Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ : Μεθοδος παραγωγης ηλεκτρισμου χωρις τη χρηση καυσιμων




Η πατεντα αυτη ειναι Η εφευρεση των τελευταιων 2.500 ετων απο τοτε που ο ΘΑΛΗΣ ανακαλυψε τον ηλεκτρισμο.

Με αγαπη για ολο τον κοσμο ... teleiapavla.blogspot.com

Μεθοδος παραγωγης ηλεκτρικου ρευματος χωρις τη χρηση καυσιμων

Υλικα

1) βεργα η συρμα κοκκινου χαλκου (αγωγιμου) για κατασκευη δαχτυλιδιων

2) ταλαντωτης (ελασμα χαλκου κατα προτιμηση, η βεργα χαλκου ... με προσθηκη ελατηριων ειτε απο κατω με μορφη μοχλου στη βαση ειτε κρεμαστα απο πανω στην ακρη ... που θα κανει τη δουλεια του ελασματος)

3) μαγνητικη σφαιρα - μπιλια

Μεθοδος

Ο ταλαντωτης εχει τη φυσικη ιδιοτητα της ταλαντωσης. Στοχος ειναι να ενισχυσουμε την ταλαντωση με τη βαρυτητα της μαγνητικης μπιλιας (στο σημειο που η βαρυτητα της μπιλιας υπερισχυει της αντιστασης του ταλαντωτη... καθοδος) και λογω της κατασκευης (τροχοδρομησης της μπιλιας) να επιτυχουμε την κυκλικη περιφορα (στο σημειο που ο ταλαντωτης μπορει να σπρωξει - σηκωση την μαγνητικη μπιλια εξουδετερωνοντας τη βαρητυτα της ... ανοδος)

Το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα θα γινη δυνατον οταν συντονιστη η ταλαντωση με την κυκλικη περιφορα της μπιλιας και της φυγοκεντρου δυναμης που αναπτυσει.

ο τροπος κινησης πολικοτητας της μαγνητικης σφαιρας - μπιλιας μπορει να επιτευχθει με προσθηκες που θα την καθοριζουν (πχ 2 προσθετες θηλυκες επαφες μονωτικου υλικου πανω στη μαγνητικη σφαιρα - μπιλια που θα εφαπτονται των χαλκινων δαχτυλιδιων κλπ, κλπ)

σχεδιο




τα σημεια καθοδου και ανοδου οπως και το μεγεθος των δαχτυλιδιων (αναμεσα στα οποια κινειται η μαγνητικη σφαιρα- μπιλια και ο ταλαντωτης) ειναι αναλογα με το μηκος του ταλαντωτη, τη δυναμη ταλαντωσης, ευαισθησια ταλαντωσης και το βαρος της μαγνητικης σφαιρας - μπιλιας.

ρευμα μπορουμε να παρουμε απ τα δαχτυλιδια και απο τη θηκη του ταλαντωτη.

Προσεχως το βιντεο της εφευρεσης σε λειτουργια ...

Αυτη ειναι η βασικη ιδεα και μορφη λειτουργιας της πατεντας ΑΠΟΛΛΩΝ

Το σχεδιο της εφευρεσης απορριφθηκε απ το επιτελειο του γραφειου ερευνας και καινοτομιας του Γ.Ε.Ν. κατα τη συναντηση που ειχαμε την 07/10/2011 στη σχολη Ναυτικων Δοκιμων Σ.Ν.Δ.

Πανω σε αυτη την πατεντα μπορει να γινουν διαφορες προσθηκες και να εσωματωθουν διαφορες συγχρονες τεχνολογιες για την καλυτερη αποτελεσματικοτητα.

Λογω της φυσικης δυναμικης απο την ταλαντωση η συσκευη μπορει να εχει απεριοριστο χρονο λειτουργιας (αναλογα με την ποιοτητα των υλικων και τις προσθηκες μονωσης) παραγοντας ρευμα και αποθηκευοντας το σε συμβατικες μπαταριες χωρις χρηση καυσιμων.

Ειναι μια ηπια μορφη παραγωγης ηλεκτρισμου προοριζομενο για οικειακη χρηση.

Εχω πληθος σχεδιων εφαρμογων (εφευρεσεων) παραγωγης ηλεκτρισμου τοσο σε ηπια μορφη οσο και σε πολυ ποιο ανεπτυγμενες μορφες (πανισχυρα μοτερ) αλλα δεν διαθετω εργαστηριο ουτε και εχω τις ειδικες γνωσεις που χρειαζονται (ηλεκτρονικου, ηλεκτρολογου μηχανικου, μηχανολογου) για την πληρη αξιοποιηση των εφευρεσεων.

Προτασεις συνεργασιας ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτες απ οπου κι αν προερχονται μιας και σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να ειναι αρνητικη η προσπαθεια και η διαθεση να ξεφυγουμε απ την επιζημια χρηση της εξορυξης και καυσης πετρελαιου που ειναι και η κυρια αιτια της κλιματικης αλλαγης και μολυνσης της ατμοσφαιρας

teleiapavla@windowslive.com


τηλ: +30 217 7160100

επειδη υπαρχουν προβληματα τοσο στην αποστολη email οσο και στην τηλεφωνικη επαφη,

α) ρυθμιστε το email σας με αποδειξη αναγνωσης (windows live mail - επιλογες - Αλληλογραφια - Αποδεικτικα - Αίτηση γιά αποδεικτικό ανάγνωσης γιά όλα τα απεσταλμένα μυνήματα ) ετσι θα ξερετε οτι το μαιλ εφτασε στον προορισμο του και διαβαστηκε. Αφηστε σχολιο στην αναρτηση.

β) Για το τηλεφωνο επιμεινετε μεχρι να πιασετε γραμμη ακομα κι αν σας λεει ο αυτοματος οτι δεν υπαρχει αυτο το νουμερο. Το τηλεφωνο λειτουργει ολο το 24ωρο 7 μερες την εβδομαδα.


μπορειτε επισεις να αφησετε σχολια με τις απορειες ή προτασεις σας ετσι ωστε να γινει 100% σαφης ο τροπος λειτουργιας με ολες τις λεπτομερειες. Η πατεντα Απολλων δεν εχει περιορισμο στην εξοδο ηλεκτρικου ρευματος. Θα απαντησω σε ολα τα σχολια τοσο σε ερασιτεχνικο οσο και σε επαγγελματικο επιπεδο.

Ειναι τοσο απλο το συστημα που μπορει να το κατασκευασει και ενας αρχαριος.

τα σχολια ειναι ανοιχτα χωρις περιορισμους ...

δεν υπαρχει κανενα παραπλανητικο σημειο στην αναρτηση. Ο οποιοσδηποτε εχει το ελευθερο να κανει χρηση της πατεντας για προσωπικη χρηση.

Εαν ομως υπαρχει κανεις που θελει να βαλει την πατεντα σε παραγωγη για εμπορικη εκμεταλλευση τοτε φυσικα θα πρεπει να επικοινωνησει με τον κατοχο των δικαιωματων της εφευρεσης - δημιουργο.


Διευκρινισεις για αρχαριους :

Η μαγνητικη σφαιρα μπορει να κατασκευαστει και απο πολλα κομματια μαγνητη σε πλαστικο σφαιροειδες καλουπι ή με σιλικονη κλπ κλπ

Πρεπει να υπαρχει μονωση μεταξυ της σφαιρας και των δαχτυλιδιων (να μην ακουμπαει το μετταλο της σφαιρας στα μετταλικα δαχτυλιδια). Ειτε με πλαστικοποιηση της μαγνητικης σφαιρας ειτε με πλαστικοποιηση των δαχτυλιδιων. Ο μαγνητισμος δεν μονωνεται.

Στις ακρες καθε δαχτυλιδιου μπαινουν τα καλωδια που θα μας δωσουν ρευμα απο το καθε δαχτυλιδι. Στο σημειο ενωσης του δαχτυλιδιου μπαινει μονωτικο ετσι ωστε να χρησιμοποιηθει η καθε ακρη για εξοδο ρευματος.

Τα δαχτυλιδια για να σταθουν χρειαζονται πλατες. Ειτε απο πλαστικο ειτε ξυλο κλπ κλπ

Ο Ταλαντωτης μπορει να δεχθει υποβοηθημα στο σημειο ανοδου απο ελατηριο που ενεργοποιειται αναλογα με την κλιση του και το ζυγισμα απο την κινηση της μαγνητικης σφαιρας. Να θυμαστε ... Ταλαντωτης λειτουργει και σα μοχλος. Η βαρυτητα της σφαιρας ανοιγει την ταλαντωση οταν βρισκεται στην ακρη του ταλαντωτη. Οταν κινειται η σφαιρα προς τη βαση ο ταλαντωτης σηκωνη τη σφαιρα λογω της αλλαγης στο ζυγισμα.

Η εκινηση δινεται με ενα στιγμιαιο τεντωμα και απελευθερωση του ταλαντωτη και με τη σφαιρα στην ανοδο. Οπως στο Φλιπερ

Η μαγνητικη δυναμη σε συνδυασμο με την ταχυτητα περιστροφης τοσο της σφαιρας γυρω απο τον εαυτο της οσο και μεσα στα δαχτυλιδια ρυθμιζουν την εξοδο ηλεκτρικου ρευματος.

Υπαρχουν παρα πολλοι τροποι αναπτυξης της πατεντας ... στην αναρτηση αναφερεται μονο η βασικη λειτουργια






για τις γαργαρες ... αλατονερο με ξυδι ειναι μια καλη συνταγη ... ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

teleiapavla
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)