Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αλεξάνδρειες: Όλες οι πόλεις τις οποίες έχτισε ο Αλέξανδρος

Όλες οι πόλεις τις οποίες έχτισε ο Αλέξανδρος αποτελούσαν μέρος στρατηγικού σχεδίου, που στόχο είχε την ανάμειξη του πληθυσμού και τον εξελληνισμό των κατακτημένων περιοχών.

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

O όρκος του Μεγαλέξανδρου και η Ευρώπη


Το έτος 324 π.Χ. στην πόλη Ωπι, στις όχθες του ποταμού Τίγρη, υπό τον Μέγα Αλέξανδρο έγινε μια μεγάλη θρησκευτική τελετή και ακολούθησε πανηγυρικό συμπόσιο, στο οποίο πήραν μέρος 9.000 άτομα, Μακεδόνες (Ελληνες γενικά),

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ¨ΤΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑΦΟΣ...


Σύμφωνα με τον ερευνητή Βασίλειο Βασιλάκο εκ της Τραπεζοντής Σπάρτης στο βιβλίο του «Οι μύστες του Ταϋγέτου» αναφέρει:«Ελληνικό κράτος καλείται το τμήμα της γης που αποτελείται από υψηλές & αιχμηρές κορυφές επί το πλείστον πετρώδεις για την δημιουργία σκιών και κατ΄επέκταση θρησκειών».


Σύμφωνα με την πολυετή έρευνα

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Θρύλος του δαίμονα

Τοποθεσία:Γραφικό χωριό της Βορείου Ελλάδας και συγκεκριμένα Μακεδονίας.

Σκηνικό:Υπάρχει ο θρύλος ότι εμφανίζεται κάποιος δαίμονας σε παρέες.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Στίγματα (video)


Ένα από τα πιο σπάνια και ανησυχητικά θρησκευτικά παραφυσικά φαινόμενα είναι τα στίγματα ή αλλιώς η εμφάνιση στο σώμα των πληγών του Χριστού από τη σταύρωση.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα άγνωστα υπόγεια Θεμιστόκλεια τείχη της Αθήνας!!!

”Τείχη… Οι αρχαίοι μας πρόγονοι τα έχτιζαν ύστερα από
πολλή μελέτη για να προστατεύσουν τις
πόλεις τους, τις οικογένειές τους, τα πιστεύω τους και προπαντός την ίδια τους
τη ζωή.

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Το Παγγαίο θησαυροφυλάκιο

Η παλιά ναυτική βάση των Αθηναίων και των Μακεδόνων βρίσκεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες σε όλο τον κόσμο. Οι αρχαιοκάπηλοι την ήξεραν από παλιά και ήταν οι πρώτοι που διάβαζαν Ιστορία


Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ατλαντικός «φλέγεται»: Επιστήμονες ανακάλυψαν καμινάδες που εκλύουν μαύρο καπνό

Στην καρδιά του Ατλαντικού Ωκεανού, σε ένα τμήμα της μεσοωκεάνειας ράχης που διατρέχει τον πυθμένα από βορρά προς νότο για χιλιάδες χιλιόμετρα, επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων εντόπισαν και χαρτογράφησαν για πρώτη φορά υδροθερμικές καμινάδες.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Αρχαίοι Εξωγήινοι ~ Μυστηριώδεις συσκευές (Βίντεο)

 Ένας υπολογιστής 2000 ετών, γιγαντιαίοι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και όπλα ισχυρότερα από αυτά που διαθέτουμε.

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση σοκ από αστροναύτη του Apollo 11: Έχω δει εξωγήινους
Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο αστροναύτης που ήταν στο πλευρό του Νηλ Άρμστρονγκ στη θρυλική πτήση της NASA Apollo 11, Μπαζ Όλντριν.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ... Το διαβάσαμε από το: ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ..
Ξεφυλλίζοντας τις σύγχρονες ανατυπώσεις κειμένων των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, τα λιγοστά και αποσπασματικά "απομεινάρια" ενός ολόκληρου κόσμου και ενός σώματος γνώσης -που μας πληγώνει να σκεφτόμαστε ότι κάποτε ήταν ενιαίο- δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε τη σκέψη μας να "μουδιάζει"...

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο μεγαλύτερος Βιολόγος της ιστορίας, ήταν Ελληνας!

Ο Αριστοτέλης - εκτός από μεγάλος φιλόσοφος- ήταν και ο ιδρυτής της επιστήμης της Βιολογίας, υποστηρίζει ο Armand Marie Leroi , καθηγητής της Εξελικτικής Βιολογίας του πανεπιστημίου Imperial College του Λονδίνου. Όπως εξηγεί σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε πριν από λίγους μήνες στους κυριακάτικους "Times", "στην ερώτηση "ποιος είναι ο μεγαλύτερος βιολόγος της ιστορίας;", οι περισσότεροι θα απαντούσαν ότι είναι ο Δαρβίνος.

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τα άλυτα μυστήρια της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 - PhotosΗ 11η Σεπτεμβρίου είναι πλέον μία μέρα μνήμης τόσο για τους Αμερικανούς πολίτες, όσο και για όλον τον κόσμο. Είναι η μέρα την οποία,

πριν από 11 χρόνια, το 2001, χτυπήθηκε τοΠαγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη, γνωστό στο ευρύ κοινό σαν “οι Δίδυμοι Πύργοι”. Επίθεση δέχτηκε επίσης το Πεντάγωνοτων ΗΠΑ (!), ενώ το 4ο αεροσκάφος είχε σαν στόχο την Ουάσινγκτον. Τι έγινε όμως εκείνη τη μέρα και ποια μυστικά κρύβονται πίσω από την επίθεση;


Οι Επιθέσεις

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ντοκιμαντέρ για τα παραψυχολογικά φαινόμενα
Το ντοκιμαντέρ αυτό εξετάζει την επιστήμη των παραψυχολογικών φαινομένων. Είναι δυνατό να μπορούν κάποιοι άνθρωποι να "διαβάσουν" το νου σου; Ή να δουν το μέλλον;

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Κάποιοι μας οδηγούν εκεί που πραγματικά θέλουν. Έλληνες πολιτικοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ...


Κάποιοι μας οδηγούν εκεί που πραγματικά θέλουν.

Κάποιοι προσπαθούν να υποδουλώσουν τη χώρα μας με τα δήθεν πακέτα διάσωσης.

Κάποιοι (αρκετοί στον αριθμό) Έλληνες πολιτικοί εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

182 ετών χελώνα, τότε και τώρα!


Ο Jonathan είναι μια γιγάντια χελώνα 182 ετών που ενδέχεται να είναι η παλαιότερη εν ζωή στον κόσμο ή ακόμα και το παλαιότερο από τα χερσαία είδη ζώων στον πλανήτη.

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τί συνέβη στήν Κρήτη;


Ὅλοι λίγο πολὺ ἔχουμε διαβάσει τὴν ἱστορία γιὰ τὸν Μινωικὸ Πολιτισμό.
Ἔδω θὰ γράψω πράγματά που δὲν τὰ ἀναφέρει ἡ ἐπίσημη ἱστορία, ἀλλὰ εἶναι πολὺ γνωστὰ σὲ αὐτούς ποὺ ἀσχολοῦνται μὲ τὸ θέμα.
Πρὶν ἀπὸ λίγους μῆνες ἔγινε μιὰ ἀνακάλυψη στὸ ἀνάκτορο τῆς Κνωσοῦ, ποὺ οἱ ἀρχαιολόγοι ἔπεσαν κυριολεκτικὰ ἀπὸ τὰ σύννεφα.

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Περίεργες αρχαίες πύλες στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη!

Η πύλη της Νάξου (Πορτάρα) σύμφωνα με τους καθηγητές τις αρχαιολογίας R.Desborough και R. Popham πρέπει να ήταν αντίγραφο μιας αρχαιότερης κατασκευής ενώ η ηλικία της Πύλης της Νάξου,

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μυστική Ανθρώπινη Εξέλιξη.!!!

Στα υπόγεια (ε, που αλλού;) του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, βρίσκονται, μέσα σε χαρτοκούτες, συρτάρια, ντουλάπες και σε ξύλινα εμπορικά κιβώτια σε μεταλλικά ράφια, τα ανθρώπινα λείψανα 2.023 ατόμων!

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτες τεχνολογίες που βρίσκονται υπό ανάπτυξη!


Καθώς η επιστημονική έρευνα προχωρά καινούριες τεχνολογικές ανακαλύψεις κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους. Μερικές από αυτές μας είναι αρκετά οικείες, άλλες πάλι φαίνεται να έρχονται από το μακρινό μέλλον.

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι μεταφέρθηκαν τα μάρμαρα από τη Θάσο στον τύμβο της ΑμφίποληςΑπό την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως τα μάρμαρα του ταφικού περιβόλου στην Αμφίπολη έχουν έρθει -κατά πάσα πιθανότητα- από την Αλυκή της Θάσου.

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Το μυστήριο των κινούμενων βράχων της Κοιλάδας του Θανάτου (Βίντεο)

Ένα από τα πλέον περίεργα φυσικά φαινόμενα παρατηρείται στην Βόρειο Αμερική. Στην Κοιλάδα του Θανάτου οι πέτρες δεν… κάθονται ήσυχες, αλλά περπατάνε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...