Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Η ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ 51

Ο Δρ Πράϊσινγκερ εξερεύνησε με ένα διαρκώς αύξανόμε ενδιαφέρον, κάποια φαινόμενα του Τριγώνου τών Βερμούδων που συνδέονταν με την περιοχή τών Μπαχάμας.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Περίεργοι σφαιρικοί ογκόλιθοι
Στην ακτή Koekohe στη Νέα Ζηλανδία υπάρχουν μερικοί εντελώς περίεργοι σφαιρικοί ογκόλιθοι που μοιάζουν σαν βόλοι που απέμειναν από ένα παιχνίδι γιγάντων.

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

--- Η ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ! ---


Αρχές Νοεμβρίου του 2013, ο χρήστης TramStopDan μοιράστηκε μία εμπειρία του στο Reddit, όταν ξεκλείδωσε και ανακάλυψε τα περιεχόμενα μίας ξύλινης βαλίτσας που βρήκε με τους φίλους του στο δρόμο δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Η ξύλινη βαλίτσα, περιείχε σημειώσεις, σχέδια, ζωγραφιές, κείμενα, χάρτες, τεχνικά σχέδια με αριθμημένα τμήματα και οδηγίες, και μερικά προσωπικά αντικείμενα. Όλα τους αρκετά παράξενα και ανατριχιαστικά!


Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Kofun: Η Αρχαία Ιαπωνική δομή που βρίσκεται και στον Άρη


Αυτή η γεωμετρική δομή που ανακαλύφθηκε από το Google Mars βρίσκεται στον Άρη και είναι παρόμοια με την αρχαία δομή Kofun* που υπάρχει στην Ιαπωνία.


Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Άλυτα μυστήρια που «βασανίζουν» ακόμα τους επιστήμονες [Βίντεο]

Είναι αλήθεια πως η επιστήμη με τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει επιχειρεί να κατανοήσει τον κόσμο γύρω μας όσο καλύτερα μπορεί και να δώσει τις δικές της εξηγήσεις σε ότι συμβαίνει.

Ωστόσο, ακόμα και τα πιο «κοφτερά» μυαλά αδυνατούν πολλές φορές να βγάλουν άκρη και να καταφέρουν να εξηγήσουν τα φυσικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Οι περίεργοι θόρυβοι από τα έγκατα της γης, ο διάσημος μηχανισμός των Αντικυθήρων αλλά και το φαινόμενο placebo, είναι μερικά από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια του κόσμου, όπως παρουσιάζονται σε ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, τα οποία «βασανίζουν» ακόμη και στις μέρες μας την επιστημονική κοινότητα.

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Οι άπιστοι Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και λοιποί, κάνουν τα στραβά μάτια στα χιλιάδες αρχαιολογικά ευρήματα επι Ελληνικού εδάφους

O Xρυσός των Ελλήνων στην Μακεδονία [εικόνες]
Το κράνος του Φιλίππου και ο θώρακάς του είχαν κατασκευαστεί από ένα είδος σιδήρου που όταν είναι καθαρός από προσμίξεις λάµπει σαν ανοξείδωτο ατσάλι.

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Το HAARP είναι Προγραμματισμένο να Κλείσει; - Χρησιμοποιείται ως Όπλο Ελέγχου του Καιρού; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί μια θεωρία συνωμοσίας για πολλούς μπορεί να μην είναι τόσο υπερβολικά τραβηγμένο. Ειδικά όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ένα τόσο γνωστό πολιτικό πρόσωπο κάνει ένα τέτοιο συγκλονιστική σχόλιο, όπως και ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας (Ούγκο Τσάβες), ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το The High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) χρησιμοποιήθηκε, ως όπλο χειραγώγησης καιρού, για να προκαλέσει το σεισμό της Αϊτής.

Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Σκελετός Βρικόλακα βρέθηκε στην Βενετία, ανάμεσα σε θύματα Πανούκλας
Τα υπολείμματα ενός σκελετού «βαμπίρ» βρέθηκαν σε ένα τάφο στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας, έτσι ισχυρίζεται ένας Ιταλός ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος.

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Οι θεοί που ήρθαν απο τον ουρανό στην ΑυστραλίαΑυστραλοί ιθαγενείς έχουν ένα μύθο, σύμφωνα με την οποία οι πρόγονοί τους είχαν λευκό δέρμα και ήρθαν από τα αστέρια. Παραλλαγές αυτού του μύθου είναι σε παραδόσεις πολλών φυλών.
Θρύλοι των ηρώων θεών από τα αστέριαΚυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Η σφραγισμένη πύλη της Αγιάς Σοφιάς: Μύθοι και θρύλοι για την Άλωση της Πόλης
 Πάψετε το Χερουβικό, κι ας χαμηλώσουν τ’ Άγια γιατί είναι θέλημα Θεού, η Πόλη να τουρκέψη». «Η Δέσποινα ταράχτηκε και δάκρυσαν οι εικόνες». «Σώπασε, κυρά Δέσποινα, μην κλαις και μη δακρύζης, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα’ ναι».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...