Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Νομίζουμε ότι ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός μας είναι ο ανώτερος που υπηρξε ποτε!






Νομίζουμε ότι ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός μας είναι ο ανώτερος που έχει να επιδείξει από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο άνθρωπος. Και όμως κάνουμε λάθος .


Υπάρχουν αρχαία μνημεία που σήμερα αδυνατούμε να τα φτιάξουμε και απλώς μόνο λίγο μας προβληματίζουν .Χρησιμοποιούμε για ενέργεια πετρέλαιο κάρβουνο κλπ. Ήμαστε πάτος σε αυτό τον τομέα . προηγούμενοι πολιτισμοί (χρυσή εποχή Υπερβορείων Ελλήνων) και εξωγήινοι χρησιμοποιούν την κοσμική ενέργεια που είναι άφθονη και ανεξάντλητη. Έλεγε ο Πλάτωνας για πλέγματα που περιβάλουν την γη Τώρα οι σημερινοί επιστήμονες βρήκαν ότι οι εγκέφαλοι όλων των ανθρώπων είναι συνδεδεμένοι με ένα πλέγμα . Τα πλέγματα είναι εκατομμύρια όσα είναι και τα ειδή των φυτών και ζώων.



Μάτσου Πίτσου



Για το ανθρώπινο πλέγμα οι σκέψεις μας δημιουργούν τα πεδία των πληροφοριών που πηγαίνουν στο Παγκόσμιο Νου και τα μοιραζόμαστε. Οι σκέψεις μας μπορούν να δημιουργήσουν «πεδία σκέψης» που αλληλεπιδρούν με τα πεδία της σκέψης των άλλων ανθρώπων . Υπάρχει αυτό το συναρπαστικό φαινόμενο γνωστό πρώτα στον Πλάτωνα και τώρα στην σύγχρονη επιστήμη με το όνομα «πολλαπλάσιο φαινόμενο».Σε αυτό το φαινόμενο πολλά άτομα γεωγραφικά απομονωμένοι μεταξύ τους έχουν κανει την ίδια ακριβώς ανακάλυψη την ίδια ακριβώς στιγμή. Κατά την διάρκεια του πειράματος 148 μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις εντοπίστηκαν να έχουν διαπιστωθεί με τέτοιο τρόπο. Φανταστείτε 148 άτομα εντελώς γεωγραφικά απομονωμένα μεταξύ τους να εργάζονται να λύσουν το ίδιο πρόβλημα κατά την ίδια στιγμή. Αυτό λοιπόν το πλέγμα χρησιμοποιούν οι αμερικανοί με το Χααρπ και αντίστοιχο έχουν και οι ρώσοι . Είμαστε όμως στην αρχή . Δεν ξέρουμε τίποτα από αυτά που ήξεραν οι πρόγονοι μας . Ένα παράδειγμα και κλείνω. Σαρκοφάγους είχαν οι πρόγονοι μας . Σήμερα είναι αδύνατο να κατασκευάσουν . Λοιπόν το σώμα του νεκρού σε 40 μέρες εξαφανίζονταν . (γι αυτό δεν βρήκαν κανέναν φαραώ στους σαρκοφάγους) . Όταν ανοίγουν ένα σαρκοφάγο βγαίνουν από αυτόν αιθέριες μπάλες. Είναι η ενέργεια που είχε ο νεκρός . Αυτές τις μπάλες ήξεραν να τις χρησιμοποιούν οι πρόγονοι μας π.χ. να σηκώνουν τεράστια βάρη που σήμερα είναι αδύνατο να τα σηκώσουμε , να θεραπεύουν αρρώστιες κλπ. Βλέπετε ότι μπαίνουμε σε αλλά κανάλια και βλέπουμε διαφορετικά τι πολιτισμό είχαν οι πρόγονοι μας. Ο Σωκράτης δεν ήθελε να κρατούν σημειώσεις οι μαθητές του γιατί εξασθενίζει η μνήμη . Ούτε ήθελε αυτό το αλφάβητο αλλά την σφηνοειδή γραφή γιατί το αλφάβητο τεμπελιάζει το μυαλό όπως τεμπελιάζει το δικό μας και καταργήσαμε τους τόνους δασεία περισπωμένη κλπ.



Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

Το διαβάσαμε από το: Νομίζουμε ότι ο σημερινός τεχνολογικός πολιτισμός μας είναι ο ανώτερος που υπηρξε ποτε! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_4535.html#ixzz3q4BUdzrf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)