Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 11/9




Ο John Farmer δημοσίευσε ένα έγγραφο της Επιτροπής, για την 11 / 9, το οποίο υποστηρίζει, έντονα, την κοινή μαρτυρία του Norman Mineta, πριν τη σύσταση της Επιτροπής. Και σε αυτό το σημείο έρχεται η "σύνδεση".

Το έγγραφο είναι ένα μυστικό ημερολόγιο,
που επιβεβαιώνει ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες γνώριζαν και παρακολουθούσαν την πτήση 77, της American Airlines, καθώς πλησίαζε, στην Ουάσιγκτον, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Ο Farmer εξηγεί τη θέση του ότι τα δεδομένα των ραντάρ, εκείνης της ημέρας, συμφωνούν -απόλυτα- με το χρονοδιάγραμμα των Μυστικών Υπηρεσιών.

Το έγγραφο αυτό, δόθηκε, για πρώτη φορά, στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο του 2009, μαζί με πολλά άλλα αρχεία της Επιτροπής.

Ωστόσο, εκείνη την εποχή, υπήρξαν -παραδόξως- εμπόδια, που οδήγησαν στο να μη γίνουν -ευρέως- γνωστά.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται και επιβεβαιώνεται ο ρόλος του Ντικ Τσέινι, όπως δηλώνει και ο Farmer.

"Έλαβα την επιβεβαίωση ότι ο γραφικός χαρακτήρας είναι του επικεφαλής της Επιτροπή Miles Κara, ο οποίος επέτρεψε την πρόσβαση στα πρωτότυπα έγγραφα των Μυστικών Υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια της επίσημης έρευνας της Επιτροπής.

Η ανακοίνωση σημαίνει ότι η Επιτροπή της 11 / 9 είχε αυτές τις πληροφορίες, αλλά επέλεξε να τις θάψει. Γιατί; Ίσως για να καλύψουν τον τότε αντιπρόεδρο Τσέινι. Αν κάποιος έχει μια καλύτερη εξήγηση, θα ήθελα να την ακούσω".







http://www.liako.gr/conspiracy/9-11/680-secret-services-twins.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)