Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

--- Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.



Το τελευταίο καιρό γίνεται θέμα στο διαδίκτυο για δύο φωτογραφίες ενός νεκρού εξωγήινου που μεταφέρεται από στρατιώτες της CIA, για το πόσο αληθινές ή ψεύτικες είναι.


Μάλιστα, αυτοί που δημοσίευσαν πρώτοι το γεγονός τις μπέρδεψαν με άλλες δύο φωτογραφίες που είναι οφθαλμοφανές ότι παρουσιάζουν μία πλαστική κούκλα σε έναν χώρο για αίρσοφτ, θέλοντας να οδηγήσουν τους ευκολόπιστους να πιστέψουν ότι οι δύο πρώτες είναι οι αυθεντικές και οι δύο μεταγενέστερες προϊόντα κάποιων που θέλουν να αποκρύψουν την αλήθεια. Όμως, και πάλι απέτυχαν να παραπλανήσουν το νοήμον κοινό...


Τελικά όλο το θέμα ήταν φτιαχτό! Αρχικά, οι αρχικοί διανομείς των φωτογραφιών ήταν η ομάδα «SECTION 51» που είχε ανεβάσει το υποτιθέμενο UFO των Ταλιμπάν που αποδεδείχθηκε ολοκληρωτικά ψεύτικο και η Ισπανική ομάδα UFOvni2012 που είναι εξίσου αναξιόπιστη μετά τις παρουσιάσεις τερατο-γοργόνων!
Επίσης, υπάρχουν και ξεκάθαρες γραφιστικές παρεμβάσεις εδώ. Τα pixel του σήματος της CIA στην πρώτη φωτογραφία είναι πειραγμένα (άρα το σήμα τοποθετημένο εκεί από γραφίστα) και η υποτιθέμενη φωτογραφία χωρίς ψηφιακή υπογραφή φωτογραφικής μηχανής ή κινητού smartphone αλλά... απλής εικόνας jpeg.
Όμως, μιλάμε για γραφιστικό εξωγήινο ή για κούκλα; Η ομάδα του UFOs & Aliens Truth Greek community, μετά από γραφιστικές αναλύσεις ημερών και ανεπιτυχείς ταυτίσεις του εξωγήινου με κάποια πιθανή φυλή, απαντά ότι η εξωγήινη κούκλα δεν ήταν τελικά μία... αλλά δύο. Γιατί και στις πρώτες φωτογραφίες ο πιο αληθοφανής εξωγήινος, ήταν τελικά και αυτός μία κούκλα, όμως καλύτερης ποιότητας, από καουτσούκ, αξίας 170 δολαρίων, αγορά της ομάδας Ballahack Airsoft από το e-bay, για τη διοργάνωση ενός πολεμικού παιχνιδιού με καλύτερο εξωγήινο αιχμάλωτο, όπως θα ανακαλύψετε από την τελευταία φωτογραφία που βρήκαμε ανεβασμένη από μέλος του Ballahack (τον Christopher Wratten) αλλά και από το παρακάτω link της Amazon... Δύο επιπλέον στοιχεία, που οι αναξιόπιστες ιστοσελίδες (και κυρίως οι Ελληνικές που ασχολήθηκαν με το θέμα) απέφυγαν ή δεν γνώριζαν να δημοσιοποιήσουν!


Αν και αρχικά δεν θελήσαμε να ασχοληθούμε με το όλο θέμα, γιατί το έμπειρο μάτι μας το έβλεπε ως πλαστό, τελικά ασχοληθήκαμε για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί η καλά κατασκευασμένη κούκλα από καουτσούκ έκανε αρκετό κακό στο φαινόμενο της πραγματικής εξωγήινης επισκεψιμότητας και δεύτερον, γιατί κάποιοι δήθεν ερευνητές εδώ στην Ελλάδα έπρεπε να πάψουν να παπαγαλίζουν το ψέμα σαν «πρώτη πανελλήνια αποκλειστική αναφορά» κάνοντας επίσης κακό σε όσους ψάχνουν για αντικειμενικά αληθινή δημοσιογραφία στο χώρο του ανεξήγητου.
http://ufotruth-gr.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)