Οι Βάσκοι της Ισπανίας και της Γαλλίας έχουν το υψηλότερο ποσοστό ρέζους αρνητικό αίμα. Περίπου το 30% έχουν (rr) ρέζους αρνητικό και περίπου το 60% φέρουν ένα (r) αρνητικό γονίδιο. Ο μέσος όρος μεταξύ των περισσότερων ανθρώπων είναι μόνο 15% αρνητικό. Οι ανατολικοί Εβραίοι του Ισραήλ, έχουν επίσης ένα υψηλό ποσοστό ρέζους αρνητικό, αν και οι περισσότεροι άλλοι της ανατολής έχουν μόνο περίπου 1% ρέζους αρνητικό. Οι Σαμαρείτες και οι Μαύροι Cochin Εβραίοι έχουν επίσης ένα υψηλό ποσοστό του αίματος ρέζους αρνητικό, ενώ το ρέζους αρνητικό είναι πολύ σπάνιο μεταξύ των περισσότερων μαύρων.

Η καταγωγή των Βάσκων είναι άγνωστη. Η γλώσσα τους, είναι εντελώς διαφορεική από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι Βάσκοι ήταν η αρχική γλώσσα του βιβλίου της Γένεσης. Άλλοι πιστεύουν ότι ήταν η αρχική γλώσσα του κόσμου και, ενδεχομένως, του Δημιουργού.

Έχω ψάξει, μάταια, για την επιστημονική απόδειξη ότι το ρέζους αρνητικό έχει μια φυσική γήινη προέλευση.
Αντ ‘αυτού έχω βρει αποδείξεις ότι το Rh- δεν έχει εξελιχθεί στη γη, στη φυσική πορεία των πραγμάτων.

Μια πολύ καλή συγκριτική μελέτη ανάμεσα στον άνθρωπο και τα πρωτεύοντα θηλαστικά μπορείτε να βρείτε στους δύο τόμους του Max Flindt «Η ανθρωπότητα, Παιδί των Άστρων». Σε αυτά τεκμηριώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχουμε λάβει από τους κοσμικούς προγόνους μας. Στοιχειοθετεί αρκετά πειστικά ότι η ανθρωπότητα είναι ένα υβρίδιο μεταξύ των κοσμικών και των γήινων προγόνων μας.

Αν συμβαίνει αυτό, θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι να εμπεριέχουν και τις «δυνάμεις» αυτών των προγόνων; Θα μπορούσε, ας πούμε, ο κοιμώμενος προφήτης Edgar Cayce, ή οποιοδήποτε άλλος, ή ο Χριστός να είναι χρισμένοι με αυτές τις δυνάμεις των αρχαίων αστροναυτών;

Η έρευνά μου έχει δείξει ότι η πλειοψηφία των ατόμων με ψυχικές δυνάμεις έχουν επίσης ρέζους αρνητικό αίμα. Οι περισσότεροι πνευματιστές, μέντιουμ και θεραπευτές έχουν επίσης αυτό το αίμα. Παραδόξως, πολλοί από αυτούς που κάνουν έρευνα στην θεωρία των αρχαίων αστροναυτών και άλλων φαινομένων έχουν επίσης αίμα ρέζους αρνητικό, όπως για παράδειγμα ο παγκόσμια γνωστός Erich von Daniken -ανάμεσα σε μία μεγάλη λίστα
Χαρακτηριστικά Rh-


Όπως προείπαμε το Rh περιγράφει αν κάποιος έχει ή όχι μια πρωτεΐνη στην επιφάνεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Αν την έχει θεωρείται με αίμα ρέζους θετικό. Αν όχι, τότε εχει αίμα ρέζους αρνητικό. Έχει ενδιαφέρον να δούμε μερικά χαρακτηριστικά του Rh-

Οι Rh- γυναίκες και άνδρες έχουν πολλά «ασυνήθιστα χαρακτηριστικά» που οι Rh+ δεν έχουν. Μερικοί αποκαλούν αυτά τα χαρακτηριστικά «ερπετικά χαρακτηριστικά».
‘Εχουν ένα επιπλέον σπόνδυλο. Κάποια γεννιούνται με ουρά.
Έχουν χαμηλότερη από την κανονική θερμοκρασία του σώματος
Έχουν χαμηλότερη από την κανονική πίεση του αίματος
Έχουν ανώτερες νοητικές αναλυτικές ικανότητες.
Έχουν υψηλότερες θωράκιση αρνητικών ιόντων γύρω από το σώμα.
Έχουν υψηλή ευαισθησία στο EM και τα πεδία ELF.
Βλέπουν οράματα και έχουν επιπλέον «άλλες» αισθήσεις.

Το Ρέζους αρνητικό (ανεξάρτητα αν ανήκει στις ομάδες O, Α, Β ή ΑΒ) βρίσκεται μόνο στο 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.


Αν και το 15% είναι μικρό ποσοστό, σχετικά, ορισμένοι από αυτούς που το έχουν φαίνεται να βρίσκονται σε ισχυρά κέντρα εξουσίας:
Πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ

Αιζενχάουερ, ομάδα O αρνητικό
J. F. Κένετυ, ομάδα ΑΒ αρνητικό
Ρίτσαρντ Νίξον, ομάδα O αρνητικό
Μπιλ Κλίντον, ομάδα AB αρνητικό
Τζορτζ W. Μπους (πατέρας), ομάδα A αρνητικό
Μονάρχες

Φαραώ Ραμσής ΙΙ, ομάδα Β αρνητικό
Σινδόνη του Τορίνο, ομάδα AB αρνητικό (δεν είναι επιβεβαιωμένο)
Πρίγκιπας Κάρολος, ομάδα Ο αρνητικό (καθώς και η γιαγιά του)
Βασίλισσα Ελισάβετ, ομάδα Ο αρνητικό

Να είναι σύμπτωση που οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούνται ως Ερπετοειδή;
Ανουνάκι και ερπετοειδή

Είναι λίγο-πολύ γνωστή η θεωρία που θέλει τους ανθρώπους να αποτελούν γενετικό αποτέλεσμα των Ανουνάκι, μέσα από κείμενα που το υποδηλώνουν, όπως για πάρδειγμα ότι τα αδέρφια της Π.Δ. Κάιν και Άβελ είναι απόγονοι των Ανουνάκι. Επίσης, γνωστή είναι και η θεωρία που θέλει τα ερπετοειδή να κυβερνούν και να ελέγχουν τον πλανήτη. Τι μπορεί να συμβαίνει από όλα αυτά; Τι ήταν ο αρχικός πρόγονος; Αρχαίος αστροναύτης; Εξωγήινος; Συμβαίνει κάτι άλλο;

Επιστημονικές αποδείξεις δεν υπάρχουν (ή αποκρύπτονται), σχετικά με την προέλευση του Ρέζους Αρνητικό. Αντίθετα, οι περισσότερες ενδείξεις στοιχειοθετούν αυτό το πράγμα: ότι το Ρέζους Αρνητικό δεν είναι γήινης προέλευσης.

diadrastika.com