Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη το Νοέμβριο (του 2012)



Το ξέρω ότι σας προκαλέι έναν μικρό πανικό ο βαρύγδουπος τίτλος...Αλλά δεν είναι λιγότερο το σοκ που είχα σήμερα το πρωί. Ξέρεις τι είναι να σε ξυπνάει το τηλέφωνο να είναι η πρώην σου μέσα στ άγρια χαράματα και μέσα σ όλα τ άλλα που θέλει να σου πει να σου πετάει και το "φεύγω απ την Ελλάδα γιατί τον νοέμβριο θα γίνει μεγάλος πόλεμος στην Ευρώπη".
Συγκλονισμένος απ το πρώτο σοκ της λέω "κάτσε και πως το λες αυτό έτσι"
Απάντάει ορθά κοφτά : I have my information (ναι αλλοδαπή η κυρία)
"Έχω τις πληροφορίες μου"...

Πόσες και πόσες φορές έχω ακούσει αυτή τη φράση από διαφόρους στη ζωή μου.
Συλλογίστηκα αφου έκλεισα το τηλέφωνο ότι είχε κάποιες περίεργες πηγές πληροφοριών στην δυτική ευρώπη. Κάποιους ιδιαίτερα ματσωμένους εισοδηματίες καπιταλίσταρχους αλλά και φραγκάτους του υποκόσμου της ανατολικής Ευρώπης.
Για Ελλάδα να μην γίνεται λόγος δεν είχε καμία σοβαρή διασύνδεση, στον τόπο μου παίζω στην έδρα μου. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση μου βάζει τα γυαλιά....Είναι δυνατόν η barbie να χει τέτοιες πληροφορίες και να ευσταθουν ;;;
Μετά από περίσκεψη αποφάσισα να το ψάξω περισσότερο - σημειωτέον η barbie - δεν γνωρίζει οτι ασχολούμαι με ιστολόγια και μάλιστα συνομωσιολογικά. Άλλωστε αν το γνώριζε τι συνομωσιολόγος θα μουν.


Η μόνη πληροφορία που συμπίπτει είναι του Νοστραδάμου.

Με λίγα λόγια λέει αυτά
-Θα ξεσπασει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, το Νοέμβριο. Θα χρησιμοποιηθούν βακτήρια, ιοί και χημικά όπλα
-Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.
-Θα υπάρξει σύγκρουση μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας.
- Ενδεχόμενως θα ξεσπάσει στρατιωτική σύγκρουση στην χερσόνησο της Κριμαίας.
- Η Ευρώπη θα υποστεί οικονομική ύφεση
-Θα υπάρξει χημική καταστροφή στη Μαύρη Θάλασσα.

Βεβαίως πιθανόν να συμπίπτει με με καμιά χριστιανική προφητεία...Αλλά ποτέ δεν ήμουν ιδιατέρα φίλος των χριστιανικών θεμάτων...Ήτοι είμαι χαρακτηρισμένος αντίχριστος κλπ από φανατικούς του χώρου.


Το καλύτερο βέβαια είναι οτι μόλις χθες ο Τζωρτζ Σώρος ο χρηματοδότης και υποκινητής του ΓΑΠΑ και του Τσιπρανδρέα αλλά και των ΜΚΟ, "προφήτεψε" οτι η Γερμανία έχει 3 μήνες διορία να βρει λύσεις στα θέματα της Ισπανίας και Ιταλίας (λιγότερο της Ελλάδας σε βαθμο βαρύτητας βέβαια) αλλιώς η κρίση που θα ρθει το Φθινόπωρο θα είναι τρομακτικών διαστάσεων.

Και μην ξεχνάτε μετά ακολουθεί ο περιβόητος Δεκέμβριος... Και “αντίστροφα ο χρόνος μετράει” που τραγουδάει και ο Χατζηγιάννης. Αντίστροφη μέτρηση μέχρι την απόλυτη καταστροφή του 2012, τη συντέλεια του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Γιατί τότε ο «Μεγάλος Χιλιομετρητής» των Μάγιας θα φθάσει στο «Σημείο Μηδέν» προκειμένου να αρχίσει ένας νέος κύκλος 1.872.000 ημερών (5.125,37 χρόνια). Στο κέντρο του Γαλαξία μας υπάρχει μια μαύρη τρύπα και το 2012 ο Ηλιος θα ευθυγραμμιστεί με το επίπεδο του Γαλαξία για πρώτη φορά ύστερα από 26.000 χρόνια.


Απόλυτη καταστροφή ή νέο ξεκίνημα ; Πιθανόν να σκάσουν μυτη και τιποτα εξωγήινοι για να χουμε να λέμε και να γράφουμε εμείς οι γραφικοί στα ιστολόγια μας. Βεβαίως και οι Ολυμπιοι να επιβάλλουν την τάξη. Και τα ερπετά του Νιμπιρού.

Βεβαίως όλα αυτά στα μάτια μου μοιάζουν σαν την περιβόητη και ποθούμενη ΝΕΜΕΣΗ
που θα διανύμει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τη θεία δίκη...



Ας το ελπίσουμε βέβαια οτι τόσο αίμα ανθρώπινο δεν θα χυθεί άδικα στο βωμό αγνωστων θεών και δαιμόνων. Κια τα λαμόγι που ζουν εις βάρος των συνθρώπων τους όχι μόνο δεν θα θριαμβέυσουν αλλά θα εξολοθρευτούν...Ότι τουλάχιστον το αίμα αυτό θα επιφέρει την ΝΕΜΕΣΗ
"Θέλει κι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους"


Εσένα τη Νέμεση καλώ,
τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,
εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο...
ΕΣΣΕΤΑΙ -)(- ΗΜΑΡ
Αλλά τι σας λέω τώρα...Εγώ είμαι απλώς ο τρελός του χωριού...¨Αλλος ένας γραφικός που γράφει.

ΑΟΡΑΤΟΣ
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2012/06/2012_06.html

5 σχόλια:

  1. Μπορεί να είναι και αρχές του '13 αλλά σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον για τον ελλαδικό χώρο με το που γίνει σύρραξη με την τουρκία καλό θα είναι ήδη να είσαι στο μονοπάτι προς κάποιο βουνό (το οποίο θα έχεις ελέγξει πρώτα).Οι "εξωγήινοι" θα έρθουν πολύ αργότερα για να "καθαρίσουν" και η ολοκληρωτική "λύτρωση" των "ΕΛ" θα είναι και το τελικό μάντρωμα .Ελπίζω να βρεθούμε μετά από χρόνια στις άγονες περιοχές πολεμώντας τους τότε "λυτρωτές" και να μη μας χωρίζει κανένας φράχτης ηλεκτροφόρος.Κουράγιο και ... μόλις δείς κάτι που δεν σου κάθεται (πραγματικα) καλά για τ'ανθρώπινα δεδομένα...μάστα και φύγε και μην κοιτάξεις πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΘΡΟΛΟΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΙΤΙΟΛΟΓΙΟ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΟΥ;;;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ;;;ΑΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΞΥΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΝΤΑ;;;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΣΠΑΤΕ;;;;;;ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ,ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..........ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ,ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟ 2000 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ένας αρθρογράφος κρύβεται πίσω από ψευδώνυμο συνήθως γράφει παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το εύχομαι, μακάρι να γράφω παπαριές...μακάρι να μην βγουν ελήθεια...ωστόσο η ΝΕΜΕΣΙΣ είναι επιβεβλημένη...η αδικία μαστιζει τον πλανήτη και η ύβρις. όσο για το ψευδώνυμο το χρησιμοποιώ για λόγους ασφαλείας καθώς η περίπτωση Σωκράτη Γκιόλια δείχνει τι επικρατεί σ αυτο το δημοκρατικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άργησα λίγο... αλλά τώρα το διάβασα, και ευτυχώς, διότι τώρα μπορώ να μιλήσω, και να πω ότι τελικά καμιά από αυτές τις παπαριές δεν βγήκε αληθινή... Άλλη μια ακόμα μαλακία στο διαδίκτυο.. Καλά δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε από το να γράφετε κάθε είδους μαλακίες και χαζομάρες. Νομίζετε ότι κερδίζετε κάτι με αυτό? Μα καλά, είμαι της απορίας, εσείς που τα γράφετε, τα πιστεύετε όλα αυτά?? Γράψτε κάτι σοβαρό, που να βοηθάει, να προλαμβάνει το κακό, και όχι παπαριές!! ΑΝΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)