Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Βιβλικές καταστροφές σε καλλιέργειες λόγω χειραγώγησης καιρού – Μήπως είστε σε “άρνηση”;






 Ισχυρή χαλαζόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον κεντρικό κάμπο της Λιβαδειάς στη Βοιωτία κατέστρεψε τα πάντα! Ακόμα βροχές και καταιγίδες σε δυτική Λοκρίδα και Εύβοια.


Η δεκαπεντάλεπτη έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε καταστροφές σε αμπέλια, ελιές, βαμβάκια, ντομάτες, σιτηρά, και δεκάδες άλλα αγροτικά προϊόντα.
Αντίστοιχα σημειώθηκαν καταρρακτώδεις βροχές σε όλη τη Φθιώτιδα και την Βόρειο Εύβοια ενώ μικρής έκτασης χαλαζόπτωση είχαμε στην Δυτική Λοκρίδα.
Η χαλαζόπτωση χτύπησε επιχειρήσεις της περιοχής και αποθήκες, προκαλώντας καταστροφές στις στέγες τους.
Οι αγρότες αδυνατούν να εκτιμήσουν την ζημιά και αναμένουν τους γεωπόνους αλλά και να λιώσει το χαλάζι για να δουν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, ενώ τα έντονα φαινόμενα συνεχίζονται.

Χαλάζι στη Λιβαδειά από LAMIASTARGR
Αυτά θα διαβάσετε στα ΜΜΕ. Αυτό που δεν θα διαβάσετε είναι ότι το HAARP δούλευε στο φουλ!
“Άργησε” η NASA να βγάλει σήμερα τις φωτό της και αρκετή ώρα έβλεπες κάτι τέτοια:

Αλλά κάποιες λεπτομέρειες σε μεγέθυνση έδειχναν τη “φυσιολογικότητα” του ανοιξιάτικου φαινομένου τόσο της σκόνης από την Αφρική όσο και της χαλαζόπτωσης. Σε όποιον, λοιπόν, εξακολουθεί να τα βλέπει και να τα θεωρεί φυσιολογικά, θα συνιστούσα βοήθεια ειδικού. Η πάθηση λέγεται “άρνηση” – Denial.



Άρνηση Η άρνηση είναι ένας αμυντικός μηχανισμός ο οποίος λειτουργεί ασυνείδητα και έχει ως αποτέλεσμα το άτομο να αρνείται την ύπαρξη ορισμένων στοιχείων που προέρχονται από την εξωτερική πραγματικότητα. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα είναι ο αλκοολικός που αρνείται ότι έχει πιει, ενώ μυρίζει αλκοόλ. Η άρνηση ως μηχανισμός άμυνας δεν κάνει διακρίσεις, εμφανίζεται σε όλους τους ανθρώπους. Η αντίδραση αυτή έχει τις ρίζες της στον εγωκεντρισμό του παιδιού και βασίζεται στην θεώρηση ότι «αν δεν το παραδεχτώ, τότε δεν συμβαίνει». Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την άρνηση με σκοπό να διαχειριστούν μία αλήθεια που δεν αντέχουν. Με αυτό τον τρόπο κάνουν τη ζωή τους λιγότερο δυσάρεστη και περισσότερο υποφερτή.
© AllNewz

Το διαβάσαμε από το: Βιβλικές καταστροφές σε καλλιέργειες λόγω χειραγώγησης καιρού – Μήπως είστε σε “άρνηση”; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/05/blog-post_2674.html#ixzz3bWFYJ3Bz

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)