Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΥΧΡΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ 500 εκατ. !!! (ΒΙΝΤΕΟ)
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ..

ΛΟΓΙΑ ΣΤΥΓΝΗΣ ΚΥΝΙΚΗΣ ΨΥΧΡΟΤΑΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...
ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ (ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ), ΟΜΟΙΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ TALE QUALE ΚΥΝΙΚΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΔΟΧΕΙΑ - CONTAINERS (Ή "ΔΟΧΕΙΑ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ" ΚΑΙ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΡΑΞΙΑ), Ή ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΚΟΪΜ - ΖΩΑ.. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.. ΚΛΠ, ΚΛΠ..

KAI ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΙΕΧΩΒΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ... Ή ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ...5000 ΧΡΟΝΙΑ..

ΑΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ, ΑΛΛΑ Η ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ 777 ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ".

Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ "ΕΛΙΤ" ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΕΣΦΑΛΜΈΝΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥΣ (D.U.M.B.s) ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΙΝΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
ΑΓΝΟΟΥΝ OΜΩΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ) ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΡΧΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΤΗΣ HONG ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ KAI ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ" - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ - ΔΟΛΩΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΥΛΗ... ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://kerberos-hellas.blogspot.com/2011/11/500.html

http://kerberos-hellas.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)