Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Βίντεο-ΣΟΚ: Πρώην μασόνος αποκαλύπτει τα βρώμικα και σκοτεινά μυστικά του Τεκτονισμού





Ο Τεκτονισμός δεν επικεντρώνεται γύρω από το Θεό αλλά αντιθέτως είναι μια διαδρομή που φέρνει το άτομο πιο κοντά στον Εωσφόρο.





Καθώς τα μέλη των μασονικών στοών ανεβαίνουν στην ιεραρχία, τους αφαιρείται η συνείδηση και μαθαίνουν να απαρνούνται τα συναισθήματα αγάπης που είναι για τους «αδύναμους».

Τους λένε πως πρέπει να χρησιμοποιούν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για προσωπικό όφελος και πως οι ίδιοι είναι Θεοί.

Φυσικά οι χαμηλόβαθμοι μασόνοι δεν γνωρίζουν για τη σχέση του τεκτονισμού με τον Εωσφόρο. Αν μάλιστα οι υψηλόβαθμοι καταλάβουν ότι κάποιος εμμένει στην χριστιανική του πίστη, τότε πολύ απλά αποκλείεται από την εξέλιξη και σταδιακά απομακρύνεται από την Στοά.

Οι υψηλόβαθμοι μασόνοι συμμετέχουν κανονικά σε σατανιστικές τελετές. Αυτό δεν το γνωρίζουν τα μέλη που είναι σε χαμηλές βαθμίδες. Τουλάχιστον δεν τους ομολογείται επίσημα, μέχρι να φτάσουν σε κάποιο βαθμό και να γίνουν και οι ίδιοι μάρτυρες συμμετέχοντας στις τελετές αυτές.

Ωστόσο, μαθαίνουν από νωρίς ότι για να ανέβουν στα ανώτερα κλιμάκια της πυραμίδας θα πρέπει να βοηθήσουν στην εγκαθίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης.

Οι μασόνοι βρίσκονται παντού! Ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία, την πληροφόρηση, την αστυνομία, τις διάφορες Εκκλησίες και βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, έτσι ώστε να μπορούν τα υλοποιούν τα σχέδια τους μην έχοντας ανάγκη από «μεσάζοντες». Στήνουν ολόκληρες κρίσεις μεταξύ κρατών, ακόμα και πολέμους προκειμένου να επιτύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την πλήρη υποδούλωση των λαών υπό την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Στο παρακάτω βίντεο ένας μασόνος 32ου βαθμού αποκαλύπτει τα πιο βρώμικα και σκοτεινά μυστικά του Τεκτονισμού:


ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)