Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Μικρόβια επιβιώνουν βαθιά στη Γη χωρίς οξυγόνο
Μια διεθνής ομάδα ερευνητών ανακάλυψε μία μοναδική νέα ομάδα μικροβίων που επιβιώνουν κάτω από την επιφάνεια της Γης, ακόμη και χωρίς φως και οξυγόνο.

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Νεφελίμ και Ελοχίμ: Μία εξαιρετική έρευνα
Οι Νεφιλίμ ή Νεφελίμ (καταρρίπτοντες αυτοί που κάνουν άλλους να πέσουν), πρόκειται για μεταγραφή της εβραϊκής λέξης, η οποία βρίσκεται στον πληθυντικό αριθμό και στις τρεις περιπτώσεις όπου εμφανίζεται στην Αγία Γραφή. (Γε 6:4· Αρ 13:33 (δύο φορές))

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μύθος καταρρέει: Οι Φοίνικες πήραν το αλφάβητο απο τους αρχαίους Κρήτες

Σύμφωνα με την επίσημα αποδεκτή ιστορία οι αρχαίοι Έλληνες παρέλαβαν το αλφάβητο από τους Φοίνικες, οι οποίοι κατοικούσαν στις ακτές της Συρίας – Παλαιστίνης.

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!!;;!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!(video)


Πριν λίγο καιρό ο Leo Stiller ( Λεό Στίλερ ) ανέβασε με βίντεο ένα πολύ περίεργο αλλά και παράξενο τρομακτικό πλάσμα!!!! Πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέρον το όλο ζήτημα και ειδικά άμα διαβάσετε τα σχόλια που δίνουν οι αναγνώστες του!!!! Ειδικά εκεί που λέει μια ότι είναι αρκούδα σε αποσύνθεση!!!! Για παρατηρήστε το καλά να δείτε είναι αρκούδα!;!

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Πρώην ταγματάρχης του στρατού των ΗΠΑ μιλάει για παρουσία εξωγήινων στη Γη [Βίντεο]

 Το θέμα των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα κοινωνικά μέσα που πλέον και τα τηλεοπτικά κανάλια καλούν ειδικούς ερευνητές για να δώσουν την δική τους ερμηνεία.

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Πλοίο 4.500 ετών ανακαλύφθηκε στην αιγυπτιακή νεκρόπολη του Αμπουσίρ
Το πλοίο είχε θαφτεί πάνω σε μια πέτρινη βάση, δίπλα σε έναν μασταμπά, δηλαδή έναν πυραμιδοειδή τάφο όπου θάβονταν αξιωματούχοι της αρχαίας Αιγύπτου

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Νέα θεωρία υποστηρίζει πως η Γη προήλθε από τη συγχώνευση δύο πλανητών
Αναζητώντας τον τρόπο δημιουργίας της Σελήνης, αστρονόμοι βρήκαν ενδείξεις πως προήλθε από τη σύγκρουση ενός μικρού πλανήτη με τη Γη, πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια.

Ιστορική ανακάλυψη! Ανίχνευσαν τα βαρυτικά κύματα - Επιβεβαιώθηκε ο Αϊνστάιν


Επιστήμονες του Παρατηρητηρίου LIGO (Laser Interferometer Gravitational-wave Observatory) στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανίχνευσαν βαρυτικά κύματα -«ρυτιδώσεις» στον ιστό του χωροχρόνου- επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχετική φημολογία των τελευταίων εβδομάδων.

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Αστρονομική γεωμετρία είχαν αναπτύξει οι Βαβυλώνιοι!
Η επιγραφή στην οποία σύμφωνα με τους ερευνητές είναι καταγεγραμμένη η θέση και η τροχιά του Δία μέσα από περίπλοκες γεωμετρικές απεικονίσεις. Credit: (Trustees of the British Museum/Mathieu Ossendrijver)

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Οι αρχαίοι Έλληνες έφτασαν ένα βήμα πριν την εφεύρεση της ατμοκίνητης υδραντλίας(ΒΙΝΤΕΟ)Οι αρχαίοι Έλληνες μηχανικοί φαίνεται πως έφτασαν πολύ κοντά στο να εφεύρουν την ατμοκίνητη υδραντλία και να ξεκινήσουν τη Βιομηχανική Επανάσταση, 1.800 χρόνια πριν τον Βατ

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Το μυστηριώδες δάσος του Εκουαδόρ όπου τα δέντρα περπατούν

 

Χρειάζεται μια ολόκληρη μέρα για να ταξιδέψει κανείς από την πρωτεύουσα του Εκουαδόρ, το Κίτο, στην καρδιά του αναγνωρισμένου από την Unesco καταφυγίου Sumaco Biosphere Reserve, σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων προς τα νοτιοανατολικά.

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

"Πειράματα ψεκασμών σε πολίτες από τις ΗΠΑ" - Τι υποστηρίζει αμερικανικό κανάλι
Η συζήτηση για το “αν μας ψεκάζουν ή όχι” δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Είναι ίσως η πιο δημοφιλής “συνωμοσιολογική” κουβέντα, ειδικά αυτές τις εποχές.

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Ξέρεις για τη βιταμίνη του ήλιου; Μάθε λοιπόν γιατί σου κρύβουν τον ήλιο!
Αν σας έλεγαν ότι υπάρχει ένα «φάρμακο» το οποίο μπορεί να κτίζει γερά οστά, να δυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη, καρδιοπάθειες, καρκίνο και Αλτσχάϊμερ και αυτό μάλιστα δωρεάν, θα το πιστεύατε; Κι’ όμως, αρκετοί επιστήμονες πιστεύουν ότι το φάρμακο αυτό ήδη υπάρχει και είναι η βιταμίνη D ή αλλιώς η «βιταμίνη του ήλιου».

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Το εμφυτεύσιμο RFID τσιπάκι


Πριν καθιερώσουν την Κάρτα Πολίτη με RFID, ξεκίνησαν να διαφημίζουν μια από τις πιθανές εκδοχές της μετά-Κάρτας εποχή…

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...