Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Τι λέει η προφητεία-επιγραφή στον τάφο του Μεγ.Κωνσταντίνου για όσα έγιναν, και θα γίνουν(;)


Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούλη προφητεύει ότι οι Ελληνες θα επιστρέψουν εκεί. Ο τάφος αυτός είναι στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο. Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος.
Διαβάστε περισσότερα »

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2012

Τα παράξενα της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Ο Μακεδόνας στρατηγός, ο σπουδαίος ηγεμόνας, πέρασε στην Ιστορία και κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα καθώς κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου. Αφού επικράτησε στην Ελλάδα, εκστράτευσε κατά των Περσών, πέρασε στη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τις Ινδίες, υποτάσσοντας τους λαούς που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Διαβάστε περισσότερα »

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

Ενα συνομωσιολογικό παραμύθι ;

Η θετική πλευρά της συνωμοσιολογίας
Είναι σχετικά δύσκολο να κατανοήσει ο ανυποψίαστος, ο βαριεστημένος (και ευθυγραμμισμένος με τα τρέχοντα) πολίτης τις βαθύτερες δομές του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας, έτσι όπως αυτό αθροίζει τις θεμελιακές του αξίες και τις παρατάσσει στο πλαίσιο μιας συντεταγμένης Κοινωνίας των κρατών και των Εθνών. Γι΄ αυτό και βαπτίζεται συνωμοσιολογία κάθε μεμονωμένη απόπειρα ερμηνείας των μεγάλων αδιεξόδων του σύγχρονου κόσμου.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

Το ελληνικής προελεύσεως δακτυλίδι του Hobbit....Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει το πρώτο μέρος της τριλογίας της ταινίας Το Χόμπιτ. Οι θεατές παρακολούθησαν τη σκηνή της ανεύρεσης σε μια σκοτεινή σπηλιά του Ενός Δαχτυλιδιού, που σε κάνει αόρατο όταν το φοράς και που με τον καιρό σε διαφθείρει.

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Ποια μέρη θα επιβιώσουν από το τέλος του κόσμου στις 21/12;
Το ημερολόγιό σου δείχνει 21 Νοεμβρίου του 2012. Αν οι καταστροφολόγοι επαληθευτούν, σε έναν ακριβώς μήνα από τώρα ο πλανήτης μας θα αποτελεί παρελθόν. Kάποια μέρη όμως (λέγεται ότι) θα μείνουν ανέπαφα.Τι κι αν η ΝΑSA έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση που διαψεύδει τις θεωρίες των Μάγια για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012; Τα ξένα μέσα συνεχίζουν να συγκεντρώνουν τα μέρη του πλανήτη όπου θα μπορέσει κανείς να επιβιώσει από την συντέλεια (λες να ξέρουν κάτι παραπάνω;), ενώ το National Geographic προβάλλει ειδικά αφιερώματα με Αμερικανούς που μαζεύουν αποθέματα φαγητών, για κάθε περίπτωση.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί θεωρείται ότι στις 21/12/12 έρχεται το τέλος του κόσμου;

 Ποιες θεωρίες συγκλίνουν προς το επικείμενο τέλος;

21/12/12.

Μια μέρα η οποία έχει χιλιοδιαφημιστεί. Εφημερίδες, περιοδικά, ταινίες... με κάθε μέσο έχει προωθηθεί η αντίληψη ότι το τέλος πλησιάζει. Στις 21 Δεκέμβρη σύμφωνα με πολλές προφητείες έρχεται το τέλος του κόσμου.
Από πότε ξεκίνησε όλη αυτή η παραφιλολογία περί τέλους και καταστροφής του κόσμου; Ποιοι υποστηρίζουν ότι η Γη θα πάψει να υπάρχει και πως το στηρίζουν;

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ DNA
 Μήπως κάποιοι, πραγματικά είχαν κατάφερε να κερδίσουν την σωματική αθανασία και να ζουν για πάντα στους κύκλους του χρόνου; Αν «κοιτάξουμε» προσεκτικά τα αρχαία αλλά και νεώτερα κείμενα και αναφορές που έφτασαν ως τις μέρες μας αποκαλύπτονται μπρος στα μάτια μας, μια πληθώρα θρύλων, μύθων, παραδόσεων και πληροφοριών που έχουν σχέση με θεούς, ημίθεους, αθάνατους ανθρώπους με μυστηριώδης υπέρ-δυνάμεις και άλλα πολλά που μας εκπλήσσουν και μας οδηγούν σε μια εποχή που όλα ήταν προσιτά για την ανθρωπότητα.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Η αποκάλυψη των «Χόμπιτ» !


Ομάδα ερευνητών στην Αυστραλία μελέτησε τα απολιθώματα των μικροσκοπικών ανθρώπων που ανακαλύφτηκαν το 2003 στο νησί Φλόρες της Ινδονησίας και η ύπαρξη τους έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην επιστημονική κοινότητα. Οι ερευνητές προσπάθησαν να δημιουργήσουν την πιθανή όψη που είχαν αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι, εξαιτίας του μεγέθους τους, έλαβαν το όνομα της μικροκαμωμένης φυλής των ιστοριών του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν, των Χόμπιτ

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Εξωγήινοι στην καρδιά της Γης ;


"Μήπως τελικά ο Ε.Τ δεν ζούσε στο διάστημα αλλά κάτω από τα πόδια μας; Mέσα στην κούφια Γη..." Πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες και συγγραφείς έχουν υποστηρίξει ότι η Γη είναι κενή στο εσωτερικό της. Οι φήμες και οι θεωρίες για την ύπαρξη υπόγειων πόλεων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1946.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Άνοδος της στάθμης των θαλασσών κατά 11,1 χιλιοστά την τελευταία 20ετία

 Το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής και της Γροιλανδίας κατά τα τελευταία 20 χρόνια έχει προκαλέσει συνολική αύξηση στη στάθμη των θαλασσών κατά 11,1 χιλιοστά, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική εκτίμηση-ορόσημο.
Είναι η πρώτη φορά

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Από τι κατέρρευσε ο πολιτισμός των Μάγια;

Διάφορες θεωρίες έχουν προταθεί για την κατάρρευση του πολιτισμού των Μάγια που ήκμασε από το 250 μ.Χ ως το 900 μ.Χ στην Κεντρική Αμερική - για παράδειγμα κάποιες κάνουν λόγο για κοινωνικές αναταραχές και εμφάνιση ασθενειών. Μια νέα μελέτη προσθέτει στη λίστα των θεωριών την έλλειψη βροχοπτώσεων που σύμφωνα με τους ερευνητές αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα στην πτώση του σπουδαίου πολιτισμού.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Η Γη εκτός ελέγχου! ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ...

 Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας


Ολα τα κομμάτια του παζλ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μαγνητικός μας άξονας ακολουθεί τελευταία μια συμπεριφορά έξω απ΄ τα συνηθισμένα. Ποιες μπορεί να είναι οι γεωλογικές επιπτώσεις και ποιον ρόλο παίζει το κινεζικό «Φράγμα των Τριών Φαραγγιών»;

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

12- 12- 12 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΛΗ

10 μερες μενουν μεχρι να περασουμε και την τελευταια πυλη 12-12-12...που σημαινει το τελος του κοσμου οπως τον ξεραμε...του χρονου δεν εχει 13-13-13..αυτο σημαινει το τελος μιας

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Κούφια Γη: Φυσική & Μεταφυσική Δίνουν Απαντήσεις!Παράλογος.
Η Γη, όπως και όλοι οι πλανήτες, είναι Κούφια! Ο φλοιός της, δεν αποτελεί το 0,473% της μάζας της αλλά το 100%! Δεν υπάρχει κανένα στρώμα μανδύα και φυσικά δεν υπάρχει εσωτερικός ή εξωτερικός πυρήνας! Αντίθετα στους πόλους της Γης υπάρχουν δύο τρύπες διαμέτρου 1920 χιλιομέτρων όπου οδηγούν στο κέντρο αυτής της γιγάντιας κούφιας σφαίρας, εκεί που… αιωρείται ένας εσωτερικός ήλιος! Ένας ήλιος ο οποίος δίνει φως και ενέργεια στους… υποχθόνιους γείτονές μας!!
…Παράνοια… Το μεγαλείο σου!!

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Σήραγγες 30.000.000 ετών!

Στην περιοχή του Καυκάσου στην κορυφογραμμή Uvarov, απέναντι από το βουνό Arus, υπάρχουν σήραγγες, μία εκ των οποίων έχει κατεύθυνση προς την χερσόνησο της Κριμαίας και η άλλη στην πόλη του Κρασνοντάρ, Eisk και Ροστόφ Ον Ντον μέχρι την περιοχή του Βόλγα. Στην περιοχή του Κρασνοντάρ υπάρχει άλλη στοά που φτάνει στην Κασπία Θάλασσα. Αυτά διαπιστώθηκαν από αποστολή που συγκροτήθηκε για αυτό την σκοπό.

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ UFO ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΡΑΕΛΙΑΝΟ ΕΛΟΧΙΜ ΣΤΗ ΓΗ

  Φωτογραφία: Καλλιτεχνικό τύπωμα θέασης UFO από τον ιδρυτή Claude Vorilhon της Θρησκείας των Ραελιανών
Έχω ψάξει σε διάφορες θρησκείες και πεποιθήσεις και πρόσφατα ανακάλυψα εκ νέου την Ραελιανή Θρησκεία, η οποία έχει σχέση με τα UFO και τους εξωγήινους.Είχα διαβάσει γι 'αυτό χρόνια πριν, αλλά το θεώρησα υπερβολικό όπως και τα πρώιμα έργα του Erich von Daniken εκείνη την χρονική στιγμή.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

"ΑΝΟΥΝΑΚΙ" ήρθαν στον πλανήτη μας πριν 450.000 χρόνια!!!!
 Οι ανουνάκι είναι μια φυλή που πριν απο 450.000 χρόνια περίπου ήρθαν στον πλανήτη μας.Αυτό στηρίζεται στην ανάγνωση των επιγραφών των Σουμέριων από τον Ζαχαρία Σίτσιν.....
Το όνομα "Ανουνάκι" σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη.Άλλο ένα προσωνύμιο που έχουν σύμφωνα με τον Λάβκραφτ είναι "οι μεγάλοι - οι παλαιοί".Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Tι είναι τα φαντάσματα;

Όταν ήμασταν μικρά παιδιά , στο άκουσμα της λέξης φάντασμα πανικοβαλλόμασταν. Την ακούγαμε από διάφορους όχι απαραίτητα από συνομήλικούς μας. Πόσες φορές άραγε, οι μεγαλύτεροι δεν την χρησιμοποιούσαν για να μας αποτρέψουν να πάμε σε κάποιο χώρο ; Ένα παλιό ερειπωμένο σπίτι συχνά φιλοξενούσε κάποιο " φάντασμα ". Το απομακρυσμένο δασάκι ήταν καταφύγιο φαντασμάτων , αλλά και άλλων "πλασμάτων ". Ξωτικά , νεράιδες , καλικάτζαροι , δαίμονες. Απ' όλα είχε. Ανάλογα με την περίπτωση .Και όσο πιο έξω από την πόλη έμενε κανείς , τόσο τα περιστατικά αυξάνονταν !
Πιστεύαμε ! Έτσι κι αλλιώς θέλαμε να πιστέψουμε. Το άγνωστο , το ανεξήγητο , το ομιχλώδες , το μυστηριώδες , μας γοήτευαν.

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα παράξενα της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου

 Ο Μακεδόνας στρατηγός, ο σπουδαίος ηγεμόνας, πέρασε στην Ιστορία και κέρδισε μία θέση στην αιωνιότητα καθώς κατάφερε να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου. Αφού επικράτησε στην Ελλάδα, εκστράτευσε κατά των Περσών, πέρασε στη Μικρά Ασία και έφτασε μέχρι τις Ινδίες, υποτάσσοντας τους λαούς που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Το φαινόμενο της πεταλούδας
Τι ακριβώς είναι το Χάος και η Θεωρία του Χάους, στοιχείο της οποίας αποτελεί και το ”Φαινόμενο της Πεταλούδας”; Είναι πιθανό να υπάρχουν αόρατες συστημικές σχέσεις μεταξύ φαινομενικά ασυσχέτιστων πραγμάτων;

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Το Μυστήριο Των 13 Πύργων Του Περού !

Δίπλα σε μια όαση σε μια παράκτια έρημο στο Τσανκίλο του Περού βρίσκεται ένα από τα πιο παράξενα κτίρια στην Αμερική - κάτι σαν ένα φρούριο, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου. Το "φρούριο" αποτελείται από μια γραμμή δεκατριών πύργων οι οποίοι φαίνεται να προστατεύουν από το Νότο...

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Ανακάλυψη γιγαντιαίας μαύρης τρύπας θέτει σε αμφισβήτηση τη θεωρία σχηματισμού τους

Η ανακάλυψη μιας μαύρης τρύπας θέτει σε αμφισβήτηση τη θεωρία σχηματισμού τους σύμφωνα με Αμερικανούς αστρονόμους.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ίσως μαύρη τρύπα που έχει ανακαλυφθεί ποτέ, κρυμμένη σε ένα μακρινό γαλαξία. Έναν γίγαντα με μάζα 17 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Ήλιου.
Η συγκεκριμένη μαύρη τρύπα είναι τόσο μεγάλη που ισοδυναμεί με το 14% της συνολικής μάζας του γαλαξία της, αντί για το περίπου 0,1% μιας «συνηθισμένης» μαύρης τρύπας. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι ένα τόσο υψηλό ποσοστό ενδέχεται να υποχρεώσει τους ειδικούς να αναθεωρήσουν τις θεωρίες τους για το σχηματισμό των γαλαξιών.

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Μήπως Τελικά μας Ετοιμάζουν για την Επαφή;Γιώργος Ιωαννίδης


14 Μαρτίου: Παρακολουθώντας τις νεώτερες ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το εξωγήινο ζήτημα, δεν γίνεται για ακόμη μια φορά να μην θυμηθώ το περίφημο σενάριο που θέλει πως πίσω από όλα κρύβεται ένα καλά σχεδιασμένο (μακροχρόνιο) πρόγραμμα προετοιμασίας του πληθυσμού για μια επικείμενη (επίσημη αυτή την φορά) Επαφή. Κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο όμως;

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 15ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ!και το φαινόμενο της απόκρυψης κάθε σχετικού στοιχείου απο τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο...

Όταν οι μαρτυρίες μας προέρχονται από την ελληνική Μυθολογία ή τη Βίβλο και τις μυθολογίες γενικά των μεσανατολικών λαών (και είναι πάμπολες και πασίγνωστες και στις δύο περιπτώσεις), τότε ίσως δικαιολογείται κάπως η σημερινή επιστήμη να κατατάσσει το θέμα της ύπαρξης των γιγάντων στο χώρο του μύθου και του θρύλου... Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες...


Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Τάλως ο γιγάντιος ανθρωπόμορφος φύλακας της ΚρήτηςΤάλως Το Πρώτο Αυτόματο Ρομπότ
Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μιά ιστορική και φιλολογική έρευνα ή οποία, ξεκινώντας από τα επιτεύγματα της αρχαίας Ελληνικής τεχνολογίας, προσπαθεί να διεισδύσει στην καρδιά της Ελληνικής Μυθολογίας και να ανιχνεύσει τις απαρχές αυτής της θαυμαστής επιστημονικής εξέλιξης.

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Η Σπείρα σύμβολο του πανταχού Αρχαίου Ελληνισμού και σύμβολο της Ζωτικής δύναμης
Η Σπείρα είναι ένα από τα αρχαιότερα σύμβολα και χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Αυτό το περίπλοκο αλλά Πανίσχυρο σύμβολο το

συναντάμε παντού
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...