Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η stargate σε Ιράκ-Συρία και ο πόλεμος των Illuminati για τον έλεγχό της (video)Τι μυστικά μπορεί να κρύβει ένα αρχαίο μνημείο; Μπορεί να υπάρχει εκεί αρχαία τεχνολογία; Είναι δυνατόν αυτή να λειτουργεί ως μέσο μεταφοράς σε έναν άλλο κόσμο; Τότε, ένας πόλεμος δεν γίνεται μόνο για τους γνωστούς λόγους, αλλά και για την κατάκτηση και τον έλεγχο μίας αστροπύλης…

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Οι μύθοι του Ηροδότου που τελικά δεν ήταν μύθοι... Διαβάστε γιατί ...


Ο κατάλογος των «τερατολογιών του Ηροδότου», που έκαναν τους νεότερους ιστορικούς να μειδιούν ειρωνικά, είναι μακρός. Γνωστότερη- και σημαντικότερη για την ιστορία μας - η απαρίθμηση των Περσών του Ξέρξη: ήταν 1.500.000 οι αντίπαλοι των 300 του Λεωνίδα ή... 100.000; Μάλλον απίθανο να βρεθεί ποτέ έγκυρη απάντηση στο ερώτημα, αλλά για πολλά άλλα ρηθέντα υπό του ιδίου έχουν αρχίσει να προκύπτουν συγκλονιστικές επιβεβαιώσεις.

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρόχρονος


Ω​​ς γνωστόν ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία για μια νέα χρονιά. Από τις αρχές, όμως, του 4ου αιώνα μ.Χ., ο Σεπτέμβριος καθιερώθηκε και ως η αρχή του εκκλησιαστικού αλλά και του πολιτικού έτους, επειδή η 1η Σεπτεμβρίου συνέπιπτε με την αρχή της ινδικτιώνος.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κοίλη Γη υπάρχει σύμφωνα με τους Ινδιάνους Macuxi του ΑμαζονίουΟι Ινδιάνοι Macuxi γνώριζαν για την ύπαρξη της Κοίλης Γης σχεδόν εκατό χρόνια πριν. Όμως λένε την αλήθεια οι θρύλοι ή είναι μια ακόμη απίστευτη ιστορία της λαϊκής παράδοσης;

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ


Κρίσις είναι το αποτέλεσμα μιας κρισίμου καταστάσεως όχι το αίτιον. Το ρήμα κρίνω σημαίνει κυρίως ξεχωρίζω. Κρίσις είναι το ρήγμα που προκαλεί η αναταραχή, ο κοινωνικός σεισμός.

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς η ελληνική γλώσσα γονιμοποίησε τον παγκόσμιο λόγο!«…Ευχαριστώ τις μακριές σειρές των προγόνων, που δούλεψαν τη φωνή την τεμάχισαν σε κρίκους, την κάμαν νοήματα, τη σφυρηλάτησαν όπως το χρυσάφι οι μεταλλουργοί και έγινε Όμηροι, Αισχύλοι, Ευαγγέλια κι άλλα κοσμήματα…»
Νικηφόρος Βρεττάκος
«Ο αγρός των λέξεων»

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Κι άλλη πυραμίδα φωτογράφισε η NASA στον πλανήτη Άρη
Οι μυστήριες δομές που προκαλούν το ενδιαφέρον στην επιφάνεια του Άρη δεν θα σταματήσουν ποτέ. Όσο εξερευνάται ο κόκκινος πλανήτης τόσο θα βρίσκονται, κι όσο βρίσκονται τόσο αποκρύπτονται.

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η NASA απαντά για τον αστεροειδή που θα χτυπήσει τη Γη και θα προκαλέσει «Αρμαγεδδώνα»(BINTEO)Στην «αιώνια» θεωρία ότι η γη πρόκειται να καταστραφεί από έναν αστεροειδή επιχειρεί να δώσει απαντήσεις η NASA, καθώς την τελευταία εβδομάδα τα σχετικά σενάρια έχουν φουντώσει.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001; (Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)
Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση τών γεγονότων, που «έλαβαν χώραν» κατά την διάρκεια εκείνης τής ημέρας, και όπως μαρτυρούν τα μηνύματα τών επιβατών τών αεροπλάνων προς τούς συγγενείς τους, καθώς, επίσης, και η επικοινωνία δύο αεροσυνοδών τής «πτήσης 11»,

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

CERN: Νέα στοιχεία για το «σωματίδιο του Θεού»
Τρία χρόνια μετά την ανακάλυψη του σωματιδίου Χιγκς, γνωστού και ως «σωματίδιου του Θεού», οι φυσικοί στο CERN κατάφεραν να διαλευκάνουν ακόμη περισσότερο τις ιδιότητές του, συμπεραίνοντας πως συμπεριφέρεται όπως ακριβώς προέβλεπε η θεωρία.

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Τι συμβαίνει με τον Πάπα;(BINTEO)


Συνεχώς έρχονται στην επικαιρότητα βίντεο, φωτογραφίες και άρθρα σχετικά με πρακτικές που εφαρμόζει ο πάπας Φραγκίσκος οι οποίες κάθε άλλο παρά χριστιανικά πιστεύω εκφράζουν.

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Τι κρύβει η διεκδίκηση της επέκτασης της υφαλοκρηπίδας της Ρωσίας στην Αρκτική
Η Αρκτική έρχεται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο –και ο λόγος δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη, γράφουν οι Sijbren de Jong, στρατηγικός αναλυτής στο Κέντρο Στρατηγικών Μελετών της Χάγης και η Lucia van Geuns, ειδικός στις διεθνείς αγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Έλληνες είχαν ανακαλύψει το Περού πριν από το 1600 π.Χ.Αυτή η περιγραφή του Ησιόδου φαίνεται να ταιριάζει με τα μυστηριώδη ερείπια του λαβυρίνθου στο Chavin de Huantar στις Περουβιανές Άνδεις, σύμφωνα με τον Δρ Enrico Mattievich, έναν συνταξιούχο καθηγητή φυσικής από το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο (UFRJ) στη Βραζιλία.

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τους Χημικούς Αεροψεκασμούς, την πιο δημοφιλή Παγκόσμια Θεωρία Συνομωσίας [Βίντεο]
Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών πιστεύει ότι αυτές οι «ουρές» που βλέπουμε στον ουρανό και προκαλούνται από τις πτήσεις των αεροπλάνων, δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί και συμβαίνει κάτι ύποπτο, εν αγνοία μας.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Edgar Cayce: Ο άλλος Νοστράδαμος και οι τρομακτικές προφητείες του, για τον σύγχρονο κόσμο μας(ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας ακόμη "Νοστράδαμος"; Ίσως άδικα, ο Edgar Cayce έμεινε στη σκιά του, παραμένονας, ως ένας από τα πιο αινιγματικούς και πιο δημοφιλείς σύγχρονους προφήτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...