Κυριακή 14 Απριλίου 2013

"Πτώμα εξωγήινου βρέθηκε σε έρημο της Χιλής;"(VIDEO)






Έκανε θραύση ως δημοσίευμα στην Huffington Post η υπόθεση του φερόμενου εξωγήινου που βρέθηκε σε αφιλόξενη έρημο της Χιλής.


Την περίπτωση του πτώματος ενός εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών που βρέθηκε στην έρημο Ατακάμα της Χιλής εξετάζει το Sirius, ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τα τέλη του μήνα.


«Αυτό που οφείλουν να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι όλη αυτή η μυστικότητα γύρω από τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων δεν έχει να κάνει με τους εξωγήινους τους ίδιους, αλλά με τους ανθρώπους και τις μεγάλες επιχειρήσεις που δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια».

Αυτό δηλώνει ο ερευνητής Στίβεν Γκριρ, δημιουργός -από το 1993- του The Disclosure Project που έχει στόχο να πείσει τις κυβερνήσεις να ομολογήσουν τις επαφές που είχαν με εξωγήινους, καθώς και πληροφορίες για εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής ενέργειας.



Ο Γκριρ είναι επίσης η ψυχή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από την περίπτωση του φερόμενου ως εξωγήινου που βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο της Χιλής, ένα από τα πλέον αφιλόξενα μέρη στον πλανήτη.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει καταφέρει να ιντριγκάρει τη φαντασία του πλανήτη, καθώς το σχετικό δημοσίευμα βρέθηκε πολύ ψηλά στη λίστα με τα δημοφιλή της Huffington Post.





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)