Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Γιατί Χτυπούν το Προτεκτοράτο μας ΙΙΙΠολλοί "συνέλληνες" σήμερα πιστεύουν οτι έχουν αδικηθεί τόσο από την ιστορία όσο και από την μοίρα τους, όσο κι από τους Πολιτικούς αλλά και τις διεθνείς μεγάλες δυνάμεις...Το αίσθημα αυτό της αδικίας είναι απόρροια της άποψης περί Βυζαντινής αυτοκρατοκρατορίας. Ότι το σύγχρονο κατ' εμέ προτεκτοράτο μας είναι η συνέχεια της βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Πολλοί μάλιστα οραματίζονται την "εθνική" ολοκλήρωση με την δημιουργία της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Ξεχνούν βέβαια ότι η βυζαντινή αυτοκατορία ως αυτοκρατορία ήτο πολυθνική με επίσιμη γλώσσα την ελληνική. Αλλά προς θεού σε κανένα σημείο δεν σημαίνει ότι στην εν λόγω αυτοκρατορία ζούσαν μόνο Έλληνες. Τουναντίον οι κάτοικοι ήταν αυτοί που σήμερα αποκαλώ "ελληνόφωνοι" ιουδαιοχριστιανοί βάρβαροι (απολίτιστοι)...Από αυτούς υπήρξαν ελάχιστοι Έλληνες δλδ ελέυθεροι από το ιουδαιοχριστιανικό πέπλο σκοταδισμού και καταδυνάστευσης των πιστών.
Το σημερινό μας προτεκτοράτο υδρίθηκε το 1830 μετά από την πίεση των ομόθρησκων Ρώσων του τσάρου καθότι η Ρωσική αυτοκρατορία ήθελε έξοδο στις ζεστές θάλασσες. Συνέπεσε δε να βρίσκεται στο περιβάλλον του Τσάρου ο Μεγάλος Έλληνας Καποδίστριας (ασχέτως αν φυλετικά δεν ήταν Έλληνας) ο οπόιος πίεσε περισσότερο την κατάσταση. Αποτέλεσμα ενώ όλα φαίνονταν να έχουν χαθεί στην πελοπόνησο ο Ιμπραήμ (Αβραάμ στα αραβικά) εξανδραποδίζει τους Έλληνες, οι Ρώσοι πιεζουν τους Αγγλογάλλους να βοηθήσουν έναντι των Τούρκων. Οι δε αγγλογάλλοι είναι απρόθυμοι. Τότε οι Ρώσοι για μια ακόμα φορά φτάνουν με τον στρατό τους έξω από την Κωσταντινούπολη. Μπρος στον κινδυνο να πέσουν τα στενά σε Ρωσικά χέρια οι αγγλογάλλοι συμφώνησαν και τελικά έγινε η περίφημη ναυμαχία του Ναυαρίνου.
Η πράξη δημιουργίας της Ελλάδος οφείλεται Ανεπίσημα στους Ρώσους στο Ξανθόν γένος μπλα μπλα και στους Αγγλογάλλους. Οι "Έλληνες" ελληνόφωνοι κατά το ορθότερον κατσαπλιάδες, φυσικά έσπευσαν να μεγαλώσουν τα ήδη τεραστια επαναστατικά δάνεια...Ν αρχίσουν να τρώνε με δέκα μασέλες, να κλέβουν την εφορία (από τότε οι πλούσιοι κοτζαμπάσιδες, Μαυροκορδάτοι, κωλετηδες, δελιγιάννηδες, Μακρυγιάννηδες, εφοπλιστές -Κουντουριώτης, Μιαούλης κλπ) δεν απέδιδαν φόρο στο ελληνικό προτεκτοράτο. Ο Καποδίστριας φυσικά ως υδριτής της Ελβετίας (ναι αυτός χώρισε την Ελβετία σε καντόνια) θέλησε να εισπράξει φόρο. Αποτέλεσμα ήταν οι ελληνόφωνοι κατσαπλιάδες να τον δολοφοφονήσουν και να τα βρουν με τους Άγγλους -σημείωση δανειστές- και από τότε η εξουσία να περάσει στα χέρια τους.
Ουσιαστικά εκεί είναι η βαθιά αιτία του γεγονότος ότι σήμερα τα "ελληνικά" κόμματα είναι πολυσυλλεκτικά. Με διαστρωματώσεις σε όλες τις τάξεις. Αχταρμάς βρε αδερφέ τουρκιστί...Αχταρμάς κατσαπλιάδων...
Συναντάς Αριστερό εφοπλιστή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνεργο εργάτη. Το ίδιο ισχυει για όλα τα κόμματα. ίσως με μικρή εξαίρεση το ΚΚΕ που κρατάει με νύχια και με δόντια ως ένα βαθμό την ταξικότητα του αλλά κι αυτό έχει διαβρωθεί...Σήμερα ενώ στις εκλογές στις 6 Μαϊου τα πρόβατα κατενίκησαν τον δικοματισμό και τους απεσταλμένους του μνημονίου, πεφτουν σε μιά νέα παγίδα.
Τον νέο διπολισμό Δεξιά έναντι Αριστεράς που έντεχνα συντηρεί ο Αντωνάκης Κομμανέτσι καθότι αυτό τον συμφέρει Αλλά και ο Ολανδρέου (Τσιπρανδρέου).

Ο Τσιπρανδρέας Τσιπρανδρέου έχει πλέον ξεχάσει την αντιμνημονιακή πολιτική ως δεύετρο κομμα αφού έπεσε στην παγίδα : άρνηση της μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου, και λεηλατεί της ψήφους της αριστεράς με πάμπολα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις τάξεις του φιλοδοξεί να γίνει ο νέος ...ανδρέου ο πατήρ. Ασε το καλύτερο έχει τις ευλογίς του Μελαχρινού αγοριού του Ευλογημένου (ομπάμα) - του Γκέυ Ομπαμα - σκύψε ευλογημένε - κατα το περιοδικό TIME. "Σπρωχνεται" απο τα Στέιτς το Τσιπρανδρέου αφού το GAP δεν τους βγήκε τρελάθηκαν να τον βγάζουν στα παράθυρα των αμερικάνικων καναλιών NBC-CNN λες και πρέπει πρώτα να του δώσουν την έγκριση.
Ο ελληνόφωνος ιουδαιοχριστιανικός πληθυσμός προσπαθεί να βρει το κόμμα που θα του δώσει μεροιδιο να φάει από τα νέα δάνεια...Η αριστερά του Τσιπρανδρέου αριστερά κατ όνομα αγωνιά μήπως η δεξιά εκλεγεί και της φάει τα νέα δάνεια του μνημονιου. Οι ΠΑΣΟΚΟΙ διεφθαρμένοι μέχρι τα μπούνια εντάσσωνται στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκοντας σ αυτό σωσσίβια λέμβο.
Η αριστερά του Τσιπρανδρέου οντας γνήσιοι τέκνο του συστήματος αρνήθηκε να πει Έξω από την Ευρώπη - Έξω από το Ευρώ. Αφού οι ελληνόφωνοι Ιουδαιοχριστιανοί κατοικοι στις δημοσκοπήσεις θέλουν και Ευρώ και Ευρώπη... Πως θα τρώνε άλλωστε χωρίς δάνεια...Πως θα αγοράσεις γάλα σκόνη για το μωρό σου χωρίς δανεικά???
Το δίλλημα που δημιουργήθηκε στα ελληνόφωνα ιουδαιοχριστιανικά πρόβατα είναι Δεξιά έναντι Αριστεράς...Ενώ το πραγματικό δίλλημα είναι Ευρώ ή Εθνική Κυριαρχία.
Ξέχασαν τα πρόβατα τον αντιμνημονιακό αγώνα.

ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ Το προτεκτοράτο μας καθότι κατοικείται από φαταούλες πειναλέους που ξεΚΟΚΚΑΛΙζουν κάθε μορφή επιδότησεις ή δανείου, πλέον είναι ασύμφορη επένδυση για τους δανειστές του...
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ...

Το μαγαζάκι σας κλείνει κύριοι...ΟΣΟΝΟΥΠΟ


ΑΟΡΑΤΟΣ
Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, θα ήταν παράνομες.
ΑνώνυμοςΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

http://aorata-gegonota.blogspot.com/2012/05/blog-post_1073.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...