Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2016












Οι Εβραίοι ως γνωστόν, έχουν δική τους χρονολόγηση και σήμερα βρίσκονται στο έτος 5777. Το προηγούμενο έτος 5776 τελείωσε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου του 2016 ενώ την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου εισήλθαν στο νέο έτος 5777.


Σε πρόσφατο λοιπόν, άρθρο της «Breaking Israel News»και με τίτλο«The Top 5 Israel Prophecy Stories of 5776» αναφέρεται ότι το Εβραϊκό έτος 5776, το οποίο άρχισε στις 13 του περασμένου Σεπτεμβρίου (του 2015) και έληξε στις 2 Οκτωβρίου (του 2016) ήταν γεμάτο από απίστευτες αποδείξεις ότι, οι Βιβλικές προφητείες σχετικά με τον ερχομό του μεσσία τους, επαληθεύονται στη Γη του Ισραήλ, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Στην συνέχεια αναφέρει πέντε από αυτές τις προφητείες για τον ερχομό του μεσσία τους, (που φυσικά δεν είναι άλλος από τον Αντίχριστο), που εκπληρώθηκαν το προηγούμενο έτος.








ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ















«The Top 5 Israel Prophecy Stories of 5776»







1.
Fulfillment of the Dead Sea Prophecy Has Begun





Η Νεκρά Θάλασσα




Η πρώτη «προφητεία» τους, αναφέρεται στην Νεκρά Θάλασσα και λένε ότι η εκπλήρωση της Προφητείας για την Νεκρά Θάλασσα έχει ήδη αρχίσει. Τον Ιούλιο παρουσιάστηκε ένα φαινόμενο κατά μήκος της ακτής της Νεκράς Θαλάσσης, όπου το νερό έγινε γλυκό και εμφανίστηκαν πολλά ψάρια. Παραπέμπουν δε σε μια Προφητεία του Ιεζεκιήλ (47,8) που αναφέρει ότι στην εποχή του Μεσσία τα πικρά νερά της Νεκράς Θαλλάσης θα γλυκάνουν και θα γεμίσουν από ψάρια.







2.
Israeli Teen Returns from 15 Minutes of Clinical Death with Spiritual Messages Concerning the Coming Redemption




Ο 15 χρονος Νάθαν μαζί με Ραββίνους ομιλεί στην Συναγωγή




Στην δεύτερη «προφητεία» τους αναφέρονται στην επιθανάτια επιστροφή ενός 15χρονου αγοριού, του Νάθαν. Λένε δε ότι αυτό το παιδί, ο Νάθαν, ποτέ δεν είχε μελετήσει τις Γραφές και παρά ταύτα περιέγραφε πολλά γεγονότα μέσα από την Γραφή, όπως την διάσπαση του Όρους των Ελαιών στα δυο, έτσι όπως την περιγράφει ο Προφήτης Ζαχαρίας.
Μίλησε ακόμη για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του μεσσία λέγοντας «πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι τον γνωρίζουν» και ότι «όλοι θα είναι έκπληκτοι για την ταυτότητά του, για το ποιος είναι δηλαδή».
Πολλοί ειδικοί που συνάντησαν και μίλησαν με το παιδί δήλωσαν πωςτο παιδί λέει την αλήθεια.






3.
New Information Revealed on Exact Date of Disaster Comet Nibiru









Στήν τρίτη «προφητεία» τους αναφέρονται στον Πλανήτη Nibiru και λένε ότι ο πλανήτης αυτός θα φέρει πολλές καταστροφές στην γη εκπληρώνοντας έτσι την Προφητεία του Ζαχαρία για τον ερχομό του μεσσία τους.






4.
Island Appearing in Sea of Galilee Could Presage Messiah Son of David



Το «νησί» στην Λίμνη της Γαλιλαίας (Kinneret)




Στήν τέταρτη «προφητεία» τους αναφέρονται σε ένα «νησί» που έχει εμφανιστεί πρόσφατα στη μέση της Θάλασσας της Γαλιλαίας.
Η λίμνη της Τιβεριάδος γνωστή και ως Kinneret άρχισε ξαφνικά να στερεύει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ενός «νησιού» στη μέση των υδάτων της.
Η είδηση αυτή συνδέθηκε με μια πρόβλεψη από τα Εβραϊκά κείμενα και το Ταλμούδ όπου η αποξήρανση της λίμνης Kinneret είναι ένα από τα σημάδια που προμηνύουν την έλευση του μεσσία τους.
Φυσικά και αυτή τους την ερμηνεία την συνδέουν με τον Προφήτη Ησαία (19, 5) και με τους Ψαλμούς (66, 6).




5.
Sanhedrin Appoints High Priest in Preparation for Third Temple









Στήν πέμπτη «προφητεία» τους αναφέρονται στο Εβραϊκό συμβούλιο του Σαχεντρίν (Sanhedri) που όρισε για πρώτη φορά μετά από 2000 χρόνια Αρχιερέα (τον Ραββίνο Baruch Kahane) για τον επικείμενο Ναό τους. Το γεγονός αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των Σαχεντρίν Hillel Weiss, και έγινε προκειμένου να δηλώσουμε πως θα είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα να κτιστεί ο Ναός.


++++++






Ολα αυτά λοιπόν, τι άλλο αποδεικνύουν, εκτός από το ότι, πράγματι «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ» όπως χρόνια τώρα φωνάζω είς «ώτα μη ακουόντων» βέβαια, και ότι ΟΛΟΙ γνωρίζουν πλέον ότι ο μεσσίας τους ήλθε και ότι ΟΛΑ είναι έτοιμα, για να τον παρουσιάσουν και επίσημα.
Γι΄αυτό άλλωστε και προετοιμάζουν το έδαφος εδώ και χρόνια με όλα αυτές τις κινήσεις, τις ενέργειες, τα δημοσιεύματα και τις σχετικές προφητείες τους.




Ακόμα λοιπόν, να ξυπνήσετε κάποιοι από τον βαθύτατο λήθαργό σας;







-------------
Σημείωσις:


Οι φωτογραφίες, οι τίτλοι και οι υπότιτλοι έχουν ληφθεί, από το εβραϊκό αυτό δημοσίευμα της «Breaking Israel News» (βλέπε κατωτέρω φωτό). Αυτούσιο το άρθρο «The Top 5 Israel Prophecy Stories of 5776» μπορείτε να το δείτε και εδώ...












agioskosmas


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)