή καρδιακής προσβολής. Χιλιάδες άλλες μελέτες έχουν γίνει σχετικά με τα NASIDs και αναφέρουν επίσης αυξημένα ποσοστά θανάτων και καρδιακών προσβολών. Τα NASIDs προκαλούν πάνω από 16.000 θανάτους ετησίως. Όσους θανάτους προκαλεί και το AIDS.


1. Αναστολείς COX-2 Celebrex είναι ένας τύπος μη-στεροειδών αντι-φλεγμονώδων φαρμάκων (NSAID) γνωστός ως αναστολέας COX-2. Το Celebrex χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία πολλών συνθηκών που σχετίζονται με τον πόνο και τη φλεγμονή. 'Οσον αφορά το Celebrex, είναι ο μόνος COX-2 αναστολέας που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά,καθώς τα πιο κοντινά <<ξαδερφάκια >> του αποτραβήχτηκαν καθώς θεωρήθηκαν υπαίτια για τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων ή πολύ επικίνδυνα για την καρδιά. Παράλληλα με τις μελέτες όσον αφορά το δυναμικό του φαρμάκου ως αντικαρκινικό φάρμακο , το National Cancer Institute ανακάλυψε ότι όσοι έκαναν χρήση δόσης 400mg του Celebrex είχαν 250 τοις εκατό μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν από καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο και εκείνοι που λάμβαναν 800 mg είχαν 340 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο.


Η ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ


Δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Τα Χάπια Πόνου είναι επικίνδυνα. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από επιπλοκές που σχετίζονται με φάρμακα για τον πόνο. Να είστε πολύ προσεκτικοί τι βάζετε στο σώμα σας. Κάνετε την έρευνά σας, έτσι ώστε εσείς ή ένα μέλος της οικογένειάς σας να μην είναι το επόμενο θύμα αυτών των θανατηφόρων φαρμάκων.




Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν: www.undergroundhealth.com www.theheart.org www.drjohnm.org


Συντάκτης Άρθρου: Ο Chris Sumbs είναι ένα φυσικός ακτιβιστής για την υγεία και απολαμβάνει να γράφει σχετικά με τον φυσικό τρόπο ζωής και τα οφέλη επούλωσης των ολιστικών θεραπειών.

Από naturalnews
Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

http://gigandes.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)