Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μας κρύβουν μια πολλή σημαντική αλήθεια



Από τα μέσα του 20ου αιώνα, ιδίως μετά το Ρόσγουελ στις ΗΠΑ, είναι εμφανής η παγκόσμια συνωμοσία απόκρυψης στοιχείων για τα Α.Τ.Ι.Α.

Η απόκρυψη από τις κυβέρνησες των στοιχείων για τα Α.Τ.Ι.Α. δείχνει ότι ίσως οι εξωγήινοι να έχουν διεισδύσει παντού και να ελέγχουν τα πάντα. Δεν εξηγείται αλλιώς η παγκόσμια συνωμοσία, γιατί ακόμα και η θεωρία ότι οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτονται γιατί πιθανώς να αναφέρουν απειλή της γης από τους εξωγήινους δεν ευσταθεί. Αν υπήρχε τέτοια απειλή, τα κράτη θα ήταν ενημερωμένα, ώστε να προστατευτούν με κάποιο τρόπο. Άλλωστε, μία τέτοια απειλή θα είχε διαρρεύσει σχεδόν αμέσως. Είναι γνωστό το περιστατικό του Α.Τ.Ι.Α. που κατέπεσε στο Ρόσγουελ στις 2 Ιουλίου του 1947. Το Ρόσγουελ είναι μια πόλη νοτιοδυτικά του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ.

Μετά τις αναφορές από κατοίκους για πτώση Α.Τ.Ι.Α. στο Ρόσγουελ, οι αρχές απομάκρυναν τα συντρίμμια των Α.Τ.Ι.Α. και τα πτώματα εξωγήινων και ο στρατός απέκλεισε την περιοχή. Σχετικά με το θέμα αυτό, ανεβρέθηκαν από ερευνητές Α.Τ.Ι.Α και δημοσιογράφους 27 μάρτυρες που επιβεβαίωσαν το γεγονός! Κάποιος μάρτυρας ανέφερε πως ανάμεσα στα συντρίμμια των Α.Τ.Ι.Α. υπήρχε κάποιο άγνωστο υλικό σαν αλουμινόχαρτο που δεν τσαλάκωνε. Αυτόπτης μάρτυρας ήταν και ο σερίφης της περιοχής, ο ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών και πυροσβέστες. Φυσικά, οι μάρτυρες απειλήθηκαν από ανώτερους στρατιωτικούς να μην μιλήσουν και μόνον πολλά χρόνια αργότερα κάποιοι από αυτούς ή συγγενείς τους μίλησαν για το περιστατικό. Μάλιστα, υπάρχει και ταινία που τραβήχτηκε με κινηματογραφική κάμερα και απεικονίζει επιστήμονες να κάνουν νεκροτομή σε κάποιο από τα πτώματα των μικρών λευκών εξωγήινων, τα πτώματα των οποίων που βρέθηκαν στο Ρόσγουελ και τα περισυνέλλεξε ο στρατός.

Η αμερικανική αεροπορία αρχικά επιβεβαίωσε το γεγονός της πτώσης Α.Τ.Ι.Α., αργότερα όμως ανασκεύασε και παρουσίασε ένα κατεστραμμένο μετεωρολογικό μπαλόνι ως το άγνωστο αντικείμενο. Η περιοχή στην οποία κατέπεσε το Α.Τ.Ι.Α είναι στρατιωτική περιοχή και απαγορεύεται η πρόσβαση! Υπάρχει και η θεωρία ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν την τεχνολογία των Α.Τ.Ι.Α. που κατέπεσαν στην χώρα τους. Για παράδειγμα τα αεροπλάνα στελθ έχουν άγνωστη τεχνολογία και μοιάζουν με Α.Τ.Ι.Α Μάλιστα, δεν τα πιάνουν τα ραντάρ. Ίσως και η Ρωσία χρησιμοποιεί την τεχνολογία των Α.Τ.Ι.Α, γιατί είναι ύποπτο το γεγονός ότι απέκρυπτε τα Α.Τ.Ι.Α. που είχαν προσγειωθεί στο έδαφός της. Μάλιστα, υπάρχει και η θεωρία πως η πτώση του μετεωρίτη στη Σιβηρία στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν στην πραγματικότητα πτώση κάποιου Α.Τ.Ι.Α. Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν εξωγήινοι που προωθούν την τεχνολογία τους ή απλά η τεχνολογία αυτή λαμβάνεται από την μελέτη των Α.Τ.Ι.Α που κατέπεσαν στη γη και καταστράφηκαν όπως στο Ρόσγουελ.

http://aneksigita-fainomena.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)