Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Έγγραφο αποκαλύπτει μελέτες για Υπερφυσικές Δυνάμεις






Ένα νέο αποχαρακτηρισμένο απόρρητο κείμενο που προήλθε μέσα από τον νόμο περί ελευθερίας της Πληροφορίας αναφέρει πως η Κινεζική κυβέρνηση πραγματοποίησε έρευνες τεράστιας κλίμακας που σχετίστηκαν με τις Υπερφυσικές Δυνάμεις των ανθρώπων, όπως η Τηλεπάθεια, η Ψυχοκίνηση, η Αεροκίνηση, η Υπερ – Συνείδηση, η Υπερ – Ακοή και άλλα.



Η Αμερικανική Υπηρεσία είχε επίσης εντυπωσιαστεί από τις έρευνες αυτές, και θα μπορούσε να πραγματοποιήσει κάτι ανάλογο, με τα αποτελέσματα όμως να παραμένουν κρυφά από το ευρύ κοινό.
Το Έγγραφο, που έχει τον τίτλο “Χρονολόγιο πρόσφατου ενδιαφέροντος στις Ασυνήθιστες λειτουργίες του Ανθρώπινου σώματος στην Κινεζική Δημοκρατία” (Chronology of Recent Interest in Exceptional Functions of The Human Body in the People’s Republic of China”) μπορεί να βρεθεί από τον οποιονδήποτε στην ιστοσελίδα της CIA και αφορά τις λεπτομερείς μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από την Κινεζική Κυβέρνηση και άλλες υπηρεσίες έτσι ώστε χιλιάδες παιδιά να ελεγχθούν για υπερφυσικές δυνάμεις.


Η Κυβέρνηση ενδιαφερόταν τόσο πολύ για την πιθανότητα υπερφυσικών ανθρώπων, που έστησε κέντρα μελετών σε ολόκληρη τη χώρα. Τα αποτελέσματα δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ, εκτός από την περίπτωση ενός ανθρώπου, του Qi Gong Θεραπευτή Zhang Baosheng, ο οποίος μπορούσε να “μυρίσει” τα περιεχόμενα των μηνυμάτων που ήταν γραμμένα σε κομμάτια χαρτιού και τοποθετήθηκαν μέσα σε άλλα αντικείμενα σε άλλη τοποθεσία από εκείνη των ερευνών. Ο Baosheng θεωρήθηκε από τους Αξιωματούχους ως “Θεραπευτής με υπερφυσικές Δυνάμεις” στα τέλη της δεκαετίας του 1980, και τελικά καταδικάστηκε για απάτη το 1995.




Υπάρχουν Υπερφυσικές Δυνάμεις;


Φυσικά η παραπάνω περίπτωση δεν επιβεβαιώνει πως δεν υπάρχουν Υπερφυσικές Δυνάμεις στους ανθρώπους. Εξάλλου υπάρχουν άπειρες μελέτες που ίσως επιβεβαιώνουν αυτή την πιθανότητα, όπως εκείνη του Πανεπιστημίου του Princeton που ανακάλυψε πως η Τηλεκίνηση και η Ψυχοκίνηση είναι πραγματικές κρυφές δυνάμεις του ανθρώπου.
Ο Δρ. Bem, Κοινωνικός Ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο Cornell πραγματοποίησε μία σειρά από πειράματα που δημοσιεύτηκαν σε ένα από τα εγκυρότερα περιοδικά Ψυχολογίας (Journal of Personality and Social Psychology). Έπειτα από εννέα πειράματα, ο Bem πειραματίστηκε με την πιθανή δυνατότητα που ίσως έχει ο ανθρώπινος νους όχι μόνο να αλληλεπιδρά με τις εμπειρίες του παρελθόντος, αλλά και να “βλέπει” μελλοντικές εμπειρίες. Αυτή η δυνατότητα Ενόρασης στο μέλλον σχετίζεται με τα Φαινόμενα Ψ, και ο επιστήμονας εδραίωσε πλήρως επιστημονικές μεθόδους για να ερευνήσει το φαινόμενο, ανακαλύπτοντας πως όλοι διαθέτουμε αυτή την δυνατότητα. Απλώς είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν αναπτύξει μέσω πρακτικής εξάσκησης, είτε μέσα από φυσικές διεργασίες που ανέπτυξαν την δύναμη αυτή.


Ο Nikola Tesla είχε πει κάποτε πως , “ την στιγμή που η επιστήμη θα ξεκινήσει να ερευνά τα Μη- Φυσικά φαινόμενα, θα κάνει μεγαλύτερη πρόοδο σε μία δεκαετία, παρά σε όλη την ιστορία της ύπαρξής μας. Για να κατανοήσουμε την φύση του Σύμπαντος, θα πρέπει να σκεφτόμαστε με όρους ενέργειας, συχνότητας και δόνησης..”


Ίσως μέσα από αυτές τις αξίες να αναβλύζουν οι κρυφές δυνάμεις του ανθρώπου που αναζητάμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια..






Πηγή: mindhack.gr

Το διαβάσαμε από το: Έγγραφο αποκαλύπτει μελέτες για Υπερφυσικές Δυνάμεις http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/12/blog-post_818.html#ixzz4RrXAcz67

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)