Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Γιατί μεταφέρθηκαν κρυφά οστά Αρχ. Ελλήνων στις ΗΠΑ;;;
Γιατί φυγάδευσαν κρυφά τα οστά των, Περικλή, Θεμιστοκλή και άλλων Ελλήνων Σοφών στις ΗΠΑ, με την ανοχή της κυβέρνησης Σημίτη;;; Υπάρχει κάποιο κρυφό σχέδιο πίσω από αυτή την κίνηση;;; Γιατί κανένα πολ. κόμμα δεν κατάγγειλε το γεγονός;;;....

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

UFO: Η Γερμανική τεχνολογία
Παρ΄ ότι πολοί ισχυρίζονται πως οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι διαστημόπλοια ενός εξωγήινου πολιτισμού, εδώ βλέπουμε με ντοκουμέντα που σπάνια βλέπουν την δημοσιότητα, πως πρόκειται για συνέχεια μιας αρχαίας τεχνολογίας στις μέρες μας με αφετηρία τα θολά χρόνια της ναζιστικής Γερμανίας του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου.

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Παριστάνοντας τον θεό: Τα επιστημονικά πειράματα που μπορεί να σώσουν τον κόσμο ή να τον καταστρέψουν…

Ψεύτικα ηφαίστεια, γιγάντια κάτοπτρα χώρου, ωκεανοί από ρινίσματα σιδήρου… Μία από αυτές τις ιδέες μπορεί να σώσει τον πλανήτη μας από τις χειρότερες επιπτώσεις της υπερθέρμανσης – ή να τον καταστρέψει. Ο Memphis Barker γράφει για την εξέλιξη της γεωμηχανικής – και το χάσμα που έχει ανοίξει στην επιστημονική κοινότητα.

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ
Εκατοντάδες θαμμένες πυραμίδες, αρχαίοι πέτρινοι δίσκοι cd, αρχαίες συντριβές και εμφανίσεις ufo, χειρόγραφα με οδηγίες κατασκευής διαστημόπλοιων, αναφορές σε ταξίδια σε άλλους πλανήτες, ακριβείς παγκόσμιοι χάρτες, ιπτάμενοι θεοί, και κυβερνητικές απαγορεύσεις σε έρευνες… δείχνουν ότι μεγάλα μυστικά κρύβονται στα χώματα της Κίνας.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Αρχαια Μυστικα: Μυστηριο του Αργυρου Φαραω |
 Αρχαια Μυστικα: Μυστηριο του Αργυρου Φαραω
Αυτή η ταινία καταγράφει, έναν από τους λιγότερο γνωστούς αλλά και πιο αξιόλογο Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου. Psusennes I, που βασίλευσε γύρω στο 1000 π.Χ., ήταν θαμμένος σε ένα φέρετρο από μασίφ ασήμι και περιβάλλεται από τους θησαυρούς που συναγωνίζονται αυτούς του Τουταγχαμόν.

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Τρομακτικοί θρύλοι από όλο τον κόσμο, βασισμένοι σε πραγματικά γεγονότα!
Ίσως τελικά ο φόβος να μην είναι και τόσο ανεπιθύμητο συναίσθημα...
ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΤΕ ΠΟΙΟΙ «ΤΡΕΛΟΊ» ΔΙΑΔΊΔΟΥΝ ΑΣΤΙΚΟΎΣ ΜΎΘΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΎΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΎΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΈΣ ΙΣΤΟΡΊΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΌΤΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΏΝ ΘΡΊΛΕΡ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΡΔΕΊΣ. ΚΑΤΆ ΒΆΘΟΣ, ΜΑΣ ΑΡΈΣΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΆΖΟΥΜΕ.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Μικρομπαταρίες παράγουν έως και χίλιες φορές περισσότερη ενέργεια


 Ένα νέο τύπο μπαταρίας, που μπορεί να προκαλέσει «επανάσταση» στην ενεργειακή τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών αλλά και οχημάτων, κατασκεύασαν ερευνητές του πανεπιστημίου του Ιλινόι στις ΗΠΑ... σύμφωνα

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας

Μια συγκλονιστική ιστορία για το κρυφό πείραμα της Ρωσίας. Είναι πραγματικά απίστευτο το τι μπορεί να συμβεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο..

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη ενός πανάρχαιου "πυρηνικού" ολοκαυτώματος;;!

Στα κείμενα των αρχαίων λαών υπάρχει η περιγραφή ενός τρομερού πολέμου που συγκλόνισε όλη τη Γη. Αυτός ο πόλεμος, που ίσως στάθηκε και η αφορμή γα την αρχή της παρακμής εκείνου του πολιτισμού, διεξήχθη με την χρησιμοποίηση εξελιγμένων όπλων.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

«Δεν μπορούμε να αποκρούσουμε εξωγήινους»

«Παρά το γεγονός ότι αποκαλούνται διαστημικά στρατεύματα, η δύναμη αυτή δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν μια εισβολή εξωγήινων από το εξώτερο διάστημα».

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Το Πείραμα Συμμόρφωσης

Tα πειράματα "συμμόρφωσης" του Asch, ήταν μία σειρά μελετών που δημοσιεύτηκαν τη δεκαετία του '50, επιδεικνύοντας την δύναμη της συμμόρφωσης στις ομάδες. Γνωστό και ως το "Παράδειγμα του Ας".

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Πίσω από τη βιτρίνα των παιχνιδιών και των παιδικών προγραμμάτων

Τα παιχνίδια της βίας, του ερωτισµού και του σεξ αποσκοπούν στην αποµάκρυνση των παιδιών από τις αξίες του Ευαγγελίου. Τα παιχνίδια που τονίζουν τους φανταστικούς ήρωες που διαθέτουν υπερφυσικές δυνάµεις αποβλέπουν στη διαστρέβλωση της ιδέας των παιδιών για

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Εξάρτημα αλουμινίου 11.000 ετών!!
Η σφήνα αλουμινίου βρέθηκε στη Ρουμανία το 1974, στις όχθες του ποταμου Mures, κοντά στην πόλη της Ayud. Την βρήκαν σε βάθος έντεκα μέτρων.

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Στημένο από τον Γκορμπατσώφ το Τσέρνπομπιλ;

Η τραγωδία στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας Τσερνομπίλ έγινε με σκοπό την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, προκειμένου να γίνει ο διαχωρισμός της Ουκρανίας από τη Ρωσία.

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΩΔΙΚΟ 250 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Ο διδάσκαλος φοράει ένα φυλακτό με ένα μπλε μάτι στο κέντρο. Ενώπιον του, ένας υποψήφιος γονατίζει στο δωμάτιο υπο το φως των κεριών, και περιβάλλεται από μικροσκόπια κα
Ο διδάσκαλος δίνει ένα κομμάτι χαρτί μπροστά από τον υποψήφιο και τον διατάζει να βάλει ένα ζευγάρι γυαλιά. "Διαβάσε," τις εντολές.
Διαβάστε περισσότερα »

Ο μύθος που είναι κοσμική πραγματικότητα
Η ομορφιά του Εγκέλαδου προκάλεσε την οργή του Κρόνου

Τι συνέβη όταν ο Κρόνος «επιτέθηκε» στον Εγκέλαδο

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Φως στο μυστήριο του πιλότου που γύρισε από το κρύο


Σύμφωνα με την εκδοχή που ήταν γνωστή έως σήμερα, ο Πάουερς πετούσε στα 70.000 πόδια όταν ένας πύραυλος εδάφους αέρος του σοβιετικού στρατού εξερράγη κοντά στο κατασκοπευτικό του αεροσκάφος. Αν και το αεροσκάφος υπέστη σοβαρές ζημιές από το ωστικό κύμα, ο πιλότος έμεινε ανέπαφος. Στην τσέπη του τζάκετ είχε δηλητήριο, αλλά δεν το χρησιμοποίησε. Λίγες ώρες μετά την πτώση του στην Κεντρική Ρωσία, βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία της ΚGΒ στη Μόσχα. Η σύλληψη του Φράνσις Γκάρι Πάουερς άλλαξε τον ρου της Ιστορίας, καθώς τίναξε στον αέρα μια σύνοδο κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και τον σοβιετικό ηγέτη Νικήτα Χρουστσώφ. Η σύνοδος εκείνη υποτίθεται θα εγκαινίαζε μια νέα περίοδο ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Η απόρρητη έκθεση

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Pictures Of Curiοsity - Τρομακτικές Φωτογραφίες Αποδεικνύουν ζωή στον Άρη; (Βίντεο)

 Υπάρχει Ζωή στον κόκκινο πλανήτη; Τρεις Απίστευτες φωτογραφίες που φαίνεται ένα εξωγήινο πλάσμα να καταδιώκει το Rover Curiosity στον Άρη! Μπορείτε να εξηγήσετε τη είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες; Οι φωτογραφίες αυτές διέρρευσαν πρόσφατα από την Nasa.

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Για πόσο ακόμα θα υπάρχει ζωή στη Γη;


Για άλλα 1,75 δισεκατομμύρια χρόνια θα συνεχίσει η Γη να φιλοξενεί ζωή, σύμφωνα με νέα μελέτη του πανεπιστημίου East Anglia στο Ηνωμένο Βασίλειο, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Astrobiology. Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές στη μελέτη τους, ακόμα...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βίντεο: Αποκαλύπτει το πώς διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων – Αξίζει να το δείτε!
Ορισμένοι τυχαίοι εθελοντές δηλώνουν συμμετοχή για τα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία πρωταγωνιστεί ο Dave
, ο οποίος έχει το χάρισμα να διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων.

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Ο Μωαμεθανισμός είναι δημιούργημα των Εβραίων!

Κατά τον 6ον αιώνα βλέπουν οι Εβραίοι τον Χριστιανισμό να ξαπλώνεται καί ν' αγκαλιάζει όλη τη γη. Θέλουν όμως, με κάθε τρόπο να αναχαιτίσουν την εξάπλωση αυτή.

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Τι είναι η ολιβίνη - Βρέθηκε μεγάλο κοίτασμα στη Χαλκιδική
Ενδείξεις για μεγάλο κοίτασμα ορυκτού ολιβίνη στη Βάβδο Χαλκιδικής

Με τον όρο ολιβίνης (αγγλ. olivine) εννοείται ισόμορφη παράμιξη που προκύπτει από τα ορυκτά φορστερίτη (Mg2SiO4) και Φαϋαλίτη (Fe+22SiO4) και, επισήμως, δεν αποτελεί, ως παράμιξη, αυτοτελές ορυκτό.

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Απόρρητη έκθεση: Η Ελλάδα δεν έχει αποζημιωθεί για κανέναν από τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου
Με τίτλο "Ιδού οι αποδείξεις, κα Μέρκελ" η Realnews αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους για τα χρέη του Βερολίνου και το κατοχικό δάνειο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...