Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στην Αμφίπολη Σερρών




Εντυπωσιακό το ταφικό περίβολο και σύμφωνα με τους αρχαιολόγους μπορεί να κρύβει σημαντικούς βασιλικούς τάφους

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Οι γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων για τον καρκίνο!..




Οι πληροφορίες περί καρκίνου υπάρχουν από τότε που έχουμε ιατρικά κείμενα, δηλ. από τη εποχή του Ιπποκράτους και μετά, αν και παλαιότερα είχαν γραφεί ιατρικά κείμενα όπως μας πληροφορεί ο Σωκράτης «πολλά γαρ των ιατρών έστι συγγράμματα».

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πανάρχαια εργαλεία στην Κρήτη αλλάζουν την "γνωστή" ιστορία!




Μια από τις σημαντικότερες στιγμές των τελευταίων ετών στην αρχαιολογία είναι η ανακάλυψη παλαιολιθικών εργαλείων, ηλικίας 130.000-700.000 ετών, στον Πλακιά Ρεθύμνου. Η πιστοποίηση γίνεται από την αμερικανική επιθεώρηση «Archaeology» και έχει κάνει το γύρο των διεθνών μέσων, ενώ είχε προβληθεί ιδιαίτερα από τον αθηναϊκό τύπο.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Εξωγήινα κοσμήματα ανακαλύφθηκαν στην Αίγυπτο





Αρχαία Αιγυπτιακά κοσμήματα που ανακαλύφθηκαν σε τάφο ηλικίας 5.000 ετών φαίνεται πώς έχουν... εξωγήινη προέλευση σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Θανάσιμες μηχανές του αρχαίου κόσμου - Ντοκιμαντέρ







Σχεδόν όλη η τεχνολογία του πλανήτη σήμερα έχει τις ρίζες της σε εφευρέσεις με ένα σκοπό. ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Η στρατιωτική καινοτομία είναι διαρκώς όλο και πιο προηγμένη τεχνολογικά. Τα πιο πολλά θανατηφόρα όπλα του σήμερα έχουν ρίζες στους εφευρέτες του αρχαίου κόσμου....

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Νέα στοιχεία για το δαχτυλίδι – φονικό όπλο



Αρσενικό περιείχε, πιθανότατα, το δαχτυλίδι – φονικό όπλο του 14ου αιώνα που ανακαλύφθηκε, για πρώτη φορά στη Βουλγαρία, στο ακρωτήρι Καλιάκρα από ομάδα αρχαιολόγων, με επικεφαλής την αναπληρώτρια καθηγήτρια και αναπληρώτρια…

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΙΚΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ] ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ!!!!ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!!!




* Στα βάθη της προϊστορίας χάνεται ο εποικισμός της Πολυνησίας από τους Έλληνες...
* Η... «Μακεδονία» του Ειρηνικού!!!
* Σήμερα ο Κρόνος επιστρέφει;

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ;‏ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ;;



Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Απίστευτο φαινόμενο:Το Παιδί-Μυστήριο που βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι!...




Mπορεί να διαβάσει τέλεια χωρίς φως και βλέπει τόσο καθαρά όσο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Από τι πέθανε ο Μ. Αλέξανδρος. Λύθηκε μυστήριο αιώνων!!!





Κατά καιρούς ενοχοποιήθηκαν οι σύντροφοί του, ο προσωπικός του γιατρός, διάφορες ασθένειες, που εκείνη την εποχή στην κυριολεξία θέριζαν τους ανθρώπους: όπως ο τύφος και η γρίπη ενώ έχουν χυθεί τόννοι μελανιού για...

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΠΕΡΙΟΧΗ 51, ΝΕΒΑΔΑ. Το απόλυτο μυστήριο και τα απόρρητα πειράματα.








Περιοχή Λας Βέγκας τομέας 51


Η πρώτη γνωστή χρήση της περιοχής ήταν το 1941 όταν ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης της περιοχής 51 σύμφωνα με την CIA όπου και ανήκει ήταν η στήριξη και ανάπτυξη των πειραματικών αεροσκαφών και εξωτικών οπλικών συστημάτων. Η περιοχή πιστεύετε ότι ανήκει στην μεγάλη βάση
Edwards Air Force οπού βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδα 133 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης Λας Βέγκας.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Το μυστήριο της καταγωγής των Αλβανών.



Πολλοί ακαδημαϊκοί και ιστορικοί, μάλιστα και αρκετοί διάσημοι, αναλύοντας το ζήτημα της πληθυσμιακής σύνθεσης των σημερινών Αλβανών, τους συνδέουν άμεσα με τους αρχαίους Ιλλυριούς.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Τρία πειράματα που ξεχάστηκαν






Κατά καιρούς γίνονται διάφορα πειράματα. Άλλα είναι ασυνήθιστα και άλλα απλά. Δείτε παρακάτω τρία περίεργα πειράματα που ξεχάστηκαν με την πάροδο του χρόνου.


Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΡOΣ !!!!




ΠΡΟΛΟΓΟΣ

------------




ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2003 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 16.00 (09.00 ΩΡΑ ΗΠΑ)!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΡΧΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 16 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.


Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΡΥΦΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ''ΜΠΑΘΟΜΕΤ''!!! ΚΑΙ..Η προσευχή προς τον Μπαθομέτ!!!.





Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ!!!
που θα στεγάσει τον... Κυβερνήτη του Κόσμου;;;

* Τι στ’ αλήθεια συμβαίνει στο Ισραήλ;
* «Κάποιοι» αναμένουν τον Αντίχριστο;...
* Ένα υπόγειο άγαλμα που φανερώνει ΠΟΛΛΑ!

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΘΡΟ........!







ΑΜΦΕΙΟΝ: ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

Η πυραμίδα του Αμφίονος αποτελεί ίσως την πιο ανατρεπτική σύγχρονη αρχαιολογική ανακάλυψη! Με την ανεύρεση της αποκαλύπτεται ένας κόσμος ξεχασμένος, ένας πολιτισμός που θέτει σε νέα βάση τη θεωρία των πυραμίδων, οδηγώντας έτσι τους Έλληνες στη διεκδίκηση άλλης μίας σημαντικής πρωτιάς. Ο θαυμαστός κόσμος της ελληνικής Ιστορίας επιβεβαιώνει και πάλι το μεγαλείο του!

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ




Από τις αρχές του 2010 μέχρι και σήμερα, κυκλοφορεί η φήμη στο διαδίκτυο ότι διάφορα εξωγήινα μητρικά διαστημόπλοια πλησιάζουν τον πλανήτη μας ενώ άλλα μικρότερα περιτριγυρίζουν την περιοχή. Ερασιτέχνες αστρονόμοι, ufo-believers, δημοσιογράφοι και επιστήμονες αποκαλύπτουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα εξωγήινα σκάφη, πολλές ιστοσελίδες παρουσιάζουν τη Γη σε ομηρία, αλλά οι επίσημες αρχές δεν βλέπουν κάτι παράξενο ακόμα στο διάστημα, έχοντας όμως και τις αμφιβολίες τους!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΆΓΝΩΣΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ: ΑΪΝΏ,ΌΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΌΣ «ΆΓΓΙΞΕ» ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΊΑ(VIDEO)






Η δύναμη του Ελληνισμού και αυτό που τον κάνει να στέκεται όρθιος μέσα στον χρόνο είναι οι αξίες, τα ήθη, ο πολιτισμός που πρεσβεύει, μα πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι που διατηρούν αναλλοίωτα αυτά τα στοιχεία.

Διεθνής ομάδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι υπάρχει «φράκτης» στο IQ και δημιουργήθηκε ως «ασπίδα προστασίας»




Διεθνής ομάδα επιστημόνων υποστηρίζει ότι υπάρχει ανώτατο όριο στο επίπεδο της ευφυΐας των ανθρώπων και μάλιστα ότι αυτός ο «φράκτης» στο IQ δημιουργήθηκε ως «ασπίδα προστασίας».

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!! (VIDEO-PICS)



Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Κώδικας Νταβίντσι και Εσσαίοι... 1700 χρόνια χριστιανικό ψέμα!


Κώδικας Νταβίντσι: Ένα ακόμη μύθευμα με ιστορική βάση στο χριστιανικό παραμύθι.

Τι ήταν αυτό που έκανε τον κώδικα τόσο δημοφιλή και τις Αρχές των Ναζωραίων να μανιάζουν εναντίον του;

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Αρχαίο θανάσιμο μυστικό 3.500 ετών!!






Ένα θανάσιμο μυστικό 3.500 ετών έφερε στην επιφάνεια

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!







Το 357 π.Χ. το νησί κατέκτησε ο Μαύσωλος (ο τάφος του οποίου είναι άλλο ένα αρχαίο θαύμα) από την Αλικαρνασσό (Ελληνική Μικρά Ασία), κατακτήθηκε από τους Πέρσες το 340 π.Χ. και τελικά από τον Μέγα Αλέξανδρο το 332 π.Χ.. Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η αυτοκρατορία του μοιράστηκε ανάμεσα στους 3 ισχυρότερους στρατηγούς του: τον Πτολεμαίο, τον Σέλευκο και τον Αντίγονο, που δημιούργησαν και τις ομώνυμες δυναστείες.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΦΟΒΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.....




Α] ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ...!.....

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)