Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ...Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...





Μεμεθαμφεταμίνη «Blitzkrieg» εγιναν οι επιδρομές στην Γαλλία και την Πολωνία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ο Χ ιτλερ τροφοδοτουσε τον στρατο του με ναρκωτικά μεθαμφεταμίνη σύμφωνα με γερμανικο βιβλίο που σύντομα θα δημοσιευθεί στα αγγλικά.

Στις 6 Οκτωβρίου το πρόσφατα μεταφρασμένο βιβλίο του Γερμανου συγγραφέας Νόρμαν Ohler του blitzed: Ναρκωτικά στη ναζιστική Γερμανία θα χτυπήσει πρωτια στα ράφια.

Το βιβλιο στην γερμανική γλώσσα εγινε μπεστ σέλερ που κυκλοφόρησε αρχικά το Σεπτέμβριο του 2015 διερευνά την διείσδυση μιας παραλλαγής του κρυστάλλου meth και άλλα οπιοειδή φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις τάξεις της κοινωνίας κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Τρίτου Ράιχ, πολύ πριν από την δημοφιλή σειρά Netflix Breaking Bad Βυθίστηκα η κόσμο των ναρκωτικων.
Τα ευρήματα του Ohler φέρεται να έχουν συναφθεί από την αρχειακή έρευνα στη Γερμανία και τις ΗΠΑ.
Από το 1937 και μετά, οι Ναζί εκαναν μαζική παραγωγή του υψηλής ποιότητας μεθαμφεταμίνης χάπι επισημανει ο Pervitin. Πριν τον Pervitin ακόμη, ο προκάτοχός του Volksdroge το ελεγε το (φάρμακο του λαού), ήταν άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα και τα φαρμακεία της χώρας.
Στο βιβλίο του Ohler του χρεώνει ότι το παραγόμενο διεγερτικό διανεμήθηκε μεταξύ των γερμανικών δυνάμεων και έγινε πανταχού παρων στη γερμανική κοινωνία μεταξύ τους ομοίους όχι μόνο των των κορυφαίων της ναζιστικής Γερμανιας διοικητων και αλλων , αλλά και των εργαζομένων των εργοστασίων ακομα και οι νοικοκυρές το επερναν .
«Στην αρχή ο στρατός δεν είχε συνειδητοποιήσει Pervitin οτι ήταν ένα φάρμακο: οι στρατιώτες θεωρουσαν ότι ήταν ακριβώς κατ οπως ο καφές," η βρετανική Independent ανέφερε ένα απόσπασμα από το βιβλίο.
Ωστόσο, μετά τη πετυχημενη δοκιμή του φαρμάκου στην εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία το 1939, ο στρατός διέταξε την παραγωγή 35 εκατομμύριων δισκίων της ουσίας αυτης πριν από την εισβολή στην Γαλλία τον Μάιο του 1940.
Το φάρμακο φέρεται να προκαλεί στα στρατεύματα του Αδόλφου Χίτλερ να αισθάνονται αυξημένο κίνητρο και την ευφορία και τροφοδότησε μια άγρυπνη οργή μέσα στο δάσος των Αρδεννών στη Μάχη της Γαλλίας.
Το βιβλίο, επίσης, φέρεται να εξηγεί πώς η Γερμανία αντιμετώπισε την ήττα προς το τέλος του πολέμου, ο Χίτλερ και η συνοδεία του, κατέφυγε σε δυνητικά θανατηφόρα κοκτέιλ διεγερτικών που χορηγείται από προσωπικους γιατρους του ηγέτη των Ναζί Theodor Morell.
Ενώ ο συγγραφέας παρέχει πρόσθετη διορατικότητα σε μεθόδους που βοήθησαν τους Ναζί να διευρύνουν τον έλεγχό τους εξουσίας στην Ευρώπη, αυτό δεν επικυρώνει ρητά τα γεγονότα ή την έκβαση του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου με βάση την παρουσία και την ευρεία εξάπλωση των ναρκωτικών στην γερμανική κοινωνία εκείνη την εποχή,
ΠΗΓΗ........http://www.jpost.com/International/Breaking-blitzkrieg-How-crystal-meth-fueled-Hitlers-conquest-of-Europe-in-WWII-466833

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)