Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ακόμα Δεν Πιστεύεις; ΔΕΣ τι Λέει το BBC για τον Πλανήτη Χ (vid)







Γράφει ο Σπύρος Μακρής



Ακόμα Δεν Πιστεύεις; ΔΕΣ τι Λέει το BBC για τον Πλανήτη Χ








Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει η θεωρητική εκτίμηση ότι στο ηλιακό μας σύστημα υπάρχει κάπου ένας ακόμα πλανήτης, τον οποίο όχι απλά δεν βλέπουμε εμείς οι άνθρωποι με γυμνό μάτι, αλλά ούτε καν μπορούν να εντοπίσουν τα ραδιοτηλεσκόπια που έχουν φτιαχτεί
για να εξερευνήσουν το διάστημα.

Για αρκετές δεκαετίες υπάρχει η επίσης θεωρητική εκτίμηση ότι αυτός ο πλανήτης ονομάζεται Νιμπίρου και ότι αναφέρεται σε σουμερικά κείμενα τα οποία αποκρυπτογράφησε ο Ζαχαρίας Σίτσιν.




Πολλά υπέρ και κατά έχουν γραφτεί γι’ αυτόν καθώς και για τις ερμηνείες που έδωσε στα αρχαία κείμενα. Η ουσία, όμως, είναι ότι όσα είπε «επικράτησαν» στον κόσμο που αρέσκονται σε τέτοιου είδους ιστορίες οι οποίες αγγίζουν ταυτόχρονα το φανταστικό με το πραγματικό.

Όπως είναι αναμενόμενο, η θεωρία του Σίτσιν περί ενός 12ου πλανήτη, κάπου στο ηλιακό μας σύστημα, προβλημάτισε σκεπτικιστές και μη, καθώς πέρα από την αστρονομική εκτίμηση, αναπτύχθηκε μία ολόκληρη συνωμοσιολογική θεωρία γύρω από τον πλανήτη Νιμπίρου και τους σουμερικούς εξωγήινους Ανουνάκι.

Κατά συνέπεια
, αυτή η πλευρά που προσεγγίζει την καταγεγραμμένη πραγματικότητα την οποία δέχονται οι απανταχού επιστήμονες, καταρρίπτει το θέμα και παράλληλα καταρρίπτει τον ισχυρισμό περί ενός ακόμη αόρατου πλανήτη.

Όμως, το θέμα του αν υπάρχει τελικά ή όχι ένας Πλανήτης που, ονομάστηκε Χ, ή όχι, έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Όλα αλλάζουν από τους Konstantin Batygin και Mike Brown του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνιας (Caltech) στην Πασαντένα. Τώρα τον ονομάζουν 9ο Πλανήτη, αλλά, όπως και παλαιότερα, δεν τον έχει δει κανείς, ούτε καν τα ίδια τα ραδιοτηλεσκόπια.

Η διαφορά είναι ότι κάτι συμβαίνει στην «άκρη» του ηλιακού μας συστήματος και αυτό γίνεται μία επιστημονική αιτία για να δώσουν περισσότερη από την απαιτούμενη προσοχή που χρειάζεται και, φυσικά, να επαναπροσδιορίσουν κάποια από εκείνα που στο παρελθόν δεν ταίριαζαν.


Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, σε αυτό που θα δείτε χρησιμοποιούνται στοιχεία και αποσπάσματα από το BBC, στην προσπάθειά τους να μας εξηγήσουν τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει.

Όποιος και αν είναι ο πλανήτης, όπως και αν ονομάζεται, μπορεί να είναι υπεύθυνος για ακραία καιρικά φαινόμενα στον δικό μας; Μπορεί να είναι κατοικημένος, σύμφωνα με Remote Viewers που παλιά ήταν μέρος του μυστικού project «Star Gate», ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) το οποίο αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995; Και αν είναι κατοικημένος, ποιες είναι οι προθέσεις των κατοίκων του και των ηγετών του;

Αυτά, ίσως, να αργήσουμε πολύ να τα μάθουμε. Ας δούμε πρώτα πως εκτιμάται σήμερα η πιθανή ύπαρξη του Πλανήτη Χ και γιατί θεωρείται σχεδόν επιβεβαιωμένη.

Παρακολουθείστε, λοιπόν, το video που ακολουθεί:

Still don’t believe, watch this BBC GIVES Unbelievable proof!! PLANET X 9th PLANET EXISTENCE

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά





diadrastika


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)