Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Δρυίδες – Οι Πελασγοί της Βυθισμένη Αιγηίδος

Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον αναγνώστη σε επαφή με τις ρίζες του. Όλη αυτή η εξάπλωση των Πελασγών προς κάθε κατεύθυνση αποδεικνύει την αναζήτηση ζωτικού χώρου για επιβίωση μετά την Βύθιση της Αιγηίδος Ηπείρου. Τολμούμε συνειρμό και κοινή ετυμολογηση του αρχαϊκού ονόματος της Αιγηίδος “ΔΡΑΒΙΣ“ και “ΔΡΑΥΙΣ“ με την ρίζα “ΔΡΥΣ“.

Η ΝASA έστειλε για ένα πείραμα χιλιάδες μέδουσες στο διάστημα. Όταν τα μωρά τους επέστρεψαν στη Γη υπήρχε ένα σημαντικό πρόβλημα

 Η μελέτη που ήθελε να καταγράψει τις επιπτώσεις της μικροβαρύτητας καθώς τα πλάσματα θα αναπτύσσονταν από πολύποδες σε μέδουσες

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Η Αφροδίτη ήταν ο πρώτος φιλόξενος πλανήτης;

Διέθετε ωκεανούς και τροπικό κλίμα πριν από περίπου 3 δισ. έτη
Σήμερα η Αφροδίτη είναι μια πραγματική κόλαση. Κάποτε όμως ήταν φιλόξενη στην ζωή και ίσως εκεί να δημιουργήθηκαν οι πρώτες σύνθετες μορφές ζωής στο ηλιακό μας σύστημα

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Απαγορευμένη αρχαιολογία: Η Χαμένη Ατλαντίδα και η αναστροφή των πόλων (vid)Τον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο Απαγορευμένη Αρχαιολογία παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν "Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου".

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Είναι η Γη ένας πλανήτης φυλακή; [Βίντεο]


Είναι η Γη ένας πλανήτης φυλακή; – Με βάση ορισμένα πραγματικά περιστατικά, έχουν υπάρξει θεωρίες που προβλέπουν σε διάφορα χρονοδιαγράμματα, τα οποία υποστηρίζουν την ιδέα ότι ολόκληρος ο πλανήτης μας, δημιουργήθηκε ως ένα είδος φυλακής.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Eργάτης στις Φιλιππίνες, πέφτει απο 49 ορόφους και ισχυρίζεται ότι σώζεται απο αγγέλουςΟ άνθρωπος που εικονίζεται, έπεσε απο ύψος 49 ορόφων και σώθηκε. Όταν συνήλθε ισχυρίστηκε ότι δύο φωτεινές μορφές , ήταν κατα την διάρκεια της πτώσης δίπλα του και ουσιαστικά τον συγκράτησαν και τον απέθεσαν στο έδαφος .

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Ανατριχιαστικό βίντεο: «Πλοίο-φάντασμα» ή οφθαλμαπάτη;;;
Μυστηριώδες βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει κάτι που μοιάζει με μια μεγάλη φιγούρα με τα πόδια στο νερό.

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ(video)Ο κόσμος έχει πάντα είχε την απορία, "ποιός έχτισε τις μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου." Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν οι Αιγύπτιοι, όμως, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το πότε οι πραγματικές πυραμίδες χτίστηκαν.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Γυναίκα στη Ρωσία εμφανίζεται από το πουθενά [Βίντεο]
Αυτό το βίντεο δείχνει μια γυναίκα που εμφανίζεται από το πουθενά στη Ρωσία.

Η γυναίκα φαίνεται να εμφανίζεται την στιγμή που περνά ένα μεγάλο φορτηγό.

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Δισεκατομμυριούχοι χρηματοδοτούν μυστικά επιστήμονες για να μας «βγάλουν» από το… Matrix

Πολλοί από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Elon Musk αλλά και της Bank of America, είναι πεπεισμένοι ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

"Οι αρχαίοι Έλληνες μιλάνε για ..."τηλεοράσεις" της εποχής τους; 150 π.χ.!"

Τι εννοεί ο Λουκιανός όταν λέει ότι: «Πάνω από ένα όβολο πηγάδι ήταν τοποθετημένοι ένας πολύ μεγάλος καθρέφτης. Όταν κατέβαινε κανείς στο πηγάδι, άκουγε όλα, όσα λέγονταν πάνω στη γη όταν κοίταζε στον καθρέπτη έβλεπε όλες τις πόλεις κι όλους τούς λαούς σαν να ήταν παρών»; Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί!..

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Η NASA ΚΡΥΒΕΙ τον ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΠΙΣΩ απο ΨΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΟ; ΒίντεοΓράφει ο Σπύρος Μακρής,

Τι συμβαίνει με τον ήλιο; Μήπως αυτή η διάπυρη σφαίρα που βλέπαμε στο παρελθόν να λάμπει στον ουρανό, δεν είναι πια πραγματική, αλλά ένας ανακλαστήρας;…

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΤΙΑ με ΣΧΗΜΑ σαν ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ;ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ένα άγνωστο αντικείμενο καταγράφηκε κοντά στον Ήλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως το σχήμα του, θυμίζει έντονα ένα πασίγνωστο ελληνικό σύμβολο…

Βιβλίο του 18ου αιώνα απεικονίζει στο εξώφυλλό του -με σαφήνεια- έναν ιπτάμενο δίσκο
Ένα βιβλίο του 18ου αιώνα, απεικονίζει στο εξώφυλλό του -με σαφήνεια- έναν ιπτάμενο δίσκο να επισκέπτεται τη Γη πριν από 300 χρόνια.

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Οι δέκα πιο μυστηριώδεις ανθρώπινοι πληθυσμοί της Γης [Βίντεο]Οι δέκα πιο μυστηριώδεις ανθρώπινοι πληθυσμοί της Γης – Κάποιοι παραμένουν τυλιγμένοι στη σκιά του χρόνου, άλλοι είναι αινιγματικοί, λόγω της απομόνωσης τους, και άλλοι έχουν μοναδικές ιστορίες προέλευσης.

Ελληνική Γραφή 22.500 χρονών στο Μεξικό ! ! !Μαζί με τον οικονομικό πόλεμο που κηρύχτηκε σε βάρος της Ελλάδας ξεκίνησε και μια εκστρατεία διαστρέβλωσης της Ελληνικής Ιστορίας.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

"Οι εξωγήινοι ήρθαν στην Ελλάδα πριν από 25.000 χρόνια και ο τάφος της Αμφίπολης είναι πυραμίδα"Μπορεί να καθυστέρησαν στην περίπτωση της Αμφίπολης, αλλά οι αποκρυφιστές είναι πανταχού παρών και έχουν πάντα μία ιδιαίτερη εξήγηση για τα εκάστοτε ευρήματα που ανακαλύπτονται.

«Πανομοιότυπα» σχήματα σε πλανήτη Άρη και σε αρχαίο ιαπωνικό τάφο (Βίντεο)

Ένας κυνηγός UFO εφιστά την προσοχή στην ομοιότητα ανάμεσα σε τάφο της Εποχής Κοφούν στην Ιαπωνία και σε ένα ανάχωμα σε σχήμα κλειδαρότρυπας στον Κόκκινο Πλανήτη.

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΓΝΩΣΤΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Tο 1950 ένας βοσκός όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τεράστιας σημασίας ευρήματα,από ολόχρυσες λάρνακες, ολόχρυσα αγάλματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...