Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Οι μυστηριώδεις αρχαίοι "μαγικοί" καθρέπτες της Κίνας και της Ιαπωνίας
Είναι απίστευτη η αρχαία τεχνολογία που οι επιστήμονες ανακαλύπτουν σε κάθε μεριά του πλανήτη μας και προσπαθούν να καταλάβουν και να αναλύσουν, πολλές φορές μάλιστα αποκρύπτοντας την χρήση της και το πόσο προηγμένη είναι.

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Ο «εξωγήινος» βράχος της Ινδονησίας (φωτογραφίες)

Γράφει η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω
Το 1992, ένα παράξενο τεχνούργημα ανακαλύφθηκε σε μια σπηλιά στο Devil Hills (ή το όρος του Σατανά) στην Kupang, στην ανατολική Nus Tenggara, της Ινδονησίας. Το τεχνούργημα ήταν μια πέτρα,

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Συστήματα Ηχοβολών κατά των διαδηλώσεων [Βίντεο]

Στην προμήθεια -σε αρχικό στάδιο- δέκα συστημάτων ακουστικών βολών κατά διαδηλωτών προχωρά μετά από εντολή της κυβέρνησης η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.)

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

ΠΡΙΝ 17.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...


Πριν 17.000.000 εκατομμύρια χρόνια στην Ελλάδα...

Βίντεο με τα τελευταία, συγκλονιστικά ευρήματα του δρα Άρη Πουλιανού
: ο μισός περίπου απολιθωμένος σκελετός κοριτσιού 14 ετών, της “Δάφνης”, που έζησε 13.000.000 χρόνια πριν!

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Υπάρχει σύνδεση της χαμένης πτήσης MH370 με την ταινία Battle Los Angeles; [Βίντεο]


Το πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας του Rupesh Paul ονομάζεται «The Vanishing Act», και αναφέρετε περίπου στην χαμένη πτήση της MH370. Αυτό το τρέιλερ περιέχει μέσα ένα πλαίσιο που μπορούμε να δούμε και στο τρέιλερ της ταινίας Battle: Los Angeles.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Νέα για το Μυστηριώδες Φως στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)


Στη φωτογραφία Sol 589 (3 Απριλίου), φαίνεται να υπάρχει μια πηγή φωτός στον ορίζοντα του Κρατήρα Gale, όπως τραβήχτηκε από την Navcam του Curiosity.

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Greek paranormal society (G.P.S), και ο κόσμος των πνευμάτων(VIDEO)

 Σήμερα θα κάνουμε μια μικρή εξαίρεση για να σας παρουσιάσουμε μια αξιόλογη προσπάθεια που αφορά τον κόσμο των πνευμάτων και της σωστής προσέγγισης της φαντασμοθηρίας από την ομάδα Greek paranormal society(G.P.S)

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Η "ξανθιά" μούμια της Λουλάν απόδειξη της πανάρχαιας εκστρατείας του Διονύσου στην Κινα;
 Aπόδειξη ότι η πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου στην Κίνα ήταν γεγονός ίσως είναι η διάσημη μούμια της Λουλάν, αφού πρόκειται για μία Καυκάσια γυναίκα που προέρχεται από μία εποχή στην οποία απλά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη σημερινή Κίνα, τουλάχιστον με βάση τις ανακρίβειες που μας διδάσκουν στα σχολεία.

Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Η δύναμη του σημείου του Σταυρού - (Απίστευτη μελέτη!!!)Το σημείο του Σταυρού και της Ορθόδοξης (Χριστιανικής) προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν της οπτικές ιδιότητες του νερού.


Μελέτη.

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Δέκα από τα πιο περίεργα γεωγλυφικά που υπάρχουν στον κόσμο [Εικόνες]Μυστηριώδη γεωγλυφικά -μεγάλα μοτίβα χαραγμένα στην επιφάνεια της Γης- τα οποία είναι ορατά μόνο από ψηλά και τα οποία έχουν εντοπιστεί σε διάφορες περιοχές της Γης, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ειδικών, ερευνητών και μη.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Enigma…το μυστικό όπλο της Βέρμαχτ

Γράφει ο Περικλής Δημ. Λιβάς


Κράτησα ζωντανό το όνομα των προγόνων μου, το οποίο είχε απαλειφθεί από τις πύλες, κάνοντάς το ευανάγνωστο και ακριβές χωρίς να βάζω το ένα γράμμα στη θέση του άλλου. Και ιδού…..αυτός είναι ο εξαιρετικός απόγονος, ο οποίος αποκαθιστά το όνομα των προγόνων του. Ο γιός του Nehri, Khnumhotep, θριαμβευτής, σεβαστός.

- Από την επιγραφή στον τάφο του Khnumhotep II

Το παραπάνω απόσπασμα από τις επιγραφές που βρέθηκαν στον τάφο του ευγενούς καταγωγής έπαρχου της Άνω Αιγύπτου Khnumhotep II το 1900 π.Χ, αποτελεί σύμφωνα με τον ιστορικό David Kahn δείγμα πρώιμης μορφής κρυπτογραφίας στην ιστορία του ανθρώπου αν και από ορισμένους θεωρήθηκε απλά ως μια ειδική γραφή που είχε επιλεγεί για να ταιριάζει σε ύφος με τον τόπο που θα βρισκόταν.


Κάθε λαός αφήνει ένα μοναδικό ίχνος στην ιστορική διαδρομή του, ενδεικτικό της καταγωγής και του πολιτισμού του. Μυστικά μηνύματα βρίσκουμε να μεταφέρονται με διάφορους ευρηματικούς τρόπους όπως με ζωγραφική αποτύπωση σε ξυρισμένα κεφάλια, όπου ο αγγελιοφόρος όφειλε να περιμένει μέχρι να μακρύνουν τα μαλλιά του και με σημειώματα από λεπτό μετάξι το οποίο στη συνέχεια συνθλιβόταν σε μικροσκοπική μπίλια, αλειφόταν με κερί και ο μαντατοφόφος το κατάπινε.

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!Η εκκλησία μας λέει ότι ο άνθρωπος πρωτοεμφανίστηκε στην γη πριν 5.000 περίπου χρόνια !!!! Και εμφανίστηκε με αυτήν την μορφή που έχουμε σήμερα. Οι επιστήμονες λένε ότι ο άνθρωπος εμφανίστηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια και δεν ήταν στην αρχή όπως είναι σήμερα, αλλά ήταν με μικρότερο εγκέφαλο, σαν πιθηκάνθρωπος δηλαδή. Το ότι μπορούμε να βρούμε την ηλικία αυτών των σκελετών που βρίσκουμε, υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι.
Μια από αυτές η πιο γνωστή είναι η μέθοδος του ραδιενεργού άνθρακος. Σε αυτήν βρήκαν οι επιστήμονες ότι κάθε 2.000 χρόνια φεύγει και ενα ηλεκτρόνιο από τον άνθρακα οπότε βλέποντας πόσα ηλεκτρόνια λείπουν, προσδιορίζουμε την ηλικία (ο ραδιενεργός άνθρακας εφαρμόζεται για μικρές ηλικίες ,για μεγαλύτερες έχουμε άλλες πιο πολύπλοκες μεθόδους.)
Υπάρχει όμως όπως έχω ξαναπεί σε παλαιά άρθρα μου ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους επιστήμονες όσον αφορά την εξέλιξη του ανθρώπου. Ξαφνικά από πιθηκάνθρωπο, δεν γίνεται όπως ο σημερινός με διπλάσιο εγκέφαλο, με το να μπορεί να ομιλεί να κάνει πράξεις κ.λπ.!!!! Αυτό είναι ενα πολύ μεγάλο μυστήριο!!!! Βλέπετε οι πίθηκοι έτσι ήταν και πριν από εκατομμύρια χρόνια, έτσι είναι και τώρα χωρίς καμία εξέλιξη!!!! Προσέξτε!!!!
Χωρίς καμία εξέλιξη!!!! Τι έγινε και από πιθηκάνθρωπος έγινε άνθρωπος ,εμείς δηλαδή!;! Μια λύση δίνουν οι μύθοι των λαών !!!! Ότι ήρθαν οι θεοί από τον ουρανό και κάνανε τον πιθηκάνθρωπο άνθρωπο!!!! Στο αρχαίο κείμενο Άτρα που είναι σε σφηνοειδή γραφή, γράφει ότι οι θεοί πήραν ωάριο από θηλυκό πιθηκάνθρωπο και σπέρμα από έναν θεό και το έμβρυο το τοποθέτησαν στη μήτρα ενός θηλυκού θεού!!!! Μετά την κυοφορία, βγήκε ενα πλάσμα με διπλάσιο εγκέφαλο δηλαδή εμείς . (οι κρο Μάνιο)!!!! Δείτε κάτω μια παράσταση από πυραμίδα της Αιγύπτου το πως επεμβαίνει ένας “θεός” σε έμβρυο.

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Ανατριχιαστικό βίντεο: Άνδρας εξαφανίστηκε ξαφνικά ενώ περπατούσε!Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με ένα βίντεο διάρκειας 47 δευτερολέπτων
Στο βίντεο ένας άνδρας διακρίνεται να περπατάει σε ένα σκοτεινό δρόμο

Πλαστό δημοσίευμα


Δυστυχώς είναι μακράν της πραγματικότητας το δημοσίευμα της «World Daily News» ότι βρέθηκε κρυστάλλινη κρύπτη σε μαυσωλείο χριστιανικής εκκλησίας στην Αλεξάνδρεια με τα οστά που εικάζεται ότι είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τα δεκαπέντε πιο ανατριχιαστικά μέρη της Ελλάδας

Αν πιστεύετε ότι είστε ασφαλείς και τα μέρη που προκαλούν ανατριχίλες βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά σας, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Αρχαίο σπήλαιο στα Κανάρια Νησιά αποκαλύπτει αστρονομικές γνώσεις


Η έρευνα που διεξάγεται σε μια σπηλιά στην περιοχή Αρτεβίγκουα των Καναρίων Νήσων στον ατλαντικό ωκεανό, αποκάλυψε ότι οι αρχαίοι κάτοικοι του νησιού είχαν μία προηγμένη κατανόηση της κοσμολογίας.

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Παράξενα σύμβολα σε χαρτονόμισμα (20 δολαρίων) του Καναδά


Σε ορισμένα χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν στο εξωτερικό μπορούμε να διακρίνουμε κάποιες παραστάσεις που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με την...

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ - H ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙ,ΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Από το τέλος του Β'ΠΠ έχουν ήδη περάσει 69 χρόνια,αλλά τα σκοτεινά παρασκήνια και γεγονότα που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί είναι πάρα πολλά.Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι συγγραφείς που αποτολμούν να αναφερθούν σ'αυτά,αλλά το έργο τους δεν γίνεται γνωστό στο ευρύτερο κοινο,μάλλον σκόπιμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...