Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο μυστηριώδης θάνατος των επιστημόνων που βρήκαν τον Nibiru(video)










Η συνωμοσία για τον nibiru είναι ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στον κόσμο στις θεωριες συνωμοσίας με αρκετούς doomsayers που εμφανιζουν νεες «αποκαλυπτικές ημερομηνίες» οπου ο μέγα πλανήτης θα συντρίψει τη Γη !



Ο Nibiru αναφέρθηκε αρχικά σε κάποια αρχαία σουμεριανά δισκία ως ο αρχικός πλανήτης της εξωγήινης φυλής, γνωστης ως Annunaki, που κάποτε κυβερνούσε τη Γη. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου κρύβουν την ύπαρξη του Nibiru, επίσης γνωστού ως Πλανήτης Χ. Αν όλοι γνώριζαν την ύπαρξη αυτού του πλανήτη, τότε θα υπήρχε ένας μαζικός πανικός.


Αλλά υπάρχουν μερικοί που θέλουν να αποκαλυψουν την αλήθεια . Αυτή ήταν η περίπτωση δύο επιστημόνων που «γνώριζαν πολλά» και για αυτο «επρεπε να πεθανουν» . Υπήρχουν πολλές πολύτιμες πληροφορίες που συγκέντρωσε ο Δρ Robert Harrington για τον Planet X. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να μάθετε περισσότερα..







katohika.gr

1 σχόλιο:

  1. Χαίρετε,
    Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και διαπιστευμένη ιδιωτική εταιρεία δανειστή που προσφέρεται για μια δια βίου ευκαιρία; Παρέχουμε όλα τα είδη δανείων με πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, επιχειρηματικά δάνεια, επενδυτικά δάνεια, εξυγίανση χρέους και πολλά άλλα. Έχετε αρνηθεί οι τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Χρειάζεστε ενοποίηση ή στεγαστικό δάνειο; Μην ψάχνετε άλλο, όπως έχουμε εδώ, για να κάνουμε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα ένα πράγμα του παρελθόντος. Προσφέρουμε δάνεια από 5.000 δολάρια σε 50.000.000 δολάρια με πολύ υψηλά επιτόκια δανείων ύψους 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου τώρα και θα χαρούμε να κάνουμε τα οικονομικά σας προβλήματα και τα παρελθόντα πράγματα, Δεν απαιτείται πιστωτικός έλεγχος, 100% εγγυημένος.
    Στείλτε μας email: (albakerloafirm@gmail.com).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)