Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Συνέντευξη με τους θρησκευτικούς ηγέτες του Βατικανού που λένε ότι "Οι εξωγήινοι είναι αδέλφια μας"




Σε μια συνέντευξη με τίτλο "Οι εξωγήινοι είναι αδέλφια μας", που χορήγησε ο L'Osservatore Romano, σε εφημερίδα του Βατικανού, ο Πατέρας Γαβριήλ Funes, διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού, δήλωσε: "Κατά τη γνώμη μου, αυτή η δυνατότητα (της ζωής σε άλλους πλανήτες) υπάρχει" «νοήμονα όντα, που δημιουργήθηκαν από τον Θεό μπορεί να υπάρχουν στο διάστημα" και "μερικοί εξωγήινοι θα μπορούσαν ακόμη και να είναι απαλλαγμένοι από το προπατορικό αμάρτημα" καταλήγει σαν συμπέρασμα "θα μπορούσαν να υπάρξουν (και άλλα όντα), τα οποία παραμείνουν σε πλήρη φιλία με τον δημιουργό τους».



Ο Ιησουίτης αδελφός Guy Consolmagno, ένας άλλος αστρονόμος που εργάζεται στο Παρατηρητήριο του Βατικανού , δήλωσε στο BBC,για την

αναζήτηση για κόσμους σαν τη Γη που ξεκίνησε από το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ, ότι «εμείς οι Ιησουίτες συμμετέχουμε ενεργά στην έρευνα για μια Γη, σαν τη Γη.







Η ιδέα ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα νοήμονα όντα γίνονται από τον Θεό σε μια σχέση με τον Θεό και δεν είναι αντίθετες με τις παραδοσιακά Ιουδαιο-χριστιανικές σκέψεις. Η Αγία Γραφή έχει πολλές αναφορές, ή περιγραφές, σε μη-ανθρώπινα νοήμονα όντα που λένε ότι είναι Άγγελοι. Ξαδέρφια μας σε άλλους πλανήτες μπορεί να έχουν ακόμη και τη δική τους ιστορία σωτηρίας τους - συμπεριλαμβανομένων και από άλλα παραδείγματα της ενανθρωπήσεως του δευτέρου προσώπου της Αγίας Τριάδος. Είμαστε ανοιχτοί σε ότι ο κόσμος μας έχει για μας. "


http://strange-files.blogspot.gr/2012/04/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)