Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ήδη ΓΕΥΜΑΤΙΖΟΥΝ με τις ΨΥΧΕΣ μας…







Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Η ανθρωπότητα και ο πλανήτης μας κυριαρχείται και κυβερνάται από ένα ακραίο σενάριο, το οποίο δεν είναι καθόλου φανταστικό, ούτε καν συνωμοσιολογικό. Είναι πραγματικό. Πιο πραγματικό δεν γίνεται…

Όσοι παρακολουθούν ειδήσεις, αλλά και όσοι τις αποφεύγουν και προτιμούν να ενημερώνονται από εναλλακτικά μέσα στο διαδίκτυο, έρχονται αντιμέτωποι, έστω και μόνο από τους τίτλους, με «νέα» που διατηρούν, διαμορφώνουν ή συγχρονίζουν μία αόρατη τρομοκρατία -πέρα από την ορατή του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους η οποία, ενδεχομένως, είναι κατευθυνόμενη.

Υπάρχουν και οι επίσημες ή ημιεπίσημες ψυχολογικές επιθέσεις υπαρκτών κυβερνήσεων.

Για πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, η γερμανική κυβέρνηση ζήτησε από τους πολίτες της να συσσωρεύσουν τροφή και νερό σε περίπτωση καταστροφής. Η τσεχική κυβέρνηση, στα βήματα της Μέρκελ, επίσης, προειδοποίησε την χώρα να προετοιμαστεί για το χειρότερο.

Λίγους μόνο μήνες νωρίτερα, στις 31 Μαΐου, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο National Response Coordination Center της FEMA, στην Ουάσινγκτον, ο Ομπάμα είπε ότι κάθε Αμερικανός είναι υπεύθυνος να προετοιμαστεί για καταστροφές, με δραστηριότητες που θα πρέπει να περιλαμβάνουν «ένα σχέδιο εκκένωσης» αλλά και «ένα πλήρως εξοπλισμένο κιτ προμηθειών σε περίπτωση καταστροφής».

Γιατί; Για ποιό λόγο; Γιατί δεν εξηγούν στον κόσμο τι συμβαίνει, τι ξέρουν, τι περιμένουν;

Η αναμονή του να περιμένεις να αντιμετωπίσεις κάτι άγνωστο είναι πολύ χειρότερη από όταν είσαι ενημερωμένος επακριβώς για αυτό που έρχεται, οπότε και η προετοιμασία που κάνεις είναι ανάλογη.

Μόνο ακραίες υποθέσεις μπορούν να γίνουν. Και αυτές, κυρίως, σε συνδυασμό με την ακραία πραγματικότητα που επηρεάζει τον πλανήτη μας.

Δεν μπορούμε να πούμε αν όλες αυτές οι προειδοποίησεις προς τον κόσμο έχουν κάτι να κάνουν με την απειλή μιας τρομοκρατικής επίθεσης, με έναν μίνι πυρηνικό πόλεμο, με μία κάποια επερχόμενη φυσική καταστροφή ή με μια απειλή από το εξωτερικό διάστημα είτε αυτή είναι πραγματική είτε ψεύτικη και φτιαχτή από τους ίδιους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα όποια συμφέροντά τους.


Σίγουρα, όμως, όλη αυτή η αναστάτωση και η συναισθηματική φόρτιση που διαχέεται, διαδίδεται και διαρρέει έχει τουλάχιστον έναν κύριο και πολύ βασικό στόχο: τις ψυχές μας…

Εστιάζουν στην τρομοκράτηση του κόσμου απλά και μόνο για την παραγωγή αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, ταραγμένων δονήσεων κλπ, καθώς όλα αυτά αποτελούν «προϊόντα» της διατροφής των μαύρων ψυχών, των κρυόπλαστων ερπετοειδών (με όποια έννοια κι αν τα προτιμάτε) που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του πλανήτη.

Καλλιεργούν ένα άσχημο ψυχολογικό κλίμα που διατρέχει τον ψυχισμό όλων μας, έστω και αν αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα σε μας. Το ανθρώπινο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, πλέκει σενάρια επιβίωσης ακόμα κι αν δεν το νιώθουμε.

Κάποιες συνάψεις του εγκεφάλου μας έχουν ήδη μπει στην «πρίζα» από τον άγνωστο φόβο μίας πιθανής αλλά άγνωστης καταστροφής.

Αυτή η μυρωδιά του φόβου… Ο φόβος… που γίνεται φόνος… είναι μία θεσπέσια και λαχταριστή ευωδία στα άσχημα ρουθούνια των ερπετών και, πιθανότατα, τους δίνει κουράγιο για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους. Ή…

Ή… μας «προγραμματίζουν» για να εξυπηρετήσουμε τα αποτρόπαια σχέδιά τους ενάντια σε μία απειλή που έχουν να αντιμετωπίσουν τα ίδια τα ερπετοειδή αλλά… βάζουν εμάς μπροστά, σαν ασπίδα…

Λοιπόν…

Πριν φτάσουμε στο σακίδιο επιβίωσης και σε ένα σχέδιο εκκένωσης, ας εξετάσουμε την σοβαρή περίπτωση να εκκενώσουμε το μυαλό μας από όλο τον αρνητισμό που μας διοχετεύουν και ας γεμίσουμε ένα σακίδιο με θετικές και όμορφες και ευχάριστες σκέψεις για εμάς, τις οικογένειές μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, τους συνανθρώπους μας και τον πλανήτη μας που με κάθε τρόπο θέλουν να αλλάξουν παντελώς, να βλάψουν ή να καταστρέψουν…

Στόχος τους είναι οι ψυχές όλων μας.

Κάντε τους να αστοχήσουν…

diadrastika.com

diadrastika.com
http://mysthrioskosmos.blogspot.gr/2016/08/blog-post_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)