Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Τα μυστικά του Αιθέρα!







Το Πυρ και πνεύμα


Το Πυρ του κτιστού κόσμου ενεργεί μέσω του πνεύματος πάνω στα τέσσερα στοιχεία της ύλης γη, νερό, αέρας, φωτιά, από τα οποία αυτά στοιχεία γεννιέται μια φύση δυαδική διπολική των σωμάτων όπου κάθετι έχει το αντίθετο του, και μέσω του Αιθέρα (πυρ και πνεύμα) επιφέρεται η αρμονία και η τάξη σε όλα τα σώματα τα οποία σχηματίζονται στην μήτρα μέσα από τους αριθμούς ώστε να πάρει η ύλη όλες τις μορφές που μπορεί.

Είναι η θετική και η αρνητική ενέργεια που περιβάλλει τα πάντα σε ολόκληρη την κτιστή δημιουργία των επτά ουρανών των τεσσάρων στοιχείων, όπου κάθετι έχει το αντίθετο του και ειδικά εδώ σε εμάς που βρισκόμαστε στον πιο κατωφερή ουρανό κάθε μας αιτία που ενεργούμε έχει και το αντίστοιχο αιτιατό αντίθετο αποτέλεσμα, ανάλογα την ταλάντωση του ενός πόλου στον οποίο ενεργούμε είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά ο οποίος θα αντιδράσει με την ισόποση αντίθετη δύναμη.
....

Τι είναι το Πνεύμα της φύσης

Το Πνεύμα της φύσης στον δικό μας υλικό κόσμο αφορά όλα όσα βρίσκονται μέσα στον χώρο που ονομάζουμε πλανήτες και δημιουργεί τον κόσμο και την ζωή γεννώντας τα πάντα από τα τέσσερα στοιχεία ενωμένα.

Είναι όλες οι θετικές και αρνητικές σκέψεις όλων των έμβιων όντων, και των ανθρώπων, που ζουν πάνω στον πλανήτη μας με σκέψεις που οδηγούνται μέσα από τις πέντε αισθήσεις των τεσσάρων στοιχείων, για να κατανοούν την φύση του πλανήτη και του υλικού σύμπαντος γενικότερα, δηλαδή το υλοενεργειακό περιβάλλον με την πυκνή ενέργεια καμπύλλωσης που δημιουργεί την φύση γύρω μας, και την ζωή μέσα από τις συγκρούσεις των αντιθέτων σκέψεων, τα συναισθήματα λύπη-χαρά, τα πάθη, τις επιθυμίες, τον εγωισμό κτλ. επίσης επειδή το σώμα είναι θνητό επέρχεται η γέννηση η αύξηση η μείωση η φθορά και ο θάνατος και πάλι από την αρχή αναγεννάται ένα καινούριο έμψυχο σώμα με μια νέα ενσάρκωση της ψυχής.

....


Τι είναι το Πνεύμα
Πνεύμα είναι ο πνευματικός νοητός λόγος της Αρμονίας, που περιβάλλει ολόκληρη την δημιουργία μαζί με το Πυρ στο καθαρό της φύσης δημιούργημα.
Το Πυρ και Πνεύμα βρίσκεται στον ουρανό κάθε γαλαξία αλλά και μεταβάλλεται σε πνεύμα της φύσης στους πλανήτες και είναι αυτό που μάθαμε να λέμε ότι βρίσκεται "πανταχού παρών και τα πάντα πληρών" και τα πάντα βλέπει και ακούει.

Πνεύμα της φύσης είναι η φωτιά και ο αέρας όπου ενώθηκαν με το πυρ και πνεύμα.
Το πνεύμα της φύσης, είναι η ατμόσφαιρα που περιβάλλει ένα ουράνιο σώμα, (πλανήτη), ενυπάρχει παντού πάνω αλλά και κάτω στον χώρο ενός πλανήτη και περιβάλλει τα πάντα.
Το πνεύμα της φύσης δημιουργεί όλα όσα ενυπάρχουν στον δικό του χώρο από γη, νερό, αέρα, φωτιά.

Το πνεύμα της φύσης δίνει την νοερή ζωή των αισθητών έμβιων σωμάτων (ζωντανοί οργανισμοί) και έτσι γεννά όλα τα είδη των έμβιων όντων που μπορούν να πάρουν την έμβια νοερή ζωή, αλλά και την άψυχη μορφή ως σώματα.
Το πνεύμα της φύσης πήρε από τον Αιθέρα το πνεύμα και δημιουργεί τις δικές του ψυχές, όπου ενδύονται τα τέσσερα στοιχεία και αυτές οι ψυχές μεταβάλλονται σε έμβια άλογα αισθητά σώματα που οδηγούνται από την φύση.

Η ανθρώπινη θεϊκή ψυχή είναι Νους και ψυχή (εικόνα της ζωής) έχει την νοητή ουσία που είναι ουσιωδώς όμοια με τον Φωτεινό Νου και Λόγο του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός. Κατέχει όλες τις ενέργειες των επτά ουρανών του κτιστού κόσμου και τις εξουσιάζει.

Είναι ο άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως, όπου εισήλθε στον Όγδοο ουρανό και έγινε Νους, και όταν εισήλθε μέσα στους επτά ουρανούς ενώθηκε με το πυρ και έγινε ψυχή και Νους, εξουσιάζει το πυρ που δίνει τις ενέργειες της κίνησης και κινείται στο σύμπαν μέσα στον δικό της νοητό κόσμο, και όταν επιλέγει να ενσαρκωθεί ενώνεται με το πνεύμα της φύσης ενός πλανήτη, και γεννιέται στον δικό μας πλανήτη ο άνθρωπος της Γης ως ζωντανός οργανισμός έχοντας
διπλή φύση, μία θεϊκή και μία θνητή, για να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία.

Οι ιαματικές και οι καταστροφικές επιδράσεις των σκέψεων και της πληροφορίας που ενυπάρχει γύρω μας, αρνητικές ή θετικές, ως πομποί και δέκτες που είμαστε (ζωντανός οργανισμός) αλληλεπιδρούν με το πνεύμα της φύσης της ατμόσφαιρας, και καθορίζουν την πληροφορία που θα ενεργεί στο αισθητό σώμα μας στο κατά πόσο θα μας επηρεάσει αρνητικά ή θετικά.

Στους ανθρώπους που γίνονται ένα με το άλογο σώμα τους που είναι γεμάτο από ανάγκες και επιθυμίες οδηγούνται από την υλική πραγματικότητα, οι ψυχές τους γίνονται έρμαια της άλογης σάρκας, με αποτέλεσμα να μην έχουν αποκτήσει την πνευματική αφύπνιση που χρειάζονται και να γνωρίσουν τον αληθινό τους εαυτό, για να ξαναγίνουν θεϊκές ανθρώπινες ψυχές όπως εισήλθαν, οπότε επιλέγουν μία νέα ενσάρκωση στη Γη.

Καμιά έμβια οντότητα (ζωντανός οργανισμός) που δεν έχει τα ίδια συστατικά με έναν άλλο πλανήτη δεν δύναται να ζήσει και κατοικήσει σ'αυτόν αν πρώτα δεν ενσαρκωθεί η ψυχή του ένα άλλο κατάλληλο σώμα και αφού ξεφύγει πρώτα από το πεδίο της Γης και επιλέξει να ζήσει κάπου αλλού.

Κάθε ανθρώπινη οντότητα που εξελίσσεται νοητικά ως ψυχή, φέροντας την Αρμονία, αφού κατανοεί το δίπολο που εξουσιάζει την σάρκα, αφήνει την σάρκα-σώμα του πλανήτη, και πλέον μόνη η ψυχή αποφασίζει τον δρόμο του Αγαθού που θα ακολουθήσει είτε στον ίδιο ουρανό του υλικού σύμπαντος, είτε να ανέλθει στους ανώτερους και πιο αιθερικούς και να ενδυθεί αν θελήσει σε μια νέα ενσάρκωση με αισθητά σώματα πολύ πιο ευέλικτα σε κίνηση αλλά και σε διάρκεια ζωής.



morfeas sky

Το διαβάσαμε από το: Τα μυστικά του Αιθέρα! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/blog-post_807.html#ixzz4sq9EJABP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)