Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

«Κάποιοι» μας έστειλαν αυτό το περίεργο μήνυμα; (vid)



Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τον Ιανουάριο του 1974, ένας άντρας με το όνομα Duncan Lunan, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Διαστημικός εξερευνητής από τον Έψιλον Βοώτη».


Αφορούσε ένα μυστήριο που περιέβαλε τις μακροχρόνιες ραδιοφωνικές «ηχώ» ή αλλιώς LDEs, που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1920. Επρόκειτο για μυστηριώδεις «δονήσεις» της «φωνής» των πομπών, που ήταν πολύ ισχυρές για να είναι απλές αντανακλάσεις από τη Γη.

Οι εμπειρογνώμονες που μελετούσαν σε όλο τον κόσμο, διαπίστωσαν ότι οι εξερχόμενοι παλμοί τους επέστρεφαν με καθυστέρηση τριών δευτερολέπτων, σαν να ενισχύονταν και να επιστρέφονταν από «κάτι» στην απόσταση της Σελήνης, αλλά σίγουρα όχι από την ίδια τη Σελήνη!

Αυτοί οι χρόνοι καθυστέρησης άρχισαν να ποικίλλουν από τρία ως περισσότερα δευτερόλεπτα, σε ολοένα και πιο περίπλοκες ακολουθίες, αλλά χωρίς μεταβολή της έντασης, γεγονός που δείχνει ότι μία μόνο πηγή ενίσχυε και επέστρεφε τους παλμούς.

Ο καθηγητής Ron Bracewell του Στάνφορντ, πρότεινε το 1960 ότι αυτές οι «ηχώ» θα μπορούσαν να μεταδοθούν εκ νέου από έναν μη επανδρωμένο σκάφος-εξερευνητή, από έναν άλλο πολιτισμό.

Άραγε θα μπορούσε να πρόκειται για ένα σκάφος που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μας; Το 1972 ο Duncan θα έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη, καθώς πέτυχε να μια «μετάφραση» των μοτίβων των «ηχώ» αυτών.

Οι εναλλαγές των χρόνων καθυστέρησης εμφανίστηκαν αρχικά να είναι τυχαίες,
αλλά ο ίδιος ο καθηγητής Bracewell είχε προτείνει ότι αν πράγματι υπήρχε ένα σκάφος-εξερευνητής, το πρώτο μέρος του σήματος που έστελνε μπορεί να αφορά τον αποστολέα του και ενδεχομένως τα σήματα να αποτελούν έναν χάρτη αστέρων.

Αφού κατέταξε τους χρόνους καθυστέρησης σε μία χρονολογική σειρά, ο Duncan βρήκε αυτό που όντως έμοιαζε ακριβώς με ένα χάρτη αστέρων. Όταν τον έδειξε στους αστρονόμους, εκείνοι αναγνώρισαν ότι επρόκειτο για μια στρεβλωμένη εικόνα του Έψιλον Βοώτη στον αστερισμό του Βοώτη.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Arcturus, το φωτεινότερο αστέρι στον αστερισμό, φαινόταν να μην υπάρχει μέσα στον χάρτη. Αλλά σε έναν περαιτέρω έλεγχο, εντοπίστηκε πως αυτός ο «χάρτης» θα μπορούσε να έχει ηλικία περίπου 13.000 χρόνια πριν.

Στις μέρες μας, υπάρχει ο ισχυρισμός πως το μήνυμα αυτό είναι πιθανόν να προήλθε από τον λεγόμενο Μαύρο Ιππότη, ο οποίος λέγεται ότι έχει και αυτός περίπου αυτή την ηλικία. Παράλληλα, υπάρχει ένα άλλο μήνυμα που έχει σταλεί από τους Ολύμπιους, σύμφωνα με τον στρατηγό Γεράσιμο Καλογεράκη
, στο οποίο αναφέρονται τα εξής, ανάμεσα σε άλλα:

«Η σελήνη προέρχεται από τον ε του Βοώτη που στάλθηκε στο ηλιακό σας σύστημα την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης μεταξύ Διός και Κρόνου, μεταφέροντας πολύ προηγμένη τεχνολογία προς ενίσχυση των αποστατών, αλλά αιχμαλωτίστηκε από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής, και υποχρεώθηκε σε τροχιά γύρω από την Γαία το έτος 26.174 π.Χ.»

Όπως καταλαβαίνετε, θεωρητικά πάντα, αυτά τα στοιχεία, επιβεβαιώνονται μεταξύ τους, τουλάχιστον ως προς την αστρική καταγωγή τους, αλλά για τους σκεπτικιστές τίποτα από όλα αυτά δεν αποτελούν αποδείξεις -παρά μόνο ανοησίες.

Προφανώς, έτσι και οι ανακαλύψεις του Duncan Lunan αντιμετωπίστηκαν με μεγάλο σκεπτικισμό και ως ιδιαίτερα ύποπτες, καθώς και με μεγάλη εχθρότητα από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Δυστυχώς αυτή η πίεση οδήγησε τον Duncan να αποσύρει ολόκληρη τη μεταφραστική εργασία και την έρευνα που έκανε.

Μήπως ο Duncan Lunan κατάφερε πραγματικά να αποκρυπτογραφήσει το πρώτο μήνυμα που μεταφράστηκε ποτέ από έναν εξωγήινο πολιτισμό;


Άραγε, μήπως στις μέρες μας, που όλα αλλάζουν και οι «ματιές» των επιστημόνων βλέπουν τα θέματα αυτά κάπως περισσότερο ανοιχτόμυαλα, θα έπρεπε να επανεξετάσουν την φερόμενη ως «αποκρυπτογράφηση» του Duncan Lunan και να επανεξετάσουν τα ευρήματα της έρευνας;

Αν πραγματικά υπήρξε ένα μήνυμα που «έδειχνε» τον αστερισμό του Βοώτη, μήπως ο Duncan Lunan «μετέφρασε» και κάτι ακόμα ως συνέχειά του που θα έπρεπε να γνωρίζουμε, αλλά το απέσυρε μετά την κατακραυγή του;

Δείτε και το σχετικό video:




Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


diadrastika

Το διαβάσαμε από το: «Κάποιοι» μας έστειλαν αυτό το περίεργο μήνυμα; (vid) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/vid_27.html#ixzz57Yojpcbk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)