Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Οι Μπλε Λίθοι της Ατλαντίδας. Η Ιρλανδία, οι Ανουνάκι και η Χαμένη Κιβωτός της Διαθήκης





Πως μπορεί να συνδέονται φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους γεγονότα, τόποι και θρύλοι; Τι σχέση μπορεί να έχει η Ατλαντίδα, με την Ιρλανδία και τους Ανουνάκι; Tι γύρευαν οι Ανουνάκι στην Ιρλανδία; Γιατί ομάδα Ισραηλιτών έψαχνε την Κιβωτό της Διαθήκης στην Ιρλανδία; Τι σχέση έχουν οι αστροπύλες με όλα αυτά;


Σερφάροντας στο διαδίκτυο μία νύχτα το περασμένο φθινόπωρο, λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του τελευταίου άρθρου μου Η άνοδος της Ατλαντίδας, «Τα μυστικά των Καθαρών» (Nο.36, Νοέμβριος/Δεκέμβριος 2002), ο σφυγμός μου ξαφνικά επιταχύνθηκε.


Το άρθρο μου συνέδεε τη γενοκτονία των Καθαρών ή Αγνών της Νότιας Γαλλίας, τις μυστικές διδασκαλίες του Ιησού και τις υπερφυσικές μπλε πέτρες του θεού δημιουργού των Σουμερίων Enki ή EA που ανοίγουν stargates και προκαλούν φώτιση. Τα στοιχεία έλαμπαν μπροστά στα μάτια μου ότι, εκτός από το Ιράκ και τη Γαλλία, ο ΕΑ λειτουργούσε επίσης μια μπλε πέτρα με βάση σε «σχολείο μυστηρίων stargate» στο Λόφο της Τάρα στην Ιρλανδία.


Ο Conor Newman, ένας καθηγητής αρχαιολογίας στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας στο Galway ανακοίνωσε ότι είχε εντοπίσει μια τεράστια υπόγεια ναού στην Τάρα.

Από το 1992, ο Newman έχει εργαστεί στο Λόφο της Τάρα ετοιμάζοντας μια έρευνα της περιοχής για το κρατικό πρόγραμμα Discovery.

Βρήκε το μνημείο στην Tara χρησιμοποιώντας μια υπόγεια συσκευή ραντάρ.

Αυτό που αποκάλυψε τελικά στην κορυφή του λόφου ήταν ένα τεράστιο, οβάλ σχήματος μνημείο με πλάτος περίπου 170 μέτρα στο φαρδύτερο σημείο του. Γύρω του είναι 300 postholes (υπόγεια υποστυλώματα) που μετρήθηκαν δύο μέτρα πλάτος. Τα στοιχεία δείχνουν αυτό το «Στέμμα» (τιάρα) κόσμημα της ιρλανδικής αρχαιολογίας κατασκευάστηκε μετά από μια τεράστια προσπάθεια.
300 πανύψηλες δρύινες στήλες περιέβαλαν κάποτε το λόφο. Ο Newman πιστεύει ότι πιθανόν χρονολογείται το 2500-2300 π.Χ. και είχε ακόμη μεγάλη φυσική παρουσία ακόμα και μετά αφού οι θέσεις αυτές είχαν βγει έξω ή είχαν σαπίσει. Αν και τοποθεσία στεγάζει πολλούς γνωστούς αρχαιολογικούς θησαυρούς, αυτή η τελευταία ανακάλυψη αποκαλύπτει ότι υπάρχει πραγματικός θησαυρός κάτω από τον ιερό λόφο και μπορεί σύντομα να αναβιώσει.



Με την αναβίωση του θα έρθουν σημαντικές νέες πληροφορίες σχετικά με τον Enki.

Η Τάρα είναι το προϊστορικό σπίτι των μαγικών Tuatha Dé Danaan, οι οποίοι θεωρούνται άμεσοι απόγονοι ή μετενσαρκώσεις των βιβλικών Λαμπρών Όντων (Ελοχίμ), τους θεούς δημιουργός.

Ο WYEvans-Wentz σημειώνει ότι περιγράφονται ως ανταγωνισμός για μεγαλοπρεπή εμφάνιση και υπέροχη ομορφιά, στην ανθρώπινη μορφή, αλλά με φύση θεία.

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
εκείνα οι οποίοι λάμπουν
εκείνες που ιριδίζουν και φαίνονται φωτισμένοι από ένα φως μέσα τους

Οι Σουμέριοι τους ονόμαζαν Anunnaki (κυριολεκτικά Καλόγρια, «ψάρια», του AKI, «φως»), γεγονός που εξηγεί γιατί οι Ιρλανδοί τους ονόμαζαν «Κύριους του Φωτός» ή Illi ΙΛΥ. Οδηγήθηκαν από τον ΕΑ και έφεραν μαζί τους τέσσερις θησαυρούς ή ηλεκτρικά εργαλεία:
την πέτρα του Πεπρωμένου
την λέξη του Πεπρωμένου
το Κύπελλο του Πεπρωμένου
το Κοντάρι ή Λόγχη του Πεπρωμένου

Αυτοί οι θησαυροί στεγάζονταν στο λεγόμενο Σπήλαιο των Θησαυρών, μέσα στο βουνό του Θεού, όπου καίει μια αέναη φλόγα.

Η Τάρα-Tara θεωρήθηκε το βουνό του Θεού, καθώς και η πύλη του Illi ή η Ish-Tar Πύλη στον αιθερικό Αλλόκοσμο. Οι Τάφοι Περάσματος γεμίζουν τη γύρω ύπαιθρο. Οι τάφοι περάσματος ή αναχώματα που ονομάζονται Sidhe (προφέρεται «she»), ένα λογοπαίγνιο με τo άνθρωποι She ή Shining Ones-Λαμπρά Όντα (τα Όντα She-Ning) που λάτρευε την Ana, τη Μεγάλη Μητέρα όλων των ζωντανών οργανισμών.

Από την πρώτη αυγή της ιρλανδικής μυθολογίας οι Κέλτικες τελετές πραγματοποιήθηκαν εδώ. Η Πέτρα της Ana ή «φως» στο Λόφο Tara πιστεύεται ότι είναι η ίδια με την πέτρα του Luz («φωτός») στην οποία ο Ιακώβ έβαλε το κεφάλι του και στη συνέχεια είδε μια σκάλα φτάνοντας στον ουρανό

Η μυθολογία των Danaan (ίσως πρόκειται για τη χαμένη φυλή του Δαν ή ακόμα και για τους Έλληνες Δαναούς) δείχνει ότι είχαν την ικανότητα να ελέγχουν το φως του ήλιου μέσα από τη δύναμη μιας μαγικής μπλε πέτρας με θαυματουργές δυνάμεις.

Αυτή η πέτρα αποτελεί τη βάση για την ιρλανδική μυθολογία.
Ο ΕΑ στην Ιρλανδία

Έμαθα, προήδρευε της συνέλευσης Tara και τον θεό ήλιο Fin, ένας Δρυΐδης με παράξενα λουλουδένια ενδύματα και με διπλή κόμμωση επισήμανσης και να έφερε στο χέρι του ένα βιβλίο.

Η δικέφαλη τιάρα της μορφής ψαριού (ένα παιχνίδι με «πτερύγιο»), η όρθια ράβδος του, τα στίγματα ή τα καρό ρούχα και το καλάθι στο χέρι, είναι σύμβολα που είναι εύκολα αναγνωρίσιμα στην απεικόνιση των Σουμερίων για τον EA και παρουσιάζονται εδώ.

Η στήλη του (i, eye-μάτι) ή πυλώνας της Tara («φώτιση») έχει μείνει στην ιστορία ως το δέντρο της σοφίας της ζωής σε πολλές παραδόσεις.

Ο ΕΑ χαρακτηρίζεται σαν η κόρη του ματιού, με φτερά και ουρά και όπως το φίδι της σοφίας που φέρεται να κατοικούσε στο δέντρο. Ιερείς του EA, φορώντας κοστούμια ψαριών τείνουν στη στήλη του

Ο ΕΑ οδήγησε τους Ανουνάκι σε αναζήτηση των «μπλε λίθων που προκαλούν ill» που σημαίνει φωτισμό, φωταύγεια, φώτιση. Τους βρήκε σε ένα μέρος που λέγεται Arili (Ιρλανδία;).

Ο μύθος των Σουμερίων μύθος εξιδανικεύεται από τον Ζακάρια Σίτσιν που λέει ότι ο Enki ήταν ένας γενετικός επιστήμονας ο οποίος ήρθε από τον μυστηριώδη και σήμερα αμφιλεγόμενο, Πλανήτη X ή Νιμπίρου. Οι μπλε πέτρες συμβολίζουν την εξωτική «χαμένη» ή «κρυφή» («σκοτεινή») ύλη του σύμπαντος που είναι γνωστή ως η Φιλοσοφική Λίθος ή ο Μαύρος Λίθος.

Κρυσταλλωμένη στη πυκνότητα της Γης αυτή η μαύρη πέτρα μετατοπίζει τους κραδασμούς της σε μπλε πέτρες (στην πραγματικότητα τόνους).

Το σύμπλεγμα των τριών σφαιρώντις συμβολίζει, ακριβώς όπως κάνουν ο Λόγος ή Δύναμη Ζωής του Θεού. Όταν ένας άνθρωπος τοποθετήσει τον εαυτό του σε συντονισμό με τη δύναμη ζωής της μπλε πέτρας, τότε αυτή τον μετατρέπει από άνθρωπο σε θεό.

Αντίστοιχα, η ιρλανδική ρίζα της λέξης Ea σημαίνει φωτιά ή το φως που φωτίζει όλους και μας θέτει εκτός της γήινης ζωής.

Στα ιρλανδικά ΕΑ επίσης, σημαίνει:
μια αιτία
θέμα στην πορεία της αλλαγής
το συμπαγές
μια συνομοσπονδία
αυτό που έμαθε κάποιος
ένα λειτούργημα
μαθαίνοντας
επιστήμη
σοφός
ένα κοπάδι
γνώση
πειθαρχία
διδασκαλία
τιμή
σεβασμό
μια χώρα
ένα νησί
μια φυλή

Ο ΕΑ ίδρυσε τον πολιτισμό στην αρχαία Σουμερία (σημερινό Ιράκ). Αλλά πρώτα, ο ίδιος φαίνεται να εγκαταστάθηκε στην Ιρλανδία.

Όπως ο Laurence Gardner επισημαίνει, η ιρλανδική μυθολογία των Anunnaki προηγείται του πολιτισμού των Σουμερίων χίλια ή περισσότερα χρόνια. Όπως ο ΕΑ της Σουμερίας, η Ιρλανδία έρχεται στην ιστορία ως ένα ολοκληρωμένο βασίλειο και η ξαφνική καταγωγή της έχει προκαλέσει αμηχανία πολλούς ιστορικούς. Ο πολιτισμός των Σουμερίων συμπίπτει με, αυτόν της πρόωρης Ιρλανδίας. Είναι σαν ο ένας πολιτισμός να είναι συνέχεια του άλλου.

Τόσο η ιρλανδική και όσο και η ιρακινή μυθολογία περιστρέφονται γύρω από τις μυστικές διδασκαλίες των μπλε λίθων του EA. Στην αρχαία ιρλανδική θρησκεία και τη μυθολογία η Tara ήταν το ιερό σπίτι για τον Ari (αργότερα Ari-ish ή Irish) που κατατάσσeται κάτω από τους θεούς Illi, αλλά πάνω από τους ανθρώπους. H Ιρλανδία (Ire-Land, Ari-Land, Γη του Άρη) παίρνει το όνομά της από τον Άρη ή τους Aryans (Άριοοι). Η Ιρλανδία θεωρείται η Μεγάλη Πατρίδα της Άριας φυλής (Aryans), αλλιώς γνωστή ως Ατλαντίδα, Θούλη ή Tula.

Το Aryan ή Ari-an είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ευγενής». Η έννοια της Άριας φυλής έχει εξωφρενικά παρερμηνευθεί. Η ρίζα της παρανόησης είναι στον ισχυρισμό των Σουμερίων ότι ο EA και η Αγνή Lady Ninhursag (Mari) κλωνοποίησαν το πρώτο μοντέλο της ανθρώπινης φυλής ως σκλάβο. Μέσα στο αίμα ενός δεύτερου «προχωρημένου» ανθρώπου, τον Ari ή Illi, έβαλαν την ιερή γνώση.

Στη συνέχεια χωρίσαν αυτό το νέο ανθρώπινο ον από τα άλλα, πηγαίνοντας το σε ένα σπίτι στο νησί, τη Ποσειδωνία/Ατλαντίδα, στο οποίο ήταν ο Pa-Tara (πατέρας) και ιδρυτής, ο Potei-don ή «Κύριος της Σοφίας».

Ο Ετεροθαλής αδελφός του ΕΑ, ο Ενλίλ, ο οποίος ήθελε να κρατήσει την ανθρωπότητα στο επίπεδο των άβουλων, δεμένων με τη Γη σκλάβων, αντιτάχθηκε. Ο λόφος Tara είναι, θεωρητικά, ένα από τα εργαστήρια Διαφωτισμού του EA και ο τόπος όπου έφερε τα «Παιδιά της Ατλαντίδας», τη χαμένη φυλή του Enki, μετά την εξορία τους από τον Ενλίλ. Η ιρλανδική μυθολογία επιμένει ότι τα μυστικά του ΕΑ. και η χαμένη φυλή του παραμένουν κρυμμένα κάτω από το έδαφος του λόφου Tara.

Οι Ιρλανδοί κάνουν σαφές ότι η μετακατακλυσμιαία Ατλάντια μυθολογία, συμπεριλαμβανομένων των μπλε λίθων, προέρχονταν από την Ιρλανδία και εξαπλώθηκε στην Σουμερία, την Αίγυπτο και την Ινδία …και τη Νότια Γαλλία.

Μεταξύ άλλων χρήσεων οι μπλε πέτρες, που ονομάζονται μπλε μήλα στη Νότια Γαλλία, χρησιμοποιήθηκαν για να ανοίξουν πύλες ή περάσματα σε άλλες σφαίρες. Οι Γνωστικοί Χριστιανοί ισχυρίζονται ότι ήταν παρόντες στην Σταύρωση.

Στη συνέχεια, ήταν στην κατοχή των Καθαρών που διδάχθηκαν τα μυστικά των μπλε Λίθων από τον Ιησού. Σύμφωνα με την ιρλανδική πεποίθηση, η λέξη ΕΑ είναι η ρίζα για το Iessa, το Άγιο Πνεύμα, ή τον Ιησού.

Η Εκκλησία των Σκοτεινών Χρόνων χρησιμοποίησε πυγμή βελουδένιου περιτυλίγματος και προσπάθησε να αφοπλίσει τους Καθαρούς από αυτά τα παράξενο μυστικά φρούτα. Ο Ιησούς (που ονομάζεται Pan-Tara, «ο θεός της Tara») είναι γνωστός στην αρχαία ιστορία της Ιρλανδίας ως Iessa,
ένα όνομα που προέρχεται από το ΙΑ ή ΕΑ Η σύλληψή του, εμφανίζεται στο Ιρλανδικό Book of Kells,
διαθέτει τις τρεις σφαίρες. O Σταυρός των Καθαρών με το φίδι (EA) φτύνοντας τις τρεις σφαίρες Οι τρεις σφαίρες εμφανίζονται ως τριπλή σπείρα στην Ιρλανδία

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, φως καεί μέσα στις φλέβες μου, καθώς έγινα μπαλάκι ψάχνοντας μεταξύ των Σουμερίων, της Ιρλανδίας και τις ιστορίες των Καθαρών, ερευνώντας τα ρεύματα των συμβόλων και των μύθων που διασχίζουν αυτούς τους πολιτισμούς.

Ο Διαφωτισμός στην Ιρλανδία, όπως και στη Νότια Γαλλία, πραγματοποιήθηκε με τρομερό τίμημα. Ότι θα έκανε με την εξόντωση των Cath-Ari και την Εκκλησία της Amor ή Αγάπης (1208-1244), το 1169 η Εκκλησία της Ρώμης ξεκίνησε μια τρομακτική εκστρατεία τρόμου που γκρέμισε την ιρλανδική θρησκεία και τη Μητέρα Εκκλησία της Tara («αγάπη»).

Αφού τα αγγλικά στρατεύματα ,που λειτουργούσαν για λογαριασμό της Ρώμης, αιφνιδίως κατέλαβαν αυτή τη γη, που οι ντόπιοι ονομάζεται Skilly ή Blessed Isles-Ευλογημένα νησιά για το γεγονός ότι σώθηκε από τον κατακλυσμό της Ατλαντίδας, οι Άγγλοι ιερείς ξαναέγραψαν την ιστορία του, εκτελώντας μιας πλήρους κλίμακας περιμετρική μυθοποίηση, σκουπίσαν κάτω από το χαλί την Tara που έμεινα ένα βυθισμένο ναυάγιο -ανέπαφο στη φυσική του υπόσταση, πνευματικά κατεστραμμένο. Book of Kells

Οι Illi εξορίστηκαν στο εσωτερικό κόσμο. Η Εκκλησία της Ρώμης τους μετέτρεψε σε διαβόλους.

Όπως σημειώνει ο Bruce Rux, το ανάστημα τους είχε συρρικνωθεί σημαντικά σε μέγεθος, επίσης. Αυτό αποδεικνύεται από τον όρο που πλέον χρησιμοποιείται γι’ αυτούς, λαϊκές νεράιδες. Οι Tuatha Dé Danaan περιγράφονταν ως ψηλοί, ξανθοί και με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Με την προσθήκη μιας κατάληξης «y» στο όνομά τους, μια δαιμονική ή υποκοριστική εικόνα δημιουργήθηκε.

Η εκκλησία μετέτρεψε τον EA, ο Potei-Don (Ποσειδώνας στην Ατλαντίδα) ή βασιλιάς της Tara, σε Potei, Patti, Patty ή στον Άγιο Πατρικιο, έναν ήρωα της Εκκλησίας (άγιο) ο οποίος είναι πιθανώς μια κατασκευή των ιερέων που είπαν ότι, αντί να φέρει τη φώτιση, ήρθε στη Tara να αντιμετωπίσει την αρχαία θρησκεία της πύλης στη πιο ισχυρή τοποθεσία της.

Ο Patrick και οι οπαδοί του υπερηφανεύονταν για τη καύση των τριακοσίων αρχείων της ιρλανδικής ιστορία και των Δρυϊδικών γραπτών. Η καταστροφή της διδασκαλίας του ΕΑ (βασιλιά της Tara) δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι έρευνες που πρέπει να γίνουν στο Λόφο της Τάρα θα έχουν εκτεταμένες επιπτώσεις στην κατανόηση μας για την αρχαία ιστορία της Ιρλανδίας και η ιστορία του EA.

Αυτή η κατανόηση θα φωτίσει την προέλευση του Ινδουισμού, του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Ισλάμ είσης. Θα αποκαλύψει τις κοινές ρίζες τους. Σήμερα, ο πολιτισμός απειλεί το ναό της Tara. Ο κος Newman ανησυχεί για μια προγραμματισμένη επέκταση του αυτοκινητοδρόμου N3 από το Clonee ακριβώς βόρεια του Kells.

Ένα από τα τμήματα από το Dunshaughlin στο Navan πάει κατά μήκος της ανατολικής πλευράς του λόφου της Tara. Ο Newman δεν έχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι θα καταστρέψει δεκάδες μνημεία που σχετίζονται με την Tara (και τον ΕΑ).

Αυτό φανάρι που τρεμοσβήνει δεν μπορεί να επιτραπεί να ξεθωριάσει.

Ο Λόφος της Tara

Η Κιβωτός στην Tara

Υπάρχει μια συναρπαστική και ισχυρή σύνδεση μεταξύ των μπλε λίθων του ΕΑ, της Ιρλανδίας και της Κιβωτός της Διαθήκης, το χρυσό κιβώτιο μέσω του οποίου το φωτεινό Θείο Φως, παρουσία του Θεού, εμφανίστηκε στους Εβραίους. Σύμφωνα με τις ιρλανδικές λαϊκές παραδόσεις, η «χαμένη» Κιβωτός της Διαθήκης είναι κρυμμένη στο λόφο Tara.

Στις αρχές του 20ου αιώνα, μια ομάδα Ισραηλιτών, συνδέοντας την Tara με την Τορά, ήρθε στο λόφο της Tara με την πεποίθηση ότι η Κιβωτός της Διαθήκης ήταν θαμμένη στο διάσημο λόφο. Έσκαψαν το Mound of the Synods στην αναζήτηση της Κιβωτού, αλλά βρήκαν μόνο μερικά ρωμαϊκά νομίσματα.

Επίσημη ανασκαφή το 1950 αποκάλυψε τους κύκλους των υπόγειων υποστυλωμάτων, υποδεικνύοντας την κατασκευή σημαντικών κτιρίων εδώ. Σε πολλά από τα βιβλία μου και στο προαναφερθέν άρθρο AR, έχω υποστηρίξει ότι οι Anunnaki λειτουργούσαν μια «πύλη Tara» σε ένα μέρος που λέγεται Eschol (που μεταφράζεται ως «πέτρα»). Ονομάζεται η «κοιλάδα του cluster» (όπως στα σταφύλια), η Αγία Γραφή τοποθετεί το Eschol στη Χαναάν, τη «Γη της Επαγγελίας».

Το βιβλίο των αριθμών (13) μας λέει ο Ιησούς του Ναυή έκλεψε αυτούς τους μπλε λίθους, που συμβολίζεται από ένα σύμπλεγμα από πάρα πολύ βαριά σταφύλια, από τους Anunnaki στην κοιλάδα του Eschol και τα επέστρεψε στον Μωυσή, μαζί με μια προειδοποίηση, «η γη εκεί τρώει τους ανθρώπους πάνω». Έχω ερμηνεύσει αυτή την αινιγματική φράση υπό την έννοια ότι οι Anunnaki λειτουργούσαν μια πύλη που έκανε τους ανθρώπους να εξαφανίζονται.

Οι μπλε πέτρες συμβόλιζαν αυτή την πύλη

Η Αγία Γραφή είναι βουβή σχετικά με το τι έκανε ο Μωυσής με τις μπλε πέτρες των Anunnaki. Αυτό είναι περίεργο, θεωρώντας ότι αντιπροσωπεύουν πιθανώς τα βασικά μυστικά του σύμπαντος. Οι μπλε πέτρες που πιστεύεται ότι είναι κρύσταλλοι από ζαφείρι που περιέχουν κοσμικά μυστικά «χαραγμένα από το χέρι του Θεού». Πηγές από το Ταλμούδ-Mishraic λένε ότι ήταν διαφανή, ευέλικτοι, μπλε και όπως τα σταφύλια της Eschol, με μεγάλο βάρος.

Ο Graham Hancock αναφέρει αυτές τις πέτρες στο The Sign and the Seal, εικάζοντας ότι ο Μωυσής ήξερε ότι ήταν κρυμμένες στο όρος Σινά και ότι είναι μετεωρίτες που έχουν μια υπερφυσική πηγή ενέργειας. Περαιτέρω, ο ίδιος προτείνει ότι είναι ένα κρυπτογράφημα για το Άγιο Δισκοπότηρο.

Το σύμπλεγμα των σταφυλιών, ή μπλε λίθων, συμβολίζουν το Δισκοπότηρο. Οι περισσότεροι ερευνητές της Κιβωτού παρακάμπτουν τους μπλε λίθους λόγω έλλειψης άμεσα διαθέσιμων πληροφοριών και για το γεγονός ότι έσπασαν από τον Μωυσή και αντικαταστάθηκαν από μια δεύτερη σειρά των δισκίων που περιείχαν τις Δέκα Εντολές. Ένα τεράστιος πλούτος κατανόησης προκύπτει όταν συνδέσουμε τις μπλε πέτρες του EA με την Κιβωτό της Διαθήκης.

Όπως έγραψα στο βιβλίο μου The Ark of Christos (H Κιβωτός του Χριστού), η σύνδεση μεταξύ του ΕΑ και της Κιβωτού είναι πολύ εύκολο να γίνει. Οι μπλε πέτρες δόθηκαν στον Μωυσή από τον Θεό του φωτός στο λαμπερό ή καπνισμένο βουνό του φωτός, το Σινά, το οποίο θεωρείται μια αλληγορία για το δέντρο της σοφίας και την πύλη προς τον Θεό.

Εκτός από την αλληγορία Σινά/Δέντρο της Ζωής, ένα βουνό που καπνίζει είναι είτε ένα βουνό που καίγεται ή ένα ηφαίστειο. Ο θεός που συνδέεται πιο στενά με το ηφαίστειο είναι ο θεός της αλχημείας Vulcan ή Ήφαιστος, ο επεξεργαστής των χρυσών/ψυχών τον οποίο οι Σουμέριοι ονόμαζαν EA.

Ο ΕΑ εμφανίστηκε πριν από τους Σουμέριους σαν την Άρια (Aryan) θεότητα Αχούρα, είχε εμφανιστεί όταν είδαν τη λαμπερή κιβωτό του στην κορυφή του βουνού Hara, το βουνό της Is-Tara, ως ένα ον του φωτός.

Ο Θεός εμφανίστηκε πάνω από την Κιβωτό και στο Όρος Σινά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή με τη φωτιά και ένα σύννεφο ατμών και επιπλέον, με τη μορφή της «δόξας» του.

Αχούρα (Ahura)

O Αχούρα Μάζντα πετάει σε ένα σύννεφο πάνω από μια Κιβωτό- σαν κουτί

Η επαγωγή ότι ο ΕΑ είναι ο Θεός του φωτός από τη Κιβωτό φέρνει στην επιφάνεια κάτι άλλο.

Υπήρχαν δύο διδασκαλίες του Μωυσή. Η πρώτη είναι η βασισμένη στους μπλε λίθους με βάση τη διδασκαλία φώτισης του EA. Η δεύτερη, οι Δέκα Εντολές, ένα ποινικός κώδικας για τους Ισραηλίτες σκλάβους, είναι του Ενλίλ, των οποίων οι συντάκτες αφαίρεσαν την αναφορά του διαφωτισμού των μπλε λίθων από τη βιβλική ιστορία.

Για κάποιο λόγο ο Θεός έχασε το ενδιαφέρον στην Κιβωτό στα χρόνια του Ιερεμία (580 π.Χ.), λέγοντάς στους Ισραηλίτες να μην τη σκέφτονται, να μην τη θυμούνται ή την μεγεθύνουν πια.

Αυτό συνέβη πιθανώς επειδή οι Ισραηλίτες έχασαν την Κιβωτό, πιθανόν λόγω Ναβουχοδονόσορα.

Ο Ιερεμίας έλαβε εντολή από τον Θεό να κρύψει τις μυστικές πέτρες του Ισραήλ λόγω της απειλής από τον Ναβουχοδονόσορα, τον ιερέα-βασιλιά του Marduk, τον «Λαμπρό», «Φωτεινό» θεό του Πλανήτη Χ και του γιου του EA, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί για μια πύλη στη Βαβυλώνα, μέσω της οποίας ο Υιός του Θεού εμφανίστηκε.

Οι Ιρλανδοί ισχυρίζονται ότι ο Ιερεμίας έφερε τις πέτρες στην Ιρλανδία μαζί με την πριγκίπισσα Tara, ιδρύοντας ένα Δρυϊδικό σχολείο της σοφίας που βασιζόταν πάνω στις πέτρες. Λένε ότι ένας μεγάλος προφήτης θα προκύψει στη Δύση που θα προκαλέσει εκ θαύματος το δέντρο του EA στην Tara να βγάλει μπουμπούκια και άνθη. Εν τω μεταξύ, ο Σαντάμ Χουσεΐν πίστευε ότι είναι ο μετενσαρκωμένος Ναβουχοδονόσορας.

Ο αγώνας για την ανάκτηση των μπλε λίθων της Ατλαντίδας συνεχίζεται.

Αναφορές:

http://en.wikipedia.org/wiki/Posthole
http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Evans-Wentz
http://www.amazon.com/Sign-Seal-Quest-Lost-Covenant/dp/0671865412/sr=1-6/qid=1162400678/ref=sr_1_6/102-1877811-5713723?ie=UTF8&s=books
http://www.amazon.com/Ark-Christos-Mythology-Symbolism-Prophecy/dp/B000NUH37K


Welcome


http://williamhenry.net/documents/blue_stones_of_alantis.pdf
http://en.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin
http://en.wikipedia.org/wiki/Laurence_Gardner
http://en.wikipedia.org/wiki/Graham_Hancock

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
http://www.diadrastika.com/2015/05/anounaki-ble-lithoi-atlantidas-irlandia-kivotos-diathikis.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)