Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Κρανία εξωγήινων (:) στην επιφάνεια του Άρη !
Κρανία εξωγήινων στην επιφάνεια του Άρη που θα μπορούσαν να είναι οι πρόγονοί μας;;;

Η πιο κατω φωτογραφία είναι όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο από την επιφάνεια του Άρη. Είναι φωτογραφία που την πήρα από το αμερικανικό περιοδικό «Εβδομαδιαίες παγκόσμιες ειδήσεις» . Παρουσιάζει δύο κρανία
με βολβοειδή κοιλότητα εγκεφάλου και οι εσοχές των ματιών είναι ίδιες με τις εσοχές των ματιών Γκρίζων εξωγήινων, που πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουνε δει, εδώ στη γη.


Η φωτογραφία προκαλεί κατάπληξη και σύμφωνα με έναν κορυφαίο ανώτερο υπάλληλο του Λευκού Οίκου είναι απόδειξη ότι όχι μόνο υπάρχει και υπήρχε ζωή στον Άρη, αλλά ότι οι ρίζες μας είναι από εκεί. Μεταφερθήκαμε δηλαδή από τον Άρη εδώ, πριν εκατομμύρια χρόνια.

Την φωτογραφία το περιοδικό την πήρε από μια μυστική έκθεση της NASA με σχετικές εικόνες από τον πλανήτη Άρη. Ας σημειωθεί ότι τα κρανία είναι λίγα μέτρα μακριά από μια άλλη ακόμα πιο καταπληκτική ανακάλυψη: Είναι μια συντριφθείσα διαστημική κάψουλα. Στα κρανία διακρίνονται βαθιές ρωγμές, που ενδεχομένως να προήλθαν από την συντριβή του διαστημικού τους σκάφους.

περιοδικό αναζήτηση


Read more: Κρανία εξωγήινων (:) στην επιφάνεια του Άρη ! http://mhnpetaslefta.blogspot.com/2013/04/Krania-ekswghinwn.html#ixzz2RjnGAWYI

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/04/Krania-ekswghinwn.html#axzz2RjlxnSB6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...