Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια








Σύμφωνα με τον Σίτσιν αυτό είναι το Σώμα Αστροναυτών (Igigi), φορούν κράνος/μάσκες αετού και φτερωτές κάπες. Αυτοί πλαισιώνουν το Δέντρο της Ζωής και κρατούν το Καρπό και το Νερό της ζωής.




Ο Ninurta κατανίκησε τον Anzu και το σώμα αστροναυτών

Ο Anu των δύο γιων του Nibiru, τον Ενλίλ (Διοικητής Επιχειρήσεων της Γης) και τον Enki (Άρχοντας της Θάλασσας και Αρχηγός των Ορυχείων) έφτιαξαν αντίπαλες γενεαλογίες στη Γη όσο οι αστροναύτες εξόρυσσαν χρυσό στη ΝΑ Αφρική.

Περίπου πριν από 400.000 χρόνια, ο Ενλίλ ίδρυσε επτά Κέντρα Αποστολών (Σιπάρ η Διαστημική Βάση, Νιππούρ το Κέντρο Αποστολής, Badtibira το μεταλλουργικό Κέντρο, Shurrupak, Ιατρικό Κέντρο).

Ο Anzu διοικούσε 300 Νιμπιριανούς στη βάση του Άρη και στην δορυφορική υπηρεσία. Οι άνδρες του, οι Igigi, εκτόξευαν το χρυσό από τη Μεσοποταμία, όπου τα πλοία του Enki το έφερναν από την Αφρική. Οι άνδρες του Anzu στον Άρη μετέφεραν το χρυσό στα διαστημόπλοια ετοιμάζοντας τον για τον Nibiru. Στον Nibiru, οι επιστήμονες έκαναν σκόνη τον χρυσό και τον έσπερναν στον αέρα.
"Σιγά-σιγά επουλωνόταν η παράβαση στους ουρανούς." (Ζ.Σίτσιν, 2002, Το χαμένο βιβλίο του Ένκι-The Lost Book of Enki, σελίδα 117)

Οι Igigi, με επικεφαλής τον Anzu, απαίτησαν από τον Ενλίλ να τους χορηγήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας, περισσότερο ελιξίριο από τον καρπό Ninmah και μια εγκατάσταση ξεκούρασης στη Γη.
Ο Anu παρήγγειλε από τον Nibiru για τον Anzu να πάει στον Ενλίλ στη Γη, όπου ο Ενλίλ θα έδειχνε στον Anzu ολόκληρη την εξορυκτική διαδικασία έτσι θα καταλάβαινε γιατί οι Igigi πρέπει να επιμείνουν.

Όταν Anzu έφτασε στο Νιππούρ, τη πρωτεύουσα του Ενλίλ, ο ίδιος βρήκε τον Ενλίλ απρόθυμο να συνεργαστεί. Η απροθυμία του Ενλίλ να δετεί τον Anzu αντανακλούσε την πρόκληση, που έθεταν οι απαιτήσεις του Igigi και κυρίως από την ηγεσία του Anzu, σχετικό με την εκτέλεση του Alalu. Ο Ενλίλ επέμενε ότι αυτός και όχι ο Anzu, έδωσε την εντολή στους αστροναύτες. Ο Ενλίλ πίστευε ότι μόνο αυτός είχε εξουσία σε ολόκληρη τη λειτουργία της Γης, ο Anzu και οι αστροναύτες θα έπρεπε να τον υπακούν, όχι να τον αμφισβητούν.

Ο Enki, ωστόσο, έπεισε τον Ενλίλ να βγει μπροστά και να εξηγήσει στον Anzu, την εξόρυξη χρυσού, τη διύλιση και το σύστημα μεταφοράς.
"Ο πατέρας μας, ο βασιλιάς Anu", είπε ο Enki, "λέει να πείσουμε τον Anzu να κρατήσει τους άνδρες του στη δουλειά".
Έτσι Ενλίλ υποδέχθηκε τον Anzu στους θαλάμους του.

Αλλά όταν ο Ενλίλ έβγαλε τα ρούχα του και καθόρισε το κλειδί για την αίθουσα ελέγχου του, ο Anzu έκλεψε το κλειδί. Ο Anzu στη συνέχεια γλίστρησε μέσα στην αίθουσα ελέγχου και έκλεψε τα κρύσταλλα υπολογιστή που έλεγχαν το κοσμοδρόμιο και τις πόλεις αστροναυτών στη Μεσοποταμία. Ανάγκασε τον πιλότο του EΑ, τον Abgal να τον πάρει στην διαστημική βάση, Shu.ru.pak. Εκεί, οι άνδρες του Anzu τον ανακήρυξαν βασιλιά της Γης και του Άρη. Έκλεισε ζωτικής σημασίας υπηρεσίες στα κεντρικά γραφεία (Nibru-ki) και να μείωσε την επικοινωνία μεταξύ της Γης και Nibiru.




O Ninurta, πρωτότοκος γιος του Ενλίλ, "Πρώτος Πολεμιστής" φέρνει τον Anzu στον Ενλίλ (Ζ.Σίτσιν, 1985, Πόλεμοι Θεών και Ανθρώπων, σελίδα124 - Σχέδιο του κυλίνδρου sealVA/243, Μουσείο του Βερολίνου)
Ο Ninurta (γιος του Ενλίλ και της Ninmah) πυροβόλησε τον Anzu σε μια θεαματική εναέρια μάχη. Ο Ninurta στη συνέχεια απελευθέρωσε τον Abgal, συνέλαβε τον Anzu και ανέκτησε τα κρύσταλλα.

Οι Εφτά Δικαστές - Ea/Enki, Damkina/Ninki, Marduk/Ra, Nanna /Sin, Ενλίλ/Yawheh, Ninmah και Ninurta -διέταξαν την εκτέλεση του Anzu εκτελεστεί "με μια δολοφονική ακτίνα".




O Ninurta εκτελεί τον Anzu (Ζ.Σίτσιν, 1985, Πόλεμοι θεών και Ανθρώπων σελίδα 99)
Ο Σίτσιν, στο βιβλίο του Ο Δωδέκατος Πλανήτης -The 12th Planet (σελίδες 107-116) γράφει νωρίτερα ότι ο ρόλος του Anzu, στο The Lost Book of Enki, στην εξέγερση των Igigi (σελίδες 117 -121) ήταν στην πραγματικότητα ο ρόλος του Nannar, Νόμιμο Κληρονόμο του Ενλίλ (πρώτος γιος του Ενλίλ από τη σύζυγό του), η δυναστική πρόκληση εκ μέρους του Nannar, ετεροθαλή αδελφό του Ninurta (πρωτότοκος του Ενλίλ) για τον έλεγχο της Γης. Ίσως ο Nannar ήταν η δύναμη πίσω από τον Anzu.

Ο Nannar εξορίστηκε από την Ουρ, δεν εκτελέστηκε. Παρ 'όλα αυτά, αφού ο γιος του Ενλίλ, Ninurta νίκησε τους Igigi και εκτέλεσε τον αρχηγό τους, τον Anzu, όλες οι ηγέτες του Nibiru, συμπεριλαμβανομένου του Nannar, υποσχέθηκαν να τιμήσουν τον Ninurta ως διάδοχο του Ενλίλ στη Γη.

Πριν, ο Ninurta ήταν διάδοχος του Ενλίλ μόνο για τον Nibiru. Διάδοχος του Ενλίλ στη Γη ήταν ο Nannar, γιος του Ενλίλ με τη Sud.
(Ζ.Σίτσιν, 1985, Πόλεμοι Θεών και Ανθρώπων, σελίδες 95-102)

Ο Ninurta, τώρα έγινε ο «Πρώτος πολεμιστής» του Ενλίλ, δυνάμωσε την εξουσία του Ενλίλ πάνω από ολόκληρο το σύστημα της εξόρυξης χρυσού, την επεξεργασία και τη μεταφορά στο Nibiru.

Ο Marduk, ωστόσο, εξέφρασε τη συμπάθειά προς το παράπονο των Igigi που τους έκανε να εξεγερθούν. Δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις ανάπαυσης στη Γη, σπάνια γύριζαν πίσω στο Nibiru, λίγο ελιξήριο.


"Εντάξει, Marduk", ο Ενλίλ διέταξε, "Πήγαινε στον Άρη και να ανέλαβε τη διοίκηση των αστροναυτών. Κάνε ότι πρέπει ώστε να με υπακούσουν άνευ όρων. Πήγαινε στον Άρη, θάψε τον Anzu, βελτίωσε τις συνθήκες και στην τόνωσε το ηθικό των Igigi".

Αναρωτιέμαι αν αρχίσουν ανασκαφές κάποτε στον Άρη, βρουν τελικά το σώμα του Anzu.
Επίσης τι γνώμη μπορεί να έχουν ο Λιακόπουλος, ο Τουλάτος και οι άλλοι για αυτά που λέει ο Ζ.Σίτσιν.

Αόρατα Γεγονότα awakengr
Το διαβάσαμε από το: Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/400000.html#ixzz3B8OKiow8

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)