Σάββατο 12 Μαΐου 2012

NSA: Έγγραφο της παραδέχεται επικοινωνία με εξωγήινους !




Στις 21 Οκτωβρίου του 2004, στην NSA είχε εγκριθεί για την ενημέρωση στο κοινό ένα μέρος της ΕΑΑ Εφημερίδας Τόμος XIV Νο 1. Πρόκειται για μια έκθεση σχετικά με την παρουσίαση που δόθηκε στην NSA από τον Δρ Χάουαρντ Campaigne (ο Δρ. Campaigne είναι ένας από τους κορυφαίους cryptologists στον πλανήτη με πολλά χρόνια υπηρεσίας στο Naval Security Group, του Στρατού στον Οργανισμό για την Ασφάλεια) όσον αφορά την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων εξωγήινης νοημοσύνης που είχε ληφθεί "από το διάστημα". Προφανώς, αυτά τα μηνύματα είχαν υποβληθεί μέσω του δορυφόρου Σπούτνικ, αλλά κανείς δεν είχε καμία ιδέα για το πώς μπορεί να αποκωδικοποιήσει αυτή τη στιγμή.


Σε κάποια στιγμή, απροσδιόριστη στο έγγραφο, ο Δρ Χάουαρντ Campaigne και μερικοί άλλοι μαθηματικοί της NSA στο τμήμα τους είχαν αναλάβει το έργο της αποκωδικοποίησης των μηνυμάτων. Υπήρχαν συνολικά 29 μηνύματα που πρέπει να αποκωδικοποιηθούν. Είναι περίεργο, να πούμε ότι το έγγραφο αυτό εγκρίθηκε για την απελευθέρωση του προς το κοινό στις 21 Οκτωβρίου του 2004.

Επειδή όμως η NSA πήγε το θέμα δικαστικός δεν θα κυκλοφορούσε σε δημόσιες πληροφορίες μέχρι την 21 Απριλίου του 2011. Η άδεια που πήρε η NSA είχε την κωλυσιεργία, μαζί με εκατοντάδες άλλα έγγραφα της NSA για επαφή με UFO και εξωγήινους, μέχρι όμως να χάσει από αγωγή που ασκήθηκε από τον Peter Gersten, ένα δικηγόρο από την Αριζόνα.

Όταν πήγαν καλά τα πράγματα και πραγματικά είχαν χάσει,από τον δικαστή έπρεπε να πραγματοποιηθούν οι αποκαλύψεις, καθώς και τα έγγραφα έπρεπε να κυκλοφορήσουν για το κοινό. Κανείς από την κυβέρνηση δεν έδωσε συνέντευξη μπροστά σε κάμερες για να ομολογήσουν την πραγματικότητα για τους εξωγήινους ακόμη. Αλλά, εδώ έχουμε την πιο μυστική οργάνωση νοημοσύνης στις ΗΠΑ, την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, αποκαλύπτοντας ανοιχτά ότι υπήρξε επαφή με ευφυείς εξωγήινους,και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν αποκωδικοποιηθεί και τα μηνύματά τους.


Το έγγραφο αυτό δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της www.nsa.gov και μπορεί να διαβαστεί εδώ: http://www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/key_to_et_messages.pdf
http://ypogeia-drasi.blogspot.com/2012/05/nsa.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)