Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πως θα περασουμε στην πεμπτη διασταση του Ε και μερικες αλλες πληροφοριες!!!




Η ''τρίτη διάσταση'' στην οποία ευρίσκονταν η Γη μέχρι τον Οκτώβριο του 2006 είναι η καθαρά υλική διάσταση όπως την έχουμε βιώσει μέχρι σήμερα. Στην ''τέταρτη διάσταση'' που είμαστε τώρα, η ύλη έχει γίνει πιο αραιά και δονείται πιο γρήγορα, σαν μια προετοιμασία για την ''πέμπτη διάσταση''.

Στην πέμπτη λοιπόν διάσταση η ύλη γύρω μας και μέσα μας θα έχει μερικώς αϋλοποιηθεί και θα γίνει ακόμη πιο αραιά (αιθερική), (το κενό μεταξύ των ατόμων - σωματιδίων ύλης θα γίνει πολύ μεγαλύτερο), και θα πάλλεται ακόμη πιο γρήγορα. Επίσης το πνεύμα θα κυριαρχεί επί της ύλης και η σκέψη μας θα δημιουργεί σιγά-σιγά την πραγματικότητα μας, καθοδηγώντας την σε έναν βαθμό όπως π.χ. επετύγχανε στα παραμύθια ο μάγος με το μαγικό ραβδί του. Η κατάσταση της πέμπτης διάστασης θα ξεκινήσει στο τέλος του 2012 και οι αλλαγές που θα προκαλέσει θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2017 οπότε θα είμαστε 100% πεμπτοδιάστατοι. Σημειωτέον πάντως ότι μετά το 2012 το ημερολόγιο και ή μορφή του χρόνου που ξέραμε αλλάζει (δείτε για το νέο ημερολόγιο στην σελίδα μου II.2.D4), και συνεπώς το 2017 δίδεται τώρα με βάση το σημερινό (παλαιό για εκείνη την εποχή) ημερολόγιο. Από ότι λένε οι εξωγήινοι (και οι πληροφορίες τους συγκλίνουν) τότε θα γίνονται θαυμαστά πράγματα, τα οποία και αν ακόμη τελικά αποδειχθούν ''ευσεβείς πόθοι'' ή ''ιστορίες για αγρίους'' όπως θα πιστέψουν πολλοί, τουλάχιστον είναι εξαιρετικά αισιόδοξα και θα έκανε καλό στην διάθεσή μας, και κατ' επέκταση και στην υγεία μας, το να τους δίνουμε κάποιο ποσοστό πιθανότητας να συμβούν, πολύ δε περισσότερο αν το πιστεύουμε όπως κάνω ήδη εγώ.

Στην διάσταση αυτή λοιπόν οι ασθένειες θα υποχωρήσουν και το σώμα μας θα παραμένει υγειές υπακούοντας στην θέλησή μας, ενώ θα προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην διάπλαση που θέλουμε και στην ηλικία που επιθυμούμε, γεγονότα που θα μας επιτρέπουν να ζούμε πάρα πολλά και άνετα χρόνια. Η τροφή δεν θα αποτελεί τόσο ανάγκη, καθ' ότι θα παίρνουμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα μας και από άλλες πηγές, όσο μάλλον γευστική ευχαρίστηση. Η βαρύτητα θα έχει υπερνικηθεί πράγμα που θα επηρεάσει τόσο τις κατασκευές μας όσο και τις μεταφορές και μετακινήσεις μας. Τα οχήματα μας θα κινούνται χωρίς εν γένει να χρειάζονται καύσιμα ακολουθώντας ορισμένες ''ενεργειακές γραμμές'', οι οποίες διασταυρώνονται και εκεί μπορούμε να αλλάξουμε διεύθυνση, ακόμη δε θα υπάρχει και η δυνατότητα του διακτινισμού μας (δηλαδή άμεσης μετάβασης στον τόπο πού επιθυμούμε με το υλικό μας σώμα). Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους εξωγήινους, εκτός από το υλικό μας σώμα πού όλοι γνωρίζουμε, έχομε ήδη μέσα στην αύρα μας και άλλα άυλα (ενεργειακά) σώματα που μας περιτυλίγουν σαν στρώσεις κρεμμυδιού, εκ των οποίων εκείνο όπου εδράζονται τα συναισθήματα θα αποκτήσει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη θα έχουμε όλοι την δυνατότητα να βλέπουμε την αύρα, η οποία περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για μας και την ιστορία μας, και με την οποία επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από αυτούς που βρίσκονται κοντά μας.

Λεπτομερέστερα όσον αφορά τις μετακινήσεις μας αυτές θα περάσουν από τα εξής τρία σταδία. α) Προτού καν γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα που θα κινούνται στους υπάρχοντες δρόμους χρησιμοποιώντας καθαρή (που δεν μολύνει) δωρεάν (που δεν ξοδεύει καύσιμα κλπ υλικά) ενέργεια, (ηλεκτρική κλπ) που υπάρχει ήδη σαν τεχνολογία αλλά που οι κυβερνήσεις που την έχουν πάρει λόγω συμφερόντων την αποκρύπτουν. Τις διάφορες μορφές καθαρής δωρεάν ενέργειας, είτε αυτές οφείλονται σε γήινους εφευρέτες, είτε αποτελούν εξωγήινη τεχνολογία, αναλύω (λόγω των πολλών ερωτήσεων που παίρνω) στη σελίδα μου II.2.D7. β) Ακόμη με τεχνικές που εξουδετερώνουν την βαρύτητα θα κινούνται επίσης μεγάλα ιπτάμενα οχήματα για την μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών με πολύ μεγάλες ταχύτητες, κινούμενα επίσης με δωρεάν καθαρή ενεργεία, ενώ θα έχουμε και (μικρότερα) ιδιωτικά ιπτάμενα αυτοκίνητα. Η τεχνολογία αυτή επίσης έχει δοθεί από τους εξωγήινους αλλά την κρατούν μυστική οι κυβερνήσεις που την έχουν λάβει. Αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι κυρίως για την μεταφορά υλικών κλπ. γ) Αφού γίνουμε πεμτοδιάστατοι θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε είτε μόνοι μας, είτε μαζί με τα οχήματα μας (μαζί με τους συνεπιβάτες μας και τα πράγματα μας) σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούμε, ενώ για διαπλανητικά ταξίδια (ακόμη και σε άλλους γαλαξίες) θα διακτινιζόμαστε σε λίγα λεπτά με τα διαστημόπλοια μας (συνήθως μητρικά διαστημόπλοια προκειμένου για διαγαλαξιακά ταξίδια, δείτε προηγουμένη μου σελίδα II.2.D). Συνεπώς μετά το 2012 οι οδικές και λοιπές αρτηρίες και σταθμοί που τόσο κατέστρεψαν το περιβάλλον θα είναι πλέον άχρηστα.

Οι κατασκευές μας, όπως σπίτια, πολυκατοικίες, κτήρια (με εκατοντάδες ορόφους), κλπ, θα γίνονται πολύ πιο εύκολα από ότι σήμερα, και θα μπορούν να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις, εάν οι κάτοικοι τους αποφασίσουν να αλλάξουν περιβάλλον, όπως γίνεται ήδη στους άλλους πλανήτες. Ακόμη ολόκληρες πόλεις θα μπορούν να είναι πλωτές, να είναι αυτάρκεις σε ότι χρειάζονται, και να διαπλέουν τις θάλασσες. Οι διάφοροι χώροι-δωμάτια ενώ θα έχουν συγκεκριμένες (εν γένει μικρές) εξωτερικές διαστάσεις, όταν μπεις μέσα σε αυτούς θα σου εμφανίζεται μια νέα ''εσωτερική'' διάσταση αρκετά μεγάλη για να καλύψει κάθε σου ανάγκη, πράγμα που συμβαίνει και στα περισσότερα πεμπτοδιάστατα διαστημόπλοια τους. Ακόμη θα μπορούμε να ρυθμίζουμε ορισμένες πλευρές του κτιρίου μας να βλέπουν σε περιοχές απομεμακρυσμένες μεταξύ τους, (π.χ. κάθε μια σε διαφορετική πόλη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρχει και άμεση πρόσβαση προς αυτές), γεγονότα που όταν τα πρωτοείδα μού έκαναν μεγάλη εντύπωση. Επίσης μεγάλη εντύπωση μού έκαναν τα έντονα και πρωτόγνωρα χρώματα, πού μάλιστα μεταβάλλονται με αποτέλεσμα τα αντικείμενα να μοιάζουν ζωντανά και σαν να αναπνέουν, και περιμένω να μπούμε στην πέμπτη διάσταση για να τα απολαμβάνω καθημερινώς. Όσον αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια, κάθε κτήριο θα έχει στην σκεπή του μια μικρή συσκευή που θα συλλαμβάνει την ενέργεια που εισέρχεται από το σύμπαν και πάει στο κέντρο της Γης, όταν μπαίνει και όταν βγαίνει, και θα την διοχετεύει για την κάλυψη άνευ δαπάνης κάθε ενεργειακής μας ανάγκης. Σε επίκαιρη ερώτηση που έκανα για το κτηματολόγιο μου είπαν ότι θα είναι άχρηστο διότι το σε ποιόν ανήκει το κάθε ακίνητο θα φαίνεται στην ενέργεια (αύρα) του κάθε ακινήτου. Ομοίως θα είναι άχρηστα και τα ληξιαρχεία καθ ότι όλες τις πληροφορίες για την ιστορία μας θα μπορεί κάποιος να τις διαβάζει στην αύρα μας και συνεπώς δεν θα υπάρχουν απόρρητα ''προσωπικά δεδομένα''.

Δεδομένου του ότι ο καθένας θα μπορεί να διαβάζει την σκέψη του άλλου τηλεπαθητικά, δεν θα υπάρχουν εν γένει μυστικά μεταξύ των ανθρώπων, με αποτέλεσμα οι γάμοι να περιορισθούν σημαντικά (μόνον σε ανθρώπους που πραγματικά αγαπιούνται μεταξύ τους), και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να χάσουν σε μεγάλο βαθμό την αποκλειστικότητα μεταξύ δύο ατόμων και να γίνουν πιο ελεύθερες, όπως είναι και σε άλλους πολιτισμούς. Θα περιορισθεί η ανάγκη για μονογαμία καθ ότι η ψυχή δεν την επιζητεί. Επίσης οι γεννήσεις θα περιορισθούν, πράγμα που όμως δεν θα έχει επιρροή στον αριθμό των κατοίκων της Γης, δεδομένου ότι η μέση ηλικία θα αυξηθεί εντυπωσιακά. Τα σημερινά συστήματα διοίκησης και διακυβέρνησης θα καταρρεύσουν και νέα θα δημιουργηθούν. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει ιδιοτέλεια, οι κατέχοντες ηγετικές ή διοικητικές θέσεις (που θα είναι πολύ λιγότεροι από ότι σήμερα δεδομένου ότι ο κόσμος θα μπορεί εν γένει να αυτοεξυπηρετείται), δεν θα απολαμβάνουν ιδιαίτερων προνομίων, παρά τις αυξημένες τους ευθύνες και του φόρτου εργασίας εν σχέση με τους υπόλοιπους, αλλά θα είναι κατά κάποιον τρόπο ''υπηρέτες'' του συνόλου και θα απολαμβάνουν την δουλειά που κάνουν όπως π.χ. σήμερα την απολαμβάνει κάποιος που προσφέρει ανιδιοτελή υπηρεσία επιτελώντας φιλανθρωπικά έργα. Επίσης τα δικαστήρια και οι φυλακές θα πάψουν να έχουν νόημα, δεδομένου ότι μεταξύ των ανθρώπων θα δημιουργηθεί σιγά - σιγά καθεστώς ανιδιοτελούς αγάπης, όσοι δε επιλέξουν να ζουν διαφορετικά θα αυτοτιμωρούνται από αυτά που θα τους επιφυλάσσει η ζωή που θα έχουν διαλέξει, έως ότου και αυτοί να αναγκασθούν να προσαρμοστούν ή να πεθάνουν. Ορισμένοι ''προχωρημένοι'' που θα έχουν μπει ήδη στην πέμπτη διάσταση, θα έχουν ως κύρια απασχόληση τους να βοηθήσουν τους γύρω τους να μπουν και αυτοί και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Τέλος τα διαπλανητικά ταξίδια, η επαφή με άλλους πολιτισμούς, οι τελετουργίες και η συσσώρευση νέων γνώσεων και εμπειριών, θα αποτελούν μερικές από τις βασικότερες ''διασκεδάσεις'' των ανθρώπων στην πέμπτη διάσταση.

Δυσαρεστημένοι από αυτές τις αλλαγές θα είναι ίσως μόνον εκείνοι που έχουν συνηθίσει να έχουν εξουσία και να χρησιμοποιούν τους άλλους ανθρώπους, συγκεντρώνοντας για τους εαυτούς τους την αφθονία, πράγμα που τώρα δεν θα μπορούν να το κάνουν. Και αυτοί όμως θα προσαρμοστούν υποχρεωτικά, λαμβανομένου μάλιστα υπ όψη και των πολλών άλλων πλεονεκτημάτων που θα παρέχει σε όλους η πέμπτη διάσταση. Πάντως, όπως υποστηρίζεται, στο σύμπαν δεν υπάρχει έλλειψη αλλά αφθονία για το κάθε τι, την οποίαν θα μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε. Επίσης στην πέμπτη διάσταση θα έχουμε πρόσβαση στα ''αιθερικά (ή ακασικά) αρχεία'' όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι συμπαντικές πληροφορίες, έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση σε γνώσεις κλπ, και δεν θα υπάρχουν πλέον απόρρητα μυστικά, ενώ θα πάψουμε να χρειαζόμαστε το είδος των σχολείων που έχουμε σήμερα. Ακόμη θα μπορούμε, να υλοποιούμε αντικείμενα (τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, σκεύη, συσκευές, κλπ) που μας χρειάζονται, όπως κάνουν ήδη (σε έναν πολύ περιορισμένο βαθμό), όπως ακούμε (και εν γένει δεν το πιστεύουμε), ορισμένοι μύστες - γκουρού της άπω ανατολής. Το κλήμα της Γής θα γίνει υποτροπικό, δηλαδή αρκετά θερμότερο από ότι είναι σήμερα και οι πολλοί πάγοι θα λιώσουν. Η μόλυνση θα περιορισθεί στο ελάχιστο, ενώ τα ''σκουπίδια'' θα τα εξαϋλώνομε μετατρέποντας τα σε ενέργεια. Θα δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή σε θέματα διατηρήσεως του περιβάλλοντος σε αρίστη κατάσταση.

Όσον πάλι αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξουν μεγάλες καταστροφές και πολλοί θάνατοι των ανθρώπων κατά την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση (πράγμα που αρχικά ήταν πιθανόν να συμβεί), οι εξωγήινοι υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο τελικά έχει αποφευχθεί και οι πόλεμοι που τυχόν θα γίνουν μέχρι τότε θα είναι περιορισμένου χαρακτήρα, όπως επίσης και οι φυσικές καταστροφές. Παρ όλο που ο φλοιός της Γης θα αλλάξει ριζικά και νέες χαμένες ήπειροι θα επανεμφανιστούν (η Λεμούρια στον Ειρηνικό, η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, και η Μεγάλη Σριλάγκα σον Ινδικό, ενώ η Σαχάρα και άλλες περιοχές ξηράς θα μεταβληθούν σε λίμνες), ώστε η επιφάνεια της Γης να αποτελείται από 50% θάλασσα και 50% ξηρά, εν τούτοις οι αλλαγές αυτές θα γίνουν σε τρόπο που ο πληθυσμός να προλαβαίνει να μεταφέρεται (με την βοήθεια και των σκαφών των εξωγήινων), είτε σε ασφαλέστερα μέρη, είτε στην Κοίλη Γη (δείτε περιγραφή της στην σελίδα μου II.2.D7). Έτσι σενάρια που βλέπω συχνά στο διαδίκτυο (και ορισμένα μάλιστα τα στηρίζουν σε επιστημονική βάση) ότι π.χ. το 2012 θα αντιστραφούν οι μαγνητικοί πόλοι της Γης, ή ότι τότε θα σταματήσει η περιστροφή της Γης για τρεις ημέρες (οπότε το μισό ημισφαίριο θα έχει τριήμερη νύχτα και το άλλο μισό μέρα), κλπ, δεν πρόκειται (με τις τελευταίες εξελίξεις της ενέργειας της Γης), να συμβούν. Όσον αφορά στους μαγνητικούς πόλους ο βόρειος πόλος θα επεκταθεί και θα καλύψει όλη την επιφάνεια του πλανήτη (καθιστώντας τον μονοπολικό), ενώ ο νότιος πόλος θα κινηθεί προς το κέντρο της Κοίλης Γης, όπου υπάρχει και ο κεντρικός της ήλιος.

Αντίθετα εκείνο που είναι πολύ πιθανόν να συμβεί είναι ένα μεγάλο ''κραχ'' στο οικονομικό σύστημα και καλό είναι όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις να τις μοιράσουν σε διάφορες τράπεζες και να κρατήσουν και κάποιο μικρό ποσό σε χαρτονόμισμα. Απλώς λοιπόν αντί για πολλούς θανάτους, κατά την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, θα υπάρξει μία περίοδος ολίγων μηνών, ή και μεγαλύτερη, διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο κατά την οποίαν, είτε συνεχώς είτε κατά διαστήματα, θα αισθανόμαστε μια έντονη δυσφορία, που θα συνοδεύεται από ανεξήγητη κόπωση, υπνηλία, έλλειψη ενέργειας και όρεξης για εργασία, κλπ (δείτε έναν τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών στον διαλογισμό που δίνω στη σελίδα μου II.2.D8). Ακόμη πολύ συχνά θα συνοδεύεται από προβλήματα, κυρίως σε θέματα αναπνοής και από κατάθλιψη που θα μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να φτάνει σε ''αυτοκτονικό ιδεασμό'', για εκείνους οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν την αλήθεια τους και δεν θα θελήσουν (υποσυνείδητα) να μπουν στην πέμπτη διάσταση. Η τάση τους αυτή θα εκδηλώνεται κυρίως με εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια και δυστυχήματα, και ο αριθμός των θανάτων θα εξαρτηθεί τελικά από τον αριθμό των ανθρώπων που δεν θα θελήσουν να αφυπνιστούν και να δεχθούν την νέα πραγματικότητα. Όμως όσοι θα θελήσουν συνειδητά να μπουν στην πέμπτη διάσταση και το ζητήσουν, θα υπομείνουν και θα ξεπεράσουν τις πιο πάνω δυσκολίες, ορισμένοι μάλιστα γνώστες, με κατάλληλη προετοιμασία θα μπορέσουν να μπουν ήδη πριν από το τέλος του 2012, απολαμβάνοντας νωρίτερα τα πλεονεκτήματα, προς μεγάλη έκπληξη των συνανθρώπων τους.

Στο να ανέβη γρήγορα η δόνηση μας ώστε να μπούμε εύκολα στην πέμπτη διάσταση, βοηθά πολύ η υγιεινή διατροφή, η καλή μας διάθεση και οι θετικές μας σκέψεις και κυρίως τα θετικά μας συναισθήματα (όπως αγάπη, συμπόνια, ηρεμία, καλή διάθεση, κλπ) και κυρίως το συναίσθημα της χαράς και του γέλιου, ενώ κρατούν χαμηλή την δόνηση μας ο φόβος, η ανασφάλεια, ο θυμός, το μίσος, ο φθόνος, η γκρίνια και τα αρνητικά εν γένει συναισθήματα. Εδώ πρέπει να τονίσω τον σημαντικότατο ρόλο που παίζει το γέλιο, το οποίο ενώνει την λειτουργία του αριστερού και του δεξιού μέρους του εγκεφάλου μας, ενώ όταν γελάμε συνδέουμε το πνευματικό (spiritual) με το φυσικό μας σώμα. Το γέλιο αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ζωής και των τελετουργιών των εξωγήινων, ενώ μας είναι ήδη γνωστή και η θεραπευτική του δύναμη (γελιο-θεραπεία) ακόμη και για ανίατες ασθένειες. Ακόμη το αδιάκοπο γέλιο και η χαρά θα συνοδεύσουν την στιγμή της ''φώτισης'' μας. Επίσης όλα τα ανωτέρω μας βοηθούν στο να διατηρούμε το σώμα μας υγειές, ενώ είναι μια καλή συνήθεια το να λέμε κάθε πρωί μπροστά στον καθρέπτη μας ''το σώμα μου το έχω μόνο για υγεία''. Ακόμη βοηθούν πολύ τόσο στην υγεία μας, όσο και στην άνοδο των δονήσεων μας οι κρυστάλλινοι ήχοι πού δίδω ηχογραφημένους στην σελίδα μου II.2.D6. Τα παιδιά, (που εν γένει δεν έχουν προκαταλήψεις), θα μπουν ευκολότερα και νωρίτερα στην πέμπτη διάσταση, αναπτύσσοντας την διαίσθηση τους, και θα μπορούν πρώτα αυτά (πριν από τους μεγάλους) να διαβάζουν τα ''αιθερικά αρχεία'' (όπου περιλαμβάνονται όλες οι γνώσεις), ενώ θα βλέπουν οράματα και θα αποκτήσουν περίεργη για μας συμπεριφορά, όπως π.χ. να μην θέλουν να πάνε σχολείο, δεδομένου ότι οι γνώσεις που τους προσφέρει είτε τις ξέρουν ήδη, διαβάζοντας τα αιθερικά αρχεία, είτε διότι γνωρίζουν διαισθητικά ότι δεν θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον (διότι π.χ. πολλά επαγγέλματα θα αλλάξουν).

Τα χρήματα θα έχουν πολύ μικρότερη σημασία απ' ότι σήμερα, δεδομένου ότι οι βασικότερες ανθρώπινες ανάγκες θα καλύπτονται πολύ εύκολα. Η αξία των σημερινών ακινήτων και της ιδιοκτησίας γενικότερα θα πέσει κάθετα καθώς και η ζήτηση τους. Πολλές επιχειρήσεις θα κλίσουν ως άχρηστες, όπως π.χ. οι ασχολούμενες με φάρμακα, με την υγεία, με καύσιμα, με την ηλεκτρική ενέργεια, με την εκπαίδευση, με τις συγκοινωνίες, με ασφάλειες, και πολλές άλλες. Επίσης τόσο οι δημοσιές υπηρεσίες (εφορείες, αστυνομίες, στρατός, δημοτικές υπηρεσίες, κλπ), όσο και οι εταιρίες κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΤΤ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, κλπ) θα καταργηθούν, ή πολύ λίγες θα παραμείνουν αλλά δραματικά συρρικνωμένες. Η απασχόληση των ανθρώπων, λόγω και της υψηλής τεχνολογίας που θα μας μεταφέρουν οι εξωγήινοι, (οι οποίοι σημειωτέον ότι περιμένουν πολλά να κερδίσουν από τον πολύτιμο πεμτοδιάστατο πλανήτη μας), θα μεταβληθεί άρδην. Πολλά επαγγέλματα θα καταργηθούν ως άχρηστα, ενώ νέα θα δημιουργηθούν, όπως π.χ. η διδασκαλία στους εξωγήινους για το ποιες συνθήκες και ποιοι νομοί ίσχυαν στην τρίτη διάσταση και τι συναισθήματα δημιουργούσαν οι συνθήκες αυτές. Στην ερώτηση μου ''και τι θα κάνουν οι άνθρωποι που δεν θα έχουν δουλειά, ή δεν θα θέλουν να δουλεύουν;'' Η απάντηση ήταν: ''Απλώς θα ζουν και θα μαζεύουν εμπειρίες''.

Πάντως η τέχνη σε όλες της τις μορφές θα διατηρήσει μια πολύ υψηλή θέση σε γήινους και εξωγήινους. Ειδικότερα οι ζωγράφοι και οι γλύπτες θα καλούνται να κάνουν εκθέσεις σε άλλους πλανήτες, όχι διότι οι εξωγήινοι δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν τα έργα τους στην Γη, αλλά διότι θα θέλουν ο καλλιτέχνης να τους περιγράψει τα τριτοδιάστατα ερεθίσματα και συναισθήματα που τον οδήγησαν στην δημιουργία των έργων αυτών. Διερωτώμαι μήπως και εγώ υποσυνείδητα περιόρισα πρόωρα την επιτυχημένη επιχειρηματική μου καριέρα ως πολιτικός μηχανικός, για να ασχοληθώ αρχικά με την ποίηση και στην συνέχεια κατά κύριο λόγο με την ζωγραφική, σαν να επηρεάστηκα διαισθητικά από αυτά που ενδεχομένως πρόκειται να συμβούν. Ίσως μάλιστα οι εξωγήινοι να βοήθησαν και στην κάθετη αύξηση της παραγωγικότητας μου σε πίνακες τα τελευταία τρία χρόνια, που πενταπλασιάστηκε ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο μου ρεκόρ. Δείτε το site μου www.artmine5000.com με περισσότερα από 9300 (Οκτώβριος 2008) έργα μου. Μάλιστα σε αρκετά έργα μου (δείτε π.χ. το Γκρουπ 9Α) προσπαθώ να απεικονίσω την μεταβατική περίοδο που θα συνυπάρχουν η τέταρτη και η πέμπτη διάσταση, με την διπλή απεικόνιση των διαφόρων μορφών και θεμάτων στον ίδιο πίνακα, προσπαθώντας επίσης να μιμηθώ τα εντυπωσιακά χρώματα πού θα επικρατούν στην περίοδο αυτή. Κάτι που μου είπαν οι εξωγήινοι για τα έργα μου, που με χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι ότι βοηθούν σε όποιον τα μελετάει να ανεβάζει τις δονήσεις του, πράγμα που κατόπιν τούτου το κάνω συχνά και εγώ.

Σημειωτέον ακόμη ότι σε 650 εκατομμύρια πολιτισμών, μόνο μια μικρή μειοψηφία παραμένει ακόμη στην τρίτη διάσταση, ενώ οι υπόλοιποι είναι στην πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις (έκτη κλπ. οι οποίες είναι τελείως άυλες). Έτσι στο ηλιακό μας σύστημα εκτός από τους γνωστούς εννέα πλανήτες υπάρχουν και άλλοι που όντας μόνον στην πέμπτη διάσταση θα μας αποκαλυφθούν όταν γίνουμε και εμείς πεμπτοδιάστατοι. Επίσης ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε δύο διαστάσεις, π.χ. η Αφροδίτη ή ο Άρης που στην τρίτη διάσταση είναι νεκροί πλανήτες, θα μπορούσε στην πέμπτη διάσταση να είναι ζωντανοί, και οι δύο αυτές διαστάσεις να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. Πάντως όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, δεν θα υπάρχει κανείς μας στην τρίτη διάσταση. Αυτοί (οι λίγοι) που δεν θα θελήσουν να μπουν θα πεθάνουν και θα επιστρέψουν πολύ αργότερα με τα πεμπτοδιάστατα σώματα τους, ή θα μεταφερθούν από τους εξωγήινους σε άλλους τριτοδιάστατους πλανήτες. Πολλά χρόνια αργότερα θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε την έκτη και έβδομη (άυλες διαστάσεις) αλλά όχι με το υλικό μας σώμα αλλά με τα ενεργειακά μας. Οι εξωγήινοι που μας επισκέπτονται (και μεταφέρουν ήδη σε μερικούς επιστήμονες μας ιδέες, που αυτοί νομίζουν ότι αυτές προέρχονται από την διαίσθησή των), θα μας επισκέπτονται σε μεγάλους αριθμούς όταν μπούμε στην πέμπτη διάσταση, και θα μας διδάσκουν την τεχνολογία τους, πώς να μην αρρωσταίνουμε, πώς να υλοποιούμε αντικείμενα, και πολλές άλλες χρήσιμες δυνατότητες της πέμπτης διάστασης. Θα είναι αρχικά ανθρωποειδείς διότι η πρόθεση τους είναι να μην μας τρομάξουν και τους δούμε εχθρικά, ή θα φορούν στολή που θα τους εμφανίζει ανθρωποειδείς. Αργότερα όμως όταν τους συνηθίσουμε θα αρχίσουν να έρχονται και οι άλλοι, τους οποίους ασχέτως μορφής θα τους αποδεχόμαστε καθ' ότι θα εκπέμπουν αγάπη, που είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων πεμτοδιάστατων πολιτισμών.

Επί πλέον προσθέτω ότι στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκα εκ των υστέρων από τους επισκέπτες του site μου για το τι θα γίνει με το ένα ή το άλλο πράγμα, ξεχωρίζει ή ερώτηση τους για της τράπεζες. Σ' αυτή οι εξωγήινοι μου απάντησαν ως εξής: Οι τράπεζες δεν θα υπάρχουν στην πέμπτη διάσταση (παρά μόνον υπό νέα μορφή στην μεταβατική περίοδο) καθ' ότι οι άνθρωποι εν γένει θα αυτοεξυπηρετούνται και θα μπορούν να υλοποιούν τα πράγματα που τους χρειάζονται. Οι συναλλαγές μεταξύ τους εν γένει θα βασίζονται στην αξία - ''ενέργεια'' που έχουν αυτά που παίρνουν εν σχέση με αυτά που δίδουν, που θα μετριέται σε μονάδες που θα μπορούν να καταχωρούνται πάνω σε ''έξυπνες'' κάρτες. Πάντως, προσέθεσαν ότι προηγουμένως θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση εκ του γεγονότος ότι ο πολύς κόσμος θα αρνείται, ή θα αδυνατεί να επιστρέψει στις τράπεζες τα δάνεια του, ενώ όλο το παρόν οικονομικό σύστημα θα ανατραπεί και θα αλλάξει. Επίσης όσον αφορά, μεταξύ πολλών άλλων, στις εταιρίες και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την παραγωγή και την χρήση των όπλων, και αυτές θα πάψουν να υπάρχουν γεγονός που επίσης θα δημιουργήσει αναστάτωση κυρίως στις κυβερνήσεις. Ακόμη μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το τι θα γίνουν τα επαγγέλματα του ιατρού - νοσηλευτή - εναλλακτικού - θεραπευτή, καθώς και του δικηγόρου - νομικού - δικαστικού - πολιτικού. Η απάντηση είναι ότι και αυτά τα επαγγέλματα θα καταργηθούν καθ ότι δεν θα υπάρχουν κανενός είδους ασθένειες, αλλά ούτε και διενέξεις μεταξύ των ανθρώπων, οι δε νόμοι που θα ισχύουν θα είναι οι ''συμπαντικοί''. Τέλος οι ασχολούμενοι με τα μεταφυσικά όπως ''κανάλια'', ''μέντιουμ'', ''πνευματικοί οδηγοί'' κλπ, θα πρέπει και αυτοί να αλλάξουν επάγγελμα, καθ ότι τις ιδιαιτέρες ικανότητες τους θα τις έχουμε πλέον όλοι, καθ' όσον θα είμαστε στην πέμπτη διάσταση.

Στην έντονη επιθυμία μου να πάρω από τώρα μία εικόνα του πως θα είναι η Γη στην πέμπτη διάσταση, πήρα έμμεσα την απάντηση μέσω της χαρισματικής φίλης μου Ελπίδας Λέκκα από τα Χανιά που μου έκανε Ρέϊκι, και η εικόνα ήταν να βλέπω μια ξέφρενη γιορτή, ένα γλέντι με τραγούδια, χορούς, πυροτεχνήματα, και γελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας και χρώματος, που να μην σταματά, ενώ φυτά και λουλούδια με πολύ εντυπωσιακά χρώματα συμπληρώνουν το εορταστικό σκηνικό. Από τότε κάθε φορά που την φέρνω στον νου μου, αυτή η εικόνα με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, και μου δίνει μεγάλη ενέργεια να συνεχίσω την ημέρα μου. Ακόμη στην επιθυμία μου να δω το τι θα κάνω εγώ στην πέμπτη διάσταση, πήρα με τον ίδιο όπως προηγουμένως τρόπο την συμβολική απάντηση, που είναι η εικόνα ενός παιδιού που τρέχει χοροπηδά και παίζει γελαστό σε ένα μεγάλο λιβάδι, ενώ όπου πατάει ξεπετάγονται αμέσως ωραιότατα λουλούδια και φυτά, διαφορετικά την κάθε φορά, με εντυπωσιακά χρώματα που μεταβάλλονται, δίνοντας την εντύπωση ότι τα φυτά αναπνέουν. Αυτό μου έδωσε την ιδέα ότι πιθανών η αποστολή μου στην πέμπτη διάσταση να είναι να σκορπώ την χαρά και το γέλιο, και ίσως για τον λόγο αυτόν επινόησα και το νέο σύμβολο του Ρείκι (το ''Σύμβολο της Χαράς'', δείτε επόμενη σελίδα μου II.2.D3). Και σε αυτήν την περίπτωση κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου αυτήν την εικόνα (και μου αρέσει να το κάνω συχνά), αισθάνομαι σαν ανέμελο παιδί που απολαμβάνει το παιχνίδι του.

Ακόμη στην ερώτηση μου προς τους εξωγήινους για το τι πρέπει να κάνω για να μπω στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση ήταν να συνεχίσω να κάνω αυτό που ήδη κάνω, και όταν επέμεινα ρωτώντας για το πώς θα μπω πιο γρήγορα, η απάντηση ήταν ότι θα μπω αρκετά πριν από το τέλος του 2012, αλλά δεν πρέπει να βιάζομαι υπερβολικά διότι μια πολύ πρόωρη, σε σχέση με τους άλλους, είσοδος μου θα με κάνει να αισθανθώ μοναξιά, και θα με κάνει να αγανακτώ με την συμπεριφορά και την ''χαζομάρα'' των γύρω μου, που μπορεί να είναι και αγαπητά μου πρόσωπα. Όταν τέλος ρώτησα τι είναι αυτό που ήδη κάνω σήμερα μου έδωσαν την εξής συμβολική εικόνα. Είδα τον εαυτό μου στην άκρη ενός μεγάλου γκρεμού, όπου εκεί που ήμουν εγώ ήταν η τρίτη διάσταση, ενώ στην απέναντι πλευρά του γκρεμού διέκρινα την μεγάλη γιορτή της πέμπτης διάστασης, και μέσα σε αυτήν και ένα άλλο μέρος του εαυτού μου. Τότε είδα να δημιουργείται μια πελώρια γέφυρα από πάγο που στην επιφάνια της είχε αφράτο χιόνι, και να γεφυρώνει τον γκρεμό, ενώ επάνω της άρχισα να περπατώ μαζί με πολλούς άλλους κατευθυνόμενος προς την άκρη της πέμπτης διάστασης. Τότε δύο αιθέρια ιπτάμενα πλάσματα με πλησίασαν, πήραν από μια μεγάλη μπάλα χιόνι και τις έτριψαν από πάνω μου, και τα τρίματα έπεσαν στο σώμα μου σαν χρυσή βροχή. Τότε το δέρμα μου άρχισε να λάμπει και άρχισα και εγώ να πετώ προς την άλλη όχθη, παίρνοντας και εγώ χιονόμπαλες και τρίβοντας τες πάνω από τους ανθρώπους, που και αυτοί τότε έλαμπαν και με ακολουθούσαν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 (Παράδειγμα προς αποφυγή)

Ήδη σε πολλούς από μας, άσχετα με την πέμπτη διάσταση, κυριαρχεί ένα έντονο συναίσθημα αγανάκτησης γι' αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στα οποία δυστυχώς η χώρα μας διεκδικεί τα πρωτεία, όπου η διαφθορά και η σαπίλα στην πολιτική, στις υπηρεσίες εν γένει, στους οργανισμούς, στη δικαιοσύνη, στην εκκλησία, στην αστυνομία, στις τράπεζες, στις επιχειρήσεις, στις συναλλαγές, στους επιχειρηματίες και στους ανθρώπους που ασκούν την κάθε είδους εξουσία, καθώς και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής μας ζωής, παύουν σιγά-σιγά να αποτελούν την μειοψηφία και τείνουν να γίνουν ο κανόνας. Επίσης με τον ίδιο ρυθμό εξελίσσεται και η κάθε είδους εγκληματικότητα, εγχώρια και εισαγόμενη, όπου οι κλεψιές και οι ληστείες είναι σε ημερησία διάταξη, και οι πολίτες μένουν ουσιαστικά απροστάτευτοι. Στην μεγάλη αυτή ρεμούλα και διαφθορά προεξέχουσα θέση κατέχουν κατ αρχήν οι πολιτικοί μας και μάλιστα κυβερνόντες, ορισμένοι των οποίων έγιναν πάμπλουτοι, ενώ πολλοί πολιτικοί κάθε κυβέρνησης που ακολουθεί, θεωρούν καθήκον τους να ξεπεράσουν τους προκατόχους τους στους τομείς αυτούς. Στον ισχυρισμό ότι αποτελούν την μειοψηφία απαντώ, τότε γιατί το 90% των βουλευτών υπερψήφισε τον αισχρό νόμο που παραγράφει (σε σύντομο διάστημα) τις ευθύνες των υπουργών ανεξάρτητα του μεγέθους του κακουργήματος που έχουν κάνει (αδίκημα που ισοδυναμεί κατά την γνώμη μου με φυγάδευση εγκληματία). Ακολουθούν οι κατέχοντες κάθε είδους διοικητικές θέσεις και μάλιστα οι κρατικοί λειτουργοί (που ξαφνικά έγιναν πλουσιότατοι), ενώ τελευταία αστέρες αναδείχθηκαν και εκκλησιαστικοί και μοναστηριακοί παράγοντες, και όλοι αυτοί παραμένουν ατιμώρητοι. Όλοι αυτοί συνεργάζονται αρμονικότατα με ασυνείδητους επιχειρηματίες Έλληνες αλλά και ξένους (που αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν υποανάπτυκτη αποικία τους, όπου κυριαρχεί η μίζα), και έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους όλο σχεδόν τον πλούτο μιας αρχικά ευλογημένης χώρας, που την κατάντησαν βαριά υπερχρεωμένη και στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, όπου η οικονομία έχει υπερκεραστεί από την παραοικονομία και από το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Παράλληλα οι διάφοροι ελεγκτικοί μηχανισμοί όπως είναι της δικαιοσύνης, της ευφορίας (στην φοροδιαφυγή οι επιχειρηματίες μας είναι οι πρώτοι ανά τον κόσμο), των ανεξάρτητων αρχών κλπ, (συμπεριλαμβανόμενων και των μεγάλων μέσων ενημέρωσης), από ''ανεξάρτητοι'' έγιναν ''εξηρτημένοι'' και αναποτελεσματικοί και κωλυσιεργούν, ή αδιαφορούν, ή αδυνατούν, ή δεν θέλουν να περιορίσουν το κακό. Από την άλλη πλευρά αυξάνεται η δυστυχία, η εξαθλίωση, η αγανάκτηση και η απόγνωση των αθώων και τιμίων πολιτών, που αδυνατούν να αντιδράσουν (ή ορισμένοι ακραίοι αντιδρούν ασυλλόγιστα και προβοκατόρικα καταστρέφοντας περιουσίες αδιάκριτα και χειροτερεύοντας έτσι την όλη κατάσταση), στα οργανωμένα συμφέροντα και συστήματα και στην αδιαφορία, την ανεπάρκεια, ή την ανικανότητα των διοικούντων. Έτσι πεθαίνουν συχνά άνθρωποι στα δημόσια νοσοκομεία λόγω ελλείψεων πόρων για στοιχειώδη μέσα και προσωπικό, ενώ σε άλλους τομείς γίνονται σπατάλες των κρατικών πόρων άνευ προηγουμένου.

Ήδη τα τελευταία 35 χρόνια διεφθαρμένες κυβερνήσεις εναλλάσσονται στην διακυβέρνηση της χώρας, προσπαθώντας η μία να ξεπεράσει την άλλη στις μίζες και την διαφθορά, όπου το κύριο μέλημα τους δεν είναι τόσο το καλό της χώρας, καθ ότι υπήρξαν και είναι πειθήνια όργανα των αφεντικών τους τόσον του εξωτερικού (ξένες κυβερνήσεις και πολυεθνικές), όσον και του εσωτερικού (ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που τους λαδώνουν), αλλά το πώς θα γεμίσει η τσέπη των στελεχών τους και το πώς θα επανεκλεγούν, διορίζοντας χιλιάδες χαραμοφάηδες για να τους ψηφίσουν. Αυτό το πρόσφορο έδαφος βρήκαν οι ''οικονομικοί δολοφόνοι'' της ''Wall Street'' κλπ για τα θανατηφόρα κτυπήματα τους. Το επιτυχές αυτό παράδειγμα των πολιτικών, έσπευσαν να ακολουθήσουν και οι κρατικοί λειτουργοί σε όλες τις βαθμίδες και κλάδους, ακόμη και οι δικαστικοί και της εκκλησίας, αλλά και πολλοί παράγοντες του ιδιωτικού τομέα, που οι ασύστολες καταχρήσεις τους και απάτες (κλοπές των πολιτών και του κράτους) δεν έχουν προηγούμενο. Έτσι τα χρήματα του κράτους σπαταλούνται για το τίποτα, αντικαθιστάμενα από συνεχώς αυξανόμενα δάνεια με επαχθείς για την χώρα μας όρους. Και όλοι αυτοί παραμένουν μέχρι σήμερα (αν και πολλοί αποκαλύφθηκαν) ουσιαστικά ατιμώρητοι, οι μεν πολιτικοί καλυπτόμενοι πίσω από τους αισχρούς νομούς που ψήφησαν για την νομική προστασία-ασυδοσία τους (που όμοιοι νόμοι δεν υπάρχουν στον πλανήτη), οι δε λοιποί λαδώνοντας, εκβιάζοντας τους συνενόχους τους, ή φυγαδευμένοι στο εξωτερικό. Αυτή η διεφθαρμένη και αδιάφορη διοίκηση είχε ως αποτέλεσμα, τον πακτωλό χρημάτων που έλαβε ή χώρα από την Ευρωπαϊκή ένωση και άλλες πυγές (όπως π.χ. το φθηνό ξεπούλημα καίριων κρατικών οργανισμών), να τον κατασπαταλήσει σε πολλαπλώς υπερτιμολογημενα, (και πολλές φορές άχρηστα) έργα και προμήθειες, ασύμφορες συμβάσεις, και αδικαιολόγητες κρατικές δαπάνες, ιδιαίτερα για την κάλυψη των μισθών και λοιπών δαπανών του υδροκέφαλου κρατικού φορέα, (που όμοιός του, τηρουμένων των αναλογιών, δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα). Όλα αυτά γίνονται για να γεμίσουν οι τσέπες των διοικούντων, (πολιτικών, διοικητικών. μεγάλων επιχειρηματιών, κλπ), ενώ το δημόσιο χρέος έφτασε σε ύψος ρεκόρ και για τα διεθνή ακόμη δεδομένα. Από την άλλη πλευρά αν κάποιος τίμιος επιχειρηματίας, Έλληνας ή ξένος, θελήσει να κάνει μία επένδυση στον τόπο μας (πράγμα που θα βοηθούσε και στην ανάπτυξη και στην μείωση της ανεργίας, που τόσο χρηζόμαστε), συχνά μπλέκει στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας, των μεγάλων συμφερόντων, της μίζας και της διαφθοράς, και έτσι πολλές φορές φεύγει τρέχοντας αναζητώντας πιο σοβαρές αγορές.

Δεδομένου ακόμη ότι οι κυβερνήσεις αυτές δεν έκαναν τίποτε για να αξιοποιήσουν τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της χώρας, που σε αρκετές περιπτώσεις εκμεταλλεύονται οι ξένοι, ούτε δημιούργησαν κάποιο αναπτυξιακό υπόβαθρο, (με αποτέλεσμα ο ρυθμός ανάπτυξης να είναι αρνητικός), το μόνο που μπορούμε πλέον να ελπίζουνε με τα μέτρα που οι ξένοι ζητούν και μας επιβάλουν, όχι βέβαια να ξεπληρώσουμε τα τριακόσια δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστάμε στο εξωτερικό, (και τα οποία παρ όλες τις προσπάθειες λιτότητας εκτιμάται ότι σύντομα θα ξεπεράσουν τα 400 δις), αλλά απλώς να επιβραδύνουμε την αύξηση του χρέους αυτού. Αντίστοιχα χρέη πολλών εκατοντάδων δισεκατομμυρίων έχουν δημιουργηθεί και στο εσωτερικό και στα ασφαλιστικά ταμεία που πληρώνουν τις συντάξεις Όλα αυτά μας οδήγησαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που είναι άλλη μια βλακεία μας, για να πάθουμε αυτά που έπαθε η Αργεντινή και άλλες χώρες, και να οδηγηθούμε με μαθηματική ακρίβεια στην χρεοκοπία. Δείτε στην σελίδα μου II.2.D9 καθώς και πιο κάτω σε αυτά που λέω για τις ΗΠΑ, για την μέθοδο που χώρες (όπως ο Ισημερινός, η Κολομβία, η Ινδονησία, η Νιγηρία κλπ) οδηγούνται στην χρεοκοπία, όπως ομολογούν τα στελέχη που τις μεθοδεύουν, που αποκαλούν τους εαυτούς τους ''οικονομικούς δολοφόνους, για να εκμεταλλευτούν οι τράπεζες και οι πολυεθνικές στην συνεχεία πληρώνοντας πενταροδεκάρες τον ορυκτό και άλλο πλούτο τους. Τον ρόλο ενός τέτοιου οικονομικού δολοφόνου έπαιξε για την Ελλάδα η Goldman Sachs και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής τον επιτυγχάνει. Ο Alex Jones στις εκπομπές του αναφέρει ότι για ένα δισεκατομμύριο $ που δανείστηκε από το ΔΝΤ η Νιγηρία, χρειάστηκε να πληρώσει σε μια σειρά ετών 46 δισεκατομμύρια σε τόκους, και ακόμη να χρωστά το δάνειο, (δείτε τα βίντεο του www.youtube.com/watch?v=bUNhtPAtMBg&feature=related κλπ). Επίσης ο ίδιος θεωρεί ότι η Ελλάς αποτελεί ένα μοντέλο οικονομικής κατάκτησης των χωρών από τις τράπεζες των σκοτεινών δυνάμεων, που αποβλέπουν στην δημιουργία της ''παγκόσμιας κυβέρνησης''. Εάν λοιπόν η προσπάθεια τους πετύχει και οι Έλληνες δεν αντιδράσουν δυναμικά, τότε θα ακολουθήσουν διαδοχικά και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μέχρι τελικά το μοντέλο της Ελλάδος να τύχει παγκόσμιας εφαρμογής και η κρίση στην Ελλάδα να φτάσει και στην Αμερική (δείτε το βίντεο www.infowars.com/alex-jones-on-rt-greek-crisis-will-come-to-america). Υπέρ της ανάγκης δημιουργίας μιας παγκόσμιας κυβέρνησης έχουν μιλήσει διάφοροι αξιωματούχοι, όπως και ο Jean-Claude Trichet πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας, και βασικό στέλεχος της λέσχης Bilderberg των σκοτεινών δυνάμεων. Τέλος επειδή οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για τους αρχαίους προγόνους μας και προσπαθούμε να τους μιμηθούμε, (άσχετα αν τελικά δεν αντιδράσουμε). παραθέτω το πώς λειτουργούσε η πολιτεία την εποχή του χρυσού αιώνα του Περικλέους. Για να πάρει λοιπόν κάποιος πολιτικός μια θέση στην Αθήνα, κατέγραφαν όλη του την περιουσία (μέχρι και τα σανδάλια του) και εάν εισήγαγε νόμο που έβλαπτε οικονομικά την χώρα. πλήρωνε από την περιουσία του την ζημία που προέκυπτε, και αν η περιουσία του δεν επαρκούσε εργάζονταν χωρίς μισθό στα δημόσια έργα. Αν όμως ο νόμος του έβλαπτε ηθικά την χώρα τότε θανατώνονταν αυθημερόν.

Όλα αυτά θα με έκαναν πολύ απαισιόδοξο για το μέλλον της χώρας μου και των παιδιών μου (όπως κάνουν και πολλούς άλλους συμπατριώτες μου), και το ίδιο θα σκέπτονται και πολλοί άλλοι κάτοικοι άλλων χωρών που φαίνεται να έχουν την ίδια μοίρα με την Ελλάδα, αν δεν ήμουν σίγουρος ότι η άφιξη των εξωγήινων και η μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση θα ανατρέψει άρδην το σκηνικό. Προσέθεσα τις παραγράφους αυτές, με αφορμή το παράδειγμα της Ελλάδος, για να δώσω μια εικόνα στα εκατομμύρια (ίσως δε και δισεκατομμύρια) ανθρώπων του πλανήτη που βρίσκονται στην ίδια ή και χειρότερη μοίρα με τους Έλληνες και να τους διαβεβαιώσω ότι τα βάσανα τους σύντομα τελειώνουν. Ακόμη φαντάζομαι πολλές φορές και το ''απομεμακρυσμένο σήμερα'' σενάριο, ότι δηλαδή αν η Ελλάδα τελικά χρεοκοπήσει και αρνηθεί να πληρώσει τα οποιαδήποτε χρέη της εφαρμόζοντας μονομερώς το ''Loan forgiveness'' (μηδενισμό - συγχώρεση όλων των δανείων, που αναλύω πιο κάτω στην συνθήκη NESARA), τότε ίσως και οι άλλες χώρες της ευρωζώνης (αρχίζοντας από τις ασθενέστερες) να ακολουθήσουν το παράδειγμα της, και το ντόμινο αυτό να επεκταθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην συνέχεια σε όλα τα κράτη, διότι όλα λίγο πολύ χρωστούν υπέρογκα ποσά στις τράπεζες και στους κερδοσκόπους δανειστές τους που παίζουν τα βρόμικα παιχνίδια τους, ώστε ο παγκόσμιος πλούτος να συσσωρεύεται ολοένα στους Ιλουμινάτοι και τους συνεργάτες τους. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια πολύ καλή αφορμή για την άμεση επέμβαση τότε των εξωγήινων για να δώσουν την λύση, και μάλιστα με την αποδοχή και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κυβερνήσεων του πλανήτη. Σημειωτέον ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η επίπτωση που είχε στην υποτίμηση του ευρώ, στην άνοδο των spreads και άλλων χωρών, και την πτώση στα χρηματιστήρια, ανησύχησε και τον πρόεδρο Ομπάμα που φοβήθηκε το ξεκίνημα ενός τέτοιου ντόμινο, που θα είχε επιπτώσεις στις ΗΠΑ μεγαλύτερες από ότι το 2008 η χρεοκοπία της τράπεζας Lehman Brothers (θύμα και αυτή της Goldman Sachs), που στοίχησε στον αμερικάνικό λαό 800 δισεκατομμύρια $. Για τον λόγω αυτό και τηλεφώνησε επανειλημμένως στην Μέρκελ και επικοινώνησε και με τους άλλους του G7, ζητώντας να αποφευχθεί πάση θυσία η χρεοκοπία της Ελλάδος. Την θεωρεία του ντόμινο ενισχύει και το γεγονός ότι οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει μέχρι το τέλος του 2011 να αποπληρώσουν δάνεια ύψους δυο τρισεκατομμυρίων ευρώ που δεν τα έχουν (και που δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να τα δανειστούν), δεδομένου ότι και η προσπάθεια δημιουργίας ταμείου 720 δισεκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη των αδυνάτων χωρών της ευρωζώνης, μέχρι σήμερα (μέσα Μαΐου 2010) δεν κατέληξε στους επιθυμητούς στόχους με αποτέλεσμα τα spreads των χωρών της ευρωζώνης να μην μειωθούν σημαντικά.

Για την αντιμετώπιση του χρέους των 2 τρις που προανέφερα, θα μπορούσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) να τυπώσει χαρτονόμισμα, (όπως κάνει ευρέως η FED και πολλές άλλες κεντρικές τράπεζες), δημιουργώντας έναν ελεγχόμενο πληθωρισμό, και μειώνοντας έτσι την πραγματική αξία του χρέους, δεδομένου ότι με την αύξηση των τιμών ακινήτων κλπ, οι δανειστές θα μπορούσαν να αγοράσουν πολύ λιγότερα αγαθά από την αποπληρωμή των δανείων τους. Ακόμη ή νέα Ελληνική κυβέρνηση μόλις ανέλαβε την εξουσία θα μπορούσε, αντί να διατυμπανίζει το Ελληνικό χρέος, να δανειστεί ολόκληρο το ποσό από τις αγορές για την διετία 2010-2011 που θα χρηζόταν για την αποπληρωμή δανείων και για τα λειτουργικά της έξοδα, τότε που τα spreads ήσαν πολύ χαμηλά, κερδίζοντας έτσι χρόνο για να βάλει (εάν βέβαια πραγματικά το ήθελε) μια τάξη στο χάος που άφησε η προηγουμένη κυβέρνηση προτού εκείνη το ''βάλει στα πόδια''. Αντίθετα λόγω της απειρίας της (για να μην αναφερθώ και σε ενδεχόμενο δόλο, ή σε υποταγή της στις επιταγές των σκοτεινών δυνάμεων), η νέα κυβέρνηση οδήγησε την χώρα στην αγκαλιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) με καταστρεπτικές για την χώρα συνέπειες. Έτσι με τα μέτρα που επεβλήθησαν αυξάνει ολοένα η ύφεση, η ανεργία, και ο αποπληθωρισμός, με αποτέλεσμα να ωφελούνται οι δανειστές που η πραγματική αξία των χρημάτων τους αυξάνει, μια που θα μπορούν πλέον να αγοράζουν περισσότερα αγαθά, λόγω των μειωμένων τιμών ακινήτων κλπ, ενώ με την επιβολή του φόρου ακίνητης περιουσίας και των τεκμηρίων, είναι πολλοί που θα αναγκασθούν να ξεπουλήσουν τις περιουσίες τους. Όλα αυτά ευνοούν την περαιτέρω συγκέντρωση του τζίρου στις μεγάλες εταιρίες και στις πολυεθνικές, ενώ οι μικρές επιχειρήσεις θα κλείνουν η μία μετά την άλλη, πράγμα που δημιουργεί ένα ακόμη πρόβλημα στο κράτος πλην της ενεργείας, μια που οι μεγάλες εταιρίες με τις διάφορες φοροαπαλλαγές που μεθοδεύουν (offshore κλπ) δεν ενισχύουν αναλογικά τις εισπράξεις του κράτους, το οποίο αναγκάζεται τότε να αυξάνει τους έμμεσους φόρους για να αντεπεξέλθει, πράγμα που εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και τους οδηγεί κάτω από το όριο της φτώχιας.

Λόγω του γεγονότος ότι αυτές τις μέρες (τέλη Απριλίου 2010) η Ελλάδα έχει ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ, έκανα δύο σχετικές ερωτήσεις στον φίλο μου Gabriel, έναν εξωγήινο από τον Altone (έναν πλανήτη σε έναν αστερισμό της Ανδρομέδας) , που είναι εδώ στη Γη με τη Γαλακτική Συνομοσπονδία (δείτε λεπτομέρειες περί αυτού στην επόμενη σελίδα μου II.2.D2). Ερώτηση 1: Ένας Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος, (ο οποίος πρόκειται πλέον να παραιτηθεί), είπε ότι μετείχε στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσική κυβέρνηση που προσέφερε στην Ελλάδα δάνειο ύψους 40 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος του Απριλίου, με σταθερό επιτόκιο 4% για απεριόριστο χρόνο, και χωρίς να ζητά κανένα περιορισμό που θα έπρεπε να ληφθεί από την Ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά τις μειώσεις μισθών κλπ. Παρ' όλα αυτά ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου (πιθανότατα υπό την επιρροή των ΗΠΑ), το αρνήθηκε και έσπευσε να ζητήσει τα δάνεια που προσφέρονται από το ΔΝΤ και την Ενωμένη Ευρώπη με χειρότερες συνθήκες (5% επιτόκιο) και πολλούς περιορισμούς (μείωση των μισθών κλπ). Επιπλέον, η Κίνα ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα ποικιλοτρόπως (δείτε επομένη παράγραφο). Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο κυβερνητικός αξιωματούχος, και τι έκανε τον Παπανδρέου να επιλέξει την χειρότερη λύση; Απάντηση 1: Αυτό που λέει ο κυβερνητικός αξιωματούχος είναι αλήθεια. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρει τη βοήθεια με τον τρόπο που την χρειάζεται, δεδομένου ότι δεν είναι προς το συμφέρον ορισμένων Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για να πάρει αυτό το είδος της βοήθειας. Όλες οι μεγάλες χώρες οδηγούνται προς μια ''παγκόσμια κυβέρνηση'' που έχει διαφορετικά σχέδια για την Ελλάδα. Παρακαλώ να το κατανοήσεις. Δεν έχω κάτι να σου πω ως προς τα σχέδιά τους αυτά, αλλά απλώς ότι υπάρχουν. Εάν αυτή τη στιγμή δεν έχεις κάνει κάτι για να προστατεύσεις τον εαυτό σας και τα περιουσιακά σου στοιχεία, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις. Δεν μου δίνει χαρά που σου δίδω αυτές τις πληροφορίες. Ο πάντα φίλος σου Gabriel. Ερώτηση 2: Το ΔΝΤ πρόκειται να βοηθήσει, ή να καταστρέψει την ελληνική οικονομία με την παρέμβασή του (με τα δάνεια και τους περιορισμούς που θέτει, κλπ); Σε περίπτωση που η παρέμβασή του θα έχει αρνητική επίπτωση, π.χ. να υποχρεώσει την Ελλάδα να πουλήσει για ψίχουλα την κρατική περιουσία και τους εθνικούς της πόρους σε ξένους, όπως θα είναι π.χ. οι τράπεζες που συνεργάζονται με το ΔΝΤ, κλπ, πράγμα που συνέβη και σε άλλες χώρες που επενέβη (Βραζιλία κλπ), τότε θα είναι δυνατό για τους Έλληνες (ή για τους εξωγήινους με τους Γήινους συμμάχους τους), να αντιδράσουν έγκαιρα και να σώσουν την Ελλάδα και την οικονομία της; Απάντηση 2: Αγαπητέ Γιώργο, θα πω αυτό που σου είπα και προηγουμένως, ότι δηλαδή δεν είναι προς το καλύτερο συμφέρον της ''νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων'' να δουν την Ελλάδα να ορθοποδήσει. Για ποιον ακριβώς λόγο εγώ αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σου πω. Ωστόσο ναι οι εξωγήινοι με τους Γήινους συμμάχους τους θα είναι έτοιμοι στη θέση τους και θα βοηθήσουν προτού η Ελλάδα να πέσει ολοκληρωτικά. Πάντως να είσαι προετοιμασμένος για τις όχι τόσο καλές εποχές που πρόκειται να ακολουθήσουν, μέχρις ότου να επέμβουμε. Αυτό είναι και ένα μικρό μέρος από τους λόγους για τους οποίους τα γεγονότα πρόκειται να συμβούν (ο Gabriel αναφέρεται στην εμφάνιση και παρέμβαση των εξωγήινων), νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό τους. Σε παρακαλώ, να μην έχεις φόβους, διότι σύντομα όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο. Η βοήθεια είναι καθοδόν. Ο πάντα φίλος σου Gabriel.

Για να δείξω καλλίτερα το πόσο οι σκοτεινές δυνάμεις επεμβαίνουν τόσο στις Ελληνικές κυβερνήσεις και τις χειραγωγούν, όσο και στις κυβερνήσεις των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών (αλλά και των άλλων χωρών γενικότερα), προσθέτω τα κάτωθι. Εκτός από την Ρωσία και πολλές άλλες χώρες πρότειναν εγκαίρως να βοηθήσουν την Ελλάδα και μάλιστα με πολύ ευνοϊκούς όρους, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε την βοήθεια τους, διότι είχε εντολή να πάει στο ΔΝΤ κλπ, ενώ για να ρίξει σταχτή στα μάτια ισχυρίζονταν ότι προσπαθεί να αποφύγει το ΔΝΤ. Μεταξύ αυτών αναφέρω: α) Την Κίνα που προθυμοποιήθηκε να καλύψει όλες τις δανειακές μας ανάγκες, τόσο για αποπληρωμή των δανείων μας, όσο και για τις άλλες λειτουργικές μας δαπάνες, με αρχικό επιτόκιο μόνον 1% (αντί του 6.7%) χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, αλλά και να κάνει σημαντικές επενδύσεις στην χώρα μας που θα τόνωναν την ανάπτυξη. Ακόμη προθυμοποιήθηκε να μας στείλει όσους τουρίστες έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε. β) Το Ιράν που πρότεινε μέσω του πρέσβη του στην Ελλάδα, να δώσει δάνειο 10 δισεκατομμυρίων ευρώ για απεριόριστο χρόνο με επιτόκιο μόνον 3%. γ) Τα Αραβικά Εμιράτα που πρότειναν επίσης και σειρά επενδύσεων (αεροδρόμιο για τα ιδιωτικά αεροπλάνα των εμίρηδων, κατασκευή μαρίνας ως επίσης και ναυπηγείου για τις θαλαμηγούς τους, κλπ). δ) Διεθνές πιστωτικό ίδρυμα πρότεινε τον Φεβρουάριο του 2010 να δώσει δεκαετές δάνειο στην Ελλάδα, ύψους μέχρι και 20 δισεκατομμυρίων ευρώ με το χαμηλό επιτόκιο του Libor+1.25% και μάλιστα υπεγράφη και σχετικό μνημόνιο με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η κυβέρνηση όμως το απέρριψε, παρ όλο που δεν έβαζε καθόλου προϋποθέσεις (όπως βάζει το ΔΝΤ), διότι ήθελε να οδηγήσει τελικά την χώρα (δήθεν άθελα της) στο ΔΝΤ, ακολουθώντας τις επιταγές των σκοτεινών δυνάμεων που την εξουσιάζουν, τόσο αυτήν όσο και πολλές άλλες κυβερνήσεις. Ακόμη το μεγάλο σκάνδαλο που αποδεικνύει την ρεμούλα των διοικούντων, είναι το ότι με την νέα κυβέρνηση τον Νοέμβριο 2009, το σύστημα να διακανονίζονται οι αγοροπωλησίες των ομολόγων σύντομα, άλλαξε και έδωσε την δυνατότητα διακανονισμού εντός 10 ημερών. Αυτό βοήθησε τους ''ημετέρους'' να θησαυρίσουν αγοράζοντας εικονικά ομόλογα σε χαμηλή τιμή που τα ξαναπουλούσαν εντός του δεκαημέρου σε ψιλότερες τιμές χωρίς να έχουν πληρώσει ευρώ. Εάν πάλι οι τιμές δεν ανέβαιναν για να δώσουν κέρδη, τους επέτρεπαν (άκουσον-άκουσον) να ακυρώσουν την αγορά. Αυτό κράτησε μέχρι πρόσφατα (Απρίλιος 2010) οπότε ξέσπασε το σκάνδαλο και αναγκάστηκαν να μειώσουν το περιθώριο διακανονισμού από 10 σε μία ημέρα.

Ακόμη η μεγάλη σαπίλα των συνειδήσεων των πολιτικών όλων των παρατάξεων αποδεικνύεται και από το ότι, ενώ σήμερα η βουλή έχει 1600 υψηλόμισθούς υπαλλήλους (συγγενείς και συνεργάτες των βουλευτών) σε μεγάλο ποσοστό αργόμισθους, τολμούν να διορίζουν σήμερα και άλλους 232 αργόμισθους (μεταξύ των οποίων και καθηγητή ιππασίας για τους βουλευτές). Επίσης ενώ ψαλιδίζουν μισθούς, συντάξεις και επιδόματα των λοιπών δημοσίων υπαλλήλων, δίδουν εντολή σήμερα για άμεση καταβολή επί πλέον επιδόματος σε βουλευτές και δικαστικούς (ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ). Πάντως με την νέα κατάσταση που δημιουργείται δεν κινδυνεύει μόνον η δημόσια περιουσία και οι εθνικές πηγές πλούτου να ξεπουληθούν στο ξένο κεφάλαιο, αλλά και οι ιδιωτικές περιουσίες (κτήρια, κτήματα, επιχειρήσεις, κλπ), δεδομένου ότι οι ιδιώτες (άτομα και επιχειρήσεις) χρωστούν στις τράπεζες άλλα 300 δισεκατομμύρια ευρώ που δυσκολεύονται εν γένει να αποπληρώσουν. Αν λοιπόν οι ξένες τράπεζες, που δανείζονται με πολύ μικρό επιτόκιο, εξαγοράσουν τις (ήδη πεσμένες) μετοχές των Ελληνικών, που δανείζονται πλέον με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο, τότε βάζουν στο χέρι τους ένα σημαντικό ποσοστό των παρουσιών αυτών που δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους και καταλήγουν σε κατάσχεση και πλειστηριασμό. Σημειωτέον ακόμη ότι όταν το ΔΝΤ είχε φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, του εδόθη η άδεια να τυπώνει το δικό του νόμισμα (GZO), ή οποία μάλιστα άδεια σε σύνοδο των 20 πλουσιοτέρων χωρών του πλανήτη (G20) το 2009 επεκτάθηκε μέχρι του ποσού του ενός τρισεκατομμυρίου $ που μπορεί να τυπώνει χωρίς κανένα αντίκρισμα και να το δανείζει με χαμηλό επιτόκιο στις αδύναμες χώρες, (ώστε οι δανειστές τους να μην χάνουν τα χρήματα τους), ενώ η επιστροφή του δανείου και των τόκων γίνεται με πραγματικά χρήματα. Ακόμη υπάρχει και ο θεσμός των ''καλυμμένων ομολόγων'' που η αξία τους καλύπτεται από ακίνητη περιουσία, την οποίαν οι δανειζόμενοι χάνουν αν δεν μπορούν να τα εξοφλήσουν.

Ακόμη αναφέρω το πελώριο (μεταξύ άλλων) σκάνδαλο που η Ελληνική κυβέρνηση το 2001 με την προτροπή της Goldman Sachs (η οποία πληρώθηκε αδρά), αλλοίωσαν τα οικονομικά δεδομένα ώστε να μπει η χώρα απροετοίμαστη στη ''αγκαλιά'' του ευρώ, με δυσμενείς δανειακές συνέπειες που επιδεινώνονταν (αλλά αποκρύβονταν) όλα αυτά τα χρόνια. Για τις υπηρεσίες της αυτές η Goldman Sachs έπαιρνε 30% αμοιβή (δηλαδή π.χ. για απόκρυψη ελλείμματος 10 δις ευρώ εισέπραττε 3 δις). Αυτό συνεχιστικέ μέχρις ότου η Goldman Sachs (που αποτελεί κράτος εν κράτη στην Wall Street, ενώ έχει αλώσει και πολλά άλλα κέντρα οικονομικών αποφάσεων, όντας όργανο των σκοτεινών δυνάμεων), αφού απεκόμισε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ από τα βρώμικα παιχνίδια της εις βάρος των Ελληνικών δανεισμών όλα αυτά τα χρόνια, επέλεξε να δώσει πρόσφατα το τελικό κτύπημα εναντίον της Ελλάδος, αλλά κυρίως εναντίον του ευρώ, που άρχιζε να απειλεί το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα διεθνώς, (δείτε πιο κάτω και τα πολύ μεγαλύτερα ''κατορθώματα'' της Goldman Sachs όπου μιλώ για τον Γολγοθά των ΗΠΑ). Παράλληλα στο πρόβλημα της Ελλάδος, αλλά και των άλλων χωρών του Ευρωπαϊκού νότου, σημαντικό ρόλο έπαιξε (και θα παίξει και στο μέλλον) και η πρωθυπουργός της Γερμανίας Μέρκελ (που είναι και αυτή συνεργάτης των σκοτεινών δυνάμεων), η οποία και επέβαλε την ανάμειξή του ΔΝΤ στην χρηματοδότηση της Ελλάδος, και η οποία έχει ως απώτερο σχέδιο το να υποδουλώσει οικονομικά τις αδύναμες χώρες της Ευρώπης στην Γερμανική οικονομία, (ενώ κάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει παλαιά δια των όπλων και ο Χίτλερ), πράγμα που υποβοηθά γενικότερα και το τελικό σχέδιο δημιουργίας μιας ''Παγκόσμιας Κυβέρνησης''. Ακόμη η Μέρκελ εξεβίασε την Ελληνική κυβέρνηση να αγοράσει τα (ελαττωματικά) υποβρύχια της προκειμένου να την βοηθήσει στον δανεισμό, ενώ και ο Σαρκοζήλ έκανε το ίδιο με τις Γαλλικές φρεγάτες, (οπλικά συστήματα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ έκαστο).

Εδώ πρέπει να αναφέρω και το τι λένε έγκριτοι διεθνείς οικονομολόγοι για το σενάριο της πτώχευσης που ανέφερα και προηγουμένως, οι οποίοι δεν θεωρούν μονόδρομο την καταστρεπτική επιλογή που έκανε πρόσφατα η Ελλάδα με το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή ένωση. Έτσι ο Max Keiser οικονομικός αναλυτής του BBC, κλπ μέσων ενημέρωσης, μιλάει στο Αλ Τζατζίρα για το πώς οι Eβραίοι της Wall Street, που τους αποκαλεί τρομοκράτες (δείτε το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=CM2Z5U5jM4g&feature=player_embedded) διέλυσαν την Ελλάδα, ενώ αρκετοί ξένοι αναλυτές χαρακτηρίζουν τους Έλληνες ''κότες'' που δεν αντιδρούν δυναμικά σε αυτό που τους επιβάλλεται. Ακόμη υποστηρίζει ο Keiser ότι οι Έλληνες πρέπει να επιλέξουν από τώρα την χρεοκοπία, (η οποία ούτος ή άλλως κάποια στιγμή θα επέλθει), για να αποφύγουν την επιδείνωση της ύφεσης, και οι δανειστές τους να λάβουν κάτω του 25% της αξίας των ομολόγων τους. Σε αντιστάθμισμα του χάους που πολλοί υποστηρίζουν ότι θα επέλθει με την χρεωκοπία, Έλληνες και ξένοι αναλυτές προτείνουν μεταξύ άλλων τα κάτωθι (δείτε π.χ. τα άρθρα στην Ελληνική ηλεκτρονική εφημερίδα με site τοhttp://www.sofokleous10.gr/portal2): Η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από την νομισματική ένωση, να τυπώσει το δικό της νόμισμα (την δραχμή), να εθνικοποιήσει τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, να δεσμεύσει όλες τις καταθέσεις και να τις αντικαταστήσει με ισότιμες δραχμικές, κρατώντας όλο το συνάλλαγμα (Ευρώ κλπ) για τις εξωτερικές πληρωμές της, να ελέγξει τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία των κατοίκων, με έμφαση στους πολιτικούς, τους δημόσιους λειτουργούς, και τους νεόπλουτος επιχειρηματίες, δημεύοντας όσες περιουσίες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τίμια δραστηριότητα, και φορολογώντας γερά (με εφ' άπαξ εισφορά) τις υπόλοιπες, (αντί να ψαλιδίζονται οι μισθοί και συντάξεις του αναξιοπαθούντος λάου που ήδη πεινάει). Ακόμη να καταργηθούν αναδρομικά όλοι οι νόμοι και οι συνταγματικές διατάξεις που διασφαλίζουν την ατιμωρησία των πολιτικών κλπ, ως παράνομοι και καταχρηστικοί και ως ουδέποτε γενόμενοι (εν ανάγκη επικαλούμενο το κράτος κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την χώρα), και οι ύποπτοι να συληθούν, να ανακριθούν εντατικά και ευ όσον υπάρξουν στοιχεία για την ενοχή τους, να υποχρεωθούν να επιστρέψουν στο κράτος όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία, ακόμη και αυτά που φυγάδευσαν στο εξωτερικό ή στις offshore εταιρίες τους, προκειμένου να αποφύγουν τις βαρύτατες των ποινών.

Το σενάριο χρεοκοπίας (και της επαναφοράς στην δραχμή) ως μιας πολύ καλύτερης λύσης για την Ελλάδα, υποστηρίζεται επίσης και από το CNN (δείτε το αναλυτικό άρθρο με τίτλο "Προχώρησε για χρεοκοπία Ελλάδα, σου το συμβουλεύει ακόμα και το CNN"), όπου επίσης αναφέρεται μεταξύ άλλων και το όνομα του Έλληνα καθηγητού των οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland των ΗΠΑ Θεόδωρου Καρυώτη, (δείτε το sitehttp://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3526:go-ahead-and-default-greece-advises-even-cnn&catid=1:latest-news&Itemid=64&lang=en). Ανάλογα υποστηρίζει στο περιοδικό Spigel και ο κύριος ''Buntesbank'' Καρλ Ότο Πελ. Ακόμη όπως τονίζει ο καθηγητής πανεπιστημίου κύριος Χ. Γιανναράς: ''Η λογική λέει ότι εκείνοι που δημιούργησαν την κρίση δεν μπορούν να μας σώσουν από αυτή'' και προτείνει μάλιστα την αλλαγή του πολιτικού συστήματος, τη σύγκληση συντακτικής συνέλευσης υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και την δημιουργία μίας κυβέρνησης προσωπικοτήτων, η οποία να μην περιλαμβάνει πολιτικούς που υπήρξαν μέρος του πολιτικού συστήματος για τα τελευταία 30 έτη. Ακόμη σημειώνει χαρακτηριστικά ότι: ''Η μεταβολή του κράτους σε κομματικό φέουδο προκάλεσε την κατάσταση που ζούμε σήμερα, γι' αυτό θα πρέπει να αποκατασταθεί η αξιοκρατία, ο έλεγχος και η ιεραρχία στο Δημόσιο Τομέα''. (Τα λόγια του ταιριάζουν με αυτά που επιτάσσει και η συνθήκη NESARA για τις μεταβατικές κυβερνήσεις όπως αναφέρω πιο κάτω). Επίσης ο Καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου λέει ότι: ''Απαντήσεις για το τι προκάλεσε την κρίση στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες θα βρούμε, αν εξετάσουμε την ανακατανομή του εισοδήματος κατά τα τελευταία χρόνια, όπου ένα πολύ μεγάλο μέρος της παραγωγής εισοδήματος μετακινήθηκε από το χώρο της εργασίας στο χώρο του κεφαλαίου. Αυτομαστιγωνόμαστε καθημερινά ζητώντας να φέρουν οι κλέφτες πίσω τα 'κλεμμένα', όμως εκείνο που πρέπει πρώτα να μελετήσουμε, είναι όλα εκείνα που νομίμως και μέσα από θεσμοθετημένες διαδικασίες εκλάπησαν''. Ακόμη ένας οικονομολόγος αναλυτής που περιγράφει την οικονομική χειραγώγηση της Ελλάδας και τις χρεοκοπίες της από το 1922 μέχρι σήμερα, συνηγορεί στην λύση της άμεσης κήρυξης της χώρας σε χρεωκοπία (που την θεωρεί αργά ή γρήγορα αναπόφευκτη), για να μην προλάβει να ξεπουληθεί όλη η υποδομή και ο πλούτος της χώρας στους δανειστές της (δείτε το http://tvxs.gr/news//έγραψαν-είπαν/τα-ψέματα-και-οι-αλήθειες-για-το-χρέος-του-δημήτρη-καζάκη).

Ακόμη θα πρέπει να εθνικοποιηθούν όλες οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, καθώς και επιχειρήσεις κλειδιά για την λειτουργία της χώρας και προς όφελος των πολιτών, με προσωρινό πάγωμα των αποζημιώσεων, και να περιορισθεί η εισαγωγή αγαθών από το εξωτερικό (πολυτέλειας, κλπ) που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες, καθώς και αγαθών που παράγονται σε επάρκεια στην χώρα, ασχέτως τιμών, και να αποκλεισθούν όλοι οι μεσάζοντες (χονδρέμποροι, κλπ). Έτσι με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν σε συνάλλαγμα (για να παραγγελθούν από το εξωτερικό μηχανήματα κλπ), καθώς και με την δραχμική επάρκεια, θα μπορέσει το κράτος να επικεντρωθεί στην εντατική εκμετάλλευση του πλούσιου ορυκτού πλούτου της χώρας (που εκτός των άλλων θα την κάνει και ενεργειακά ανεξάρτητη), καθώς και στην πρωτογενή παραγωγή τροφίμων (γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, κλπ), πράγμα που θα δώσει δουλειά στους άνεργούς και μάλιστα σε παραγωγικές δραστηριότητες, ενώ συγχρόνως θα βοηθήσει και στην μετακίνηση των υπεραρίθμων υπαλλήλων του υδροκέφαλου γενικού δημόσιου φορέα, στις παραγωγικές αυτές δραστηριότητες. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι όλα τα εμπορεύματα στα σούπερ μάρκετ που εισάγονται από το εξωτερικό, έχουν πολύ υψηλότερες τιμές (ακόμα και διπλάσιες), σε σχέση με τα ίδιας εταιρίας σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη, επειδή οι πολυεθνικές εταιρείες (που χρησιμοποιούν offshores κλπ), παρουσιάζουν ένα πολύ υψηλότερο κόστος, ενώ έτσι μεγάλα ποσά μεταφέρονται έκτος Ελλάδος. Αυτό επιτρέπει επίσης να δείχνουν κέρδη μόνο 3% ενώ δεν πληρώνουν φόρους, επενδύοντας αυτό το 3% για να κάνουν αποσβέσεις. Αυτό δημιουργεί μια αυξανόμενη τάση στον Ελληνικό πληθυσμό να μην αγοράζουν τα προϊόντα αυτά εάν μπορούν να βρουν εναλλακτικές λύσεις. Στην συνέχεια όταν με όλα τα μέτρα που προανέφερα οι σπατάλες και η διαφθορά περιοριστεί (με αυστηρότατους νομούς, με αποτελεσματικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς, και με την εξυγίανση του δικαστικού συστήματος), και όταν η γραφειοκρατία εκλείψει, τότε η χώρα θα ξαναγίνει ελκυστική για τους ξένους επενδυτές, και μάλιστα από χώρες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και απορρίψαμε τις προσφορές τους κατόπιν εντολών των ''αφεντικών'' μας, (όπως Κίνα, Ρωσία, Αραβικός κόσμος, Ιράν κλπ που ανέφερα προηγουμένως), και μάλιστα χωρίς να προσπαθούν να μας χειραγωγούν όπως χειραγωγούνται οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις που έχουμε όλον αυτό τον καιρό. Όλα αυτά που υποστηρίζονται ευρέως και από υπεύθυνα και αξιόλογα άτομα στο (ελεύθερο μέχρι στιγμής) διαδίκτυο, αποτελούν ένα αισιόδοξο και συγχρόνως εφικτό κατά την γνώμη μου σενάριο, που όμως και αν ακόμη δεν μπορέσει να εφαρμοστεί, λόγω αδράνειας του λαού, εντούτοις παραμένω αισιόδοξος. Τούτο διότι γνωρίζω ότι μετά από μια σύντομη σχετικά περίοδο δυσκολιών, οι εξωγήινοι θα επέμβουν όπως έχει εδώ και πολύ καιρό προγραμματιστεί (δείτε και τις άλλες σελίδες με το χαρακτηριστικό "D" του site μου), και όλα αυτά τα σκληρά γεγονότα τόσο για τους Έλληνες όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη δεν θα αποτελούν παρά ένα κακό όνειρο, όπως είπε προηγουμένως και ο εξωγήινος φίλος μου Gabriel.

Επίσης για να δείξω την γνώμη που επικρατεί διεθνώς για την επίθεση των σκοτεινών δυνάμεων εναντίον της Ελλάδος, αλλά και για την γνώμη μεγάλου αριθμού των Ελλήνων για τα δύο κυβερνώντα κόμματα, παραθέτω το βίντεο www.youtube.com/watch?v=fJlcwYpcbvQ&feature=player_embedded με ξένους ομιλητές και ελληνικούς υποτίτλους με θέμα ''Στόχος τους είναι να καταργηθούν τα κράτη''. Λένε λοιπόν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις που επιδιώκουν την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι: ''Στην Ελλάδα τα δύο διορισμένα κόμματα που την κυβερνούν θα υπονομεύσουν την χώρα ιστορικά, πολιτισμικά, ηθικά, εκπαιδευτικά, κλπ. Οι Έλληνες πρέπει να υποταχθούν και να σταματήσουν να παράγουν τον πολιτισμό τους, γιατί έχει καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνος, όπως απεδείχθη και σε παλαιότερες εποχές, για την ολοκλήρωση των σχεδίων μας σε παγκόσμια κλίμακα''. Ακόμη οι Έλληνες πολίτες στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν ότι: ''Τα μέτρα κάθαρσης των κυβερνώντων κόμματων, αυτοκάθαρσης, φορολογικής ισότητες, το φιλολαϊκό προφίλ, τα υποτιθέμενα εσωκομματικά δαγκώματα και πολλά άλλα, αποτελούν απλώς τεχνάσματα για να συνεχίσουν να είναι προσκολλημένοι οι πολίτες στην ίδια τραγική κατάσταση εγκλωβισμένοι ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο. Τα υπόλοιπα κόμματα υπάρχουν απλώς για να δουλεύει το εκλογικό τους σύστημα, Με μια άτυπη φεουδαρχία οδηγούν στον γκρεμό μια ιστορία χιλιάδων ετών Ελληνικής παρουσίας και προσφοράς και καταργούν την δημοκρατία''. Ακόμη οι ξένοι υποστηρίζουν ότι: ''Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα παρακμάζει ενώ ο υπόλοιπος κόσμος προοδεύει. Η αλήθεια είναι ότι σταδιακά οι κυβερνήσεις όλων των κρατών θα περάσουν σε ανώτερους εξουσιαστικούς και νομοθετικούς χώρους. Το βέβαιο είναι πως το 'χτύπημα' της Ελλάδας δεν είναι καθόλου τυχαία κίνηση. Απεναντίας είναι κίνηση μελετημένη και συμβολική. Αν καταστεί ανήμπορος ο λαός που γέννησε και περιφρούρησε την δημοκρατία, και δεν μπορέσει να την διατηρήσει σήμερα ζωντανή και αληθινή, αυτό θα αποτελέσει τεράστιο βήμα προόδου γι αυτούς που διορίζονται για να ελέγχουν τα πάντα. Η χειρότερη μορφή δικτατορίας είναι όταν νομίζεις πως είσαι ελεύθερος, ενώ στην πραγματικότητα είσαι πλήρως χειραγωγημένος και δασκαλεμένος σε μια μαζική ύπνωση'', (όπως λέει και ο Alex Jones). Εγώ πάντως πιστεύω (όπως αναφέρω και αλλού στην σελίδα μου), ότι αυτό το ''τεράστιο βήμα'' δεν θα προλάβουν να το πραγματοποιήσουν.

Αντίθετα οι κυβερνήσεις που αντιστέκονται στις σκοτεινές δυνάμεις, ευ όσον δεν μπορούν να εξαγορασθούν συχνά εξοντώνονται, όπως έγινε πρόσφατα με την εξόντωση της υγιούς Πολωνικής ηγεσίας, με το φτιαχτό αεροπορικό δυστύχημα στην Ρωσία, δείτε αρκετά σχετικά άρθρα με ντοκουμέντα στο site http://birdflu666.wordpress.com καθώς επίσης και στο αποκαλυπτικό site http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3270:top-polish-leaders-opposing-euro-and-swine-flu-vaccines-wiped-out-in-mysterious-plane-crash&catid=41:highlighted-news&Itemid=105&lang=en όπου εκφράζεται και η πιθανότητα ότι το αεροπλάνο που κατέπεσε είχε ως μόνους επιβάτες το πλήρωμα του, ενώ τα άλλα 90 περίπου άτομα της Πολωνικής ηγεσίας (μεταξύ των οπίων και ο πρόεδρος της χώρας) είχαν εκτελεστεί προηγουμένως. Γι αυτό ρώτησα για όλα αυτά τον Gabriel και την λεπτομερή του απάντηση θα δείτε στο τέλος της Αγγλικής μου σελίδας II.1.D8, που σύντομα θα την μεταφράσω και στα Ελληνικά. Στα άρθρα αυτά μεταξύ άλλων αναφέρεται και το ότι μετά τον θάνατο (δολοφονία) του Πολωνού διοικητού της κεντρικής τράπεζας (στο αεροπορικό δυστύχημα), ξεκινάει και μια αδικαιολόγητη συμμετοχή του ΔΝΤ στα οικονομικά της χώρας, χωρίς καθόλου κάτι τέτοιο να χρειάζεται. Επιπλέον, ο νέος διοικητής επισήμανε ότι η Πολωνία (η μόνη σημαντική οικονομία στην ΕΕ, που παραμένει ευημερούσα, βοηθούμενη επίσης από τη χαμηλή συναλλαγματική ισοτιμία του νομίσματος της, που ενισχύει τις εξαγωγές), θα ενταχθεί σύντομα στο ευρώ, (το κύριο μέσο της παγκοσμιοποίησης για na οδηγεί τις χώρες στα χρέη και την λεηλασία των οικονομιών τους), και ξεκίνησε μια σειρά από ιδιωτικοποιήσεις που εξήγγειλε, με τις οποίες θα δούμε τα κοσμήματα των Πολωνικών κρατικών εταιρειών να πωλούνται στο έσχατο σημείο τιμών στις διεθνείς τράπεζες, (δείτε το πρόσφατο άρθρο του ίδιου γκρουπhttp://theflucase.com με τίτλο "Διευθυντής του ΔΝΤ και μέλος της Bilderberg, είναι ο νέος διοικητής της Πολωνικής κεντρικής τράπεζας''. Σημειωτέον ότι η Πολωνία είναι η μόνη χωρά που αρνήθηκε τον εμβολιασμό για την γρίπη, παρά τις πιέσεις του ΠΟΥ (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) και των φαρμακευτικών, ενώ η Ελλάδα και οι άλλες χώρες έσπευσαν να προμηθευθούν ποσότητες μαμούθ που τώρα βρίσκονται αχρησιμοποίητες στα ψυγεία (δείτε την σελίδα μου II.2.D9). Ακόμη ο σχολιαστής διερωτάται μετά από τέτοιο εγκληματικό χτύπημα (που ξεπερνά σε θράσος την δολοφονία του Kennedy), η υπουργός υγείας της Πολωνίας αν θα τολμήσει να ξανααρνηθεί τους εμβολιασμούς ευ όσον ξαναζητηθούν, ή αν οι Έλληνες αξιωματούχοι θα τολμήσουν να αντιταχθούν στις μεθοδεύσεις των σκοτεινών δυνάμεων σχετικά με το ξεπούλημα της χώρας τους. Τέλος στις δύο ερώτησεις που έκανα στον Gabriel μου επιβεβαίωσε ότι το αεροπορικό δυστύχημα ήταν φτιαχτό, διότι ο πρόεδρος αντιδρούσε στα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων, και ότι παρ όλα αυτά οι εξωγήινοι και οι Γήινοι σύμμαχοι τους δεν θα αφήσουν την Πολωνία να καταστραφεί. Εξίσου σοβαρή είναι η επιρροή των σκοτεινών δυνάμεις σε πολλές άλλες χώρες, και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπως περιγράφω στη συνέχεια αυτής της σελίδας με τίτλο "Οι ΗΠΑ στα νύχια των σκοτεινών δυνάμεων - Τα προβλήματα της μέχρι το 2012", (δείτε επίσης και τις άλλες σελίδες του site μου).

Για να ελέγξω και να επιβεβαιώσω τα όσα λέω πιο πάνω για την Ελλάδα ρώτησα τον Gabriel. Ερώτηση: Τι συμβαίνει με τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα, ποιούς θα πρέπει να κατηγορήσουμε για αυτά, και τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, καθώς και τη γνώμη του σχετικά με το τι λέω στο άρθρο μου αυτό. Απάντηση: Το άρθρο σου για την Ελλάδα ήταν πολύ συγκινητικό, για να πούμε το λιγότερο, και χαρακτηρίζεται αληθινό σε όλα. Γιώργο είμαι σίγουρος ότι μπορείς να δεις ότι η παγκόσμια οικονομική κατάσταση βρίσκεται σε σημείο που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση. Ο λόγος που η Ελλάδα δεν έλαβε κανένα χρηματικό ποσό από τις χώρες του Ιράν, της Κίνας, κλπ, είναι επειδή δεν ήταν μέρος του γενικού σχεδίου που οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν καθορίσει για την ανθρωπότητα. Θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, και θα προσπαθήσουν να κάνουν το κάθε τι για να το πετύχουν. Οι κυβερνήσεις του πλανήτη, με τον τρόπο που λειτουργούν τώρα έχοντας τους άπληστους ανθρώπους που τις διοικούν, ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις ως έχουν σήμερα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, είναι υποχρεωμένες να πέσουν και να αντικατασταθούν από καινούριες. Αυτές οι νέες κυβερνήσεις έχουν ήδη επιλεγεί και είναι σε αναμονή. Δεν πρόκειται να σου αρέσουν αυτά που θα σου πω εδώ, αλλά θα ήθελα να σου τα πω έτσι και αλλιώς. Γιώργο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, (ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ) ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ. Η κυβέρνησή σας θα σας τα πάρει, και αν όχι η ίδια τότε κάποιοι άλλοι. Τα προβλήματα βέβαια θα τελειώσουν, αλλά πριν να γίνει αυτό θα μεσολαβήσει μια άσχημη περίοδος, που δεν θα ήθελες να βρεθείς μέσα της. Κάθε μέρος του κόσμου διέρχεται κάποια κρίση. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διαπραγματεύεται με μια κυβέρνηση που θα προέλθει από το λαό, και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει. Επέρχονται τα χειρότερα από τα χειρότερα, αλλά κατόπιν όλα θα ξεπεραστούν. Τότε θα έχετε μια περίοδο μεγάλης ειρήνης πολύ-πολύ σύντομα. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο κόσμος σας, όπως τον ξέρετε, πρόκειται να αλλάξει δραματικά και μάλιστα πολύ σύντομα, νωρίτερα από την άφιξή μας. Να είσαι έτοιμος. Αποθηκεύστε κάποια πρόσθετη προμήθεια τροφίμων. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. Υπάρχει ένας τελικός στόχος. Επικεντρώσου στον στόχο αυτό και μην φοβάσαι, και να πεις και στους συνανθρώπους σου να μην φοβούνται. Πες στα παιδιά σου να μην φοβούνται διότι μια υπέροχη εποχή πρόκειται σύντομα να έρθει. Κράτησε την οικογένειά κοντά σου και να τους καθησυχάζεις. Δεν θα είναι θαυμάσιο όταν όλα θα περάσουν και όλα θα γίνουν όπως πρέπει να είναι, με τη σκοτεινή σκευωρία να έχει φύγει για πάντα, και θα ζείτε σε ειρήνη με τον κόσμο και θα είστε πλήρως στην 5η διάσταση; Να είστε ήρεμοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές γνωρίζοντας ότι σύντομα θα περάσουν. Ο πάντα φίλος σου από την Γαλακτική Συνομοσπονδία, Gabriel.

Ακόμη στο κεφάλαιο περί Ελλάδος, στο οποίο επεκτάθηκα διότι πιστεύω ότι απεικονίζει την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και σε πολλές άλλες χώρες, θα ήθελα να προσθέσω και μια φαινομενικά περίεργη (όμως κατά την γνώμη μου σωστή) άποψη Ισπανού καθηγητή που είπε σε Έλληνα συνάδελφο του, που είναι η εξής: ''Εσείς οι Έλληνες είστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εμάς τους Ισπανούς, ή τους Πορτογάλους, ή και τους Βρετανούς αλλά και τους Γερμανούς ακόμα. Γιατί εσείς, ως άτομα, μπορέσατε και πήρατε - με τον έναν ή τον άλλο τρόπο - κάποια από τα ευρωπαϊκά κλπ χρήματα που εδόθησαν στη χώρα σας. Και τώρα που αυτή πτωχεύει, έχετε την ευχέρεια - προσωπικά ο καθένας - να αντιμετωπίσετε κάπως την κατάσταση. Την ώρα που αυτοί σας τα έπαιρναν με τα δομημένα ομόλογα, ή το χρηματιστήριο, κλπ (γιατί έτσι είναι το σχέδιο: επιδοτήσεις από τη μία, και αφαίμαξη από την άλλη), εσείς τους παίρνατε ένα μέρος πίσω, με τους υπεράριθμους δημόσιους υπαλλήλους, με τις φοροδιαφυγές, κλπ, ή ακόμα και τις διάφορες μικροκομπίνες. Ενώ εμείς δεν έχουμε τίποτε, είτε από περισσότερη υπευθυνότητα απέναντι στο κράτος μας, είτε από ανικανότητα, η ουσία είναι ότι η κρίση μάς βρίσκει αισθητά φτωχότερους - ατομικά ως πολίτες - από πολλούς από εσάς, και άρα περισσότερο εκτεθειμένους σε κάθε είδους πιέσεις και υποχωρήσεις''. Με άλλα λόγια, από ότι λέει ο Ισπανός, οι Έλληνες κατόρθωσαν να ''κλέψουν'' κάποια χρήματα πίσω, από τους μεγάλους διεθνείς κλέφτες (που κατευθύνουν οι σκοτεινές δυνάμεις), για να έχουν ένα απόθεμα για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές στιγμές. Στο σημείο αυτό ο χαρισματικός εκδότης του περιοδικού ''Τρίτο Μάτι'' προσθέτει την έννοια της ''αλληλεγγύης'' συνιστώντας σε αυτούς (μεγαλύτερους ή μικρότερους) που συγκέντρωσαν ορισμένα χρήματα, να μην σπεύσουν να τα φυγαδεύσουν στο εξωτερικό (όπως είναι τελευταία η μόδα), αλλά να τα κυκλοφορήσουν στον τόπο τους, καλύπτοντας (έστω και με κάποια υπερβολή) της καθημερινές ανάγκες τους, δίνοντας έτσι δουλειά στους υπολοίπους, που διαφορετικά οδηγούνται στην εξαθλίωση. Εξ άλλου μεγάλος Έλληνας επιχειρηματίας, με τον οποίον είχα την τύχη να συνεργαστώ επί σειράν ετών προς αμοιβαίο συμφέρον, έλεγε ότι ''δεν μπορείς να είσαι καλά και να παραμένεις καλά όταν ο απέναντι σου πεινάει''. Ενώ ό εκδότης προτείνει το σύστημα της ''αλληλεγγύης'' για την επερχόμενη δύσκολη τριετία, εγώ πιστεύω ότι με την άφιξη των εξωγήινων τα πράγματα πολύ νωρίτερα θα αλλάξουν, ενώ τα χρήματα που ζηλότυπα κρατούν ορισμένοι καλά φυλαγμένα, θα καταστούν κάποια στιγμή τελείως άχρηστα (δείτε την σελίδα μου II.2.D2). Ακόμη αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και ο τρόπους που θα αντιδράσει ό (από τη φύση του δυναμικός και ανεξάρτητος) Ελληνικός λαός, είναι στο επίκεντρο της προσοχής όλου του κόσμου. ΟΙ μεν ''κακοί'' φοβούμενοι μήπως ξεκινήσει ένα ντόμινο που θα ανατρέψει τα σκοτεινά τους σχέδια διεθνώς, οι δε "καλοί" για να πάρουν θάρρος και να ακολουθήσουν στην ''αποξήλωση'' των σκοτεινών δυνάμεων και στις χώρες τους.

Επίσης

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ




http://psixikafenomena.blogspot.gr/2012/05/blog-post_25.html

2 σχόλια:

  1. μύθοι και επιμύθια!!!! επινόηση και παρανόηση!!! φθέγματα και αποφθέγματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ** Απατεώνες AVOID **

    Καλή χρονιά σε όλους,

    Το όνομά μου είναι ο κ Mike Robert και εγώ είμαι ο διευθύνων σύμβουλος του Mike Υπηρεσία Robert δανείου και δίνουν δάνεια με επιτόκιο 3% και θα δίνουν δάνεια με άνετα διάρκεια δάνεια για 1 έως 30 έτη.

    Δίνουμε έξω τα δάνεια από το ελάχιστο των $ 5.000 έως ένα μέγιστο των $ 10.000.000,00 και είμαστε ιδιαίτερα αξιόπιστες και απαντάμε σε e-mail τακτικά.

    Μήπως χρειάζεστε ένα επιχειρησιακό δάνειο;
    Μήπως χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο;
    Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο;
    Θέλετε να αναχρηματοδοτήσει;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο υποθήκη;

    Εάν είστε σοβαροί minded σήμερα επικοινωνήστε μαζί μας:
    EMAIL 1: Mikerobertloans@gmail.com
    EMAIL 2: Mikerobertloans@yahoo.com
    Ελπίζω να ακούσω από σας σύντομα.

    ο κ Mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)