Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ πριν 300.000 χρόνια ΑΠΟΣΙΩΠΕΙΤΑΙ

 




Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι πολλά εκείνα που δεν γνωρίζουμε για τον Ελληνικό Πολιτισμό πέραν του 2000 π.Χ και ειδικότερα παλαιότερα του 10.000. Όμως κομμάτι-κομμάτι την κάθε φορά η εικόνα του παζλ συμπληρώνεται…

Η συγκάλυψη ενός πολιτισμού, του Αρχαίου Ελληνικού, είναι γνωστή σε όσους ασχολούνται σθεναρά με αυτόν.

Κάποτε υπήρξε ανώτερος και τεχνολογικά ανεπτυγμένος. Υπήρχε μία Αρχαία Παγκόσμια Ελλάδα. Στο diadrastika.com, είμαστε πεπεισμένοι για αυτό.


Κατά καιρούς έρχονται στο φως ευρήματα που το επιβεβαιώνουν, αλλά «κάποιοι» τα θάβουν επιμελώς…

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας, είχαμε μιλήσει για πηνία πάχους μίας τρίχας, που βρέθηκαν στα Ουράλια Όρη και η ηλικία τους φτάνει ή και ξεπερνάει τα 300.000 χρόνια.

Τώρα, όπως πληροφορούμαστε από τον Παναγιώτη Δαρίβα, στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda» με ημερομηνία 22 Αυγούστου 2003 ο ανταποκριτής Andrey Pavlov, γράφει τα εξής:


Στα Ουράλια Ορη βρέθηκαν ίχνη ενός πολιτισμού που εξαφανίστηκε. Οι επιστήμονες έχουν μείνει άναυδοι γιατί τα αντικείμενα που βρήκαν, είναι ηλικιας 100.000 ετών και είναι από βολφράμιο.



Το βολφράμιο είναι εκείνο το, γνωστό σε όλους, «συρματάκι» που χρησιμοποιείται στις κοινές λάμπες πυρακτώσεως.

Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι πως πάνω σε αυτά τα τριχοειδή πηνία ή σπείρες, Ρώσοι επιστήμονες, εντόπισαν να είναι γραμμένες κάποιες φράσεις με ελληνικά γράμματα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην αρχική φωτογραφία (πάνω-πάνω).

Θα διαπιστώσετε πως ξεχωρίζουν οι λέξεις ΡΟΤΟΡ και ΩΡΑ.

Κατά συνέπεια, διαπιστώνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα:
Υπήρχε ένας πανάρχαιος πολιτισμός τεχνολογικά υπερσύγχρονος.
Γνώριζε πάρα πολύ καλά να επεξεργάζεται απειροελάχιστα μικρά αντικείμενα.
Κατείχε την γνώση αλλά και τα εργαλεία της νανοτεχνολογίας, όπως την ονομάζουμε σήμερα και επιπλέον μπορούσε να χαράσσει επάνω σε αυτά γράμματα.
Οι κατασκευαστές αυτοί ονόμαζαν τα εξαρτήματα που έφτιαχναν με χαρακτήρες του ελληνικού αλφαβήτου, γιατί προφανώς ήταν Έλληνες ! ! !

Η ηλικία των τεχνουργημάτων υπολογίζεται να ξεπερνάει τα 100.000 χρόνια και μπορεί ενδεχομένως να φτάνει και πέρα από τα 300.000 ! ! !

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η γνώση προήλθε από τον Σείριο, ή ότι οι Έλληνες ήρθαν από εκεί. Όμως η ουσία δεν αλλάζει. Υπήρξε κάποτε ένας Αρχαίος Τεχνολογικά Ανεπτυγμένος Πολιτισμός. Ο Ελληνικός.

diadrastika.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)