Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ UFO ΣΤΟ ΦΩΣ, 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!










Μπορεί να άργησε 6 χρόνια να βγάλει το ντοκουμέντο στο φως, μπορεί να εμπιστευτικέ άγνωστο πάροχο για τη δημοσίευση του βίντεο της κάμερας ασφαλείας του μαγαζιού του, μπορεί να είναι και ο ίδιος πίσω από το άγνωστο κανάλι στο You Tube που έβγαλε τα πλάνα στη δημοσιότητα αρχές του 2017... ότι κι αν συμβαίνει... ο Στέλιος έδωσε στους θαυμαστές του φαινομένου τη καλύτερη καταγραφή UFO που έχει να δείξει η χώρα μας!







Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 20 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το μαγαζί του Στέλιου (κάπου στην Ελλάδα) και καταγράφηκε από το δίκτυο καμερών παρακολούθησης CCTV που διαθέτει. Η ώρα καταγραφής ήταν 8μμ και ένα λεπτό, ενώ από το νυχτερινό πλάνο καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν χειμώνας με καθαρό ουρανό και σε αρκετά ερημική περιοχή (ίσως κάποιο παραθεριστικό κέντρο που λειτουργεί μόνο καλοκαιρινούς μήνες). Αρχικά, το έντονο φως και η καθοδική πορεία του αντικειμένου παραπέμπει σε μετεωρίτη που ετοιμάζεται να συντριβεί... έως ότου σταθεί ακίνητο μπροστά από το μαγαζί και συνεχίσει να πετά σε χαμηλό ύψος πάνω από την ερημική περιοχή.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά εκπληκτικό...









ufotruth-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)