Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΑΛΚΥΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΣ - Ειδήσεις από όλον το κόσμο για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο (Ντοκιμαντέρ)




Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο-5G. Covid. Οικονομική κατάρρευση


Τα βίντεο Αλκυών Πλειάδες είναι ειδήσεις από όλον τον κόσμο με την μορφή μηνιαίου ντοκιμαντέρ για τους μήνες (Ιανουάριο - Μάρτιο).
Οι πηγές του ποικίλουν από ειδησεογραφικά μέσα, παρουσιαστές, ερευνητές, συνεντεύξεις ειδικών και άλλες. Περιλαμβάνονται θέματα όπως κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά, διαστημικά, συνωμοσίες, ΑΤΙΑ, φυσικές καταστροφές, περίεργα φαινόμενα κτλ. Τα συμβατικά ΜΜΕ σιωπούν για τα περισσότερα από αυτά είτε τα διαστρεβλώνουν είτε τα περνάνε σε "ψιλά γράμματα". Η σειρά μεταφράζεται στις ακόλουθες γλώσσες επίσης: Ισπανικά - Αγγλικά - Πορτογαλικά - Γερμανικά - Γ­αλλικά - Ιταλικά - Ιαπωνικά - Ρωσικά για να ενημερώνεται όλος ο κόσμος στο που οδηγείται και από ποιους!!!




Δείτε το βίντεο 88ο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)