Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Τα ονόματα των Αμαζόνων - Βρέθηκαν σε αρχαιοελληνικά βάζα!

Μελέτη αρχαιοελληνικών αγγείων αποκάλυψε τα κρυμμένα ονόματα των Αμαζόνων, των μυθολογικών πολεμιστριών, σε μια έκθεση αποκρυπτογράφησης μίας αρχαίας γλώσσας που είχε χαθεί για χιλιετίες.

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Ελληνικοί μύθοι και μυστήρια της Σελήνης

Οι Έλληνες φιλόσοφοι γνώριζαν πάρα πολλά για την σελήνη. Ο Θαλής, που θεωρείται ο πατέρας της Ελληνικής και παγκόσμιας φιλοσοφίας ήταν ο πρώτος που είπε ότι η Σελήνη λαμβάνει το φως από τον Ήλιο αλλά και ο πρώτος που υπολόγισε τη διάμετρο αλλά και τη τροχιά της.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Τα ένοχα μυστικά της Πυθίας


Ας αρχίσουμε με λίγη ...πραγματικότητα, πριν περάσουμε στους μύθους: για το ιστορικό, τις τελετές, τους χρησμούς του μαντείου των Δελφών έχει γράψει η ...dream-team της Ελληνικής,

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Υπάρχει Πραγματικά το Πηγάδι της Κόλασης;
Αποτέλεσμα εικόνας για Υπάρχει Πραγματικά το Πηγάδι της Κόλασης;


by Γιώργος Ιωαννίδης


Μπορεί οι φιλόσοφοι και οι μύστες να λένε πως δεν υπάρχει άλλη Κόλαση από αυτή που βρίσκεται εντός του ανθρώπου, δεν είναι όμως λίγοι αυτοί που πιστεύουν κυριολεκτικά στον Άδη. Μάλιστα, σε κύκλους ένθερμων χριστιανών, και φυσικά σε πολλά έντυπα του Παράξενου, ανακυκλώνετε χρόνια τώρα η υποτιθέμενη τυχαία μα αυθεντική ανακάλυψη της Κόλασης το 1989.
Ο θρύλος αυτός λοιπόν, έχει ως εξής…

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΠΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.


Εάν οι αρχαίοι Αθηναίοι δεν ήταν μάστορες στην επιβολή και την είσπραξη φόρων, σήμερα ίσως να μην υπήρχε ο Παρθενώνας. Υπερβολή; Κι όμως, χάρη στο χαράτσι που πλήρωναν οι άλλες πόλεις κατά την Α’ Αθηναϊκή Συμμαχία -ειδικότερα από το 454 π.Χ., το ένα εξηκοστό του ετήσιου φόρου πήγαινε υπέρ της…

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η Αρχαιοελληνική Αντίληψη Περί Πατρίδας
Η Αρχαιοελληνική Αντίληψη Περί Πατρίδας και ο Σημερινός Ευτελισμός της: H περί πατρίδας πολιτική αντίληψη των κλασικών ελλήνων και η νεώτερη προπαγανδιστική διαστροφή της σε “πατριωτισμό”, “εθνική ενότητα” και “εθνική ομοψυχία”

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

OI TUATHA DE DADAN (ΔΑΝΑΟΙ;) - Οι Ελληνικές ρίζες των Ιρλανδών;


« … Φησί δε και Βοϊους τον Ερκύνιον δρυμόν οικείν πρότερον τους δε Κίμβρους ορμήσαντες επι του τόπου τούτου αποκρουσθέντων υπό των Βοϊων επι τον Ίστρον…

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Πέντε θρυλικές πόλεις που δεν έχουν βρεθεί ποτέ [Βίντεο]Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούμε να μάθουμε για τον κόσμο μας είναι οι αρχαίοι μύθοι που έχουν καταγραφεί από τους προγόνους μας. Η Γη είναι γεμάτη με επικές ιστορίες ηρώων, χαμένων πολιτισμών, Θεών και γιγαντιαίων θηρίων.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ σύμφωνα με τους Ολύμπιους

 
Τα μυστήρια της «Μεγάλης Μητέρας» Ρέας, θεσπίστηκαν αρχικά για τους έμπιστους συνεργάτες της θεάς, οι οποίοι θα την βοηθούσαν στην προετοιμασία της μυστικής άφιξης της 7ης Αποστολής του μεγάλου Ανδρομέδιου Διός, στον ιερό χώρο των «Ιδαίων Ορέων».

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οι Μπλε Λίθοι της Ατλαντίδας. Η Ιρλανδία, οι Ανουνάκι και η Χαμένη Κιβωτός της Διαθήκης

Πως μπορεί να συνδέονται φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους γεγονότα, τόποι και θρύλοι; Τι σχέση μπορεί να έχει η Ατλαντίδα, με την Ιρλανδία και τους Ανουνάκι; Tι γύρευαν οι Ανουνάκι στην Ιρλανδία; Γιατί ομάδα Ισραηλιτών έψαχνε την Κιβωτό της Διαθήκης στην Ιρλανδία; Τι σχέση έχουν οι αστροπύλες με όλα αυτά;

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

To Μυστήριο με τα κρυστάλλινα κρανίαΣύμφωνα λοιπόν με κάποιους θρύλους των ιθαγενών της Αμερικανικής ηπείρου υπάρχουν 13 κρυστάλλινα κρανία φτιαγμένα από ατόφιο ορυκτό κρύσταλο (χαλαζία) και τα οποία είναι σε φυσιολογικό μέγεθος και λέγεται ότι μιλούν και μεταδίδουν πληροφορίες.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΚΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Βίαια συμπαντικά φαινόμενα «αντιγράφονται» στο εργαστήριο
Του Κώστα Δεληγιάννη

Στο σύμπαν εκτυλίσσονται πολλά ακραία φαινόμενα, αφού για παράδειγμα οι πλανήτες «βομβαρδίζονται» συνεχώς από κάθε λογής διαστημικούς βράχους, ενώ οι αστέρες παράγουν ασύλληπτα ποσά ενέργειας μέσω των θερμοπυρηνικών αντιδράσεων.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ – Η Αστροπύλη Και Ο Μέγας Αλέξανδρος


Η Άορνος Πέτρα, είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ. και είναι αντέρεισμα του ορεινού όγκου Μαχαμπάν,

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Homo Simulacrum: Οι “Προγραμματισμένοι” Ηγέτες του κόσμου(video)Τι θα λέγατε αν κάποιος υποστήριζε πως οι άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά στην παγκόσμια σκηνή ελέγχου του κόσμου, έχουν αντικατασταθεί και την θέση τους έχουν πάρει κατασκευασμένα simulacrum ή αντίγραφα, προγραμματισμένοι άνθρωποι που δημιουργήθηκαν για να λειτουργούν ως πιόνια ελέγχου της μάζας;

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Η Κρυφή Ιστορία του ΚλωνισμούΟ όρος «Κλώνος» (Clone) όπως τον χρησιμοποιούμε σήμερα, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη φυτολογία, από τον βιολόγο Χέρμπερτ Τζων Γουέμπερ. Ο αρχαιότερος σχετικός όρος που χρησιμοποιήθηκε για το ζήτημα ήταν «Homunculus» (Χομούνκουλους), αναφορικά σε ένα μικροσκοπικό

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Η Μεγαλειώδης Στρατηγική Των Ερπετοειδών!


Το παρόν άρθρο έχει ως στόχο να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τα εργαλεία που θα αυξήσουν το επίπεδο της ευαισθητοποίησης στο φαινόμενο της απαγωγής και θα του επιτρέψει να αποφύγει τις συμφορές που είναι κοινές σε πολλούς απαχθέντες.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

"Ο Κύκλος των Υποχθόνιων Κλείνει, Ανοίγουν οι Πύλες της Επανέλευσης των Ελ(λήνων)"Μέ τήν ὀνομασία «Ἕλλην» ὁ γράφων δέν ἐννοεῖ τόν πολίτη τοῦ κρατιδίου πού κατασκεύασαν οἱ δυτικοί καί πού σήμερα λέγεται Ἑλλάδα. Ὁ (Ἔλ)λήν εἶναι Υἱός τῶν Υἱῶν τοῦ Θεοῦ. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, ἐπί τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πλανητῶν τοῦ ἠλιακοῦ μας συστήματος, δηλαδή τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πολλῶν οὐράνιων περασμάτων ἤ σταθμῶν διερχομένων, ἦλθε ὡς ἔμψυχη ὑλική 0ντότητα.'Ἦλθε ὡς ἀπεσταλμένος τῶν Σπορέων του, Θεῶν. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, γιά νά τήν ἐξαγνίσει ἀπό τά μιάσματα τῶν ἀπορριφθέντων ἐπί αὐτῆς Τιτάνων καί δή τῶν ἀπογόνων τοῦ Ἰαπετοῦ.

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ηράκλειτος ο Μέγας: Ο Έλληνας που Υποκλίνεται η Σύγχρονη Επιστήμη

Ο Ηράκλειτος, (540-475 π.κ.ε.) σε αντίθεση προς τους Ελεάτες φιλοσόφους που είχαν θεσπίσει την ακινησία του ΕΙΝΑΙ, κήρυξε το αεί γίγνεσθαι και μεταβάλλεσθαι και μη ουδέποτε το αυτό μένειν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...