Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Εμφανίστηκε Γιγαντιαίο UFO όσο Τρία Ποδοσφαιρικά Γήπεδα στην Φλόριντα (vid)









Γράφει ο Σπύρος Μακρής



Εμφανίστηκε Γιγαντιαίο UFO όσο Τρία Ποδοσφαιρικά Γήπεδα στην Φλόριντα





Σύμφωνα με τους μάρτυρες αυτό το γιγαντιαίο UFO παρατηρήθηκε στο Davenport της Florida, ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2018.




Όπως δηλώνει:




«Επιστρέφαμε με την φίλη μου από ένα φιλικό σπίτι, μερικά τετράγωνα πιο πέρα. Ήταν πρωινό Πρωτοχρονιάς. Το παρατήρησα αμέσως και βρισκόταν στον ουρανό ακόμα κι όταν επιστρέψαμε σπίτι και κοιτάξαμε από την πίσω πόρτα στην αυλή, ήταν ακόμα εκεί. Το μεγαλύτερο σκάφος που έχω δει ποτέ. Και δεν έχω δει λίγα».

Εκτιμάται ότι θα μπορούσε να έχει έκταση όσο τρία ποδοσφαιρικά γήπεδα μαζί και, όπως αναφέρετε στην περιγραφή του video, το συμβάν έχει καταγραφεί στην Mufon ως υπόθεση 90289.

Μολονότι
η λήψη και οι εικόνες είναι πραγματικά ικανές να σου ανεβάσουν την πίεση – πόσο μάλλον να το ζει κάποιος σαν γεγονός, σαν αυτόπτης μάρτυρας και να νιώθει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά σαν το βλέπει και αντιλαμβάνεται τι μπορεί να είναι – καλό είναι να κρατάμε και μία επιφύλαξη για την περίπτωση που όλα είναι ένα καλοστημένο photoshop.

Δείτε το video:

Huge UFO as Big as 3 Football Fields Spotted in Florida





diadrastika

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)