Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Τοιχογραφίες 10.000 ετών αναπαριστούν εξωγήινους και UFOs!!! Δείτε ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του πλανήτη (PHOTOS + VIDEO)




Το τμήμα αρχαιολογίας της περιοχής Chhattisgarh που βρίσκεται στην κεντρική Ινδία αναμένεται να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών ερευνητών,
αρχαιολόγων, αλλά και της NASA προκειμένου να γίνει περαιτέρω έρευνα πάνω στις 10.000 ετών τοιχογραφίες που εντοπίστηκαν στην περιοχή Charama, οι οποίες φαίνεται ότι παριστάνουν εξωγήινους και UFOs.


Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο JR Bhagat, αυτές οι ζωγραφιές απεικονίζουν εξωγήινους οι οποίοι μοιάζουν με αυτούς που πρωταγωνιστούν σε ταινίες του Hollywood και το Bollywood.


«Τα ευρήματα αυτά μας δείχνουν ότι οι προϊστορικοί άνθρωποι ίσως είχαν δει, έρθει σε επαφή ή φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες, τα οποία έως σήμερα φυσικά προκαλούν την περιέργεια στους σημερινούς ανθρώπους και ερευνητές. Απαιτείται διεξοδική και λεπτομερής έρευνα πάνω σε αυτές τις ανακαλύψεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην περιοχή κάποιος ειδικός ερευνητής που να μπορεί να ασχοληθεί και να εξετάσει αυτά τα ευρήματα», δήλωσε ο Bhagat.



Από τις διάφορες εκδοχές και ερμηνείες που έχουν ειπωθεί για τις τοιχογραφίες από τους ντόπιους κατοίκους, μία εξ” αυτών αναφέρει ότι την περιοχή είχαν επισκεφθεί οι «rohela», όντα μικρών διαστάσεων, τα οποία είχαν προσγειωθεί με τους ιπτάμενούς τους δίσκους και είχαν απαγάγει δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ πίσω.


«Οι ζωγραφιές έχουν γίνει από φυσικά χρώματα και δεν έχουν ξεθωριάσει πολύ, παρά τα χρόνια. Οι παράξενες φιγούρες φαίνεται ότι κρατούν όπλα-αντικείμενα και δεν έχυον σαφή χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, λείπουν οι μύτες και τα στόματα. Σε μερικές ζωγραφιές, απεικονίζονται να φοράνε διαστημικές στολές. Δεν μπορούμε να απορρίψουμε την εικασία ότι οι άνθρωποι της εποχής εκείνης είχαν τρομερή φαντασία, αλλά συνήθως οι άνθρωποι φαντάζονται τέτοια πράγματα», δήλωσε ο αρχαιολόγος.





Πρόσθεσε, τέλος, ότι οι ζωγραφιές των όντων και των υπολοίπων σχημάτων θυμίζουν πολύ τις αντίστοιχες παραστάσεις των εξωγήινων και των UFOs των κινηματογραφικών ταινιών.


Ακόμα μία περίπτωση τοιχογραφιών που αναπαριστούν μορφές εξωγήινων όπως τις είδαν και κατέγραψαν οι άνθρωποι της εποχής ή αποτέλεσμα της φανταστίας τους;





ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)