Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο Nick Cave ομολογεί σε ρωσίδα ρεπόρτερ ότι είχε ουρά και η μητέρα του την έχει φυλάξει σε γυάλα -Ερπετοειδές, Νεφελίμ;




Προς τιμήν του αγέραστου Nick Cave (ο οποίος έγινε 57 στις 22/9), έψαξα να βρω αυτή τη συνέντευξη που έδωσε το 1992 για τη ρωσική τηλεόραση. Αυτό που κέρδισε τη μεγαλύτερη προσοχή στη συνέντευξη ήταν όταν ο Cave συμφώνησε με την ποίηση slam [1] στους στίχους για το τραγούδι του πάρτι γενεθλίων του Dead Joe από τον δίσκο του 1982, το Junkyard.














Για 'μένα όλα τα λεφτά είναι, όταν ο Nick μυθοποιεί περαιτέρω τον εαυτό του γύρω στο 7.30 του βίντεο, όταν λέει στη δημοσιογράφο Katya Galitzine (μια πραγματική πριγκίπισσα, συγγραφέα και απόγονος της Μεγάλης Αικατερίνης το λιγότερο), πως όχι μόνο είχε ουρά, αλλά και ότι η μητέρα του κρατά μέσα σε βάζο.




Ο Nick Cave ποτέ σε απογοητεύει. Και στην Ελλάδα τον λατρεύουμε και μας λατρεύει.




Δική σας Μαρία




Δείτε τη συνέντευξη του στο παρακάτω βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2015/02/nick-cave.html#.VOXTPCjt4kU

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)