Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Αρχαιολόγος στην Αίγυπτο παραδέχεται πως οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογίαΠροϊστάμενος του τμήματος Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Καΐρου, Δρ Ala Shaheen τον Δεκέμβριο του 2010 είχε πει σε ένα ακροατήριο ότι ίσως να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την αρχαιότερη πυραμίδα,την πυραμίδα της γκίζας.

Στη συνέχεια

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Μια ομάδα από επιστήμονες και...
ερευνητές έχουν μόλις επιστρέψει από μια αποστολή στη Σιβηρία και στην Κοιλάδα των Νεκρών, και ισχυρίζονται ότι έχουν βρει αποδείξεις τουλάχιστον πέντε από τα θρυλικά καζάνια όπου οι αρχαίοι εξωγήινοι έχτισαν υποθετικά.Μια ομάδα

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!! ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΟΑ ΜΑΣΩΝΩΝ!!!

ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ!!!ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ!!!! Στο πρώτο μέρος, βλέπουμε την μύηση μασώνων, η οποία
γίνεται σύμφωνα με τα “τελετουργικά” που έχουμε περιγράψει, δηλαδή με φοβερούς
όρκους θανάτου!

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Ελληνική γραφή στο Θιβέτ που χρονολογείται στο 10.000π.Χ.!!

Εξωγήινοι; Μια παράξενη φυλή; Ή απλά ένας μύθος; Και πώς εμπλέκεται η ελληνική γραφή; Εδώ και 52 χρόνια μια παράξενη ιστορία συναρπάζει όσους λατρεύουν τα μυστήρια.

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΘΑΜΑΤΟΥΡΓΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μυστήριο καλύπτει το θέμα του τί ήταν τα περίφημα ιερά όπλα πού υπήρχαν μέσα στο άδυτο του ναού του Απόλλωνος, και τα οποία με θαυμαστό τρόπο βρέθηκαν μπροστά από τον ναό όταν έφθαναν στο τέμενος του θεού οι βάρβαροι Πέρσες για να το συλήσουν. Μια ιδέα για το τί μπορεί να ήταν κάποιο από τα ιερά αυτά όπλα μας δίνει ό θρύλος του Άβαντος, πού αναφέρεται στην θαυματουργή ασπίδα του «Άβαντεία ασπίς» οι περιπέτειες της οποίας έχουν ως έξης:

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Project 1221 - Το Eλληνικό "μυστικό όπλο"
Εξαιρετικά προηγμένες αμυντικές τεχνολογίες άμεσα εφαρμόσιμες στο πεδίο της μάχης αναπτύσσονται αθόρυβα, απόρρητα θα λέγαμε, από ελληνικές εταιρείες του χώρου. Τεχνολογίες που αλλάζουν το «DNA» μαχητικών αεροσκαφών, αρμάτων μάχης, σκαφών επιφανείας και έχουν εφαρμογή ταυτόχρονα και στον πολιτικό τομέα.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΟΥΣ

Κάπου φαίνεται ότι υπάρχει μια υπόσχεση επιστροφής των Θεών μας.
Ναι, υπάρχει. Βεβαίως υπάρχει. Υπάρχει τέτοια υπόσχεση (στον τελευταίο και αληθινό,

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ.. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
Πυρηνικοί πόλεμοι και υπερτεχνολογία είναι μια αρχαία αλήθεια που συγκαλύφθηκε μέσα από μύθους .
Κάποιοι το γνωρίζουν αυτό, κάποιοι που ήρθαν σε επαφή με αυτούς που συνεχίζουν μέσα από τον κόσμο τους να καταστρέφουν τον δικό μας κόσμο.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Πως συνδέονται οι Ναϊτες Ιππότες με τους Σιωνιστές, τους Μασόνους και τους ΙλουμινάτιΤώρα που κάποιοι… εμπεδώσανε ότι ο Νορβηγός μακελάρης Μπρέιβικ είναι Ναϊτης Ιππότης, Μασόνος και Σιωνιστής - μας κατηγόρησαν για φαντασιόπληκτους μέχρι που είδαν την… ποδίτσα με το τριγωνάκι, το μανιφέστο και σιώπησαν - ας δούμε και τι σχέση έχουν οι Ναϊτες Ιππότες με το τάγμα των σοφών της Σιών, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι.

Μυστικές Εταιρείες και Νέα Τάξη Πραγμάτων. ''Ένα μικρό.... μυστικό χρειάζεται κάποιους ανθρώπους για να το κρύψουν, ένα μεγάλο μυστικό όμως κρύβεται από την δυσπιστία του πλήθους"
Marshall mc Luhan
Από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας κυρίαρχο θέμα ήταν ποιος κατέχει την γνώση, και αυτό επειδή η γνώση είναι δύναμη!

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Μπορούμε να ζήσουμε εκατοντάδες χρόνια;

Και έζησε ο Ενώχ εκατόν εξήντα πέντε χρόνια και γέννησε τον Μαθουσάλα. Και βάδισε ο Ενώχ με το Θεό για διακόσια έτη μετά από τη γέννηση του Μαθουσάλα και γέννησε υιούς και θυγατέρες. Και έπαυσαν οι ημέρες του Ενώχ στα τριακόσια εξήντα πέντε έτη. Και βάδισε ο Ενώχ με το Θεό και έπαψε να είναι, διότι τον πήρε ο Θεός.

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΦΑΛΩΝ


Περιεχόμενα : Υπερίων – ΠΕΤΡΑΙΑ ΑΡΑΒΙΑ – ΧΟΡΗΒ – ΡΗΓΜΑ ΕΡΥΘΡΑΣ –

ΝΑΥΤΕΣ – ΝΑΥΤΑΙΟΙ – ΝΑΥΑΤΑΥΟΙ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ – ΚΩΣ – ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ – ΣΕΙΡΙΟΣ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ – ΕΡΥΘΡΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ – ΑΘΗΝΑ.


Έκαναν λοιπόν οι οβριοί την μεγάλη εξυπνάδα να κατασκευάσουν την μεγάλη πυρηνική βάση στην έρημο Νεγκέβ που βρίσκεται δίπλα στο Ρήγμα της Ερυθράς και στο Χορήβ, το οποίο Χορήβ είναι και ένα τσιγάρο δρόμος απόσταση από την ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ της ΥΕΜΕΝΗΣ.


Μήπως τελικά

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΊ΄ΝΣΤΑΙΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ;Το ghost-hunting είναι ένα «άθλημα» το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο στο εξωτερικό, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται να «απλώνει τα δίχτυα του» και στη χώρα μας.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Ο Μύθος των Αμαζόνων
Το 1542, μια ομάδα Ισπανών στρατιωτών με επικεφαλής τον Φρανθίσκο ντε Ορελιάνα βρισκόταν σε εξερευνητική αποστολή στη Βραζιλία, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με κάτι πραγματικά εκπληκτικό. Στις όχθες ενός ποταμού κυκλώθηκε από μια ομάδα πολεμιστών, που είχαν για αρχηγό τους μια πανέμορφη γυναίκα. «Ήταν ψηλή, μυώδης, ορμητική, και το μοναδικό ρούχο πάνω της ήταν ένα κομμάτι ύφασμα». Έτσι την περιέγραψε στο ημερολόγιό του

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΣΆΛΟΣ ΑΠΌ ΝΈΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ UFO ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΏΝΕΤΑΙ ΜΈΣΑ ΣΕ ΗΦΑΊΣΤΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΌ

Η αλήθεια είναι εκεί έξω;
Ενα νέο βίντεο που εμφανίστηκε στα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης προκαλεί σάλο, αλλά εγείρει και ερωτήματα, καθώς δείχνει ενδεχομένως ένα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο να πετάει με μεγάλη ταχύτητα και να εισέρχεται στον κρατήρα του ηφαιστείου

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!


Το βίντεο δείχνει ενα νησί μέσα στον ωκεανό, 2000 χμ μακριά από στεριά.
Στο νησι αυτο δεν ζει κανεις και τιποτα, μονο πουλια. Δεν θα πιστεψετε τι θα δειτε στο βιντεο…

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ

 Πολλά έχουν γραφτεί γύρω από την λεγόμενη πυραμίδα του Ταϋγέτου, εμείς ως ομάδα αυτό που μπορούμε να πούμε είναι (από την στιγμή που δεν την έχουμε προσεγγίσει ακόμα από κοντά)ότι σαν εικόνα από μακριά μας βάζει σε σκέψεις πιο πολύ για το μεγαλείο της φύσης παρά του ανθρώπου...

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΗΤΑΝ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ;..Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΒΑΣΙΛΙΑ...
Μετά απο μια μικρή έρευνα και έντονο προβληματισμό παρουσιάζουμε την σύνδεση των παρακάτω στοιχείων που μας οδήγησαν στον τίτλο του άρθρου. Το έναυσμα φυσικά ήταν το παρακάτω απόσπασμα που το διαβάσαμε στο άρθρο "Χαζάροι η 13η φυλή του Ισραήλ"

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ;....ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΟΝΟΣ-ΚΡΙΣΣ

Ηρακλής... Μύθος η πραγματικότητα; Μπορεί η μυθολογία μας να μην είναι μύθος αλλά πραγματικά γεγονότα της αρχέγονης ιστορίας μας, που μέσα στους αιώνες η ιστορία έγινε ήχος, ο ήχος ψίθυρος και ο ψίθυρος αυτός έφτασε κάποια στιγμή στ αυτιά των αρχαίων και αυτοί με την σειρά τους έγραψαν και αποτύπωσαν αυτούς τους ''ψιθύρους'' ;

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Οι φωτογραφίες που ακόμα και οι ερευνητές αδυνατούν να εξηγήσουν!

Οι ιστορίες με φαντάσματα προκαλούν φόβο ακόμη και στους πιο γενναίους. Από δολοφονημένους σκλάβους έως βασανισμένους ασθενείς νοσοκομείων, τα φαντάσματα προκαλούν φόβο. Πώς θα νιώθατε αν βλέπατε όμως φωτογραφίες φαντασμάτων που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική;


Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Βραδύπορα, οι "εξωγήινοι"


Είναι αυτό ένας εξωγήινος; Μάλλον όχι, αλλά από όλα τα ζώα της Γης, το βραδύπορο θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Και αυτό γιατί τα βραδύπορα

Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Τα μυστικά ''παιχνίδια'' του Τέσλα με τον χρόνο.


Νίκολα Τέσλα,ένα όνομα και δεν χρειάζονται συστάσεις,το μεγαλύτερο μυαλό της εποχής του,πολύ μπροστά από όλους τους υπόλοιπους..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...