Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εξωγήινοι: Μας δημιούργησαν και θα μας σώσουν;




Η άποψη που θέλει τη ζωή στη Γη να ξεκινάει μετά από εξωγήινη παρέμβαση δεν είναι καινούργια. Έχει διατυπωθεί παλιότερα από συγγραφείς όπως ο Zacharia Sitchin και ο David Icke. Μια παρόμοια θεωρία, έρχεται να συμπληρώσει ο - κάτοχος παραψυχολογικών δυνάμεων και «μελλοντολόγος» - Aaron C. Donahue. Μόνο που δεν περιορίζεται στην «άφιξη» του ανθρώπινου είδους στη Γη, αλλά προεκτείνεται και στο μέλλον της ανθρωπότητας ... το οποίο κινδυνεύει άμεσα ! Ο Donahue υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι είναι δημιουργήματα ενός συγκεκριμένου εξωγήινου με το όνομα Λούσιφερ, ο οποίος μας τοποθέτησε στο - μια φορά κι έναν καιρό - ιδανικό περιβάλλον της Γης. Ο ίδιος πρόκειται να αναλάβει και την αποστολή της σωτηρίας μας από την καταστρεπτική μανία των ηγετών της Γης, που θα οδηγήσουν σε αφανισμό τον πλανήτη μέσω του πυρηνικού ολέθρου.



Σύμφωνα μάλιστα με τον Donahue, ο Λούσιφερ έχει ήδη επιστρέψει. Δεν θα καταφέρει όμως να σώσει πάνω από 144.000 ανθρώπους (αριθμός που αναφέρεται και στην «Αποκάλυψη»), καθώς οι διάφορες θρησκείες θα παρουσιάσουν στον κόσμο τον Λούσιφερ σαν εχθρό. Πάντως ο ίδιος έχει ξανάρθει για να σώσει τα «παιδιά» του και από άλλες καταστροφές και κατακλυσμούς στο παρελθόν. Πολλοί πολιτισμοί εξάλλου, έχουν μύθους με αναφορές σε προηγούμενες ανθρωπότητες και κατακλυσμούς. Η σωτηρία λοιπόν θα γίνει με τη μεταφορά των ανθρώπων που θα σωθούν τελικά, σε έναν νέο «Κήπο της Εδέμ» μέσω ενός ταξιδιού στο χρόνο.

Αν τώρα αναρωτιέστε, γιατί να ασχολείται ο Λούσιφερ με την ανθρωπότητα, ο Donahue δίνει την απάντηση, ότι απλά είμαστε ένα πείραμά του που στόχο έχει την τελειοποίηση του ανθρώπινου είδους, στην οποία όμως εμείς σαν είδος ... αντιστεκόμαστε πεισματικά. Κάποτε όμως θα καταφέρουμε να πετύχουμε την τελειοποίησή μας και αυτό θα συμβεί όταν θα έχουμε αναπτύξει πλήρως τον εγκέφαλό μας.

Πώς μας δημιούργησε ο Λούσιφερ; Ενεργώντας πάνω στο DNA μας και διασταυρώνοντας τους εξωγήινους προγόνους μας με ζώα που προϋπήρχαν στον πλανήτη Γη. Έτσι ο Donahue αποκαλύπτει ότι, η Λίλιθ δεν ήταν γυναίκα, αλλά πίθηκος, ενώ η Εύα δημιουργήθηκε από επεμβάσεις πάνω στο DNA του Αδάμ.

Αυτές και άλλες θέσεις συνθέτουν αυτή την πρωτότυπη «ανθρωπολογία» του κ. Donahue. Και για του λόγου το αληθές, ο Donahue υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα πληροφορήθηκε μέσω της πρόσφατης επαφής του με έναν εξωγήινο.

Τι λέτε; Εξαντλήσαμε, δηλαδή, τις λύσεις μας στην Γη, για να αναζητούμε λύσεις στον Ουρανό;;;


http://utidanos.blogspot.com
http://kostasedessa.blogspot.gr/2012/04/blog-post_4327.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)