Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τι είναι το Αντίρροπο Ε






Έχει ειπωθεί και εγώ δεν ξέρω τι, για το αντίρροπο Ε.
Το Facebook, αλλά και το Ιντερνέτ γενικότερα, έχει πλημμυρίσει από Έλληνες που το χρησιμοποιούν σαν σήμα τους δηλωτικόν. Είναι σίγουροι όλοι αυτοί τι δηλώνει; Επιτρέψτε μου να αμφιβάλω ! Έψαξαν βαθύτερα πότε όλοι αυτοί; Απλώς ενθουσιάστηκαν με κάτι που αισθάνονται ότι τους ταιριάζει. …και όμως, ο μέγιστος των Ελλήνων αστρονόμων Κωνσταντίνος Χασάπης το είχε βρει !

“Ο Κωνσταντίνος Χασάπης (1914 – 1972) ήταν Έλληνας παρατηρησιακός αστρονόμος και συγγραφέας με καταγωγή από τη Βέροια. Από το 1946 ήταν αστρονόμος του «Αστρονομικού Σταθμού Πεντέλης» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το 1957 έγινε επιμελητής του Εργαστηρίου Αστρονομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Εκτέλεσε παρατηρήσεις της ηλιακής φωτόσφαιρας σε συνεργασία με το τμήμα ηλιακών ερευνών των Αστεροσκοπείων Ζυρίχης, Κωνσταντινουπόλεως και Χάρβαρντ. Μελέτησε επίσης κομήτες και εκλείψεις. Συνέγραψε πολλά αξιόλογα βιβλία και μελέτες, μεταξύ των οποίων και τα παρακάτω:
«Κοσμογραφία» (μαζί με τον Δημήτριο Κωτσάκη), το διδακτικό βιβλίο Αστρονομίας της Β’ Λυκείου επί 15 και πλέον χρόνια
«Το κράτος του Ηλίου»
«Η ζωή επί του πλανήτου Άρεως»
«Μαθηματική Γεωγραφία»
«Κοσμογονία»
«Σύμπαν»
«Ο αστήρ της Βηθλεέμ»
«Μεταβολαί της λαμπρότητος του ζενίθ κατά το λυκόφως»
Φωτογραφία από την Γορίτσα του Βόλου (προσωπική συλογή)

Σε πολλές ιστοσελίδες, ο Κ. Χασάπης αναφέρεται ως μέλος της «Ομάδας Εψιλον», μιας υποθετικής μυστικής ομάδας υπέρ του ελληνισμού. Προφανώς αυτό οφείλεται στην αστρονομική συνεργασία του για τα «Ορφικά» του Ι. Πασσά, όπου χρονολογεί τα απόκρυφα αυτά κείμενα έως και το 11841 π.κ.ε. με βάση τα αστρονομικά στοιχεία που καταγράφουν. Ο Κ. Χασάπης δημοσίευσε επίσης τη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Η Ελληνική Αστρονομία της Β’ Χιλιετηρίδας π.κ.ε., κατά τους Ορφικούς Ύμνους» (Αθήναι 1967).
Ο Κ. Χασάπης λοιπόν ανακάλυψε τα Ισόφωτα. Τι είναι αυτά; Πάντως καμιά σχέση με ομάδα Ε, Ολύμπιους, Σείριους, Πλειάδιους, Ανδρομέδιους, Κθούλιους. Κουνέλιους … ξέχασα κάποιους; Δεν φαντάζομαι να νομίζετε, ότι θα έρθουν με τα αστραφτερά τους διαστημόπλοια να φορτώσουν εκατομμύρια τόνους Ελληνικό κρέας, δηλαδή εσάς, να σας πάνε στον Ουράνιο Όλυμπο και να κατατροπώσουν το ΔΝΤ και τους εχθρούς σας; Πολλοί πιστεύοντας αφελώς αυτά που τους σερβίρουν οι διάφοροι ΕλληνοΠατέρες που έχουν καταντήσει γραφικοί και Ταλιμπάν στην νοοτροπία.
Ξεχνούν σκοπίμως ή αφελώς, το σοφότατον “μέτρον άριστον” και να ‘ναι καλά που υπάρχουν για να μας ψυχαγωγούν !


Όταν παραστήσουμε το ορατό σύμπαν δισδιάστατα βγαίνει μια έλλειψη με ουράνιες συντεταγμένες. Τότε αν βρούμε όλες τις φωτεινές πηγές που έχουν την ίδια ένταση φωτός, δηλαδή τα ΙΣΟΦΩΤΑ, τότε βγαίνει ένα σχήμα ανθρώπου ξαπλωμένου με τα χέρια πάνω από το κεφάλι του, και ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ.
Εδώ δεν θα προχωρήσω ούτε σε φυσική, ούτε σε μεταφυσική ανάλυση, ούτε θα το εξηγήσω με υπερδιαστατική φυσική (δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια) γιατί θα μπλεχτούμε άγρια, κάνει και ζέστη. Μελετήστε τα κατάλληλα βιβλία και αφήστε τις αμπελοαρλούμπες,των συνομωσιολογικόπαρανοϊκών …
Ελπίζω να καταλάβατε την ΠΑΝ Συμπαντική φύση του Συμβόλου !
Φυσικά κυκλοφορούν άπειρες παραλλαγές του, για σκόπιμη παραπληροφόρηση, διαλέγετε και παίρνετε ! διότι περί ορέξεως…. (!)

Μελέτησε σχετικά
Ο Ομφαλός των Δελφών και το Πενταδωδεκάεδρο του Πλάτωνα:
Μύθοι των Θεών για να Ζεις, άλλη μία Ψευδαίσθηση!
Κοσμογονίες- Θεογονίες, Οι Επικρατούσες Θεωρήσεις !
Μιλούν τα Αγάλματα ! Τι λένε;


ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Τι είναι το Αντίρροπο Ε http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_121.html#ixzz36b8RbEue

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι αναρτήσεις του blog είναι ως επι των πλείστων από άλλες διαδυκτυακές ιστοσελίδες και γίνεται επιλογή τους απο την ομάδα μας. Οι αναρτήσεις δεν σημαίνει οτι αποτελούν και την άποψη μας. Μπορείτε να σχολιάζεται ελεύθερα οτι θέλετε. Μπορείτε επίσης ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link
(ΑΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΈΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΈΣΟΥΜΕ.)