Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ η «ΑΙΘΟΥΣΑ των ΑΡΧΕΙΩΝ» της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ;

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ η «ΑΙΘΟΥΣΑ των ΑΡΧΕΙΩΝ» της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής,


Ποιό μυστικό μπορεί να κρύβει ένας μυστηριώδης θάλαμος κάτω από τα πόδια της Σφίγγας της Αιγύπτου; Θα μπορούσε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα της ιστορίας και των πολιτισμών;





Υπήρξαν πολλές συζητήσεις, όχι πριν πολύ καιρό, για μια συνωμοσία που αφορά την ανακάλυψη ενός εκ των πιο θρυλικών θαλάμων στον κόσμο. Της «Αίθουσας των Αρχείων» της Ατλαντίδας ! ! !


Πολλοί ερευνητές δηλώνουν ότι οι αιγυπτιακές αρχές και ο Zahi Hawass συγκαλύπτουν την ανακάλυψη. Οι φήμες που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, τον τελευταίο καιρό, είναι πως έχει εντοπιστεί αυτή η αίθουσα.


Η αιγυπτιακή ομοσπονδιακή κυβέρνηση μαζί με τον πρόσφατα αποσυρθέντα Zahi Hawass, ο οποίος έτρεξε το Αιγυπτιακό Τμήμα Αρχαιοτήτων (Egyptian Antiquities Department) έχει αρνηθεί σθεναρά αυτές τις δηλώσεις αναφέροντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει αυτό το είδος του κτιρίου ή του θαλάμου και πως τίποτα δεν έχει ανακαλυφθεί.


Ωστόσο, αρκετοί επιστήμονες και μάλιστα ορισμένοι αρχαιολόγοι εκφράζουν την σιγουριά ότι ο θάλαμος έχει πράγματι βρεθεί αλλά αποσιωπάται, λόγω του μυστικού (σε μας) περιεχομένου του.




Σύμφωνα με το θρύλο και τον περίφημο Edgar Cayce, γνωστό ως «κοιμώμενο προφήτη», η «Αίθουσα των Αρχείων» αποτελείται από τρεις θαλάμους οι οποίοι είναι διασκορπισμένοι σε τρία σημεία του κόσμου. Οι θάλαμοι αυτοί περιλαμβάνουν τα «χαμένη» ιστορία της βυθισμένης ηπείρου της Ατλαντίδας, παράλληλα με την «χαμένη» ιστορία του ανθρώπινου γένους.


Ο ένας από τους τρεις θαλάμους βρίσκονται στην Αίγυπτο, κάτω από το πόδι της Σφίγγας, ο δεύτερος κάπου στη χερσόνησο Γιουκατάν και ο τρίτος, φυσικά, είναι στον βυθό παρέα με την ίδια την Ατλαντίδα.


Κάθε θάλαμος υποτίθεται ότι περιέχει την κληρονομιά της θρυλικής ηπείρου, μαζί με πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με πολλά θέματα που αφορούν τους κατοίκους της και τον πολιτισμό της.


Σύμφωνα με τον Cayce, υπήρξαν μικρές ομάδες επιζώντων που κατάφεραν να ξεφύγουν από την καταστροφή. Αυτοί ήταν οι Άτλαντες που εισήγαγαν τον πολιτισμό εξίσου στην Αίγυπτο και το Μεξικό.


Επίσης, ο Cayce ισχυρίστηκε ότι όλες αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να στεγάζονται σε αυτές τις «Αίθουσες των Αρχείων».


Εντοπίστηκε η «Αίθουσα των Αρχείων»;


Υπάρχουν αποδείξεις της φοβερής ανακάλυψης στην Αίγυπτο;


Λέγεται πως το πρώτο κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων βρέθηκε πριν από είκοσι χρόνια μέσω ενός ειδικού διεισδυτικού σαρωτή εδάφους ο οποίος κατέγραψε μια περίεργη ανωμαλία κάτω από ένα από τα πόδια της Σφίγγας.


Η σάρωση αποκάλυψε έναν μικρό θάλαμο ακριβώς στη θέση που ο Edgar Cayce είχε προβλέψει ότι η «Αίθουσα των Αρχείων» ήταν να βρεθεί.


Το δεύτερο κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων, ίσως, το πιο σημαντικό, είναι ένα δίκτυο από σπηλιές και σήραγγες που διατρέχουν όλο το οροπέδιο της Γκίζας. Όταν αυτά ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά, τόσο η αιγυπτιακή κυβέρνηση όσο και ο Zahi Hawass, αρνήθηκαν την ύπαρξη τους.


Οι σπηλιές φτάνουν ως και κάτω από τουλάχιστον δύο από τις τρεις μεγάλες πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας αλλά και πολύ κοντά στην Σφίγγα, στα δεξιά της.


Η «Αίθουσα των Αρχείων» βρίσκεται περίπου 5 πόδια (περίπου ενάμιση μέτρο) πίσω από τον βράχο που χώριζε το τέλος του σπηλαιολογικού θαλάμου με την είσοδο στην θρυλική αίθουσα. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, αρχαιολόγοι κατάφεραν να τρυπήσουν και να καθαρίσουν τον χώρο των πέντε ποδών του βράχου και έτσι να αποκτήσουν πρόσβαση στα «χαμένα μυστικά».


Ωστόσο, άλλες πηγές αναφέρουν ότι μόλις οι αρχαιολόγοι συνειδητοποίησαν τι είχαν ανακαλύψει, σφράγισαν τον θάλαμο και το σπήλαιο, κρύβοντας με αυτόν τον τρόπο, ίσως την μεγαλύτερη ανακάλυψη όλων των αιώνων.


Γιατί να το έκαναν αυτό; Ακόμα κι αν πράγματι κατάφεραν να δουν και να αγγίξουν τους θησαυρούς της χαμένης γνώσης της Ατλαντίδας… ήταν σε θέση να τα διαβάσουν; Μήπως χρειάζονταν χρόνο προκειμένου να τα αποκρυπτογραφήσουν; Είναι πιθανόν να ανακάλυψαν και τεχνολογία που ξεπερνάει ακόμα και την σημερινή φαντασία μας;


Ένας πιθανός λόγος που θα συνέβαλε στην συγκάλυψη του όλου θέματος είναι ότι θα αποδεικνυόταν πως η Αίγυπτος δεν ανέπτυξε πολιτισμό αλλά βασίστηκε και τροφοδοτήθηκε από κάποιον άλλον, παλαιότερο από αυτήν.


Αλλά ένας πιθανότερος λόγος, είναι πως αυτά τα αρχεία και ό,τι άλλο υπήρχε εκεί μέσα δεν έπρεπε να δουν το φως της δημοσιότητας, ύστερα από «άνωθεν εντολές» αυτών που κρύβουν την πραγματική αλήθεια.


Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως το Ινστιτούτο Smithsonian παραδέχτηκε σχετικά πρόσφατα πως είχε εντολή να καταστρέφει οστά γιγάντων, ύστερα από μία δικαστική διαμάχη.


Τι γίνεται σήμερα;


Η ειδικός εμπειρογνώμων στις πυραμίδες Δρ Carmen Boulter, διερευνά τις συγκλονιστικές και συναρπαστικές νέες ανακαλύψεις της χρησιμοποιώντας μια τεχνική σάρωσης Space Archaeology Satellite που υποδηλώνει, εμμέσως πλην σαφώς πως η «Αίθουσα των Αρχείων» έχει βρεθεί.


Στην συνέντευξη που ακολουθεί, θα δούμε δύο κορυφαίους αιγυπτιολόγους των οποίων οι ανασκαφές χρηματοδοτήθηκαν από το Σύλλογο του Ιδρύματος Edgar Cayce για την Έρευνα και τον Διαφωτισμό (Edgar Cayce Foundation’s Association for Research and Enlightenment).


Ο ένας έχει γράψει βιβλίο, στο οποίο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Αρχαία Αίγυπτος ιδρύθηκε από τους επιζώντες της Ατλαντίδας.


(Στις ρυθμίσεις θα βρείτε αυτόματη μετάφραση με ελληνικούς υπότιτλους)


https://


Εδώ είναι ένα παλαιότερο σχετικό video, όπου δείχνει πως συγκεκριμένες κυβερνήσεις και μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν πολύ καλά για το μυστικό της «Αίθουσας των Αρχείων», εδώ και πολλά χρόνια…


(Στις ρυθμίσεις θα βρείτε αυτόματη μετάφραση με ελληνικούς υπότιτλους)


https://

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)