Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΑΣ ΕΛΒΕΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ





ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ!‏
Η συνέντευξη εδόθη σε ρώσο δημοσιογράφο στη Μόσχα, στις 30/5/2011.

Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά με την ανάμειξη σας στο ελβετικό τραπεζικό σύστημα;


Α: Εργαζόμουν για τις ελβετικές τράπεζες για....

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τα μυστικά του Κοραλλένιου Κάστρου

Κατάφερε ένας Λετονός μετανάστης να ανακαλύψει τα μυστικά για την κατασκευή των πυραμίδων και της αιώρησης;




Η περίφημη πύλη στο Κοραλλένιο Κάστρο
Το Κοραλλένιο Κάστρο, στο Homestead της Florida, είναι μια από τις πιο καταπληκτικές κατασκευές που έχουνε ποτέ φτιαχτεί

Τo Ενεργειακό Πλέγμα Της Γης Και Ο Μυστικός Πόλεμος Για Τον Ελεγχο Του -





Στους κύκλους των πιο πρωτοποριακών ερευνητών συζητιέται τα τελευταία χρόνια η ανακάλυψη ότι ο πλανήτης μας περιβάλλεται από ένα ενεργειακό πλέγμα που συνδέει όλα τα ζωντανά πλάσματα μεταξύ τους και συντονίζει σε μια κοινή συχνότητα τους εγκεφάλους των ανθρώπων. Ένας από τους πρώτους ερευνητές-επιστήμονες που παρουσίασαν αυτό το θέμα στο κοινό, είναι ο πολυσυζητημένος (από τις παλαιότερες εμφανίσεις του στο Strange) συνταξιδιώτης μας –όσο και αινιγματικός– Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης. Στο τολμηρό κείμενο που ακολουθεί, ο κ. Αριβάνης αποκαλύπτει τα απίστευτα παρασκήνια των ερευνών που αποκάλυψαν την ύπαρξη του Πλέγματος, μιλάει για την προσωπική του εμπλοκή στο θέμα και καταγγέλλει ανοιχτά την αποσιώπηση μιας από τις πιο παράξενες ανακαλύψεις της εποχής μας, αλλά και τον αγώνα εκμετάλλευσής της με άγνωστα αποτελέσματα για τον πλανήτη μας…

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Η Ανθρωπότητα είναι άνθρωπο-καλλιέργεια






Πτεροδάκτυλοι και Ankh στην Αίγυπτο. Μια φωτογραφία από την Αίγυπτο που δεν κυκλοφορεί γιατί είναι «απαγορευμένη» ! Παραξενεύεστε ? Δεν θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει γιατί δέχεστε τον κόσμο όπως σας τον παρουσιάζουν τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και οι πολιτικοί και το … χρήμα. Η κοινή λογική είναι άχρηστη όταν προσπαθεί να καταλάβει κανείς τον κόσμο. Απλώς καταλήγει ο ίδιος, μια μπαταρία για τους Επικυρίαρχους.

Η Ανθρωπότητα είναι άνθρωπο-καλλιέργεια

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η νέα εποχή των παγετώνων ξεκινα το 2014 ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ






Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ “ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ”

“ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΞΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Codex, το φθόριο, το Άουσβιτς, και η σύνδεση τους με την Μονσάντο

Τι σχέση εχει ο Codex Alimentarius με τα επίσημα προτύπα τροφίμων, την φθορίωση του νερού μας, με την σίτηση των ανθρώπων, τη γενοκτονία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, και την Monsanto, την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την προμήθεια γενετικώς μεταλλαγμένων τροφίμων στον κόσμο, τι κοινό έχουν ολοι αυτοι; Υπάρχει κάποια σύνδεση που συνδέει ολους αυτούς τους φαινομενικά διαφορετικούς οργανισμούς μαζί; Ναι, υπάρχει. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο άρρηκτη η σύνδεση που ο διαχωρισμός τους είναι σχεδόν αδύνατος.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή με το Άουσβιτς και να συνδέσουμε τις τελείες.





Άουσβιτς

ΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ UFO HOT-SPOTS






1. Όλυμπος

Το βουνό των 12 Θεών, από το 2005 άρχισε να απασχολεί έντονα τους λάτρεις των ufo, αφού η έντονη δραστηριότητα ιπτάμενων αντικειμένων στη περιοχή, μαρτυρά υπόγειες βάσεις μέσα σε ‘’κούφια’’ σημεία του βουνού. Καυτό σημείο για έρευνα, η ομιχλώδη περιοχή στα ‘’Καζάνια’’ όπου λέγεται ότι πολύ συχνά μέσα από την ομίχλη εμφανίζονται άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και καυτά σημεία για παρατήρηση το βράδυ, τα χωριά κάτω από τα Πιέρια Όρη. Αν και κάποιοι αποδίδουν τις εμφανίσεις σε απόρρητα δισκοειδή σκάφη της ΕΑΒ, ομάδες μελετητών από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το βουνό, ψάχνοντας για υπόγειες εξωγήινες βάσεις.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Necronomicon. Eνα από τα ισχυρότερα βιβλία μαγείας



Το Necronomicon «Νεκρονομικόν» είναι ένα από τα ισχυρότερα και βασικότερα βιβλία μαγείας που έχει επηρεάσει πολλά μαγικά τάγματα καθώς και έχει δημιουργήσει άλλα που βασίζονται σε αυτό (π.χ.Τάγμα του Νεκρονομικόν).

ΜΑΣΟΝΟΙ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Πως ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;

Η επίσημη (και ανακριβής) ιστορία είναι πως ο Μασονισμός εξελίχθηκε από τις συντεχνίες των τεκτόνων (κτιστών και αρχιτεκτόνων) που κατασκεύασαν τους μεγάλους καθεδρικούς ναούς. Οι συγκεκριμένοι κατείχαν πολύ καλά την γνώση της ιερής γεωμετρίας. Είχαν στενές σχέσεις με τους Ναίτες. Όμως, ήδη από την εποχή του Ερρίκου Η΄, είχαν αρχίσει να παρακμάζουν, κυρίως, επειδή αυτός πάγωσε και τις ανεγέρσεις και λεηλατούσε προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα.




Για να επιβιώσουν, λοιπόν, οι τεκτονικές συντεχνίες άρχισαν να προσκαλούν στους χώρους τους μη-τέκτονες επαγγελματίες, όπως επιχειρηματίες, εμπόρους, γαιοκτήμονες και αριστοκράτες. Έτσι, ο Τεκτονισμός έγινε Ελευθεροτεκτονισμός και, οι νεοφερμένοι άρχισαν σιγά-σιγά να αναλαμβάνουν σημαντικά πόστα και ηγεσίες. Η ανεπίσημη πλευρά είναι τελείως διαφορετική:





Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες κάτω από την Ευρώπη οδηγούν στο άγνωστο





Μυστηριώδες υπόγειες σήραγγες, όπως εξακριβώθηκε πρόσφατα, κρύβονται κάτω από τα χωράφια και τα δάση της Ευρώπης. Από αυτές έχουν εξερευνηθεί μόνο ένα μικρό μέρος, υπολογίζεται, πως κάτω από τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο από σήραγγες και σπηλιές.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ?





Την τελευταία διετία βλέπουμε μία γενική επίθεση στους ανθρώπους κάθε κράτους, κάθε χώρας, και...
γενικότερα εναντίον σε όλη την ανθρωπότητα.



Ποιοι την κάνουν;



Είναι δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά ποιος βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας (ο πανόπτης οφθαλμός) πέρα από κάποιες γενικολογίες: οι Illuminatoi, οι μασόνοι, η λέσχη Bilderberg, κάποια αδελφότητα, κλπ.



Ωστόσο,

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εξωγήινοι: Μας δημιούργησαν και θα μας σώσουν;




Η άποψη που θέλει τη ζωή στη Γη να ξεκινάει μετά από εξωγήινη παρέμβαση δεν είναι καινούργια. Έχει διατυπωθεί παλιότερα από συγγραφείς όπως ο Zacharia Sitchin και ο David Icke. Μια παρόμοια θεωρία, έρχεται να συμπληρώσει ο - κάτοχος παραψυχολογικών δυνάμεων και «μελλοντολόγος» - Aaron C. Donahue. Μόνο που δεν περιορίζεται στην «άφιξη» του ανθρώπινου είδους στη Γη, αλλά προεκτείνεται και στο μέλλον της ανθρωπότητας ... το οποίο κινδυνεύει άμεσα !

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τα αινίγματα της Σελήνης... και τα αρχαία Ελληνικά κείμενα




Καιρός να δραπετεύσουμε απ' τη μιζέρια της καθημερινότητας και να πετάξουμε ψηλά. Να ταξιδέψουμε με το νου μας μέχρι την...διαστημική γειτονιά μας. Στο πανέμορφο φεγγαράκι μας. Στο καταφύγιο των απανταχού ρομαντικών και ερωτευμένων! Πόσο όμως...φυσική είναι η ομορφιά που διαθέτει; Και επιπλέον, μήπως αποτελεί καταφύγιο και...

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Θρύλοι- Παραδόσεις. Θαύματα και Μυστήρια 2ο ΜΕΡΟΣ



ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ

Όταν οι Τούρκοι μπήκαν στην Πόλη ξεκίνησαν να καταστρέφουν τις εκκλησίες και τα μοναστήρια. Στην Αγία Σοφία είχε καταφύγει πολύς λαός, κυρίως γυναικόπαιδα, για να αποφύγουν τον θάνατο. Όμως η παρουσία τους εκεί δεν τους έσωσε, καθώς φανατισμένοι από τους δερβίσηδες μωαμεθανοί μπήκαν στην εκκλησία και άρχισαν να σφάζουν αδιακρίτως όποιον έβρισκαν κοντά τους. Ο σωρός των πρωμάτων έφτασε τα δέκα μέτρα. Όταν μάλιστα ο Σουλτάνος Μωάμεθ προσπάθησε να μπει στο ναό το άλογο του σκόνταψε πάνω στα πτώματα. Με την οπλή του το άλογο άφησε ένα σημάδι στην κορυφή του στύλου, το οποίο σώζεται μέχρι σήμερα. Τις πιο πολλές εικόνες και τοιχογραφίες της Αγίας Σοφίας τις κατέστρεψαν οι Τούρκοι. ΄Όταν όμως οι άπιστοι εισβολείς έφτασαν στον εξώστη-γυναικωνίτη και ένας τσαούσης (Τούρκος αξιωματικός) προσπάθησε με έναν πέλεκυ να καταστρέψει μια τοιχογραφία της Παναγίας που κρατά στα χέρια της τον Ιησού μωρό, έγινε θαύμα! Τη στιγμή που ο Τούρκος προσπάθησε να καταφέρει το πρώτο χτύπημα στην τοιχογραφία κεραυνοβολήθηκε κι έπεσε νεκρός. Τη θέση του πήρε ένας άλλος Τούρκος, αλλά την ίδια στιγμή κι έκείνος είχε την ίδια τύχη. Οι υπόλοιποι βάρβαροι πανικοβλήθηκαν από το πρωτόγνωρο γι αυτούς θαύμα και γεμάτοι τρόμο αλλά και σεβασμό εγκατέλειψαν την ανόσια προσπάθειά τους. Η συγκεκριμένη τοιχογραφία σώζεται μέχρι σήμερα στον δεξιό εξώστη της Αγίας Σοφίας.



ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Θρύλοι- Παραδόσεις. Θαύματα και Μυστήρια 1ο ΜΕΡΟΣ


ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Αν κάποια εκκλησιά ειχε λόγους να συμβολίζει τον κόσμο.αυτή ηταν η Αγία Σοφία.Συνδέονταν με το παλάτι του αρχηγού του Βυζαντινού κράτους.Θα αναφερθώ στην σημασία της καινοτομίας του τρούλου που εχει μια μυστική κοσμολογική σημασία που προήλθε απο τον ταφικό συμβολισμό των Ρωμαίων και διαφορες δοξασίες του Ιράν και της Ινδίας.Στον τρούλο της Αγίας Σοφιάς υπάρχουντα σχήματα σφαίρας και κύβου.Στα αρχαία Ελληνικά μυστήρια η σφαίρα συμβόλιζε τον Ουρανό και με τα λεγόμενα του Πλάτωνα ο κύβος ειναι η γεωμετρική αναπαράσταση της Γης.Πολλά τα ενδιαφέροντα σημεία μέσα στον Ναό που ολοι οσοι πήγαμε τα θαυμάσαμε,ομως θα σταθώ σε δύο απο τα πιο ασυνήθιστα και πιο αγνοημένα τον ομφαλό και την δακρύζουσα κολώνα.Ο ομφαλός θεωρείτο το ιερότερο σημείο του ναού που γινόταν η στέψη του Αυτοκράτορα.Η δακρύζουσα κολώνα ειναι ενας τετράγωνος μαρμάρινος κίονας στην ΒΔ γωνία ,ο οποιος ιδρώνει εδω και πολλούς αιώνες.Το μέταλλο με το οποίο ειναι επενδεδυμένος,εχει λειανθεί απο τα χέρια των τουριστών , ολοι ακουμπούν και θαυμάζουν το περίεργο αυτό συμβάν.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΥΡΩΠΗ, ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ




Μετά από το ξεκίνημα της πιστωτικής κρίσης, του οικονομικού πολέμου καλύτερα, είναι η πρώτη φορά που ανησυχούμε σοβαρά για την παραμονή της χώρας μας στην Ευρωζώνη – κυρίως λόγω των πολεμικών χρεών και ειδικά των επανορθώσεων...

“Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία ο άνθρωπος είδε καθαρά ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει η ανθρωπότητα: ούτε δεξιά, στο βάραθρο της σκλαβιάς, ούτε αριστερά, στο βάραθρο της αναρχίας.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εξορκισμοι. Αληθεια η Θρυλος?




Mε τον ορο εξορκισμός ή «επορκισμός» (αρχαιότερη ονομασία) δηλώνεται η αγιαστική εκείνη πράξη της Eκκλησίας που ανήκει στην κατηγορία των... αρνητικών καθιερώσεων, δηλ. των επικλήσεων στο όνομα του Θεού, όχι για τον καθαγιασμό κάποιων αντικειμένων, αλλά για την αποφυγή δαιμονικών δυνάμεων.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WESLEY CLARK: ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ 7 ΧΩΡΕΣ..(VIDEO)




Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδήμων για να αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε εν όψει ενός μεγάλου πολέμου στην Μέση Ανατολή. Ένας πόλεμος που θα συμπαρασύρει συμμάχους και πιθανόν εξελιχθεί στον Γ΄Παγκόσμιο. Μπορεί οι εφησυχασμένοι να πιστεύουν πως δεν θα πάρει μεγάλες διαστάσεις μια επέμβαση στην Συρία, όμως τα γεγονότα προσδίδουν μια διαφορετική τροπή. Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο-ομολογία ενός πρώην Στρατηγού των ΗΠΑ, που προβλέπει τις σημερινές εξελίξεις. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και εμείς οι συνωμοσιολόγοι..

To φονικό εμβόλιο για την γρίπη (του Δρ. Γ. Κοεμτζόπουλου).ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666...




Άλλος ένας γιατρός που πραγματικά νοιάζεται! Που ερεύνησε για την αλήθεια, που την κοινοποίησε στους "αδρανούντες αρμόδιους", οι οποίοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον μαζικό "τρομο-εμβολιασμό" μας...
Αλήθεια οι εισαγγελείς μας γιατί ακόμη κωφεύουν;...
Αγαπητοί μου ιατροί της Ελλάδος, προστάτες της ζωής μας και της υγείας μας.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΑΒΝΤΑ: "ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"...!!






Καθώς γράφεται αυτό το άρθρο, πολλά πράγματα συμβαίνουν γύρω μας. Κάποια από αυτά είναι ορατά και κάποια όχι. Κάτι αναπάντεχο συνέβη πρόσφατα και μας θύμισε άλλες εποχές. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρνήθηκε να παραστεί...

Αόρατες δυνάμεις στην Ελλάδα

Κάποιοι από εσάς, ίσως έχετε ακούσει, ότι τα μέρη που προσλάμβαναν ιδιαίτερη σημασία για τους
αρχαίους




Έλληνες, όπως οι ναοί, τα μαντεία, οι πόλεις και τα μνημεία, συνδέονται μεταξύ τους με γεωμετρικές σχέσεις. Σχηματίζουν δηλαδή διά­φορα νοερά γεωμετρικά σχήματα, όπως τρίγωνα, πολύγωνα και ομόκεντρους κύκλους, ενώ και οι αποστάσεις που έχουν μεταξύ τους είναι προϋπολογισμένες και συγκεκριμένες.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστικές Εταιρείες: Το ξεγύμνωμα της δράσης τους



Τα σκοτεινά μυστήρια της εξουσίας αποκαλύπτονται πίσω από κλειστές πόρτες, κλίκες των ισχυρότερων ανδρών του κόσμου. Τέκτονες, Illuminati, Τάγμα Νεκροκεφαλής και Οστών. Ποιες είναι οι προθέσεις αυτών των μυστικών κοινωνιών;

Σκοτεινά & Υπερ-γεια μυστήρια



Μία παράξενη ιστορία για τις πιό απόκρυφες συνωμοσίες…

Ο ιδανικότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα, όποιο και αν είναι αυτό, είναι να προσπαθήσεις να βρείς τις λογικές απαντήσεις που το ξεδιαλύνουν. Τι γίνεται όμως όταν το πρόβλημα ξεπερνάει την υπόστασή του κοινού νού, και το λογικό υποχρεούται να τεθεί εκτός των ορίων της αναζήτησης;

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΚΤΙΝΑΣ UFO, ΣΕ ΑΓΡΟΥΣ!

Πριν λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία απίστευτη ιστορία που μας άφησε άφωνους!



Το θέμα που αποκάλυψε η Nancy Talbott από την BLT Research Team, ήταν η μαρτυρία του κυνηγού αγρογλυφικών Robbert Broeke και του φίλου του Stan από την Ολλανδία, που ισχυρίζονταν ότι όχι μόνο είδαν αυτό που προξενεί τους τελευταίους μήνες τα σχέδια στα χωράφια της χώρας, αλλά κατάφεραν να το φωτογραφήσουν κιόλας!

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΙΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ EVP ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ




Τον Ιανουάριο του 2007, το κέντρο κυνηγών φαντασμάτων στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης (CNYGH), κλήθηκαν να διερευνήσουν το παλιό ξενοδοχείο «Griffou», στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης – έναν πρώην οίκο ανοχής και τη σκηνή μιας δολοφονίας-αυτοκτονίας του 1905. Η έρευνα απέδειξε ότι είναι ένα από τα πιο έντονα ενεργά σημεία που η ομάδα έχει αντιμετωπίσει ποτέ, και παρήγαγε ένα EVP -μια καταγραφή ηλεκτρονικών φωνητικών φαινομένων- που είναι αξιοσημείωτη, όχι μόνο για το μήκος της, αλλά και για το τρομακτικό περιεχόμενο.
Μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο έντονο, τρομακτικό EVP που έχει καταγραφεί ποτέ.
Η ΕΡΕΥΝΑ

Τι Ψάχνουν Να Βρουν Οι Τούρκοι Στις Υπόγειες Μυστικές Στοές Της Αγιάς Σοφιάς ;




Μια ομάδα τούρκων κινηματογραφιστών σε συνεργασία με αρχαιολόγους ερευνά από το 2009 τα μυστικά υπόγεια της Αγιάς Σοφιάς, που εδώ και αιώνες παρέμεναν σφραγισμένα.
Στο Έκτακτο Παράρτημα , επειδή είμαστε λίγο περίεργοι, ψάξαμε να βρούμε φωτογραφίες από τις έρευνες και κυρίως να μάθουμε τι ακριβώς προσπαθούνε να βρουν...

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 8 άλυτα μυστήρια του σύμπαντος!!!





Οι επιστήμονες αποκάλυψαν τα οκτώ μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα του σύμπαντος. Σύμφωνα με το περιοδικό Science αυτά ποικίλουν από το μυστήριο της σκοτεινής ύλης, η οποία αποτελεί το 73% των πάντων αλλά ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι τον Ήλιο και γιατί είναι τόσο καυτός…




Τα 8 άλυτα μυστήρια του σύμπαντος!!!


Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μύθος του Σπηλαίου του Πλάτωνα, οι ομοιότητές του με το Matrix και η σύγρονη ερμηνεία του




Ο Μύθος με τη σπηλιά στην Πολιτεία του Πλάτωνα

Η Πολιτεία περιλαμβάνει την Αλληγορία του σπηλαίου, με την οποία ο Πλάτων εξηγεί τη Θεωρία των Ιδεών του.

Η σημερινή κατάσταση του ανθρώπου, λόγω απαιδευσίας, μπορεί να αναπαρασταθεί άψογα από τον περίφημο μύθο του σπηλαίου που διηγείται ο Πλάτωνας, στην αρχή του έβδομου βιβλίου της Πολιτείας του.

Όλη η αλήθεια για τα ηφαίστεια της Σαντορίνης. Είναι έτοιμα για γεγονός και πότε ;






Από τον Ιανουάριο του 2011 έχουν παρατηρηθεί συγκεντρώσεις μάγματος κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης και έχει ενεργοποιηθεί ένας μηχανισμός εντονότερης παρακολούθησης του φαινομένου από ειδικούς επιστήμονες αλλά και από εμάς.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κρανία εξωγήινων στο Βατικανό‏





Πολλά κρανία από εξωγήινους βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αποκατάστασης της βιβλιοθήκης του Βατικανού.
Συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη κάνανε αποκατάσταση στους υπόγειους θαλάμους της, σε πολλούς από τους οποίους είχε να πάει άνθρωπος πάνω από 500 χρόνια.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεξήγητα Ευρήματα: Όσα Θέλουν να μας Κρύψουν




Το κρανίο που εκτίθεται σε μουσείο

Από τα μέσα Μαρτίου του 2003 το Μουσείο του Gloucester στην Αγγλία εκθέτει στις γυάλινες προθήκες του ένα μοναδικό εύρημα. Το εύρημα αυτό είναι ένα ιδιόμορφο κρανίο που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων των επισκεπτών και προκαλεί τόσο τον θαυμασμό όσο και τον φόβο μικρών και μεγάλων. Το έκθεμα έχει προκαλέσει

Αρχαιολογικά ευρήματα με στοιχεία εξωγήινης ζωής






Τοτέμ και άλλα πολλά αρχαιολογικά ευρήματα με στοιχεία που πιθανών να συνδέονται με εξωγήινη ζωή ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στην Τουρκία.
Η ροή πληροφοριών είναι πολύ μικρή και γιαυτό το λόγο φωτογραφίες όπως αυτή,

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τι συναντάμε μετά το θάνατο;






Ο Δρ. Sam Parnia, του Ιατρικού Κέντρου του Cornell στη Νέα Υόρκη, είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην επιστημονική έρευνα του θανάτου. Πρόσφατα ο Parnia και οι συνεργάτες του στο ερευνητικό έργο που αφορά την ανθρώπινη συνείδηση ανήγγειλαν την πρώτη τους μεγάλη επιχείρηση: μια εξερεύνηση διάρκειας τριών χρόνων στους βιολογικούς παράγοντες που σχετίζονται με τις εξωσωματικές εμπειρίες (OBOE Out of Body Experiences)

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρτυρίες για τον χωροχρόνο






Η διάταξη του χώρου και του χρόνου σε επίπεδα που δεν θα μπορούσαν οι άνθρωποι να κατανοήσουν και τόσο εύκολα στην εποχή μας, είναι κάτι που ίσως μας συμβαίνει ως πράξη στην ζωή μας κάποιες στιγμές αλλά αδυνατούμε εκείνη την στιγμή να αντιληφθούμε. Το 1955 ο Τσάρλι Γουόλκερ περπατούσε σε μία ερημική παραλία συζητώντας

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σκελετοί ζομπι σε μεσαιωνικό νεκροταφείο





Μια μακάβρια ανακάλυψη, που μοιάζει να έχει βγει από ταινία τρόμου, έκαναν αρχαιολόγοι στην Ιρλανδία. Περίπου 120 ανθρώπινοι σκελετοί που χρονολογούνται από τον 8ο αιώνα βρέθηκαν σε μεσαιωνικό νεκροταφείο. Το περίεργο είναι ότι είχαν σφηνωμένες πέτρες στις γνάθους τους, μια πρακτική στην οποία κατέφευγαν οι άνθρωποι για να εμποδίσουν την επιστροφή των νεκρών ως ζόμπι!

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Βρέθηκε αγαλματίδιο στο φεγγάρι ηλικίας 200.000 ετών


 
 
 Ο γεωλόγος Δρ Τσαρλς Μόρις αποκάλυψε ότι η NASA έχει ένα πελεκημένο άγγελο από βράχους της σεληνης , που τον έφεραν στη Γη οι αστροναύτες από το Apollo 11, το 1969. Ο Δρ Charles ήταν ένας επιστήμονας της NASA για 23 χρόνια, αλλά έφυγε το 1987. Αυτός εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με πολλούς από τους πρώην συναδέλφους του. Ο Δρ Τσαρλς δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Πολιτισμοί που χάθηκαν ανεξήγητα





Με το πέρασμα των αιώνων, οι περισσότεροι πολιτισμοί είτε άρχισαν σιγά-σιγά να παρακμάζουν είτε εξαφανίστηκαν από φυσικές καταστροφές ή εισβολές. Υπάρχουν όμως κάποιοι πολιτισμοί, των οποίων η εξαφάνιση έχει προβληματίσει πραγματικά τους επιστήμονες.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα μυστήρια τη Γης




Νησιά Socotra – το μέρος που ξέχασε ο χρόνος
Τα νησιά Socotra (ανοιχτά της Υεμένης, στο λεγόμενο Κέρας της Αφρικής) μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από έναν απίστευτο φανταστικό κόσμο. Παράξενα φυτά και περίεργοι κορμοί δέντρων συνθέτουν την πανίδα αυτών των νησιών – θα ένοιωθε κανείς κάτι σαν να βρίσκεται σε ένα κόσμο που μοιάζει αλλά δεν βρίσκεται στον πλανήτη Γη. Αν μας ζήταγε κανείς να βαθμολογήσουμε μάλλον θα τα τοποθετούσαμε πρώτα στην λίστα με τα πλέον περίεργα μέρη της γης μας, μαζί με το επόμενο.

Βιολογικός Πόλεμος


1. Τί είναι ο Βιολογικός Πόλεμος;

Γενικά ως βιολογικός πόλεμος (biological warfare), ή μικροβιολογικός πόλεμος, χαρακτηρίζεται ο πόλεμος εκείνος κατά τον οποίο γίνεται χρήση ζώντων οργανισμών και ειδικότερα παθογόνων μικροοργανισμών ή παραγώγων αυτών όπως π.χ. έντομα, μικρόβια, καλλιέργειες με φονικούς ιούς και βακτήρια, προκειμένου να προκαλέσουν ασθένεια ή θάνατο ανυπεράσπιστων αμάχων πληθυσμών. Τα βιολογικά όπλα, κατατάσσονται μαζί με τα πυρηνικά και τα χημικά, στα όπλα μαζικής καταστροφής και στα μη συμβατικά μέσα πολέμου.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Χημικός Πόλεμος


1. Τι είναι ο Χημικός Πόλεμος;

Ο παράγοντας του χημικού πολέμου (CW) περιλαμβάνει τη χρήση των τοξικών ιδιοτήτων των χημικών ουσιών, όπως τα όπλα.

Αυτό το είδος πολέμου είναι διαφορετική από τον Πυρηνικό πολέμο και τον βιολογικό πόλεμο, τα οποία συνθέτουν το NBC, το στρατιωτικό ακρωνύμιο Πυρηνικών, Βιολογικών και Χημικών (πολέμων ή όπλων).

Καμία από αυτές δεν εμπίπτει στην έννοια των συμβατικών όπλων

10 παράξενοι τρόποι αντιμετώπισης του θανάτου





Ο θάνατος είναι ένα γεγονός της ζωής, όπως και οι διάφοροι τρόποι διάθεσης του σώματος μετά από το γεγονός αυτό. Είμαστε συνηθισμένοι με τους διάφορους τρόπους ταφής και αποτέφρωσης, αλλά υπάρχουν κάποιοι άλλοι, πιο ασυνήθιστοι τρόποι, με τους οποίους άνθρωποι του παρόντος και του παρελθόντος αντιμετωπίζουν όσους αφήνουν αυτή τη ζωή.
Οι Πύργοι της Σιωπής

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Το δάσος των αυτοκτονιών!




Το δάσος Aokigahara ή "θάλασσα των δέντρων", όπως αποκαλείται, είναι ένα δάσος έκτασης 35 τετ. χλμ και βρίσκεται στους πρόποδες του ιερού ηφαιστειακού όρους Fuji στην Ιαπωνία.

Έχει τη φήμη πως είναι στοιχειωμένο καθώς σχετίζεται με την ύπαρξη δαιμόνων στην Ιαπωνική Μυθολογία και είναι επίσης γνωστό γιατί τα παλιά χρόνια
Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)