Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Γιούχτας: Το βουνό της Κρήτης που..κρύβει τον Δία

 Το βουνό Γιούχτας είναι ένα σημείο ορόσημο 15 χιλιόμετρα στη Νότια πλευρά της πόλη του Ηράκλειου. Έχει υψόμετρο 811 μέτρα και σημαντικό ρόλο στην περιοχή, καθώς το ανθρωπόμορφο σχήμα του έχει δημιουργήσει μύθους για τον ρόλο του βουνού από την Μινωική εποχή.

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας!


Σύμφωνα με τον μαθηματικό και συγγραφέα Λευτέρη Αργυρόπουλο, η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των γλωσσών της γής, δηλαδή είναι η γλώσσα των γλωσσών. Σε αντίθεση με τις άλλες γλώσσες, η Ελληνική γλώσσα είναι μία υπέροχη μαθηματική δημιουργία

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Ὑπάρχει κάτι περίεργον στά ἀγάλματα τῆς Νήσου τοῦ Πάσχα;


Ἂς πουμε λίγα ἄγνωστα γιὰ τὰ περίφημα πέτρινα ἀγάλματα τῆς Νήσου τοῦ Πάσχα:
Ὁ μαθηματικὸς Shamil Ciganov κατέληξε στὸ συμπέρασμα ὅτι τὰ ἀγάλματα τῆς νήσου Τ

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

NEΦΕΛΙΜ: ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΛΑΣΜΑΤΑ"; TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ;
Υπήρξαν τα περιβόητα Νεφελίμ; Αν ναι θα πρέπει να αναζητηθεί η παρουσία τους στα αρχαία χειρόγραφα, και στις ιερές Γραφές, όπου πάντα βρίσκονται χρήσιμες πληροφορίες αρκεί κανείς να ξέρει να διαβάζει. Ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από την atheatignosi.blogspot.gr, όπου έχουν συγκεντρώσει σχεδόν όλα τα στοιχεία περί του θέματος.

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ M-TΡΙΓΩΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!
Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, υπάρχουν περίπου μια ντουζίνα ανώμαλες ζώνες σε διάφορα μέρη της Ρωσίας. Η περιοχή με την ονομασία << M-Τρίγωνο >> στην περιοχή Perm ( Πέρμ ) είναι ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη. Ανακαλύφθηκε το 1980 και καλύπτει μια έκταση 70 τ. χλμ.

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Παράξενη υπόγεια σύραγγα στην Κίνα - 340 χλμ από την έρημο Τακλαμακάν [ΒΙΝΤΕΟ]


Μια μυστηριώδης σύραγγα βρέθηκε χρησιμοποιώντας το Google Earth, και δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια τρύπα πάνω απο 50 μέτρα μήκος - περίπου 340 χιλιόμετρα απο την έρημο Τάκλαμακάν στην Κίνα.

Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Τι κρύβει ο αριθμός 33; – Γιατί οι μυστικές κοινωνίες, όπως οι Μασόνοι, βλέπουν το 33 σαν τον μαγικό αριθμός τους;

Ο αντιπρόεδρος της JP Morgan στο Λονδίνο,ο Gabriel Magee, πήδηξε  από τον 33ο όροφο. Η JP Morgan είναι η τράπεζα που πλήρωσε το αμερικανικο κρατος 2 δις για να σταματησει την έρευνα εναντίον της. Ο Μπέρνυ Μάντορφ, ο απατεώνας γνωστός από την Πόνζι απάτη, κατηγορούσε την JP Morgan ότι γνώριζε τι απατεωνιές έχουν κάνει και κέρδιζαν φοβερά ποσά.


Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Επικοινωνία με οντότητα από παράλληλο σύμπαν και τι είπε για..... ..ΕΡΠΕΤΟΕΙΔEIΣ και ΣΕΛΗΝΗ!

 Project CHANI: Επικοινωνία με οντότητα από παράλληλο σύμπαν και τι είπε για ΕΡΠΕΤΟΕΙΔEIΣ και ΣΕΛΗΝΗ!

Kατά τη διάρκεια των ετών 1994-1999, μια ομάδα ερευ­νητών είχε πρόσβαση σε μια απόρρητη εγκατάσταση στην Αφρική, στην οποία υπήρχε εγκατεστημένος ένας επιταχυντής τύπου CERN.
Εκεί, η ομάδα συμμετείχε στο μυ­στικό πρόγραμμα CΗΑΝΙ, βασική επίτευξη του οποίου ήταν η επαφή των ερευνητών με -τουλάχιστον- έναν κόσμο παράλλη­λου σύμπαντος.

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ!: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!Το έγγραφο αφορά κάποιο κομμάτι μιας συζήτησης μεταξύ δύο αξιωματούχων στο Αφγανιστάν. Έχει τίτλο: " ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΠΡΕΣΒΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ".

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

UFO στη Σελήνη;;; (Βίντεο)Το γεγονός καταγράφηκε πριν μερικούς μήνες...

Ένα ΑΤΙΑ ή αλλιώς UFO καταγράφηκε πριν μερικούς μήνες. Το περιστατικό θυμίζει πάρα πολύ το Τether που είχε συμβεί το 1996.

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Αρχαίος ιός "ξύπνησε" μετά από 30.000 χρόνια!
Ένας «γιγάντιος» ιός, ο μεγαλύτερος που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα στη Γη και ο οποίος επί 30.000 χρόνια, από την εποχή των μαμούθ και των Νεάντερταλ, βρισκόταν σε κατάψυξη στο μόνιμα

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Ακτίνες Χ αποκαλύπτουν τα μυστικά της ζωοφόρου

 Το μικρό δελφίνι, η τρίαινα, το στεφάνι, το σκήπτρο και το τόξο «αποκάλυψε» η τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση της ζωοφόρου του Παρθενώνα.

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Οι προφητείες για τη Γη το... 2030Ρομπότ υψηλού IQ, «αποθήκευση» του εγκεφάλου μας, περιβόλια σε ουρανοξύστες, προσδόκιμο ζωής στα 150 έτη είναι ορισμένα από όσα θα βιώνουμε το 2030 σύμφωνα με τους... προφήτες της τεχνολογίας και επιστήμης. Θα επιβεβαιωθούν άραγε;

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Ο Βρετανός πιλότος που έπεισε υπουργό για τα UFO
 Για πρώτη φορά ήρθε στη δημοσιότητα η μαρτυρία ενός πιλότου της πολεμικής αεροπορίας της Βρετανίας (RAF), ο οποίος κατάφερε να πείσει και υπουργό για την εμφάνιση UFO στην οποία έγινε μάρτυρας.
Το περιστατικό υπήρχε στα αρχεία του Ουίνστον Τσόρτσιλ, τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα το πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Eναλλακτικές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες

Το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όσους αναρωτιούνται γιατί η ιατρική κοινότητα δεν αποδέχεται την εναλλακτική ιατρική, η οποία ουδόλως έπρεπε να ονομάζεται εναλλακτική. Η αποκαλούμενη από την ιατρική κοινότητα εναλλακτική ιατρική στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ονομάζεται συμβατική και φυσική.

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Ποιός έχτισε αυτά τα τεράστια βέλη στη μέση του Πουθενά και Γιατί;Διάσπαρτα σε όλη την έρημο, σε πολλές Αμερικανικές Πολιτείες, αυτά τα τεράστια κίτρινα σημάδια μοιάζουν να χτίστηκαν για εξωγήινους εισβολείς με μια κακή αίσθηση της κατεύθυνσης

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ! VIDEO

Στα άδυτα της Aγίας Σοφίας με μια κάμερα! Το ντοκιμαντέρ του Gülensoy απαντά στην πρόκληση τι υπάρχει κάτω από το μνημείο. Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Κινητήρας Μαγνητισμού: αστείρευτη δωρεάν ενέργεια – μηδενικοί ρύποι
Ο Μαγνητικός Κινητήρας είναι μια πολύ σημαντική και πολύ αρχαία επινόηση, η οποία έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια, και με πολύ κόστος, έτσι ώστε να διατηρήσει τα πανίσχυρα πετρελαϊκά καρτέλ μέσα στο παιχνίδι της αγοράς ενέργειας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...