Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

15/08/2015 - το τέλος της Ελλάδας!




Το τέλος της Ελλάδας δεν είναι τόσο κοντά... συμπίπτει με το τέλος (το ποιό; ) του Σύμπαντος! Δηλαδή με το συν άπειρον! Αλλά έχω μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία να σας αφηγηθώ. Με την ευκαιρία, εγκαινιάζω την ετικέττα "εσώτατος κύκλος", η οποία αναφέρεται στα πολύ-πολύ καυτά θέματα που έχω να σας δώσω.


Ακούστε, λοιπόν, πώς έχουν τα πράγματα.


Πώς γεννιούνται και πώς πεθαίνουν τα κράτη;


Τα κράτη γεννιούνται, όταν μία ομάδα ανθρώπων αποφασίζει να ζήσει ξεχωριστά απ' τις υπόλοιπες, σε συγκεκριμένο χώρο, τον οποίο και οριοθετεί.




Βέβαια, αυτή η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή, αλλά κατά κανόνα γίνεται είτε με συνεννόηση με τους υπόλοιπους, είτε με επανάσταση, είτε με πόλεμο.


Παρά το ότι ιστορικώς η ύπαρξη κράτους (δηλ. ξεχωριστού, οριοθετημένου και προστατευόμενου χώρου) δεν είναι απαραίτητη γιά να οριστεί μία ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων (δηλ. ένα έθνος), ωστόσο τους τελευταίους αιώνες (ειδικά μετά το 1789, που απετέλεσε απαρχή εθνοτικών κρατών) αυτά τα δύο σχεδόν ταυτίζονται.


Τα κράτη πεθαίνουν (δηλ. παύουν υφιστάμενα) με τις αντίστροφες διαδικασίες των προηγουμένων.




Είτε βιαίως με πόλεμο, είτε με ειρηνική προσάρτηση σε άλλο κράτος, κατόπιν συμφωνίας. Υπάρχει, βέβαια, και η τρομερή περίπτωση της γενοκτονίας, δηλ. να μη μείνει ζωντανός κανένας κάτοικος ενός κράτους - οπότε, μετά πάμε πάλι σε προσάρτηση του (άδειου, πλέον) γεωγραφικού χώρου.







Πότε, τώρα, γεννιούνται τα κράτη;...







...Και πότε πεθαίνουν;





- Τί ερωτήσεις είν' αυτές, ρε Εργοδότη; Τα κράτη γεννιούνται και πεθαίνουν όποτε το αποφασίσουν οι ενδιαφερόμενες ομάδες ανθρώπων! Που σημαίνει, σε χρονικές στιγμές μη καθοριζόμενες με μαθηματικό τύπο (επομένως, μη σχετιζόμενες μεταξύ τους), αλλ' από ιστορικές διαδικασίες!





Να με συμπαθάτε, αλλά οι παραπάνω ερωτήσεις δεν είναι καθόλου ανόητες! Πώς μπορούμε, λοιπόν, να τις απαντήσουμε, και πώς μπορούμε να δικαιολογήσουμε την ύπαρξή τους - έστω και εκ των υστέρων; Ιδού! Μπορούμε να τις απαντήσουμε, ξεκινώντας από κάποιες σκέψεις, που αφορούν τους ισχυρούς της Γής... Δηλαδή, αυτούς που κυβερνάνε τον πλανήτη, στην παρούσα φάση του.







Λοιπόν:


Η διαδικασία γέννησης ή θανάτου ενός κράτους δεν αφήνει αδιάφορους τους ισχυρούς.




Μ' άλλα λόγια, αυτοί ποτέ δεν λένε: "- Έλα μωρέ, ένα κράτος πάνω, ένα κάτω, τί έγινε!". Ενδιαφέρονται τα μέγιστα γι' αυτά τα θέματα, και πολλές φορές υποβοηθούν ενεργώς αυτές τις μεταβολές. Και όχι μόνον! Με το που αντιλαμβάνονται επικείμενη γέννηση ή επικείμενο θάνατο κράτους, ήδη έχουν σχηματίσει μερικά σενάρια γιά το τί μέλλει γενέσθαι την επόμενη ημέρα. (Ή τον επόμενο ...αιώνα!...) Προς το συμφέρον τους πάντοτε - εννοείται!


Οι σημερινοί ισχυροί του πλανήτη μας έχουν μερικές έμμονες ιδέες, μία των οποίων είναι η πασίγνωστη: "όπως επάνω, έτσι και κάτω".




Δηλαδή, όταν πράττουν ο,τιδήποτε, το κάνουν (και μάλιστα εμμονικώς) ως "αντανάκλαση" των συμβαινόντων του ουρανού. Πχ ένα αστέρι διασχίζει έναν αστερισμό, άρα κι αυτοί τις ίδιες μέρες θα κάνουν ένα ταξίδι ...κατά τη φορά του αστεριού!


Βέβαια, και η Εκκλησία μας λέει το: "Ως εν ουρανώι, και επί της Γής", αλλά δεν καταναγκάζει τους πιστούς να το εφαρμόσουν κατά γράμμα. Αντιθέτως, όταν αναφερόμαστε στους τωρινούς ισχυρούς της Γής, μιλάμε γιά ιδιότυπη περίπτωση ψυχασθενών! (Και τί άλλο είναι οι τελετουργικοί βηματισμοί γύρω από φέρετρα, οι μηχανικές κινήσεις στο φαγητό και στο πιοτό, οι λοιπές παρόμοιες ποδιτσο-σαχλαμάρες, παρά προϊόν συμπεριφοράς τρελλών; )


Αφού ισχύει η αμέσως προηγούμενη προϋπόθεση, τότε λογικό είναι να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα "εργαλεία"... και τέτοια είναι τα πυθαγόρειου τύπου Μαθηματικά.




Γιατί; Μα, διότι τα πυθαγορικά Μαθηματικά εκφράζουν -μεταξύ των άλλων και- τις πρωτογενείς τροχιές των πλανητών, καθώς και τις αναλογίες ενός καθεδρικού ναού, κτλ. Άρα, όντως μπορούν να μεταφέρουν τα "επάνω" στα "κάτω"!







Τούτων ειπωθέντων (ως βάση της κουβέντας μας), θα ψάξουμε τώρα γιά το τί μας λένε τα Μαθηματικά αυτά.










Εδώ υπεισέρχεται η ανάλυση που είχα κάνει γιά τις εκρήξεις του ηφαιστείου της Σαντορίνης, η οποία μας αποκάλυψε ότι οι εκρήξεις γίνονται επάνω σε συγκεκριμένες χρονοσειρές... όσο κι αν αυτό είναι παράδοξο εκ πρώτης όψεως. Θυμίζω, λοιπόν, ότι μετράμε με πολλαπλάσια του 36, και δυνάμεις του "χρυσού αριθμού" φ ( = 1.618...). Σας ξαναδείχνω τους σχετικούς πίνακες, ώστε να κάνετε κι εσείς τις δοκιμές σας:









Τα πολλαπλάσια του 36







Οι δυνάμεις του φ






Οι παρατηρήσεις μου έδειξαν πως, όπου έβαλαν το χέρι τους γιά δημιουργία κρατών οι σημερινοί ισχυροί της Γής, τα συγκεκριμένα κράτη έχουν ...ημερομηνία λήξεως, και μάλιστα καλώς προσδιορισμένη!







Θέλετε παράδειγμα; Η ΕΣΣΔ! Εντάξει, δεν ήταν αυστηρά "κράτος", διότι η Ρωσσία προϋπήρχε, αλλά κρατική οντότητα - που δημιουργήθηκε από συνένωση της Ρωσσίας με άλλα κράτη, συνοδευόμενη από -όχι ομαλή- αλλαγή κυβέρνησης. Η ΕΣΣΔ, λοιπόν, δημιουργήθηκε με την λεγόμενη Ο"χ"τωβριανή ( προσέξτε το χ! LOL!!!!) Επανάσταση των μπολσεβίκων το 1917... αλλά στην, πραγματικότητα, η επανάσταση αυτή έγινε τον Νοέμβριο του 1917. Κάπου στις 8 ή 9 του μήνα, αν θυμάμαι καλά. Γιατί; Επειδή τότε η Ρωσσία δεν είχε ακόμη υιοθετήσει το γρηγοριανό ημερολόγιο, κι έτσι η Ιστορία κατέγραψε το γεγονός με την ημερομηνία και τον μήνα του ιουλιανού ημερολογίου.







Πότε, τώρα, διαλύθηκε η ΕΣΣΔ; Τον Νοέμβριο του 1989... ακριβώς 72 χρόνια μετά την ίδρυσή της!







Εκπληκτικό; Μάλλον όχι, θά 'λεγα.







Κι εννοείται, βέβαια, ότι η γέννηση και ο θάνατος ενός κράτους μόνο τυχαίο ή αυτόματο φαινόμενο δεν είναι. Πάντοτε βρίσκονται από πίσω έλλογα όντα, ως "ποιητικά αίτια".







Επίσης, από παλιά ο Τρισ-Παίκτωρ (ο Μιμάκος, ντέ! :-) ) επαναλαμβάνει διαρκώς ότι και το οξαποδουήλ έχει χρόνο ζωής 72 χρόνια ακριβώς, άρα: αφού δημιουργήθηκε τον Μάϊο του 1948 (στις 15 του μήνα), θα διαλυθεί τον Μάϊο του 2020. Το εκπληκτικό (; ) είναι πως, το πρώτο κράτος που αναγνώρισε την ύπαρξη του οξαποδουήλ, ήταν η ΕΣΣΔ!!! Αν δεν με απατά η μνήμη μου, ο Στάλιν αναγνώρισε το οξαποδουήλ στις 8 το πρωΐ της 15ης/05ου/1948, ενώ τα κολλητά φιλαράκια των οξαποδώ, οι ηπαπαραίοι, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι. Είχαν σχεδιάσει να δώσουν τα σ'χαρίκια πρώτοι, αλλά τους πρόλαβε ο "μουστάκιας"!







Είδαμε, λοιπόν, δύο παραδείγματα με πολλαπλάσια του 36. Αν θυμάστε, όμως, είχαμε μιλήσει και γιά τις δυνάμεις του φ... άρα, πού βρίσκονται αυτές; Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται μία παρατήρηση, που έκανα κατά τις μελέτες μου: ότι τα κράτη που οι ισχυροί τα ...σέβονται (; ) κάπως παραπάνω, ακολουθούν τις δυνάμεις του φ! Αντιθέτως, όσα τα θεωρούν περίπου σκουπίδια, ακολουθούν τα 36άρια. Μέχρι στιγμής, επομένως, είδαμε δύο κράτη-"σκουπίδια".







Κράτος, τώρα, υπό δύναμη του φ, είναι οι ηπαπάρα. Ημερομηνία δημιουργίας, 4η Ιουλίου 1776... κι όλοι-ες ξέρετε τα μασωνικά παύλα τελετουργικά κόλπα του Γεωργίου Γουάσινγκτων, με τη θεμελίωση της πρωτεύουσας κάτω από συγκεκριμένες θέσεις κάποιων άστρων, με συγκεκριμένη ρυμοτομία, κτλ κτλ κτλ.


Ωστόσο, οι ηπαπάρα, ως κράτος-δημιούργημα, θα πεθάνουν. Νομοτελειακώς. Άλλως τε, την αλήθεια αυτή κατά καιρούς την ψιλο-ομολογούν και οι ίδιοι οι ...μαιευτήρες του. Πότε, λοιπόν, θ' ανοίξει η ανθρωπότητα σαμπάνιες, απαλλασσόμενη απ' τον κακό μπελά της; Σύντομα!... Εάν υπολογίσουμε τέσσερεις χρονικές περιόδους 100*(1/φ) ετών, δηλαδή 4*61.8 έτη, δηλαδή 247.2 έτη. Προσθέτουμε στο 1776, και βρίσκουμε 2023... συν η διαφορά των 73 ημερών (δηλ. το δεκαδικό "κόμμα δύο", προστιθέμενο στις 4 Ιουλίου), συν ακόμη οι (61) ημέρες των δισέκτων ετών που πέρασαν από τότε,...







...Χί χί χίιι!!! Το τέλος των ηπαπάρα έρχεται κάπου επάνω ή γύρω στις ...17 Νοέμβρη 2023!!!:-) (Καλό, έ; :-) )







Τώρα, όμως, έφτασε η στιγμή γιά τα δύσκολα... κάποτε θά 'φτανε. Όχι, καθόλου δεν κάνουμε την πάπια, όσον αφορά τη Νέα Ελλάδα! Σιγά μην υποχωρήσουμε μπροστά στα δύσκολα!Γνωρίζουμε, λοιπόν, άριστα ότι στην υπόθεση "ελευθερία της Ελλάδος" έβαλαν το χεράκι τους οι ισχυροί της Γής, είτε αμέσως, είτε εμμέσως.









Τον τελευταίο καιρό, όλοι-ες παρατηρούν πως η τωρινή επίθεση των ξένων εναντίον μαςδεν έχει ιστορικό προηγούμενο σε μέγεθος κι ένταση. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ κάθε "ιστορικό μέγιστο", και συνεχίζει ακάθεκτη. Ούτε οι αρχαίες επιδρομές των βαρβάρων τη φτάνουν, ούτε η οθωμανική κατοχή τεσσάρων αιώνων, ούτε τίποτε. Είναι όλα αυτά μαζί, και πολλές άλλες εχθρικές ενέργειες ακόμη... ενεργούμενες ταυτοχρόνως από πολλές φυλές, τόσο "πολιτισμένων" (δυτικοευρωπαίοι), όσο και βαρβάρων αγριανθρώπων (λαθρομετανάστες).







Όλοι-ες, λοιπόν, καταλαβαίνουμε πως πλησιάζει το -υπό των "πλανηταρχούντων" λαμογίων σχεδιαζόμενο- τέλος του κράτους "Νέα Ελλάς", όσο κι αν αυτό μας κακοφαίνεται...







...Πράγμα στο οποίο συμφωνούν απολύτως και τα πυθαγόρεια Μαθηματικά. Δοθείσης, δηλαδή της χρονικής αρχής της Νέας Ελλάδας, είναι εύκολο να υπολογίσουμε το τέλος της.







Όμως, πότε δημιουργήθηκε η Νέα Ελλάδα; Λογικά, τότε που υπογράφηκε το πρωτόκολλο της ανεξαρτησίας της. Ναι, αλλά ποιό απ' όλα;


Το 1826 υπογράφηκε σχετικό πρωτόκολλο Αγγλίας-Ρωσσίας στην Αγία Πετρούπολη.(Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν δίνει ημερομηνία της υπογραφής.)
Στις 6 Ιουλίου 1827 υπογράφηκε η συνθήκη του Λονδίνου.
Και στις 22 Ιανουαρίου (παλιό ημερολόγιο) / 3 Φεβρουαρίου (νέο ημερολόγιο) 1830, υπογράφηκε πάλι στο Λονδίνο το οριστικό πρωτόκολλο της ανεξαρτησίας της χώρας μας. (Σ' αυτό το τελευταίο αναφέρονται οι Αστρολόγοι στα περιοδικά, όταν λένε πως "η Ελλάδα είναι Υδροχόος". Θα τους απογοητεύσω, όμως, διότι η Ελλάδα είναι παλαιός πολιτισμός υπό το ζώδιο του Ταύρου - και το τί είναι και το τί δεν είναι, δεν καθορίζεται από υπογραφές ασχέτων ξένων. Μόνο τα τελείως νέα κράτη "δεσμεύονται" αστρολογικώς από την υπογραφή της δημιουργίας τους.)




Εάν, μάλιστα, βάλουμε στον λογαριασμό και την ακριβή ημερομηνία ενάρξεως του Αγώνα της Ανεξαρτησίας, την 20η Μαρτίου 1821 (εξέγερση και κατάληψη Καλαμάτας - εαρινή ισημερίαμε το παλιό ημερολόγιο), τότε βλέπουμε έναν μακροχρόνιο τοκετό. Η νέα Ελλάδα χρειάστηκε εννέα χρόνια, γιά να γεννηθεί!







Προσθέτοντας στις άνω ημερομηνίες τρείς περιόδους των 100*(1/φ) ετών, δηλαδή 3*61.8 έτη, δηλαδή 185.4 έτη, φτάνουμε στο διάστημα από περίπου την 1η Οκτωβρίου 2006, έως περίπου τις 15 Αυγούστου (καρασυμβολικό!!!!!) 2015, κάνοντας ενδιαμέσως συσχέτιση των "πρωτοκόλλων" του 1826 και του 1827 περίπου με το τέλος του 2011 / αρχές του 2012 και με τις 18 Ιανουαρίου 2013, αντιστοίχως. (18 Ιανουαρίου... Χμ... Πολύ κοντά στις 20 του μήνα, δηλ. στην ένωση των ουρών των φιδιών του κηρυκείου του Ερμή!)


Μάλιστα!... Τρία χρόνια ζωής και κάτι ψιλά απομένουν (κατά τα πλανηταρχούντα λαμόγια) στην Ελλαδίτσα, η οποία βιώνει έναν αργό, εννεαετή θάνατο. Νά, λοιπόν, πού οφείλονται οι εντεινόμενες επιθέσεις εναντίον μας, και νά πού οφείλεται η νέα διάσημη ρήση Κίσσινγκερ, ότι: "...- Καλότυχος, όποιος ζήσει μετά το 2016!"!







Βέεεεεεβαια!!!... Δεν θά 'χετε τότε τους Έλληνες να σας "ενοχλούν", όρθιο κόπρανο. Σχεδιάζετε να μας έχετε εξοντώσει όλους ως τότε...







...Στην (αχαλίνωτη) φαντασία σας, όμως, σκατιάδες!







Στην πραγματικότητα, κάντε όρεξη!









Και νά 'ταν μόνον αυτά, όσα αποκάλυψε η μικρή μελέτη μου!... Θυμάστε το περίεργο σχήμα της "κουτσής πεντάλφας", που καθόριζε κάποιες απ' τις εκρήξεις της Σαντορίνης; Έ, λοιπόν, ούτ' αυτό λείπει απ' την ιστορία μας! Το επαναφέρω, γιά να το θυμηθείτε:









Μερικές απ' τις εθνικές συμφορές.






...Κάπως αλλαγμένο, βέβαια, διότι εδώ οι εθνικές συμφορές έχουν μία περίοδο 25 ετών (και όχι 72, όπως οι εκρήξεις).







Παρατηρούμε, όμως, το εξής: Εάν τα λαμόγια (α) γνωρίζουν τα περί χρονοσειρών (που τα γνωρίζουν καλύτερ' από μένα!), και (β) σκοπεύουν να βάλουν το χεράκι του Χάαρπ στην επικείμενη έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης, πολλαπλασιάζοντας έτσι τα καταστροφικά της αποτελέσματα...







...τότε αυτό θα το κάνουν, επειδή θεωρούν ως ισχυρώτερο το τρίτο χτύπημα της χρονοσειράς.







Κι αυτή ακριβώς η πεποίθηση των λαμογιών μας "γλύτωσε" (δηλ. περιόρισε την ισχύ του χτυπήματος) και στις εθνικές καταστροφές, επειδή -όπως ήδη σας έδειξα- η καταλληλότερη χρονική στιγμή γιά το ισχυρώτερο χτύπημα είναι η πρώτη. Έτσι, η χειρότερη απ' τις τρεις εθνικές συμφορές του διαστήματος 1897 έως 1947 σχεδιάστηκε απ' τα λαμόγια να είναι η τρίτη... κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μας ξεπατώσουν οριστικώς. ("Οριστικώς"; Μη μασάτε, γράφω και καμιά μ.λακία πότε-πότε! :-) )


Γιατί το λέω αυτό; Επειδή:


Ο πόλεμος του 1897 ήταν θεατρικός, της πλάκας. Οπερέττα!
Η καταστροφή του 1922 συνέβη σε καιρό πολέμου και σε έδαφος εχθρικής χώρας.
Αλλά ο εμφύλιος πόλεμος συνέβη στο έδαφος της ίδιας μας της χώρας, και μεταξύ Ελλήνων. Δυστυχώς.





Μην ξεχνάτε, ακόμη, ότι το 1947 τα λαμόγια ήδη διέθεταν ατομική βόμβα... οπότε ίσως και να έψαχναν και την αφορμή να τη ρίξουν επάνω μας. Κάνω λάθος; Ή μήπως δεν ήταν εκείνος ο αισχρός Βάν Φλήτ, αυτός που ούρλιαζε: "- Σκοτώστε τους!", γιά τους αντάρτες του ΔΣΕ; (Τί "αντάρτες", δηλαδή, παρεκτός στρατολογημένα εκόντα-άκοντα χωριατάκια.)


Γιά να είμαι ακριβής, όχι ατομική βόμβα μεγάλη, γιά ...χόρταση, αλλά εκείνες τις μικρές, που μπαίνουν στα βλήματα του Πυροβολικού. Αυτές που, ακόμη και σήμερα, είναι αποθηκευμένες στην Ελευσίνα - από τότε.







(Παρένθεση: Τα πυρηνικά βλήματα, οι στρατιωτικές βάσεις, και όλα τα παρεμφερή θανατηφόρα σκουπίδια "του ΝΑΤΟ" δεν μας κουβαλήθηκαν εδώ με γνώμονα τον καθαρό αέρα. Όλα μα όλα τους βρίσκονται εγκατεστημένα σε επιλεγμένες θέσεις, που είχαν μεγάλη σημασία απ' την αρχαιότητα! Ελευσίνα, Άκτιο, Μαραθώνας, κτλ κτλ.


Οι περισσότερο ψαγμένοι θά 'λεγαν ότι τα λαμόγια θέλουν να προσαρμόσουν την "αύρα" των χώρων αυτών σε δικά τους δεδομένα. Κάπως, όπως γίνονται οι χημικοί ψεκασμοί πάνω απ' τα κεφάλια μας. Ο γράφων, όμως, θα εκφραστεί κυνικώς πως - διότι γιά παλιόσκυλα μιλάμε: Δεν θέλουν ούτε να "προσαρμόσουν" την αύρα των χώρων αυτών, ούτε να την"ενεργοποιήσουν". Θέλουν απλά να τη μολύνουν. Ναι, να μολύνουν το αιθερικό πεδίο.)







Παρατηρήστε ακόμη πως τα προηγούμενα διαστήματα του διαγράμματος μας οδηγούν στην καταστροφή της Χίου, το 1822.









Τελειώνοντας, θα προσθέσω πως δεν υπάρχουν μόνον όσα τέτοια νοητικά σχήματα αναφέραμε ήδη. Σε φιλική συζήτηση παλιότερα, μου είχαν επιστήσει την προσοχή στο ότι ο στρατός της γείτονος και "συμμάχου" Τουρκίας κατέβαζε τα τεθωρακισμένα στους δρόμουςκάθε 12 χρόνια ("εναντίον των διεφθαρμένων πολιτικών" - μα, τί μου θυμίζει αυτό; :-) ), με ακρίβεια ρολογιού! 1956, 1968, 1980. Βλέπετε, λοιπόν, πως, αν ψάξει κανείς, βρίσκει μάλλον εύκολα τέτοιους χρονικούς κύκλους στη ζωή των κρατών. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να γράψω πλήρη πραγματεία επ' αυτών - το παρόν άρθρο είναι μονάχα η αφετηρία γιά το δικό σας ψάξιμο.







Κι όσο γιά τα σχέδια των λαμογιών, υπάρχουν δύο ...μικρά προβληματάκια:







Το πρώτον, η Ελλάδα είναι πανάρχαιος πολιτισμός, και επομένως και η "επισημοποίηση" του έθνους των Ελλήνων μέσωι δημιουργίας καθαρού εθνικού κράτους τον 19ο αιώνα, παρά τις όποιες ...καλές προθέσεις των διαφόρων λαμογιών τύπου Κόχραν και Μαυροκορδάτου, ουδόλως συνιστά λαμογίστικο κράτος-μαϊμού, όπως πχ οι ηπαπάρα. (Όπου κατοικεί και λαμογίστικο έθνος-μαϊμού. "- Δε γκρέητ Αμέρικαν νέησιον!", που λένε και οι ίδιοι, καμαρώνοντας. Τί "νέησιον", ρε κακομοίρηδες; Χάειντε, έτσ' δημιουργούνται τα "νέησιονζ";...)







Και το δεύτερον...





...Τον Θεό των Ελλήνων, Τον ρωτήσατε τί σχέδια έχει, ώ λαμόγια;







Υγ 1: Επειδή μ' ενδιέφερε περισσότερο να εντοπίσω τη στιγμή του σχεδιαζόμενου "τέλους της Ελλάδας", έκανα μελέτες γιά τα νεώτερα του 1717 κράτη. (Γιά ευνόητους λόγους... Διότι το 1717 ιδρύθηκε η κεντρική ποδιτσοπαράγκα της αγγλίτσας.) Δεν ασχολήθηκα με παλαιότερα κράτη, όπως πχ το "βασίλειο της Ιερουσαλήμ", αλλά καθόλου δεν αποκλείεται να έχουμε σε ισχύ πυθαγόρεια Μαθηματικά και γιά τις παλιότερες αυτές εποχές.







Υγ 2: Ο Τρισ-Παίκτωρ Μιμάκος, αν και δεν πέφτει έξω, δεν αιτιολόγησε ποτέ τη σκέψη του. Ομολογώ, όμως, πως και το δικό μου μαθηματικό μοντέλο, αν και ανιχνεύει καθαρά τις χρονικές σχέσεις, δεν λέει (διότι δεν το έχω βρει) το γιατί ισχύουν αυτές, κι όχι άλλες παρόμοιες (του ίδιου τύπου). Ή, το γιατί ισχύει μία συγκεκριμένη χρονική αφετηρία, κι όχι άλλη.


Η κατάδειξη των (σε δεύτερο επίπεδο) κρυμμένων μαθηματικών νόμων υπό τα παρατηρούμενα φαινόμενα, δυστυχώς, δεν είναι έργο που μπορώ να το αναλάβω εγώ σ' αυτή τη φάση της ζωής μου. Αλλά, όπως έχω παραπονεθεί πολλές φορές, κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει αυτές τις σκέψεις και να τις πάει ένα βήμα παραπέρα. Όλοι περιμένουν τα έτοιμα... κακώς. Κάκιστα! Το πιθανώτερο είναι να μείνουν με την αναμονή.







Υγ 3: Από αρκετά παλιότερα (και πολύ προ Μιμάκου), μελετώντας κείμενα προφητειών, τα οποία δέχεται η επίσημη Εκκλησία μας (πχ διαφόρων γεροντάδων, ή "αλαφροΐσκιωτων", ή αγίων, κτλ), είχα εντοπίσει φράσεις όπως: "Καιρού καιρός και ήμισυ καιρού". (Αυτό υποτίθεται πως το είπε Άγγελος Κυρίου σε ερωτώντα πιστό, γιά το πότε θα συμβούν κάποια πράγματα.) Ειδικά αυτή η φράση "βγάζει μάτια", διότι εξυπονοεί μαθηματική σχέση! Την (x^2) + (x/2). Οπότε, αν βρεις το x, βρίσκεις και το εξαγόμενο. (Υποτίθεται ότι χρονική αφετηρία είναι η μέρα, κατά την οποία αποκαλύφθηκε αυτό στον πιστό.)


Κάτι τέτοια δείχνουν πως μερικά άτομα (άγνωστο ποιά) μέσα στην Εκκλησία γνώριζαν παλαιόθεν τους χρονικούς κύκλους που μελετάμε εδώ... Όπως πχ και τα σχετικά απ' την "Παλαιά Διαθήκη", πως ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε έξι μέρες, και "ανεπαύθη" την έβδομη. Ο Θεός, βέβαια, ουδόλως χρειάζεται ...ανάπαυση! Άρα, αυτή η ακολουθία 6-1 (έξι νότες μία παύση) εξυπονοεί ένα είδος ρυθμού. Και θυμίζει καθαρά την ακολουθία της "κουτσής πεντάλφας", το 2-3 (δύο παύσεις, τρεις νότες) - επομένως μιλάμε καθαρά γιά Συμπαντική Μουσική!







Αλλά, ενώ τα γνώριζα όλ' αυτά (δεν είχαν διαφύγει της προσοχής μου), κολλούσα, και δεν έκανα το επόμενο σκεπτικό βήμα, να ψάξω γιά το ποιές είναι οι χρονικές αυτές περίοδοι.







Γιατί;







Διότι με σταματούσε η λογική μου! Τί σημασία έχουν οι χρονικές στιγμές, όταν θες πχ να καταστρέψεις ολοσχερώς ένα κράτος; Αυτό δεν γίνεται ούτε σε μιά στιγμή, ούτε οι αμυνόμενοι θα κάτσουν να τους σφάξεις! Άρα... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! (Άρα, δεν έχει νόημα το οποιοδήποτε ψάξιμο χρονοσειρών.)







Δεν ήξερα, όμως, ακόμη τότε γιά αστρικό επίπεδο, αιτιατό, κτλ.







Υγ 4: Αν τύχει διάφορα λαμόγια να διαβάσουν την παρούσα ανάρτηση, και να χαμογελάσουν εειρωνικά, τους πληροφορώ πως θα τους σβήσω το χαμόγελο με το μπλάνκο! Ξέρω κι άλλα,απ' αυτά που νομίζουν πως ξέρουν μόνον "αυτοί"! Όταν θ' αρχίσει στα γερά η μονομαχία μας,θα τσούξει αγρίως ο πισινός σας, λαμογάκια! Τώρα είμαστε απλώς στα προεόρτια, στο υβρεολόγιο. (Ξέρω, ξέρω. Είμαι "συνομωσιολόγος" και "τρελλαμένος"!)






ΠΗΓΗ


http://ellinonantistasis.blogspot.gr/2012/05/15082015.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)